Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

allah yardımcın olsun canım eşle uğraşmak çok zor ben eşimi muayne ettirene kadar canım çıktı valla bide bizde varıkosel cıktı 8 ay amelıyta olsun diyee uğraştım 8ay sonunda oldu amelıyta ama benıde delirtti sankı amelıyat olunca sorunlarım bittimi bitmedi ne ilaç içiyrr ne kürr ben doktordan dahamı iyi bilcekmişmde falan filan bende naparsan yap dedım artık uğraşmıyorumm bakalım zaman ne göstercek

işte bak gitmek istememiş ama sorun çıkmış ameliyat olması gerekmiş canım.. sen ısrar etmesen haberiniz bile olmucak belkide.. ilaçlarını neden içmiyorki bebek sadece onun değil seninde isteğin sonuçta sana karşı sorumlulukları var kaç yaşındasınız canım? çocukları sevmiyormu ki böyle ihmal ediyo :26:

karanfilcim ateşini sabah gördüm ve üzüldüm
diycek bişey yok Allah sabrımızı artırsın hayırlısı olsun canım
demekki henüz zamanı gelmemiş

48 gün oldu ... adet gelmiş olsaydı bugün yumurtlama günlerim olucaktı bebeğim 1 ay daha uzak benden sebepsiz

selam kızlar
kanı akmayan öle tepkısız kalma durumları olur ya hanı azen aynen o moddayım. salak gibiyim bir nevi.
bne hgs mı cektırdım. tuplerım acıkmıs. raporunu haftaya verecekmıs radyalog...
neyse bende durum bu ancaaaak
esımın sperm sonucları cıktı.
sayı 45 mılyon
morfolojı %2

ve kendı drumuzun soyledıklerı sole:
bız %14 ve uzerı morfolojıye normal derız.%88 dölleme şansı vardır.
%14-%4 arasına vasat derız.%50 dölleme şansı vardır
%4 altına kötü deriz. %7 dölleme şansı vardır.
sizinde soncuunuz %2, kötü malesef. bu durumda tedaviye baslıcaz ded,. sen hgs sonucunu al gel baslıcaz bişilere dedi.
neye baslıcak ne yapcak bılmıorum. dınlemedım gerısını zaten.
neyse ıste öyle.
haber vereyım dedım.

karanfılım üzüldüm canım. bu gunlerde acılen aramızdan birileri amile kalsın lutfen. acilen ihtiyacım var güzel haberlere

canım senin film sonucuna sevindim ama eşinin durumuna üzüldüm :26: çok bu sonuçlardan anlamıyorum ama geçen gün 9ay ın eşide morfoloji %3 demişti ozaman biraz bakmıştım bu ne oluyor diye.. bazı insanlar hamile kalmış doğal yolla (demekki bu %7 şans olmuş işte) ama bazı yerlerde de tüp bebek yazıyordu :44: yani çok bişey anlamadım.. en iyisini doktorun bilir.. bakalım inşallah çok uzun sürmeden kendiliğinden gelir bebeğin.. bu arada nerde bakıldı bu sperm analizine ve nedeyip yaptırıdınız bizimde yaptırmamız gerek ..

selam bayanlar kayınvalidemlerden
bugün geldim hemen sizlere baktım.
geçmişi olkuyamadım.nasılsınız.

karanfilce canımateşin düşmüş hallında hayırlısı.
umrede bize bol bol dua et.

senayy filminin iyi çımasına sevindim.ben sperm testlerini
anlamam.insallah kötü birşey çıkmaz.

bende tatil boyunca çalışma hiç olmadı.
artık evdeyiz. insanın evi gibisi yok.

off canım ya,inşallah en azından tedaviniz güzel gider be güzelim,en azınnan sende bir problem yok,insan kendinde problem olduğunu düşününce vijdan azabı çekiyo bence en azından için bir az rahattır belki de ne bileyim ya.:44::44::44:içimizde haber bekleyen bir tek benim qaliba.bat en yakın olan benim bu adet denen şey tüm haepimizi bir -bir saha dışıbırakıyor,şimdi sıra bende.dpo 11deyim,son 3gün.yarın sabah da test yapmayı düşünüyom,tabi negatif sonuç alacağımı bile-bile.bu ay hiç umudum yok,kendimi hiç hamile hiss etmiyorum,3aydır aynı belirtileri yaşayıp hüsrana uğramaktan yoruldum belki de

canım psikolojik olarak daha iyiyim... kaçınılmaz sona hazırladım kendimi...
bebeğimin beni bırakmasını bekliyorum... sonra 2 ay ara vermem gerekecek...
zaman hemen geçsin, tekrar çalışmalara başlayayım istiyorum...
tablon şimdilik iyi gidiyor kuzum, inşallah ateşin düşmez ve sonunda güzel haber gelir senden...

sırf senin için girdim nete...
canım hakkında hayırlısı olsun...
üzme kendini sakın...

merhaba kızlar.akşam iyice kaynatmışsınız,daha okumadım ama şimdi okuycam,kaç sayfa olmuş ya.size tablomu gösteriyim,yorum yaparsanız sevinirim tontişlerim.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

inşallah ateşin böyle devam eder canım...
kendini fazla dinleme ama, psikolojik olarak olumsuz etkilenirsin...
o ikinci çizgiyi gördüğümde sevinçten ağlamıştım...
ben de tekrar görmek içn sabırsızlanıyorum canım... hakkında hayırlısı neyse o olsun...

canım sen bu konularda çoğumuzdan daha bilgili ve tecrübelisin, eminim kendin ve doğacak bebeğin için en iyi kararı vereceksindir... çok yorum yapmak istemiyorum aslında... belki 3ay olmasa bile 1 ay beklemek yeterli olabilir... sen daha iyi bilirsin tatlım

goguslerim yara gibi derken goguslerinde kabuklasma mi var ?
eger oyleyse bu hamilelik belirtisi iste
her zaman olan birsey degil
bazi kadinlarin gogus uclarinda kasinma kabuklasma oluyor adetten once bile

nasılsın canım.. sizin doktor ne dedi sonuçlara:26: inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bekletmeden

kizlar merhaba

annem uzun suren arastirmalar sonucu duymak istedigim cevabi bulmus 'molluskum ilac tedavisi gerektirmeyen, yakildigi zaman yok olan ve tekrar bulasmazsa tekrarlamayan bir hastaliktir'.
cok sukur benim okudugum bilgileri de dogruladi bu ve su an daha iyi hissediyorum
ilaci da bagisiklik sistemimi yukseltsin ve enfeksiyonlari yok etsin diye kullanmis olurum

bu arada cok fazla sari akintim var normalde hic olmaz, bu da bana ilac icimi temizliyor hissi veriyor nedense..

Canım selam. Bizim de morfoloji %3. Ama doktor böyle çocuğun olur dedi. Ben film çektireyim mi dedim 3 ay bekleyin olmazsa çektirirsin aşılama yaparız dedi. Bir de üstüne üstlük bende çikolata kisti var. Sizin doktorun verdiği hesaba göre bende şöyle bir hesap yaptım her ay hamile kalma şansı %25 X bir yumurtalıkta kist var diğerinden yumurtlama şansı %50 x morfoloji %7 = bu ay hamile kalma şansım binde 8. Ahahaha. Demek ki bin yıl uğraşsam anca hamile kalırım. Bence bu hesaplar saçma. Siz de takmayın kafanıza. Ben de çok araştırdım. Morfoloji %0 la hamile kalanlar var. Sayıyı yükseltin ama. Kesin keçiboynuzu kürünü öneririm.

Canım ya daha çok erken. Olsa da çıkmayabilir. Bence sabret. Bende dpo11deyim. Ama hiç belirtim yok o nedenle sabretmek kolay. Hatta adet belirtilerim başladı. Senin durman zor olabilir haklısın ama dur bekle bence

Son düzenleme:

canım ben de öyle biliyorum. Demiştim sana. İlaç ne işe yarayacak hiç anlamadım. Virus sistemik olarak yayılmıyor, uçuk virüsü gibi sinirlere yerleşmiyor. Siz iyileştiniz inşallah. Bence hiç vakit kaybetmeden çalışmalara devam :)

doktor da oyle dedi de psikolojik olarak kocam da ben de hazir degiliz
bu ay garanti korunalim biz
zaten iliskimizi bile etkiledi bu olay
duzenli ilskimiz varken su an kendimi oyle kotu hissediyorum ki sanki iliskiyi hep isteyen benmisim gibi
biraksam esim gunlerce yanasmiycak benle ilglenmiycek gibi
bir de oyle bir surec geciriyoruz simdi
o yuzdne rahatlamak lazim aslinda
ben de bu zaman icinde en azindan esimi herseyin yolunda oldugu konusunda ikna ederim
psikolojisi bozulmasi gerekn benim onun bozuluyor nedense

canım o seğirme bende de 7.haftada başlamıştı sanırım
bebğin hareketi ile karıştırılmasın tabi
yani bu seğirme normal ve genelde 40 günlük gebelikle başlar der büyüklerimiz

hmmm iki gündür hiç olmadı bak ama o gün sağ kasığımın üst tarafında ve çok kuvvetli oldu bizde bugün 6+3üz amainşallah iyi bişeydir be perşembe günü kontrole gitcez kese ve kalp atışları için

nasılsın canım.. sizin doktor ne dedi sonuçlara:26: inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bekletmeden

Canım selam nasılsın? Morfoloji de problem var ama sayı fazla olduğu için şansınız var dedi. Sendeki küçük problme artık eşindeki küçük problem birleşince büyük problem olabilir. Ama bunu şimdi düşünmeye gerek yok. Bir 3 ay daha deneyin. Tekrar test yapalım. Olmazsa başka bir yol buluruz ama böyle çocuğunuz olur dedi. Ama kendi kendine ama biraz yardımla dedi. Ben de çarşamba kendi doktorumdan randevu aldım. Asıl onu merak ediyorum. Eşinin sonuçları iyi çıkmazsa vakit kaybetmeyelim demişti. İyi çıksaydı kisti alalım öyle deneyin diyecekti. İyi çıkmayınca şimdi beni ameliyat etmek istemez. Muhtemelen film çektireceğiz. 3 ay deneyip olmazsa aşılama. Ama inşallah Allah kimseyi o yola sokmaz. O yolda olanlara sabır ve tez zamanda bebeklerini gönderir çünkü kolay değil. İnşallah bizim de sınavımız bu değildir.

İnşallah sizin de tombiş tombiş çoook sağlıklı pembe yanaklı bebekleriniz olur

Ay :) O zaman biraz ara vermekten de bir şey çıkmaz. Zaten tam gaz çalışıyoruz da ne oluyor. Doktora falan gidince insanın özellikle erkeklerin hevesi kaçıyor. Biz de kocamla nerdeyse kanka olucaz bu ay

Ay :) O zaman biraz ara vermekten de bir şey çıkmaz. Zaten tam gaz çalışıyoruz da ne oluyor. Doktora falan gidince insanın özellikle erkeklerin hevesi kaçıyor. Biz de kocamla nerdeyse kanka olucaz bu ay
ya salsam ben de gunlerce olmaz herhalde iliski
bu da aliskin olmadigimiz durumdu bizim
zaten korunmasak da tutmaz bu sekilde tutsa da cok gulerdim
zaten bizimkinin derdi de o, cildiyeye gittik hasir nesir oldu ya bu olaylarla,psikolojisi bozuk duzeltmeye calisrken ben de sanirim ters davraniyorum agresiflesiyorum sanirim
bulamadik orta yolu
bakalim ya ne olucak benimki sperm testine gitse hepten cokerdi herhalde
konusurken bile kabul ettiremedim ben o yuzden dua ediyorum hic gerek kalmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…