Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fundurtan koy bakalim oyuncaklara
ama aglatma sonra bizleri
insallah bebisin tez zamanda gelecek hepsiyle bir guzel oynayacak
oglum dedin icinden oyle gecti herhalde

canım çok özür dilerim acını deşmiş, hatırlatmış oldum
ben bi tane var,ikinciyi deniyosun sanıyodum...
düşüğünün üzerinden ne kadar zaman geçti peki?
bu sorumla acını tekrar deşmiş oldum aslında ama istersen hiç cevap vermeyebilirsin soruma...

doktor 2 ay dedi ama ben de 1 ay beklemeyi düşünüyorum...
eşim çok korkuyo tekrar aynı yıkımı yaşamaktan...
doktor ne derse ona uyalım diyo...
bu ara etrafımdaki herkes doktor oldu zaten...
çoğunluk 1kere adet görüp korunmayı bırak diyo...
büyümüş bebekler rahmi genişlettiği için bi sonraki gebelikte tehlike olabilir ama seninki zaten küçük, rahmini genişletmedi, o yüzden sıkıntı olmaz diyolar...
umarım 1 ay içinde rahim toparlanır ve tekrar sahalara dönerim:)

inşallah fundacım inşallah...
hiç beklemiyodum ya bu durumu o yüzden böyle bi tuhafım bu aralar...
kafam çok karışık...
saçmalarsam, zırvalarsam siz mazur görün beni...

ben bu aralar inzivaya çekilip rahimin toplanmasını bekleyeceğim ama sizlerden gelecek güzel haberlerle yüzüm gülecek bu aylarda inşallah

bunlar ilk etapta topladıklarım daha çok varda rafta resim çekmek istemedim çok karışık duruyo çünkü dağılmış birz

kızlar ben geldimm..
ateşim taban yaptığı gibi bir kaç saat önce geldi benim kırmızılar. dışardan geldim ilk işim ona bakmak oldu ve tahmin ettiğim gibi çıktı.
teste filan gitmemiştim.
sırf sağlık ocağına gitmemek için ama yarın yine aynı uzaklıkta eczane var. doğum kontrol hapına gitcem.
kızlar hapa adetin 1. günü başlanıyo ya bugün başlayayım değil mi? arkadaşım hergün aynı saat dedi ben de 22.00 belirledim kendimce bugün başlayım değil mi. evde yıllar öncesinden az miktarda hap kalmış evlendiğim ilk ay bırakmıştım onu da becerememiştim

Son düzenleme:

mazur görün nedemek canım biz burda seni en iyi anlayabilicek acını seninle birlikte yaşayıp paylaşan insanlarız.. yani en azından ben paylaşıyorum buna emin olabilirsin..dualarım seninle..

yok tatlim ya uzerinden zaman gecti alistim bu duruma
ilk zaman esim ve ben cok yipranmistik
kasimda hamile kaldim aralikta dusuk oldu ocakta yeniden calismalara basladim
6 ay gecti olmadi ama zaten ilki 7.ayda oldu diye ben yine 7.aydan umitliydim
iste 7.ay ama korunmam gerekiyor oyle iste
insallah sen beklemek zorunda kalmazsin cok hemen hamile olursun

Eki Görüntüle 460939 bunlar ilk etapta topladıklarım daha çok varda rafta resim çekmek istemedim çok karışık duruyo çünkü dağılmış birz
cok ciciler canimmmmmmm bayildim saglikla oynasin bebisin insallah

hayirli olsun canim yeni dongun
:)) hadi ya 21 tane olsun icinde de baslarsin o zaman
adetin 1.gunu evet
sonra birakiyorsun 7 gun icinde adet geliyor diye hatirliyorum ben

mazur görün nedemek canım biz burda seni en iyi anlayabilicek acını seninle birlikte yaşayıp paylaşan insanlarız.. yani en azından ben paylaşıyorum buna emin olabilirsin..dualarım seninle..

biliyorum canım benim ve iyiki varsınız...
ailem etrafımda dönüp duruyolar, güya üzülmeyeyim diye yalnız bırakmıyolar ama ben kaçıp kaçıp buraya geliyorum...
sizinle konuşmak çok daha iyi geliyo bana...

canım ne desem bilemedim...
her gün tamı tamına aynı saat olması gerekmiyo ama çok uzun saatler geçmesin arasında...
mesela sabah saatleri diye belirle ya da akşam saatleri diye

kk bunun icin var zaten
bazen kocamin basinin etini yiyecegim durumlar oluyor sabrediyorum
burda paylasiyorum
kendimi heyecanli mutlu mutsuz sinirli stresli merakli... nasil hssedersem cozumu burda

karanfilce senelerce d.kontrol hapı kullandım ve 5. gün başladım her zman 6. ve engeç 7 güne kadar başlnır diye bliyorum 1. gün başlanılan doğum kontrol hapıda hiç duymadım..
5+21 ..26 ederr 3-4 gün içinde kanama glir 29-30 gün döngüsünde adet teşrif eder iyice bi sor prosfektüsede bak bn dıane 35 kullandım ..

kk bunun icin var zaten
bazen kocamin basinin etini yiyecegim durumlar oluyor sabrediyorum
burda paylasiyorum
kendimi heyecanli mutlu mutsuz sinirli stresli merakli... nasil hssedersem cozumu burda

şimdi senin yazdıklarını okurken içimden çok yakın zamanda hamile kalacağın geçti:)
neden bilmiyorum ama öyle hissettim ve umarım öyle de olur canım:)

biz de eşimle bu kadar üzülüp yıkılacağımızı sanmıyoduk ama ikimizde çok etkilendik...
doktorun "bebek gelişmiyo, kendisi düşer" dediği günün akşamı eşim gece 4te yattı...
balkonda oturuyodu... bi gittim yanına bi yandan bira içiyo, bi yandan da " bebeğin beşiği şamdan, yuvarlandı düştü camdan" türküsünü dinleyip ağlıyo
çok kötü oldum onu öyle görünce...
ertesi gün ikimizin de gözler şiş gezindik...
ne kadar zormuş meğerse...
erkekler de bu durumdan çok etkileniyomuş ve onların etkilenmesi bizleri daha da çok bunalıma sokuyomuş, bunu anladım

inşallah rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin...
dediğin gibi kk iyiki var...
konuşup açılmak için, fikir almak için, tecrübe paylaşmak i,çin bire bir

yeni döngün hayırlı olsun canım.. hiç hatırlamıyorum hapın nasıl kullanıldığını.. pko için evlenmeden önce kullanmıştım .. sadece 2 renk olduklarını hatırlıyorum

every yok canım bana toplam 40 tane olsa yeter :))
fundurtan hiç lekelenme olmaması için hemşire arkadaşım öyle demişti. tam saatinde al diye

dur bi araştırayım kafam karıştı

cok iyi anliyrum benim esim de surekli agliyordu onu teselli etmeye calisiyordum
benim esim de butun gun 'sensiz bu ev yuva degil, yuvami istiyorum..sensiz bu can yasamiyor, snei geri istiyorum' sozleri boyleydi sanirim unu dinlemis dinlemis aglamis
ben hastanede yatiyordum bana mesaj atmisti, sinra da benim tek dusundugum sey sensin sen iyi ol yeter diye mesaj atmisti
ama dusuk yapacagim kesin degildi bana umit verdiler bebegin tutunmasini saglayabiliriz diye
gece yarisi baslayinca kanama elimde asagiya dogru karnimi avup indirmemi sylemisti doktor yarim saat icinde dusecek demisti
Allah kimseye yasatmasin

ben de tam uydurmusum haaa
oyle hatirladim bilmis bilmis de aciklama yapmisim
haklisin 5.gun gibiydi
cok utandim simdi

yeni döngün hayırlı olsun canım.. hiç hatırlamıyorum hapın nasıl kullanıldığını.. pko için evlenmeden önce kullanmıştım .. sadece 2 renk olduklarını hatırlıyorum

bir de ustlerinde gun yazardi tabi ok isaretiyle takip edilirdibir de kucuk haplardi bunlari desme yetermis hatirlamadigim emin olmadigim seyi uydurdum valla

amin canım... seni şimdi daha iyi anlıyorum...
inşallah çabucak gelsin bebeğin

yeşim kanaman oldu mu canım

karanfilim yok kuzum...
bebek büyümüyo da bırakmıyo da
1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…