Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor bana progestan verdı gunde 3 tane. progestan vucut ısısını yukseltıyor.prospektusunden okuyabılırsınız

merak eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...
hepinizden Allah razı olsun...
ilk günlerin şokunu anlattım, ağlama nöbetlerim bitti, kabullendim artık...

kürtaj olmak istemiyorum, doğal yollardan düşsün istiyorum...
malesef düşük yapacağımı belli eden ne bi ağrım ne kanamam yok...
bebeğim gelişmiyo ama beni de bırakmıyo...

rezene+papatya çayı içtim, maydonoz yiyorum, marketten poşetler taşıyarak eve yürüyorum ama yok, düşmüyo...
eğer düşmezse mecburen kürtaj olucam

kürtaja gerek kalmadan düşük yapabilmem için önerebileceğiniz yöntemler var mı?
yardımcı olursanız sevinirim, operasyon geçirmek istemiyorum...

çünkü kürtaj olursam rahmin toparlanması 6 ay, düşük yaparsam 2 ay dedi doktor...

gecmis olsun
umarim kendiliginden duser ve rahim temizlenir
ama tabiki kontrolunu yaptirip parca kalmis mi diye baktirman lazim, bazi durumlarda kurtaj gerekebiliyor.
ama o kadar takma doktorunun dedigini cunku daha ileri donem dusuk yapanlar bile 2 ay icinde toparliyorlar kendilerini, bak bu forumdan okuyup bilgi alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...cenler-yeni-yola-beraber-baslayalim-2293.html
ama tabiki senin kendini nasil hissettigin onemli ve yeniden bir hamilelige ne zaman hazir olacagin
sabir diliyorum canim sana saglikla tez zamanda hamile olmani diliyorum

insallah en kisa toparlarsin kendini canim

Son düzenleme:
kızlaaaaaaarrrrr
heheee amma kaynattık gece bız
sızzzz uyurkeneee hi hi hi
cenemız dustuuuu ıste boyleee

karanfılcımı cok merak ettım damladım geldım
yavrum atesın hala super ben ılaclardan oldugunu sanmıyorum
bı ıdrar testı yapaydın yaaa bu sabah keskeee
ayy yrn kan ver barııı bebıs geldı ınssss
bgnde beklıceezzz yanııı

yesımcım cok uzgunum senın adına
ya belkı tutunurdu hıc umut yokmu
oyle kendın dusurmeye calısmasan
bıseyler yıyıp ıcıpte ne bılıyım
off ıns kolayca atlatırsın cnm
yıne gelır bebegın saglıkla ıns...

canım 2008 de ben de bır boş gebelık gecırdım. kese gorundu bebeğı gorebılmek ıcın 9 haftaya kadar bekledık. b hcg de az az artıyodu. doktor 2 kat artmadığı ıcın artık gelışmeyecek almamız lazım dedı. bende senın gıbı kurtaj olmak ıstemıyordum. duserse kendısı dussun ıstıyordum. en son 9 haftada doktor bu haftada dusmezse 10 haftadan sonra bekleyemeyız senın ıcın zararlı olur dedı. bır kac gun sonra kendılığınden dustu. dedığın gıbı hıç bır ağrım kanamam yoktu. pazar gunu hafıften bır ağrı başladı.oğleye kadar tum ıslerımı bıtırdım anladım sankı duseceğını. oğlen annem geldı anneme dedım karnım ağrıyor. aksama doğru gıt gıde agrım coğaldı ve ven dusuk yaptıgımda saat gece 11 dı. sancı yavas yavas gelıyopr ve son anda sıddetlenıyor. ve dusuyor. sonra doktora gıttım rahım ıcı yeterınce ıncelmemıs bekleyelım adet kanı gıbı sokulurse belkı ıcerısı temızlenır dedı. bekledık 13 gın sonra dr baktı ıcerıde parca kalmıs kurtajla almalıyız dedı. ve ben sonunda yıne kurtaj oldum. o kadar bekledım yıne de kurtulamadım.

herseyın hayırlısı. bekle sen de dusecekse zaten kendı dusuyor. ada cayı ıc.kacıncı haftadasın ve sebebı ne? neden dusuk yapacaksın bılmıyorum bıraz anlatır mısın?

öncelikle çok geçmiş olsun canım...
bu 4 yıl içinde tekrar çocuk sahibi oldun mu peki?

anlattıkların neredeyse benim durumumla aynı...
beta hcg değerim çok yavaş artıyor, yani 2günde 2katına çıkmıyor...
gelişmiyo bebek dedi doktorum...
keseyi gördük ama olması gerekenden çok küçük...
pzt günü 7.haftam başlıyo...
pzt'ye kadar düşmezse aldırman gerekli dedi doktor...

yeşim geçmiş olsun canım..
inşallah hayırlısıyla atlatır bebeğine yeniden kavuşursun..
seninki dış gebelik demiş ya doktor.
bebek nereye tutunmuş? tüplere mi?
korunma sürecinden korkma canım. benim halam da öyle düşük vs yaptı ayrıntılarını bilmiyorum ama şimdi 3 tane çocuğu var.
karanfilce, pekı ıdrar testıyle bakmayı dusundunmu hıç?
idrarda çıkacağını çok zannetmiyorum canım yaa..
ben iyi hissediyorum canım
ne ilaç kullandın sen ?ilaçlar etkilemez vücudu
ona bakarsan ben de glukofen kullanıyordum
progestan kullandım canım. ama derya vardı o da aşılama yaptırmıştı onun adete 3-4 gün kala düşmüştü diye hatırlıyorum ama progestan kullandı mı bilmiyorum. oli kesin biliyordur ama o da gelmedi sanırım..

sağolasın canım evet ateş şimdilik güzel ama aşılama oldu ya luteal fazımın uzun süreceğinden korkuyorum bu yüksek ateş yanıltmasın diye..

YEŞİMM
canım Rabbim sana güç versin
ama bırak ne olacaksa kendiliğnden olsun
hayat mucizelerle dolu
Allah'ım bir daha yaşatmasın

KARANFİL
canım ben sanmıyorum ilaçtan olduğunu ben de biliyorsun düzenli adet olayım diye progestan kullanıyordum
ama vücut ısım hiç yüksek değerler görmedi
umarım yanılmıyoruzdur
niyeyse iyi hissediyorum Allah'ın izniyle

MELİS
arkadaşım öncelikle hoşgedlin
aşılama yaptıran arkadaşlarımız var
birinin sonuç olumsuz
birinin de son günleri bekliyoruz
ama benım bildiklerim bunlar tabi
sen de iyi haberler alırsın umarım

Son düzenleme:

yok canım bır daha hamıle kalamadım. bızde sorun erkek ınfertılıtesı. esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.falan derken kaan hıcayı bulduk tedavı surecı falan zaman 4 yılı buldu. nu ay asılama yaptırdım. sonucu beklıyoruz. test gunume 2 gun var.

kendıne sıkıntı yapma. ben cok uzuldum bu durumu atlatmam ıkı yılımı aldı. dusukten sonra 3 ay korun dedı dr. meğer hıç gerek yokmus. zaten hamıle kalamıyormusum. ama bunu yıllar gecınce anladım. bu bos gebelıklerın sorumlusu dna sı hasarlı spermler. bunu yıllar oğrettı

canım sanada cok gecmıs olsun
rabbım bı daha yasatmasın hıckımseye
ıns bebegın senınledır..

deryacım sağol canım umut oldun bana..
peki senin göğüs ağrıma mevzusu oldu mu.. benim vardı bugün geçti.
sarmaları sardın herhalde..
ben de tembelliği bırakayım salamura yapılacak bir miktar yaprağım kaldı onları halledeyim.
haftaya kuzenimin düğünü var yazık teyzem öyle erken gelin yardıma diye haber yollayıp duruyo tek başına canım benim.. evimin bitirilecek işlerini bitirsem iyi olacak

canım benim göğüs ağrım çatlama ile başladı bir daha da geçmedi
ama bir azaldı bir arttı
bence hiçbir belirtiye takılma
ateş gerçekten en önemli belirti
ben bildiğin adet sancısı yaşadım biliyorsun
bir tek acaba dedirten adetten önceki kahve lekelenmem ve sonra sarıya dönmesiydi
Şu mübarek ezan vakti Allah'ım senin de cümlesinin de yüzünü güldürsün inşalalh

canım umarım herşey senin için güzel olur
düşük yapmak için uğraşmasan diyorum
senin sağlığın şu an hem senin hem olacak bebeklerin için önemli
ne bileyim düşürmeye uğraşmak daha tehlikeli geldi bana

Mrh. kızlar bende bir ara boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım neyse ara verdim şimdi gene başlıyoruz çalışmalara şu anda reglm bitince ateş ölçmeye başlayacağım inş.

işte lekelenme olsa ben de emin olurdum ama öyle bişey yok batma yok. klasik sarı akıntı var. terleme bugün oldu(adet belirtisi) ve göğüs ağrısı bitti
neyse yarın belli olcak artık. her gün aynı şeyi söylediğimi farkettim

kızlar selamlaar
aksama kalabalık mısafırım var yemege. sabahtan berı mutfaktayım ama dayanamadım karanfılceyı cok merak ettım.
karanfılım cok guzel bır gelısme bu tatlım. super cıkmıs atesın. masallah
ben cok guzel seyler hıssedıorum canım senın durumunla ılgılı.
ıdrar testı yapma canım
ılacların etkısıyle yanıltabılır. tup bebek de ole dıyordu arkadasım ılaclar ıdrar testını pozıtıf cıkartır yanıltır demıs dru. belkı asılamada da vardır bole bısı.
sen yarın kan ver bence
bızde daha fazla catlamayalım burdaa

YEŞİM
yeşim canım tekrar tekrar cok gecmıs olsun sana. hııc canını sıkma allahın taktırı sonucta bu. ınsallah kurtaja gerek kalmaz.

YOK EFESUDE YAREN
allah çenenize zeval vermesın sekerler masallah sıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…