onu bilmiyorum
hic yumurtlama takibine gitmeidm
ama sanirim progestoren hormonuna bakip anliyorlar
ama emin degilim
onu bilmiyorum
hic yumurtlama takibine gitmeidm
ama sanirim progestoren hormonuna bakip anliyorlar
ama emin degilim
bence hayır tatlım,çünki yumurtlamanı tespit etmek için adetin 14cü günü çağırıyorlar adeta,yani bende öğle olmuştu..
canım yaa eşler neden böyleebenimkinede sperm analizi yaptıralım diyorum.. içimiz rahat etsin bişey varsa ona göre yolumuza bakalım diyorum.. doktor istemeden yapmam diyor deli edecek bu adam beni.. daha öncede kan tahlilini doktor dan rica edip kaşe basılı bir kağıtla yaptırtmıştım.. yaşımız geçiyo kiloluyuz diyorum bana bişey olmaz diyor
allah yardımcın olsun canım eşle uğraşmak çok zor ben eşimi muayne ettirene kadar canım çıktı valla bide bizde varıkosel cıktı 8 ay amelıyta olsun diyee uğraştım 8ay sonunda oldu amelıyta ama benıde delirtti sankı amelıyat olunca sorunlarım bittimi bitmedi ne ilaç içiyrr ne kürr ben doktordan dahamı iyi bilcekmişmde falan filan bende naparsan yap dedım artık uğraşmıyorumm bakalım zaman ne göstercek
selam kızlar
kanı akmayan öle tepkısız kalma durumları olur ya hanı azen aynen o moddayım. salak gibiyim bir nevi.
bne hgs mı cektırdım. tuplerım acıkmıs. raporunu haftaya verecekmıs radyalog...
neyse bende durum bu ancaaaak
esımın sperm sonucları cıktı.
sayı 45 mılyon
morfolojı %2
ve kendı drumuzun soyledıklerı sole:
bız %14 ve uzerı morfolojıye normal derız.%88 dölleme şansı vardır.
%14-%4 arasına vasat derız.%50 dölleme şansı vardır
%4 altına kötü deriz. %7 dölleme şansı vardır.
sizinde soncuunuz %2, kötü malesef. bu durumda tedaviye baslıcaz ded,. sen hgs sonucunu al gel baslıcaz bişilere dedi.
neye baslıcak ne yapcak bılmıorum. dınlemedım gerısını zaten.
neyse ıste öyle.
haber vereyım dedım.
karanfılım üzüldüm canım. bu gunlerde acılen aramızdan birileri amile kalsın lutfen. acilen ihtiyacım var güzel haberlere
selam kızlar
kanı akmayan öle tepkısız kalma durumları olur ya hanı azen aynen o moddayım. salak gibiyim bir nevi.
sayı 45 mılyon
morfolojı %2
sizinde soncuunuz %2, kötü malesef. bu durumda tedaviye baslıcaz ded,. sen hgs sonucunu al gel baslıcaz bişilere dedi.
neyse ıste öyle.
haber vereyım dedım.
karanfılım üzüldüm canım. bu gunlerde acılen aramızdan birileri amile kalsın lutfen. acilen ihtiyacım var güzel haberlere
Arkadaşlar günadın. Nasılsınız? Ben bugün işe gitmedimÇok mutluyumm.
Dün çoook uzun bir mesaj yazmıştım, bir çok kişinin mesajlarına da cevap vermiştim ama silindi. Bir daha da yazamadım
Ykiliç'ı merak ettim. Ateşi yüksek gidiyor. Atlattı mı? Naıl biliyor musunuz?
Sizlerle tablomu paylaşayım. Son 4 gün:
Eki Görüntüle 460517
Günaydın kızlar..
gece yattım uykuya dalmaya yaklaşırken ölçtüm ateşi baktım 36,6 ahanda dedim yarın ateş düşecek..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu hikayenin de sonuna geldik kızlar.. çok isterdim güzel bi sonuç olsun ama hayırlısı böyleymiş. zaten göğüs ağrısının bitmesinden anlamıştım ateş bi gün daha idare etti işte..
merhaba kızlar.akşam iyice kaynatmışsınız,daha okumadım ama şimdi okuycam,kaç sayfa olmuş ya.size tablomu gösteriyim,yorum yaparsanız sevinirim tontişlerim.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar selam tekrar
doktordan geldim
genital bolgem su an tertemiz dis gorunus itibariyle masallah
sivilceler yakildi gitmis hersey, zaten tedaviye cok cabuk cevap veren bir virusmus molluskum
esimde de gecen seferden kalma 2 sivilce yakildi ve bitti insallah onun da
sonra ben hapi sordum 3 ay icten temizlik icin mi dedim
ama internetten de arastirdigimda molluskum icin ilac tedavisne cok gerek yok gibi gorunuyor, baya yazi okudum genelde yakinca gidermis ama tabi ilaci alicaz her ihtimale karsi..
ama isin garibi dermatologa ben ;hap yardimci olucak bir daha olmayacak sivilce di mi' diye sordum ama kadin beni yanlis anladi sanirsam 'bu hap kotu etki etmez, hamile kalabilirsin sorun degil'dedibebek istedigimizi biliyordu zaten dusuk diye soyledim bir de yan odada jinekologa gittim.. neyse internetten arastirdim likopid yanlis anlamadiysam bu hap hamilelikte oluyor :44: ufff ama ben kararimi vermistim ve kafam cok rahatti kadinin bu sozu ben etkiledi yine..esim anlamamis tabi rusca teknik kelimelerden hastane terimlerinden anlamaz, ben ona dedim cikista, yooook ben 3 ay korunucam dedi hap bitsin. aklim karisti ama..ne guzel kara vermistim ne yapicam bilmiyorum simdi, zaman da akip gidiyor... zaten bebek hemen olmuyor aslinda herseyi salip akisina birakmak istiyorum ama korunuyormus havasinda olmak istiyorum ama bunu basarabilecegimi de sanmiyorum. eger korunmayi birakirsam stres altinda olucam.. o yuzdne bu ay kesin korunuyorum da sonra ne yapmali nasil yapmali bilmiyorum.zaten olmuyor diyip salmak istiyorum. siz ne dersiniz
ne bileyim ya,bence de haklısın ya,varsa vardır,yoksa da yoktur zaten bunu düşünüp kendimi niye delirtiyorum ki.2-3güne bilinir zaten.sen beni geçen ay görücektin ya.kesinlikle hamileyim diordum,ama olmadı.bu ay çok -çok rahatım sadece bugünki ağız sulanmama takmak istemiyorum,onu beceremiyorum.yoksa göğüslerim falan yara gibi,sütyenimi çıkaamıyorum bile.ama onu hiç umursamıyorum bile.şu ağzımdakı su,belimin ağrısı,bi de miydemin ekşimesi beni sinir ediyor,bu ayda bu çıktı başıma,geçen aylar bunu fark ememiştim,bu ay da bunu görüyorum,her halde hamile olana kadar her belirtinin aslında adetten önce de yaşandığına emin olacağım.:44::44::44:
selam kızlar
sayı 45 mılyon
morfolojı %2
neyse ıste öyle.
haber vereyım dedım.
off canım ya,inşallah en azından tedaviniz güzel gider be güzelim,en azınnan sende bir problem yok,insan kendinde problem olduğunu düşününce vijdan azabı çekiyo bence en azından için bir az rahattır belki de ne bileyim ya.:44::44::44:içimizde haber bekleyen bir tek benim qaliba.bat en yakın olan benim bu adet denen şey tüm haepimizi bir -bir saha dışıbırakıyor,şimdi sıra bende.dpo 11deyim,son 3gün.yarın sabah da test yapmayı düşünüyom,tabi negatif sonuç alacağımı bile-bile.bu ay hiç umudum yok,kendimi hiç hamile hiss etmiyorum,3aydır aynı belirtileri yaşayıp hüsrana uğramaktan yoruldum belki de
kizlar merhaba
annem uzun suren arastirmalar sonucu duymak istedigim cevabi bulmus'molluskum ilac tedavisi gerektirmeyen, yakildigi zaman yok olan ve tekrar bulasmazsa tekrarlamayan bir hastaliktir'.
cok sukur benim okudugum bilgileri de dogruladi bu ve su an daha iyi hissediyorum
ilaci da bagisiklik sistemimi yukseltsin ve enfeksiyonlari yok etsin diye kullanmis olurum
bu arada cok fazla sari akintim var normalde hic olmaz, bu da bana ilac icimi temizliyor hissi veriyor nedense..
canım ben de öyle biliyorum. Demiştim sana. İlaç ne işe yarayacak hiç anlamadım. Virus sistemik olarak yayılmıyor, uçuk virüsü gibi sinirlere yerleşmiyor. Siz iyileştiniz inşallah. Bence hiç vakit kaybetmeden çalışmalara devam :)
canım o seğirme bende de 7.haftada başlamıştı sanırım
bebğin hareketi ile karıştırılmasın tabi
yani bu seğirme normal ve genelde 40 günlük gebelikle başlar der büyüklerimiz
nasılsın canım.. sizin doktor ne dedi sonuçlara:26: inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bekletmeden
doktor da oyle dedi de psikolojik olarak kocam da ben de hazir degiliz
bu ay garanti korunalim biz
zaten iliskimizi bile etkiledi bu olay
duzenli ilskimiz varken su an kendimi oyle kotu hissediyorum ki sanki iliskiyi hep isteyen benmisim gibi
biraksam esim gunlerce yanasmiycak benle ilglenmiycek gibi
bir de oyle bir surec geciriyoruz simdi
o yuzdne rahatlamak lazim aslinda
ben de bu zaman icinde en azindan esimi herseyin yolunda oldugu konusunda ikna ederim
psikolojisi bozulmasi gerekn benim onun bozuluyor nedense
ya salsam ben de gunlerce olmaz herhalde iliskiAy :) O zaman biraz ara vermekten de bir şey çıkmaz. Zaten tam gaz çalışıyoruz da ne oluyor. Doktora falan gidince insanın özellikle erkeklerin hevesi kaçıyor. Biz de kocamla nerdeyse kanka olucaz bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?