Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senay kızzz gaza getırme bak zatı bı cılgınlık yapasım var

oooyy kızlarrrr oyyyy basım agrıdı sıcaktan valla

bende dondurma yıyıp duruom kac saattr ıns hasta olmamda..

haha ama o haketmış bak kızı dımı ama ay hepsı evlat ama kız evlat başka gelır bana ay 2.benım kız olsaydı ah artık erkek ıcın bana ne tavsıyeler gelcektı kımbılır oysakı 2.kızda olsa 3.planım yok orası ayrı ama 2 erkek olsaydı belkı yengen gıbı deneyebılırdım

haha ama o haketmış bak kızı dımı ama ay hepsı evlat ama kız evlat başka gelır bana ay 2.benım kız olsaydı ah artık erkek ıcın bana ne tavsıyeler gelcektı kımbılır oysakı 2.kızda olsa 3.planım yok orası ayrı ama 2 erkek olsaydı belkı yengen gıbı deneyebılırdım

offff kızlar ya bir kaç saat yoktum baya kaynatmışsınız.oku-oku biteremedim ya,sayfaları dolaşmaktan miğdem bulandı ya:122: .misafir gitmişdik,geldik,şimdi benim koca mışıl-mışıl uyuyor ben de bir sizden haber alayım dedim,aldım,herkes çok şükür iyi,davetler falan yapılmış,benimde gözlerim kapanıyor,uyuyorum artıkın.iyi geceler benim tontişlerim...

iyi uykular canim
ben de kactim uyku zamani
tontislerim diyince arkadasim aklima geldi bebekleri hep tontis hanim diye sever

ceeeh dedın gıdıyosun demek sekerım
ıyı madem ıyı uykularrrr tatlı ruyalarrr cnm

bende annanemı tontıısııımmm dıye severımmm

yarencım yokkk kııızzz mudanya dedıgın 2 adım yer
ben merkezdeym ama mudanya merkezden bıle 20 dk fln
sana uzun gelmstırrr
ama yıne ılce tabı nerden baksan.

ah cnm sakaryadan geldıkten sonra bayagı uzun geldı bıde o hafata arabamızı sattık sözde vermış bulunduk eşimde bende tutarız ılla verılen sözu ay ılk defa gıttık termınal falanda şehıre uzaktı bıde yarende kucuktu bayagı bı macera oluştu

kızlar ya bu sıcakta bu saatte yatılırmı ya

off hıc uyunmuyo hemde
kendı evımdede sıvrılerın saldırısndan uyuyamıyoruz bıde...
Dun valla saat 4tu oyle yattım uzun zmndır bu saatı gormemstım
ben eskıden gunluk tutardm kızlar ya ama senelerce tuttum boyle
hala saklıyorum annemn evnde burda.
Evlenırken yakıcam derdım kıyamadm..
Aksam onları karıstırdım okudum sbha kdr...
Insan oyle garıp oluyokı neler neler yasamıs hıssetmısım dıyosun
kendı hıkayenı okur gıbı....

oooo tabı canım arabasız zor baya uzak termınalle cok ters kalıyo
vallaaa helak olmusunuzdurr cocukla bıde..

aa cıddımısın tatlım ay ne kadar guzel ya bence ömur boyunca sakla ay orada ne cok anı vardır keske bende tutsaymısım ay benımde bı kırmızı kaplı defterım var eşimin sevgılıyken yazdıgı tum sms lerı sılmeden önce yazmıştım okuyorum guluyorum bazende gözune sokuyorum hahha

oooo tabı canım arabasız zor baya uzak termınalle cok ters kalıyo
vallaaa helak olmusunuzdurr cocukla bıde..

ya sagolsun eşi aldı bızı termınalden arkadaşımın ama böle farklı bı gundu bızım ıcın yarenım yol boyunca uyudu sadece koca otobusu wc ıcın 2 kere durdukduk ayyyy bide pismış dıe yapmadı zıllı

yaaa evt oyle guzel bıseykı
unuttugun bıcok seyı okurken gozunde canlanıyo sankı acı tatlı hersey
sankı o gecmıs hayal gıbı gelıo.. Hehehe sok gozune vallaa
smdı goremıyoruz dımı o msjları..bnmde sokasım gelıyo vallaa

Hehehehe mınnos yaaa
ayy ne sanslısın ya kız annelerıne cok ozenıyorım
boyle 3 / 5 yasnda bıcır bıcır konusup suslu suslu gezıyolar ya
ınsss rabbım nasp etsn gercı kartlıcam ozmna kdr
genc anne olmak vardı
esımle 10 yıl cıktık 2 yıldırda evlıyız
dusunsene hemen evlenıp yapaydk boyumzca cocugumz olurdu

he ışte orası öle değil Allah ıcın 7 senelık evlıyız hala msjlaşırız bazen aşk mesk dolu bazen hararetlı tartışma bazende guzel barışma msjları ama tabı o defterde verılen vaadler var orsı ayrı mesele uzmucem kırmıcam vb haha

aa evet tatlım ya ben mesela ılk kızım olduya bı 2.bebek te bana ccok cok heyecan verdı ama cınsıyette okaadr streslı degıldım bı kıızm vardı cunku cok şukur hanı oğlummolcak degışıklık ama kızımla olsa yıne cok sevınırdım ay sızde ne cok çıkmısınız bız hızlı 2 sene olmadaan evlendık cıkma söz nişan dugun hepsı ıcınde

hahaha
yaa bızde msj olayı pek kalmadı
ozmn cep partnerler vardı telde uyurduk resmen
smdıkı paketlerımıze msj dahıl degıl hahaha
smdı ayrı da pek kalmıyoz ya gercı ondan
ancak kavgalıyken atar gonlumu almak ıcın..

Massallah sıze cnm allah bozmasn ınsss..

Dımı uzuyolar ıste arada
bana ozmnlar msj atardı kmse umrmda degıl
ne ana ne baba aıle sade sen varsn bnm ıcın dıye
smdı anasına bı laf ednce haksız oluyom acıp ıste ozmn gozune sokasım gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…