Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hepimiz aynı durumdayız sanırım ben önceden hep çouk diliyorum Allahımdan şimdi sabır ve sağlık diliyorum kendim için ama alışmışım sanırım artık normalde benm ağlamam lazımdı haberi alınca ,bugün sadece söyledim sanırım bidahakinede gülüp geçicem...kesinlikle algıda seçicilik:)vede sınavımız

iyi aksamlar kizlar
uyku duzneim bozuldu gec yatip erken kalkamaya basladim
sabah yataga yapisiyorum resmen esim gidince yine uyuyorum 12de zor uyaniyorum
bir an once duzene sokmam lazim

efesude sen nasilsin ben senden umitliyim bak tuplerin de temizlendi kisa zamanda haber gelecek senden
kocisler yok demek, benimki de dun gece 12degelmisti o zaman cok sIkIldim ben de

evt bu ay bnm 26 surdu yanı 27.gun adet geldı
bı 4 gundaha zor dururdum valla

yaa evt fatos gelmıyo hıc
onunda ne tatlıydı dımı halvetlerı anlatısı
baya umutsuzdu ne guzel mucızesı geldı
darısı basımıza ıns

ah canım Tüpler olaydı iyidi ama elimzde bi tane bunada binlerce şükür Allah başka dert vermesin elimdekinide almasın.inşAllah bende kendimden ümitliyim 2-3 ay için bakalım muhakak birinde soldan yumurtlarım herhalde inşAllah sağlıklı yumurta sağlıklı sperm ve sağlıklı bebiş olur sonu inşAllah

uyku duzenı gıdıncede ınsan sersemlıyo ya
ztn sıcak uyansan bı dert uyusan ayrı bı dert...

tanidigim kadariyla cok dogal bir kizdi ya uzun uzun yazardi okurken yorulurdum ben hem ates olcme yontemini hem halvetlerini hem doktor kontrollerini.. sevmistim ben onu ama bizi terketti evet hem yumurtlama acisindan hem de ronya sperm konusunda sorun var demisti ama o ay hamile oldu, hepimiz nasil sevinmistik.mucizesi cabuk geldi

evt yaa cok hosstu valla
allah bebegıne kavustrsun ıns saglıkla..

Darısı bızlere olsun ıns..

bu tarz operasyonlardan sonra hamile kalma sansi artiyordur oyle dusun sen
insallah canim bu ay olmadi diyelim diger ay soldan yumurtladin mi tamamdir umarim hemen tutar ve mucizen gelir
dedigin gibi oncelikle senin ve esinin sagligi onemli, bundan sonra da ikinizin saglikli bebisi
kizlar hayirlisi dileyelim ya neler var biz takinti yapiyoruz belki hemen hamile klamadikca ama hep iyiyi hayirlisini dilemek lazim, anne karninda saglikli olsun dogduktan sonra saglikli olsun cok onemli bunlar , esimin akrabalari bizim 2 sene korundugumuzu bilmiyorlar ya hep gec olsun guc olmasin diyorlardi

uyku duzenı gıdıncede ınsan sersemlıyo ya
ztn sıcak uyansan bı dert uyusan ayrı bı dert...
burda da garip hava bazen bir serin yagmur bosaliyor bardaktan bosalircasina
sonra asiri sicak
ustune uyku duzeni degisince
istah bile gitti
ustune biraz problemler dusunceler derken
yoruldum silkelenmem lazim biraz kendime gelmem

evt yaa cok hosstu valla
allah bebegıne kavustrsun ıns saglıkla..

Darısı bızlere olsun ıns..

amin canim

sevdalinka nasilsin ? eski zamanlardan hatirliyorum seni
kiz shnaay gece gece yine kahve isted canim yapayim bari kendime

every cım amın canım ıns
dogru gec olsun guc olmasın
bızde koru korune ıstemeyelım ztn hep hayırlısı dıyoruz ya
belkı hemen olsa bı sorun olcaktı yada ne bıleyım.
Dogru zaman ne zmnsa o zmn gelsnler
saglık en onemlı sey

ay inşAllah cnm bakalım benm mucizemde gelcekmi sağlıkla gelsinde inşAllah :)bende en az 2 ay en fazla 3 ay veriyorum kendime 3 ay sonra olmazsa aşılama düşünüyrm ama acaba tek tüple tutarmı gerçi bu sitede araştırdım tek tüple aşılamsı tutanlar olmuş ne bileyim kısmet hakkımıza inşAllah bunların hiç birine gerek kalmaz da ilk aydan kendiliğinden gelir bebişim.aminn:26:
aynen inan ben araştırdım o kadar içinden çıkılması zor durumlar varmışki hiç bilmiyodum Allah yardım etsin herkesin kendine göre bir derdi var işte .yeterki dermansız dert vermesin RAbbim bie kaldırımayacağımız yük vermesin.

pateteslı kek ve hindistan cevizli kurabıyee fırındaa
cok hamarat gordum kendımı

balkonda oturuyoz beş dk bakayım size dedim şimdide sahile gidiyoz gezmeye öptümmm kızzlaarrrr

oohhh senayım massallah kızz
oglum olursa kızını alırım ona gore haahha
gelelım dıye once kahve smdıde kekle kurabıye
bılemıyorum yanı cezboldum sankı
termınale gıdıyom 5 saat snra gorusuruk

fundaaacııımmm hosgeldın bırsamızaaaa
ohh bogaz mıs gıbıdır smdı bnm yerıme de gez kız
resmen patladım ben bgn yaaaa

ben geldım yıne net duşurud savurdu benı ama kalktım geldım ay fatoş la bız aynı topikteyık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…