bızde sana yardım etcez bacım
halayımızla sallıcaz burayıııı
canım emın ol bende senden cok farklı durumda dıılım. bak bnm gorustugum evlı 5 tane kız arkadasım var. durumları sole: 1ı yenı dogurdu. 3u hamıle dıgerıde kesınlıkle bebk ıstemıoruz sımdı dıyor.
sen dusun artk. nerdeyse btn arkadaslarım hamıle. tabı bunun yanı sıra kuzenım dogurdu persembe gunu. ve hergun ne hıkmetse uzaktanda olsa duyuyorumbırılerınden hamıle haberlerı. algıda secıcılıkmıdır bılmem. bole ust uste ne hıkmetse.
yada bı sınav bu bılmıorum.
everyyyy kızzz hg
yaptınmı agdayı pudrayla nası oldu
evet ya son iki aydir benim duzene girmisti
oncesinde uzun oldugu zamanlar oluyordu bekle bekle bitmiyordu gunler gercekten
en ideali 26 guncabucak bitiyor dongu
burda bile dusun hamile haberini aldigimiz bircok kisi dogurdu
kimisi de ileri haftalarinda
fatos vardi mesela kocaman olmus bebisikasim anneleri topicinde gormustum
iyi aksamlar kizlar
uyku duzneim bozuldu gec yatip erken kalkamaya basladim
sabah yataga yapisiyorum resmen esim gidince yine uyuyorum 12de zor uyaniyorum
bir an once duzene sokmam lazim
efesude sen nasilsin ben senden umitliyim bak tuplerin de temizlendi kisa zamanda haber gelecek senden
kocisler yok demek, benimki de dun gece 12degelmisti o zaman cok sIkIldim ben de
iyi aksamlar kizlar
uyku duzneim bozuldu gec yatip erken kalkamaya basladim
sabah yataga yapisiyorum resmen esim gidince yine uyuyorum 12de zor uyaniyorum
bir an once duzene sokmam lazim
efesude sen nasilsin ben senden umitliyim bak tuplerin de temizlendi kisa zamanda haber gelecek senden
kocisler yok demek, benimki de dun gece 12degelmisti o zaman cok sIkIldim ben de
evt bu ay bnm 26 surdu yanı 27.gun adet geldı
bı 4 gundaha zor dururdum valla
yaa evt fatos gelmıyo hıc
onunda ne tatlıydı dımı halvetlerı anlatısı
baya umutsuzdu ne guzel mucızesı geldı
darısı basımıza ıns
tanidigim kadariyla cok dogal bir kizdi yauzun uzun yazardi okurken yorulurdum ben hem ates olcme yontemini hem halvetlerini hem doktor kontrollerini .. sevmistim ben onu ama bizi terketti evet hem yumurtlama acisindan hem de ronya sperm konusunda sorun var demisti ama o ay hamile oldu, hepimiz nasil sevinmistik.mucizesi cabuk geldi
ah canım Tüpler olaydı iyidi ama elimzde bi tane bunada binlerce şükür Allah başka dert vermesin elimdekinide almasın.inşAllah bende kendimden ümitliyim 2-3 ay için bakalım muhakak birinde soldan yumurtlarım herhalde inşAllah sağlıklı yumurta sağlıklı sperm ve sağlıklı bebiş olur sonu inşAllah
burda da garip hava bazen bir serin yagmur bosaliyor bardaktan bosalircasinauyku duzenı gıdıncede ınsan sersemlıyo ya
ztn sıcak uyansan bı dert uyusan ayrı bı dert...
evt yaa cok hosstu valla
allah bebegıne kavustrsun ıns saglıkla..
Darısı bızlere olsun ıns..
bu tarz operasyonlardan sonra hamile kalma sansi artiyordur oyle dusun sen
insallah canim bu ay olmadi diyelim diger ay soldan yumurtladin mi tamamdirumarim hemen tutar ve mucizen gelir
dedigin gibi oncelikle senin ve esinin sagligi onemli, bundan sonra da ikinizin saglikli bebisi
kizlar hayirlisi dileyelim ya neler var biz takinti yapiyoruz belki hemen hamile klamadikca ama hep iyiyi hayirlisini dilemek lazim, anne karninda saglikli olsun dogduktan sonra saglikli olsun cok onemli bunlar , esimin akrabalari bizim 2 sene korundugumuzu bilmiyorlar ya hep gec olsun guc olmasin diyorlardi
ooo mis gibipateteslı kek ve hindistan cevizli kurabıyee fırındaa
cok hamarat gordum kendımı
ohhh keyif ne guzelbalkonda oturuyoz beş dk bakayım size dedim şimdide sahile gidiyoz gezmeye öptümmm kızzlaarrrr
evet ya son iki aydir benim duzene girmisti
oncesinde uzun oldugu zamanlar oluyordu bekle bekle bitmiyordu gunler gercekten
en ideali 26 guncabucak bitiyor dongu
burda bile dusun hamile haberini aldigimiz bircok kisi dogurdu
kimisi de ileri haftalarinda
fatos vardi mesela kocaman olmus bebisikasim anneleri topicinde gormustum
pateteslı kek ve hindistan cevizli kurabıyee fırındaa
cok hamarat gordum kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?