bizimde öyle denk geldi bi kaç kere ama eşim sırf bebek için inadını kırıp geldi kızlar :)normalde çok inattır ama o da çooook isitiyo anlıyorum görüyorum artık,geçen dediki ya bu ne ya dedi elalemin çocuğunu seviyoruz artık durduramıyoruz kendimiz i dedi,kötü oldum gerçekten öyle şimdi çocuklara bakış açımız değişti ,burdada Türk tanışlarn çocukları var Allahım ne tatlılar maşAllah
onuda dinledim cnm çok hoş Türkçe şarkılar duygulu geliyo bana buraya geldiğimden beri gurbet yüzünden :)bende ameliyattan beridir slow türkü açtım orda duydum bu şarkıları aklıma gençliğim geldi lise,üniversite falan yaş27: şu an ama ne bileyim yorgun ve yaşlı hissediyorum kendimi
ama ben de henüz daha tam iyi değilim oturmaktan ağrıdı karnım çıkmak zorundayım ,hepinizi öpüyorum Allaha emanet oolun .görüşmek üzre
ınsan bı kere huzunlenınce herseye takıyo
bnde aynı durumdaym ndnse cok yaslı hıssedıyorm kendımı yaa
ayyy noldu bıze ıcımız gecmıs vallaa bu yasta
hayal edıyorm bazen 40lı yaslarda deprsyndan cıkamıcam sanırım
yaaren kızzz bu saatte yapma banyo bebısın var bıde
allaha emanet tabı ama ıyı degıl derler
sabah yaparsın yat uuuyu smdıı
gıdıyo taklıdı yapım mı
haha cnm benım arkadaşta gıttı bak mecbur kacacan ay yoksa oda numaramı yaptıkı neyse sabah bakarım dermısım ay ben hergece yapacam banyomu yatacam başka yol yok ay bebek calışmalarından alışkanlık mı kaldı ne hahahaah bu arada eşin bugunlerın kıymetını bılsın sonra özluyolar calışmaları maksımum haftada 2 ye duşuyo muck
ay aşk olsun bırakırmıyım ben numara değil gerçek ameliyatlı oldğm için acıdı karnım ondan dinlenyim diye çıkıym dedim cnm görürşüz yine inşAllah
yokh senin veda yzını göremedim canımseni bekliyorum bak çıkmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?