Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama ben de henüz daha tam iyi değilim oturmaktan ağrıdı karnım çıkmak zorundayım ,hepinizi öpüyorum Allaha emanet oolun .görüşmek üzre

bizdede boş ecmedı hıç ay bızede mesela dese ay cocuk falan ıstemıyorum alınır kırılırız ıstıyoz desede kırılırız adamların ışide zor

ınsan bı kere huzunlenınce herseye takıyo
bnde aynı durumdaym ndnse cok yaslı hıssedıyorm kendımı yaa
ayyy noldu bıze ıcımız gecmıs vallaa bu yasta
hayal edıyorm bazen 40lı yaslarda deprsyndan cıkamıcam sanırım

yaaren kızzz bu saatte yapma banyo bebısın var bıde
allaha emanet tabı ama ıyı degıl derler
sabah yaparsın yat uuuyu smdıı

gıdıyo taklıdı yapım mı

haha cnm benım arkadaşta gıttı bak mecbur kacacan ay yoksa oda numaramı yaptıkı neyse sabah bakarım dermısım ay ben hergece yapacam banyomu yatacam başka yol yok ay bebek calışmalarından alışkanlık mı kaldı ne hahahaah bu arada eşin bugunlerın kıymetını bılsın sonra özluyolar calışmaları maksımum haftada 2 ye duşuyo muck

yaren yokh haklı yarın yap banyonu .
yokh kendimizi toplamalıyız canım bu gidiş gidiş değildaha önümüzde neler var Allah bilir ,kızlar muhabbet süper ama öpüyorum sizlrri duramıyorum daha fazla acıdı karnım öpüldünüz ,şimdi yataklara geçin mışıl mışıl uyuyun .bende dinlenym biraz

kızlar sızde öpuldunuz sayenızde bıttı can sıkıntım acmayalım arayı tamamı öptum en cok pek çok

ay aşk olsun bırakırmıyım ben numara değil gerçek ameliyatlı oldğm için acıdı karnım ondan dinlenyim diye çıkıym dedim cnm görürşüz yine inşAllah

yaren kızz ayarttın sudeyıde gordunmu hehehe

tamam kuzular hadı yatalımmm dınlenelım artıkkk
opuyorum sızııı guzel bı geceydııı gorusuruzz yarınnnn

tatlı ruyalarrrrrr

telefondan alevler cıkıyo sankı brzdan ınfılak etcek korkarmkı
parmaklarım ve el kaslarımda sızlıyo suanda cıkır cıkır msj yazmaktan
gozu kor olsun pc sızlııggııın uleeen :))

vawwwwww bu topic ilk defa bu kadar muhabbet yasadi sanirim , kiz yokh yaren efesude ne muhabbet oyle kacirmisim ben
soyle hizlica gecti ama roman gibi olmus hepsini okuyamadim tabi
gunaydin herkese iyi pazarlar
ben isleri halledeyim bir sonra da gezmeye
gorusmek uzere gelirim yine

karanfilce senden haber bekliyorum

hay maşalahhh amma çene varmış sizde de haa
hadi derya'yı biliyorduk da Yarenle Efesude'de az çeneli değilmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…