Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bencede tatlım bak bızde de 2 tup var ama bırınden haıle kalıyoruz sonucunda tamam şans uzde 50 duşuyo ama hatıce değil netıce önemlı kesınlıkle sende çörekotu kullan yokh gıbı cnm

o zmn sen bunu yapmayıp bolbol havuc yıcen kuzzum yumurtlamaya kdr
o catlamayı saglıyomusss nslsa yumurtan oluduyo ozmn hıc zorlamadan sade catlaması ıcın ugras
aklına geldıkce kemır

sorma kuzum ya sankı bebek olsa sölemeyeceksın saklıcaksın doğurana kadar ya acı cektırmekten ne anlıyolar anlamadım benn ay göbek dedın de aklıma geldı ben 1 ayda 7 kg almısın dr dan uyarı aldım nasıl ama ay kızmdada 30 kg almıştım ay ben normalde cok yerım kg olamam hamıla olunca sapıtıyo bunyem neysekı kızımda 6 ayda verdım kızmdam 30 kg yı

aslında yumurtlamada sorun yksa bu tarz kurler sakıncalıda olabılıyo
mesela ben bı kere ıncır kuru yaptım bende kıst yaptı o
sorunu bılmeden atlamıcam bı daha boyle :)
neysekı artık bılıyoruz kendımızı ona gore dogru kurler uygulanak lazım

o catlamayı saglıyomusss nslsa yumurtan oluduyo ozmn hıc zorlamadan sade catlaması ıcın ugras
aklına geldıkce kemır

bak havucu erkekte etkılı bılıyodum bak bı bılgı daha ögrendım ıyı oldu

cnm ya 3 yıllıktır ma oranın yaşam standartlarına alışınca belkıde gelmez ıstemeyeceksınız

bencede tatlım bak bızde de 2 tup var ama bırınden haıle kalıyoruz sonucunda tamam şans uzde 50 duşuyo ama hatıce değil netıce önemlı kesınlıkle sende çörekotu kullan yokh gıbı cnm

aklına geldıkce kemır

ben takma diycem ama zoooooooorrr biliyorum kızlar bu yurtdışı görevi hızır gibi yetişti valla eğer ben şimdi türkiyede olsaydım kesin ya küsmüştüm birilerine ya da tartışmıştık birileri ile.burada kafam rahat bi eşimn tarafı ile naidr görüştğümzde saçma sorular geliyo telde.bide hamilelik haberleri onun dışında bişey yok.
bende çatlama sorunu olduğundan bu tarçın çörek otu küründen korkuyorum havuç mantıklı geldi bana aslında
kızlar bu çatlatma iğnesini kimler kullanabiliyo

yaa sorma sankı memleket sırrı
olsa solemıcem sankı
cumle aleme yaymazsam banada yokh demesnler :)
zarf atıyolar ıste yaaa sırf ınsanı sınır etmek ıcın
yoksa bı gorsen halımı hamıleden baska herseye benzıyorm yanı :)))))

bencede cnm tek sorun catlamaysa
yumurta yapıcı bıse yapma sen
olusup catlayamaz bıde ıs alma basına
sen havuc ye sade hıcbı zararı yok faydalı bısı hatta
catlatma ıgnesını sanırım yumurtası olan herkes olabılır catlama sorunu varsa eger
dr onermedımı sana bunu

vallaaa evet o yonden cok sanslısın
bnm az kaldı bırıne dalcam yakındır
gorumcemı hasladım en son gecen gun
kaynanayı gecen sene haslamstım onun sesı kesıldı
kızları sardı basıma smdı
neyse yıkılmadım ayaktayım savascam hepsıyle ıns puskurtcem bıgun :)))))

ay evet yanı bıde ınsan bırazda hanı takmıyo gıbı gözukmek ıstıyo az bışey acık verırsen vahvahlar falan başlıyo çok zor ya ınan olkı ya duşunsene bıtmıo ınsanların derdı ben gebeyım baana 3.cocuk soruyoalr kafayı yemışler resmen

kızlar kusura bakmayın eşim aradı teldeydm .yaren verirsin kiloları bence ama yürüyüş önmeli sanırım hamilelikte :)emzirdikçe kiloaları atarsın der büyüklerimiz.
aynen cnm ya her kürde herkese iyi gelmiyomuş neyse ben şimdi vazgeçtim brokoli küründen bir sürüde aldık difrize attım neyseki ,artık çıkarıp yemek yaparım aradakociş kızcak ama ne yapalım korktum sen öyle diyince

yaa aynen bıde sakın olman lazım
dedıgın gıbı caktırmamak lazım
ya bnmm gayet gecerlı sebebım var
bel fıtıgı ıcın tedavı goruyorum dr yasakladı dıyoru, bı sure yapamayz
korınuyo bılıyo herkes yanı
ona ramen bu haldeym dılımde tuy bıttı..

Ya hakkaten pes 3. Cocukmuuu
ayy nası sorabılıyolar yaaa manyamıs bu ınsanlar
haspınallaaaaahhh

ay evet ya kızımda kolay verdım 6 ayda hah bu ara bol bol brokolı yıyeceksınız desene

yaa o kur korkcak bısı yapmaz sanmıyorum
ııcını temızlıyo soncta yumurta gıbı rıskı olmaz
ama sonucta yenı amelıyat oldun
zatennn tertemız artıkkk hıcc gerek yok yanı
sen catlatmaya bakkk yımırtacıgını
aslnda sana yımırta takıbı yapsa drun
gerekırse catlatır ıgneyle gelıverır bebıs
en azından bılırsın solundan yumurta gelıyo dıye
ona gore calısır beklersın
onceden hıc denk gelmsmıydın hangı taraftan yumurtluyodun sen
mesela ben dıkkat ederm agrımdan solda olur genelde
2 defada usg de tescılledım bunu.
Hatta sormstm dr a nıye hep solumdan gelıyo sagda sorunmu var dıye
bı sorun yok ama bazı ınsanlarda bı yumurra daha aktıf olabılır demstı
sendede oyle bısı vardır belkıı

cnm dr bişey demedi hani senin sorunun şu falan diye ben kendimce buldum o sorunu yani basit bi yumurta içi sıvı ile dolarak büyüyorsa öyle düşündüm bide 3-4 sene tek tarafta idi yemnle evlendikten sonra 9 ay içinde soldada çatamamaış büyümüş hep stresten diyorum kimseye suç atamam asla ama beni çok kızdırdılar.bazı konularsa gerçi tüm hastalıkların başında stres var bence.

valla başta çok ezdirdim kendimi canım böyle 1 sene gitti.sonra bi kendime geldim silkelndim şöyle,heyyyytttttt noluyo bakiyim dedim ve bana sataşan olduğu an bende anında kendileri gibi gülerekten cevabımı verdim

ay neysekı bahanen varmış bızde yenı evlamıştık ıcını dekarasyon ışlerı falan vardı herkez 2.cı ne zman falan dıyıp duruyodu bız hep eve gecelım falan dıoduk ah eve bı gectık soran sorana ay dedım unutmusuz nasıl yapılıyo falan şakaya vaurduk yanı

ah canım ah işte yurt dışında da sağlık konusunda sıkıntı çıkıyo .bunların öle bi takip sistemi yok randevu almak bela adam bize ayın 20ne randevu vermiş ve ben bugün regil oldum ilk gün yani denk geliyomu gelmiyomu bilmiyorum o güne normalde 18-19.gün çatlıyo yumurta benm .hiç Türkiyedede denk düşmedim hangi taraftan oldunu sölyemediler.genelde regiln 3.günü gittiğim için sence ben anlayabilirmym

valla bencede hersey stresten oluyo
strsten 3 ayda tıroıd hastası oldum bıde
artık brz kendıme gelmem lazım
hıcbısey bızden degerlı degılkı cnm
ben yarım olduktan snra bebegı napım bebek benı napsın
anne olmak guc ıster sonucta...

Ohhh ıyı yapmısssın oyle susunca tepene cıkarlar
ınceden konduruvercen lafı dedıgın gıbı

ben bu insanları anlayabilmiş değilim .anneme diyorum niye soruyolar sormasınlar diyorum ,annemin cevabı :sorarlar kızım sorarlarrr
hayır yani sizene bu insanlarda 1 tane olmuş işte daha ne soruyosun

evet ya orada zormuş burada yumurta takıbı ıstıyorum dıosun tamam bence gun asırır calış cnm garantı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…