aynen ben düğünümü mahvettiler hiç hayalini kurduğum bi düğün olmadı hiç affetmem ahımı aldı hepsiyaaaa delı delı ısler ısteee genclık napcan hepımz aynıymısız
aynen valla yalvarnca bole af dıleynce kendıme gelıyorm
suclu olsamda once bı susar bezdırırım ztn ben o gelene kdr
elbet gelıyo
kv... Guzel bıı soruuuu
ayy ne sanslısın senınkı oyleyse
aslnda bnmkıde ıyı karısmaz pek bana
ama ogluna asık nerdeyse ve kıskanclık yaptırıgını sezdıgımde bogasım gelıyo
gercı o bnm tavrımdan oturu tavız vermıyrm
ama sevmıyorum kendısını...
dugunmde bana kan kusturdu bı kere sogudum yokkkk daha olmuyo
2 sene oldu agzıyla kus tutsa guleryuz goremez bnden...
Oyle gecınıyoruz ıste yapmacık...pek muhatab olmuyorum..
inşAllah gönlünce olur herşey cnm yarın hayırlı haberle gelirsin inşAllhöyle ünlü biri değil canım buranın belediyesi hergün bi etkinlik düzenliyor onlardan biri maksat gezmeydi zaten..
eşim çay istedi kızlar çıkcam zaten kpss bitti ya bilgisayarını da vermiyor bana yazacaklarım hep içimde kalıyor
kızlar şu an itibariyle göğüs acım azaldı..
:18: ümidimi diri tutuyordudua edin bana unutmayın bakk
heheheee
amıııın ıns hepımız gulelım hep canımmm
aa ne guzel daha koca gun var onunde sen nerdeydın cnm
aynen oyle sıcakkı bunaldım yaaaa
burda saat gece 1e gelıyo vallaaa herkeessler yatttı uyuduuu
heheheee
amıııın ıns hepımız gulelım hep canımmm
aa ne guzel daha koca gun var onunde sen nerdeydın cnm
aynen oyle sıcakkı bunaldım yaaaa
burda saat gece 1e gelıyo vallaaa herkeessler yatttı uyuduuu
haha takıl ozman kuzum bıze ay orada saat daha cok erkenmış ay benım daha yatmaya nıyetım yok ben gece yatmaz sabah kalkmaz ınankı nerde yaşıyosun cnm sen
aman benımde yatmam yok ınankı ne olcak yatınca uyucan bıtcek bak ne guzel sohpet edıyoruz dımı ama
aynen ben düğünümü mahvettiler hiç hayalini kurduğum bi düğün olmadı hiç affetmem ahımı aldı hepsi
inşAllah gönlünce olur herşey cnm yarın hayırlı haberle gelirsin inşAllh
ben canada dym cnm .burasıda çok sıcak ya fena nem var o rahatsız ediyo ,seninde uykun yok sanırım
ben canada dym cnm ve sizin sohbeti gördüm kendimi alıkoyamadım :)yokh 'un yorumları zaten beni gülmekten öldürüyo :)
demek canadadasın beımde bı arkadaşım oraya evlendı ay uzak bayagıı ya ama yaşam sartları ıyımış dımı
baya uzak cnm uçakla bile yoruluyorsun ve 19 saatte geldik biz aktarmalı tabi aralarda beklemelerle.yaşam şartları iyi tabiki çok güzel bir sistem oturtmuşlar buraya o çok hoşuma gidiyo ,her ırktan insan bir arada gayet rahat yaşıyo çünki hükümet otoritesini iyi kurmuş
ben canada dym cnm ve sizin sohbeti gördüm kendimi alıkoyamadım :)yokh 'un yorumları zaten beni gülmekten öldürüyo :)
haha aman hep gam keder bı yre kadar ama dımı gulmek eglenmek lazım şahsen bızzat benım canım acaip sıkılıyodu bıttı sıkıntım ne olcakmış kk olmasa bılmem
işte o cok guzel cnm benım eee bu arada memleket nereeeeeeeeeeeeeee
ayy cnm sende kaynanazedesın desene
ya baska zmn bana ne ısterse yapsaydı ama
hayatımın en ozel tek gununde yapmasaydı dımı
ben smdı dugun deynce kabus gelıyo aklıma
en guzeel hatırlayacagm gunu hatırlamak bıle ıstemıyorum
bende de bu affedılecek bsy degıl...yksa ben kıncı bırı degılımdır.
Ama ahh ettım sen bnm en gzl gunumu mahvettn ya ben senın her gununu mahvedevegm dıye.
Goremez benden guleryuz ıyı nıyet, ceksın bakalım...
Ayyy costum bak gene sınır yaptımmm
unutalım su kv lerı kızlaaaar :)))
canımm canada dasn demek
ayy ne kdr uzak yaaa dusunınce urperdm bırden :)
gurbet zorr dımı yaa ben dusunemıyorum anamdan ayrı sehırde kendımı
kı bırak ulkeyı :)
benmde canım sıkıldı dedim bi kk ya bakiyim belki vardır bi haberler çünkü bu saatten sonra kimse kalmıyo kk da herkes uyuyo ben hariç:)
bu arada ben bugün brokoli kürüne başladım ,ben ameliyat oldum lakoroskopi 10 gün önce sağ tüpümü aldılar 7,5 cm lik kistten dolayı sol tüpümüde enfeksiyon kapmış temizledi dr benmde çilem bu Allah başka dert vermesin diye dua ediyorum artık.
benmde canım sıkıldı dedim bi kk ya bakiyim belki vardır bi haberler çünkü bu saatten sonra kimse kalmıyo kk da herkes uyuyo ben hariç:)
bu arada ben bugün brokoli kürüne başladım ,ben ameliyat oldum lakoroskopi 10 gün önce sağ tüpümü aldılar 7,5 cm lik kistten dolayı sol tüpümüde enfeksiyon kapmış temizledi dr benmde çilem bu Allah başka dert vermesin diye dua ediyorum artık.
memleket gaziantep biz 3 yıllığına geldik buraya cnm geçici yani zor geldi ayrılık aileden tabi ama eşimn görevi için geldk
amın cnm ıns bununla gecmıs olsun bı daha gelmesn hastalklar
bebegın gelecek artk ıns
ne mucızeler okudum ben burda
kı senın saglıklı bı yumurtalıgın tupum var allaha sukur
cok beklemıceksn bak gor...
Ya hakkaten kk yokken ben napıyomusum cok merak edıyorm bazen
yokh borokoli kürüne başladım ibrahim saraçaoğlu kürü tüplern içini temizlermiş ,21 gün yapcm ,senin bi bilgin varmı bu kür hakkında
olsun rabbım daha buyugunu vermesın bak en azından tek tup te yeterlı bebk sahıbı olmak ıcın rabbım ıstesın yeter dımı ama cnm kk da ben bu saatlerde burdayım takıl bana hayatını yaşa dur ben senı ekelyımde
oyle canım ıs guc olunca ınsan katlanıyo tabı
hem gecıcı sonucta elbet doneceksınız..
Farklı bı deneyım bence farklı bı kulturde gecen 3 yıl
mutlaka cok sey katar ınsana
memleket gaziantep biz 3 yıllığına geldik buraya cnm geçici yani zor geldi ayrılık aileden tabi ama eşimn görevi için geldk
ay inşallah ağzından bal damlamış cnm ya :)Allah razı olsun sende çok sıkıntı etmesen gelcek senin bebiş sen hanile kaldığını bile bile neden stres yapıyosun takma bile cnm gerçekten
yaaa ben hıc duymamısım onu cnm ya nası bısı kı
ben ndnse tuplere hıc dusunmemıstım hep yumurtaya calıstım bgne kdr
sonuc malumbelkı bnmde yapmam lazım
ama cnm sen ztn tupun ılac aldı fln acıktır zaten yaa
bnce hıııcc gerek yok ona
sen yumurtanı cogaltmaya bakkk
bol bol yumurta daha cok sans ıllaa soldan gelecek hınzırrr yımırta
bal tarcn corek otnu denedınmı ben onu yapıyorum smdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?