olur yainsanin yapisinda var ama her zaman bir laf var diyebilecekleri
sahsen kendimi dusundum bak simdi, dayimin 3 oglu var ve ben gecen yengeme soruyorum 4.kiz ne zaman olacak diyeutandim bak simdi o da yok denedik kiz olmuyor bu kadar yeter dedi sustum
olur yainsanin yapisinda var ama her zaman bir laf var diyebilecekleri
sahsen kendimi dusundum bak simdi, dayimin 3 oglu var ve ben gecen yengeme soruyorum 4.kiz ne zaman olacak diyeutandim bak simdi o da yok denedik kiz olmuyor bu kadar yeter dedi sustum
hımm ay ben bıkere geldım kızımın sut kardesı oturuyo ama malesef dun ıtıbarıyle sıırte taşınıdlar tayın nedenıyle
offff kızlar ya bir kaç saat yoktum baya kaynatmışsınız.oku-oku biteremedim ya,sayfaları dolaşmaktan miğdem bulandı ya:122: .misafir gitmişdik,geldik,şimdi benim koca mışıl-mışıl uyuyor ben de bir sizden haber alayım dedim,aldım,herkes çok şükür iyi,davetler falan yapılmış, benimde gözlerim kapanıyor,uyuyorum artıkın.iyi geceler benim tontişlerim...
offff kızlar ya bir kaç saat yoktum baya kaynatmışsınız.oku-oku biteremedim ya,sayfaları dolaşmaktan miğdem bulandı ya:122: .misafir gitmişdik,geldik,şimdi benim koca mışıl-mışıl uyuyor ben de bir sizden haber alayım dedim,aldım,herkes çok şükür iyi,davetler falan yapılmış, benimde gözlerim kapanıyor,uyuyorum artıkın.iyi geceler benim tontişlerim...
bende annanemı tontıısııımmm dıye severımmm
yarencım yokkk kııızzz mudanya dedıgın 2 adım yer
ben merkezdeym ama mudanya merkezden bıle 20 dk fln
sana uzun gelmstırrr
ama yıne ılce tabı nerden baksan.
kızlar ya bu sıcakta bu saatte yatılırmı ya
ah cnm sakaryadan geldıkten sonra bayagı uzun geldı bıde o hafata arabamızı sattık sözde vermış bulunduk eşimde bende tutarız ılla verılen sözu ay ılk defa gıttık termınal falanda şehıre uzaktı bıde yarende kucuktu bayagı bı macera oluştu
off hıc uyunmuyo hemde
kendı evımdede sıvrılerın saldırısndan uyuyamıyoruz bıde...
Dun valla saat 4tu oyle yattım uzun zmndır bu saatı gormemstım
ben eskıden gunluk tutardm kızlar ya ama senelerce tuttum boyle
hala saklıyorum annemn evnde burda.
Evlenırken yakıcam derdım kıyamadm..
Aksam onları karıstırdım okudum sbha kdr...
Insan oyle garıp oluyokı neler neler yasamıs hıssetmısım dıyosun
kendı hıkayenı okur gıbı....
oooo tabı canım arabasız zor baya uzak termınalle cok ters kalıyo
vallaaa helak olmusunuzdurr cocukla bıde..
aa cıddımısın tatlım ay ne kadar guzel ya bence ömur boyunca sakla ay orada ne cok anı vardır keske bende tutsaymısım ay benımde bı kırmızı kaplı defterım var eşimin sevgılıyken yazdıgı tum sms lerı sılmeden önce yazmıştım okuyorum guluyorum bazende gözune sokuyorum hahha
ya sagolsun eşi aldı bızı termınalden arkadaşımın ama böle farklı bı gundu bızım ıcın yarenım yol boyunca uyudu sadece koca otobusu wc ıcın 2 kere durdukduk ayyyy bide pismış dıe yapmadı zıllı
yaaa evt oyle guzel bıseykı
unuttugun bıcok seyı okurken gozunde canlanıyo sankı acı tatlı hersey
sankı o gecmıs hayal gıbı gelıo.. Hehehe sok gozune vallaa
smdı goremıyoruz dımı o msjları..bnmde sokasım gelıyo vallaa
Hehehehe mınnos yaaa
ayy ne sanslısın ya kız annelerıne cok ozenıyorım
boyle 3 / 5 yasnda bıcır bıcır konusup suslu suslu gezıyolar ya
ınsss rabbım nasp etsn gercı kartlıcam ozmna kdr
genc anne olmak vardı
esımle 10 yıl cıktık 2 yıldırda evlıyız
dusunsene hemen evlenıp yapaydk boyumzca cocugumz olurdu
he ışte orası öle değil Allah ıcın 7 senelık evlıyız hala msjlaşırız bazen aşk mesk dolu bazen hararetlı tartışma bazende guzel barışma msjları ama tabı o defterde verılen vaadler var orsı ayrı mesele uzmucem kırmıcam vb haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?