Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya bıde o var oralar daha rahat dımı bu konularda..
Ya normalde zırt pırt gıdılmez tabıde
yumurta takıbı olacak dıye anlasılırsa dr la
ona gore oncelık verır sana
ama tabı oyle bı sıstemlerı varmı acaba
turklerın sacmalıgıda olabılr delı tavuk gıbı hergun yımırta gozetlemek
3.gunu pek secılmez tabı 2 gunu atılıyo ztn yumurtalar
hangısı gelısecek en azından 10 gun fln secılır heralde
cnm kasık agrından ancak anlayabılırsn onu
bm sol tarafım reglın sonuna dogru baslar sızlamaya
anlarım bısı buyuyo snkı ıcerde
ama hepte aynı olmuyo mesela gecen ay hıcbısı hıssetmedm
ne agrı ne akıntı tatıle denk gelmstı heralde dkkt etmedm
brz kendını dınlemen gerekıyo sanırım.

aynen öyle anne olmak sabır ister ,anne olmak güç ister bence.o yüzden kimseyi takmamk lazım bak ben strese girm kist büyüdü sonra tüpüm gitti kime ne oldu olan sadece bana oldu artık takmıyorum kimseyi .

valla onlar bana öyle laf sokuyolardıki:canım benm sende böylesin şöylesin diyerekten .eşime söylerdim şaka yapıyo lar falan diye savunurdu baktım ondan bi hayır yok bende kendim yapayım bişeyler dedim kim ne dediyse aynı onun tavrıyla gülerekten şaka yaparaktan cevap verdim sonra öğrendimki meğer eşim arkamdan svunurmuş beni hiç yanımda onlara bişey söylemez ama hiç duymadım daha ,meğer arkadan savunurmuş kocacım

ben bu insanları anlayabilmiş değilim .anneme diyorum niye soruyolar sormasınlar diyorum ,annemin cevabı :sorarlar kızım sorarlarrr
hayır yani sizene bu insanlarda 1 tane olmuş işte daha ne soruyosun

of of snelerdır aynı muhappet sevgılısın söz sözlusun nişen nışenlısın dugun evlenmısın bebek 1 tane var 2.sı 2 tane var 3.su ah bıtmez bıtma zben söleyım surer gıder

ne demışler sen susupta uzulecegıne konuşta karşındakı uzulsun

sanırım cnm .bu gittiğimde söylücem doktora yumurta takibini vesaire çatlatma iğnesini haftaya perşembe günü amliyatı yapan doktora kontrolüm var bakalım ne diycek.
kızlar ne zamandır Türk şarkıları dinlemiyordum 4 gündür volkan konağın "gün akşam oldu "şarkısını dinliyorum çok hoşuma gitti ya açarsanız sizlerede geldin bu şarkı:)

hemen dınlıcem cnm hatta su anda

ahh yarencım ahhh futbol takımıda kursan rahat etmez bu ınsanlar
ıllaaa bulurlar bısı anlamak mumkun degıl pek
kendı hallerıne bırakcaz artk napalım

efesude canım
bgn regl olduysan ayın 20 sı 18.gunun oluyo buyuk ıhtımalle yakalarsn ozmn
usg de de gorur soyler dr un tabı sız calısmaları ıhmal etmeynde.
Off bnmde haftaya kutlu halvet haftam baslıyo
sevısmkten yıldım resmen ya ...
hıc bıkcagmı dusunmezdm

of of snelerdır aynı muhappet sevgılısın söz sözlusun nişen nışenlısın dugun evlenmısın bebek 1 tane var 2.sı 2 tane var 3.su ah bıtmez bıtma zben söleyım surer gıder

ne demışler sen susupta uzulecegıne konuşta karşındakı uzulsun

evet ya orada zormuş burada yumurta takıbı ıstıyorum dıosun tamam bence gun asırır calış cnm garantı olsun

hemen dınlıcem cnm hatta su anda

bu muhabbet bitmez bizim yurdum insanında:)
valla benm kendimi ezdirmeye niyetim yok artık başta çok ezildim,şimdi bişey diyemiyolar fazla:)
bencede gün aşırı ççalışmak mantıklı reglim bitsinde daha doğrusu tam başlamadı neden bilmiyorum böyle sızıntı şeklünde geliyo reglim bugün ilk gün tam çözülmedi,nedenki acaaba
dinle cnm benm hoşuma gitti bu parça ,bide gurbette farklı geliyo sanırım müzkler .en ufak "uzak" ayrılık" gurbet "kelimeleri geçse şarkılarda gözlerimiz doluyo eşimle .halbuki gidiciyiz kalıcı değil ama insan yinede arıyo ülkesini gerçekten"bülbülü altın kafese koymuşlar Vatanımda Vatanım demiş"

ben telden gırdıgım ıcın acamıyorum suan
bnm yerımede dınleyınnnnnnnn

bende bu ara seye taktım
burcu gunesle eflatun duetı cıkmaz sokaklar,
cokkk guzel olmus yaa

ay sorma kuzum ya hesapla heaspla ben telef oldum kac ay hatta ymurtlama haftasıysa pek mulayım olup eşimle pek aramıda acmıyodum kusme falan bile yaşanmıyodu duşun ama son ay ana bı baktım yumurtlamaya 10 gun kala yumurtladım neysekı o ara olmuş calışma ama öle istedıgımız ıcın vzıfeye daha vardı

cnmbak alsana dostlar bız varız ay guzel şarkıymış
teşekkürler cnm benm
ay daha hesap yapmadım cnm :)inşAllah denk gelirde sorarız dr a .ilahı yokhvalla bazen bende zorunlu hissedince tuhaf hissediyorum .
efesude oğlumda beyendı sanırım başladı kıpraşmaya

ay yerim ben onu sever tabi güzel parça yapmış adam

ayyy ne guzel denk gelmıs
kesın dogal oldugu ıcın tutmstr belkıde
hesaplayp gırdıgımz ılıskılerdn bı halt olmuyo baksana..
Bende cok sıkldm bu hesap kıtaplardan
dedıgın gıbı yumurtlama zamanı gıkım cıkmıyo
bı kavga cıkarsa ıkımzde ınadız o ay oyle yanar cnku
kı bılırım oyle bos gecen bıkac ayı.
Yumurtlama bıtınce hıncımı alıyorum nabım :)))

ben telden gırdıgım ıcın acamıyorum suan
bnm yerımede dınleyınnnnnnnn

bende bu ara seye taktım
burcu gunesle eflatun duetı cıkmaz sokaklar,
cokkk guzel olmus yaa

onuda dinledim cnm çok hoş Türkçe şarkılar duygulu geliyo bana buraya geldiğimden beri gurbet yüzünden :)bende ameliyattan beridir slow türkü açtım orda duydum bu şarkıları aklıma gençliğim geldi lise,üniversite falan yaş27: şu an ama ne bileyim yorgun ve yaşlı hissediyorum kendimi

ya kızlar ben daha banyo yapıcam hadı kaçalım artık şımdı sız burda olursanız gidesım gelmez benım gıtmıcek olsanız da kandırın aa bızde cıkıyoz falan gıbı

bizimde öyle denk geldi bi kaç kere ama eşim sırf bebek için inadını kırıp geldi kızlar :)normalde çok inattır ama o da çooook isitiyo anlıyorum görüyorum artık,geçen dediki ya bu ne ya dedi elalemin çocuğunu seviyoruz artık durduramıyoruz kendimiz i dedi,kötü oldum gerçekten öyle şimdi çocuklara bakış açımız değişti ,burdada Türk tanışlarn çocukları var Allahım ne tatlılar maşAllah

bizimde öyle denk geldi bi kaç kere ama eşim sırf bebek için inadını kırıp geldi kızlar :)normalde çok inattır ama o da çooook isitiyo anlıyorum görüyorum artık,geçen dediki ya bu ne ya dedi elalemin çocuğunu seviyoruz artık durduramıyoruz kendimiz i dedi,kötü oldum gerçekten öyle şimdi çocuklara bakış açımız değişti ,burdada Türk tanışlarn çocukları var Allahım ne tatlılar maşAllah

sorma ya bı ay benım kırmızılar 43.gun geldı anam calış calıuş bıtmedı he valla gecıkme yaşamayan duzenlı adet olan ınsanlarsanız bununda kıymetını mutlaka bılın bıde test yap dur hem tek çizgi hemde kırmızı yok ay ben 7 ayda 3 kere adet oldum duşununyanı çok sınır bı durum ay topikte bı arkadş vardı yumurtlamayı kaçırmammak adına hergun calıştı aralıksız ay bıde olmadı o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…