Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy canlarım benim sağolasınız..
1 buçuk saat oldu kalkalı belki de daha fazla..
evde 3 tane laptop var benimki bozuk..
kardeşimle eşim oturdular vermediler bana
merak ettiğinizin farkındayım ben öyle oluyorum hep çünkü..
ben de kahvaltı hazırladım
ateşim;
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

kahvaltıya gidiyorum canlarım..
gelince pc benimdir kimselere vermem

canim cok iyidpo14tesin
gelecek gibi durmuyor di mi anlarsin sen
gelmiycek deeeee

KARANFİL 1 ay önceki tablonda dpo 13te düşmüş ateşin bu günkü tablon çok güzel diyor bize
yarını da ölç bakalım
inşallah böyle çıkacak

yarın Karanfil'in iyi haberini alacağız hissediyorum
ben çıkıyorum kızlar
sarma saracağım
öpüyorum sizi

karanfilce senınle aynı donemde basladık asılamaya.sen bugun yaptırmayacakmıydın testı? ben senın sonucu dort gozle beklıyorum. benım test gunum ıse salı.

karanfilce senınle aynı donemde basladık asılamaya.sen bugun yaptırmayacakmıydın testı? ben senın sonucu dort gozle beklıyorum. benım test gunum ıse salı.

sen de benim aklımdasın canım..
evet doktor bugün beta hcg ye baktır dedi ama tatil ya acile mi gideyim gidip ne diyeyim diye yarına erteledim

Aaa bende simdi seni sorucaktim karanfile canim insallah seninkide tutmustur
Ates olcuyomusun veya belirtilerin varmi sali gunu bizede haber ver
Obur topikten takip ediyodum seni

KARANFİL 1 ay önceki tablonda dpo 13te düşmüş ateşin bu günkü tablon çok güzel diyor bize
yarını da ölç bakalım
inşallah böyle çıkacak
genelde hep dpo 13 de düşer canım. ama bu sefer ilaçlar vs ne bileyim etkileyebilir.
benim eski derecem vardı bu düşük gösteriyor ona göre şu an 36,8 filan.. eski tablolarımı düşünüyorum dpo14 de hiç öyle olmadı ama işte..
İnsallah gelmez canim ayyyy bigun dahami bekliycez simdi

evet

Aaa bende simdi seni sorucaktim karanfile canim insallah seninkide tutmustur
Ates olcuyomusun veya belirtilerin varmi sali gunu bizede haber ver
Obur topikten takip ediyodum seni

ben ateş olçmuyorum. o ates tablosundan da hıc bırsey anlamıyorum. benım hıçbır belırtım yok. salı gunu test yaptıracağım sanırım. pek umıdım yok nedense.

ben iyi hissediyorum canım
ne ilaç kullandın sen ?ilaçlar etkilemez vücudu
ona bakarsan ben de glukofen kullanıyordum

bu topikte ben ve karanfilceden baska asılama yaptıran var mı? yada asılamayla hamıle kalan?yada asılama yaptırıp nasıl sonuclar aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…