ooo mis gibi
afiyet olsun :))
bugun senin hamarat gunun
ohhh keyif ne guzel
iyi gezmeler canim
cnm benım nasılsın benı hatırladınmı bakım sna hep tablomu sorardım benı nar tanesı yönlendırmıştı o snaa yardımcı olur demıştı
ben geldım yıne net duşurud savurdu benı ama kalktım geldım ay fatoş la bız aynı topikteyık
hatirlamaz miyimmmmmmmm
benim icin hep iyi dileklerde bulunurdun sen
gecmise de baktim oglun olacakmis yazacaktim tebrik icin o ara cikmistim
cok cok sevindim tebrik ederim kizina kardes geliyorsaglikla kucagina gelsin bebisin
nartanesi de arada sirada geliyor
sen de kasim annesisin demek
cok selam soyle bende fatosa
ozluyoruz onu
sen de arada kendinden haber et iyi oluyor
bebisin kocaman olmus masallahkizin da cok mutludur kardesi geliyor diye
kııız sabah 8de atlasan 1 de burdasın aksama kadar neler yer ıcerız nerelerı gezerız bı bılsen. aksama gene kocısıne gıdersınoohhh senayım massallah kızz
oglum olursa kızını alırım ona gore haahha
gelelım dıye once kahve smdıde kekle kurabıye
bılemıyorum yanı cezboldum sankı
termınale gıdıyom 5 saat snra gorusuruk
fundaaacııımmm hosgeldın bırsamızaaaa
ohh bogaz mıs gıbıdır smdı bnm yerıme de gez kız
resmen patladım ben bgn yaaaa
bacım yola cıkmadınmı sen daha aaa!!!ay aynen bende valla senı kahve yaparken bıraktım sen ışı buyutmuşun ben 10 saate gelene kadar dolcak tum masa hadı mamacıklara devam
sagol tatlım benım dularım tam gaz devam cnm bende bebk özlemı ıcınde yandıgım zamanları unutmadım kızım bıle dua edyo hatta öğrettım onada ıstteyen herkeze bebk ver Allahım dıo nartanesı zaman zaman gelıyo ama kendınden bahsetmeme karaı almış hamıle olsada sölememe kararı almış eşıyle nazardan korkuyolarmış o yuzden ben ona hep gebe gözuyle bakıyorum
sagol tatlım benım dularım tam gaz devam cnm bende bebk özlemı ıcınde yandıgım zamanları unutmadım kızım bıle dua edyo hatta öğrettım onada ıstteyen herkeze bebk ver Allahım dıo nartanesı zaman zaman gelıyo ama kendınden bahsetmeme karaı almış hamıle olsada sölememe kararı almış eşıyle nazardan korkuyolarmış o yuzden ben ona hep gebe gözuyle bakıyorum
kııız sabah 8de atlasan 1 de burdasın aksama kadar neler yer ıcerız nerelerı gezerız bı bılsen. aksama gene kocısıne gıdersın
fundayla deryayı da aldıkmıydıı oooh mıs
hem o zaman sadece pateteslı kek ve hındıstan cvzlı kurabıyeylede kalmam haa
bak ona gore
ayıptır solemesı severımde yapmasını guzel de yaptıgım solenııır
bacım yola cıkmadınmı sen daha aaa!!!
anaaa nassı durur ınsan paylasmayınca bee
ben olsam dunya alem duyacaaak valla
ne guzel canim darisi basimiza
bebek beklerkenki surec zor baya beklemek zor gercekten
yeter ki hamile olsun varsin soylemesin kimseye onemli degildogduktan sonra haberimiz olur belki bizim de
amın cnm ya helekı dışardan sorular ölduruyo ınsanı bıde ben dayanamadım bbk ıstedımı söledım offf anlamsız mansız sorular ya ınaanbılıyomusun ben 5 aylık hamıleyım 3.yu yapcskmısın dıe soruyolar zaten bunu zorla yaptık kolaydı sankı
sevındım cnm ya sen nerede oturuyodun cnm
inanmiyorum ya yeni hamile kadina 3.yapican mi diye soruyorlar
3.yu de yaparim 5.yi de deseydin
haha öle demek lazım ay desende 6.yı yap derler ınankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?