Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama nıe yazmıyonuzkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

cnm benım nasılsın benı hatırladınmı bakım sna hep tablomu sorardım benı nar tanesı yönlendırmıştı o snaa yardımcı olur demıştı

hatirlamaz miyimmmmmmmm
benim icin hep iyi dileklerde bulunurdun sen
gecmise de baktim oglun olacakmis yazacaktim tebrik icin o ara cikmistim
cok cok sevindim tebrik ederim kizina kardes geliyor saglikla kucagina gelsin bebisin
nartanesi de arada sirada geliyor

sagol tatlım benım dularım tam gaz devam cnm bende bebk özlemı ıcınde yandıgım zamanları unutmadım kızım bıle dua edyo hatta öğrettım onada ıstteyen herkeze bebk ver Allahım dıo nartanesı zaman zaman gelıyo ama kendınden bahsetmeme karaı almış hamıle olsada sölememe kararı almış eşıyle nazardan korkuyolarmış o yuzden ben ona hep gebe gözuyle bakıyorum

sen de kasim annesisin demek
cok selam soyle bende fatosa
ozluyoruz onu
sen de arada kendinden haber et iyi oluyor
bebisin kocaman olmus masallahkizin da cok mutludur kardesi geliyor diye

tamam tatlım arad bakıyorum kımse olmuyo çıkıyorum ama hıcbırınızı unutmadım kızım cok mutlu ama bakalım doğunca neler olcak fatosa sölerım cnm a.s oda bıa ara zor dönemler gecırdı raporlu falandı sanırım ama son zmanlarda pek ugarmıyo

kııız sabah 8de atlasan 1 de burdasın aksama kadar neler yer ıcerız nerelerı gezerız bı bılsen. aksama gene kocısıne gıdersın
fundayla deryayı da aldıkmıydıı oooh mıs
hem o zaman sadece pateteslı kek ve hındıstan cvzlı kurabıyeylede kalmam haa
bak ona gore
ayıptır solemesı severımde yapmasını guzel de yaptıgım solenııır
ay aynen bende valla senı kahve yaparken bıraktım sen ışı buyutmuşun ben 10 saate gelene kadar dolcak tum masa hadı mamacıklara devam
bacım yola cıkmadınmı sen daha aaa!!!

anaaa nassı durur ınsan paylasmayınca bee
ben olsam dunya alem duyacaaak valla

ne guzel canim darisi basimiza
bebek beklerkenki surec zor baya beklemek zor gercekten

yeter ki hamile olsun varsin soylemesin kimseye onemli degil dogduktan sonra haberimiz olur belki bizim de

sorma kuzum ya ama ınan ben aaralıkata hamıle kaldım sokaktan gecene sorsan sölerdı bu kadın gebe dıe tabı kımyasal gebelık olunca tavanda gezn ben çakıldım bı anda yere ne yıkıldım bellı degıl ay bide onca ınsana laf anlat kımyasal gebelık dıorum aaa yokmuymuş yanı bebek hamıle degılmışmısın falan aman dedım bıdahakıne demıcem hemen 2 aylık olana kadar nasıl sabrettım bellı değil ama sabrettım

ne guzel canim darisi basimiza
bebek beklerkenki surec zor baya beklemek zor gercekten

yeter ki hamile olsun varsin soylemesin kimseye onemli degil dogduktan sonra haberimiz olur belki bizim de

amın cnm ya helekı dışardan sorular ölduruyo ınsanı bıde ben dayanamadım bbk ıstedımı söledım offf anlamsız mansız sorular ya ınaanbılıyomusun ben 5 aylık hamıleyım 3.yu yapcskmısın dıe soruyolar zaten bunu zorla yaptık kolaydı sankı

inanmiyorum ya yeni hamile kadina 3.yapican mi diye soruyorlar
3.yu de yaparim 5.yi de deseydin

haha öle demek lazım ay desende 6.yı yap derler ınankı

olur yainsanin yapisinda var ama her zaman bir laf var diyebilecekleri
sahsen kendimi dusundum bak simdi, dayimin 3 oglu var ve ben gecen yengeme soruyorum 4.kiz ne zaman olacak diye utandim bak simdio da yok denedik kiz olmuyor bu kadar yeter dedi sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…