canım psikolojik olarak daha iyiyim... kaçınılmaz sona hazırladım kendimi...
bebeğimin beni bırakmasını bekliyorum... sonra 2 ay ara vermem gerekecek...
zaman hemen geçsin, tekrar çalışmalara başlayayım istiyorum...
tablon şimdilik iyi gidiyor kuzum, inşallah ateşin düşmez ve sonunda güzel haber gelir senden...
ya salsam ben de gunlerce olmaz herhalde iliski
bu da aliskin olmadigimiz durumdu bizim
zaten korunmasak da tutmaz bu sekildetutsa da cok gulerdim
zaten bizimkinin derdi de o, cildiyeye gittik hasir nesir oldu ya bu olaylarla,psikolojisi bozukduzeltmeye calisrken ben de sanirim ters davraniyorum agresiflesiyorum sanirim
bulamadik orta yolu
bakalim ya ne olucakbenimki sperm testine gitse hepten cokerdi herhalde
konusurken bile kabul ettiremedim ben o yuzden dua ediyorum hic gerek kalmasin diye
Üf evet inşallah gerek kalmaz. Bu ara çok dikkatli davranmak lazım. Ben eşime çok gereksiz bir laf ettim. Hala vicdan azabı çekiyorum. Sen de sakin ol agresifleşme. Erkekler çok hassas. Morfoloji konusunu mesela kimseye söyleme dedi. KK sayılmaz ama herhalde di mi
Canım selam nasılsın? Morfoloji de problem var ama sayı fazla olduğu için şansınız var dedi. Sendeki küçük problme artık eşindeki küçük problem birleşince büyük problem olabilir. Ama bunu şimdi düşünmeye gerek yok. Bir 3 ay daha deneyin. Tekrar test yapalım. Olmazsa başka bir yol buluruz ama böyle çocuğunuz olur dedi. Ama kendi kendine ama biraz yardımla dedi. Ben de çarşamba kendi doktorumdan randevu aldım. Asıl onu merak ediyorum. Eşinin sonuçları iyi çıkmazsa vakit kaybetmeyelim demişti. İyi çıksaydı kisti alalım öyle deneyin diyecekti. İyi çıkmayınca şimdi beni ameliyat etmek istemez. Muhtemelen film çektireceğiz. 3 ay deneyip olmazsa aşılama. Ama inşallah Allah kimseyi o yola sokmaz. O yolda olanlara sabır ve tez zamanda bebeklerini gönderir çünkü kolay değil. İnşallah bizim de sınavımız bu değildir.
İnşallah sizin de tombiş tombiş çoook sağlıklı pembe yanaklı bebekleriniz olur
Ay :) O zaman biraz ara vermekten de bir şey çıkmaz. Zaten tam gaz çalışıyoruz da ne oluyor. Doktora falan gidince insanın özellikle erkeklerin hevesi kaçıyor. Biz de kocamla nerdeyse kanka olucaz bu ay
ay canım sağol duygulandım tombiş bebekler deyinceeşimde gözlerimin dolduğunu görünce ne oldu diyor biz ikimizde tobişiz bizede tombik bebek yakışır heralde Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallaahhh imtihanlarımız altından kalkamayacağımız şeyler olmaz inşallahh
goguslerim yara gibi derken goguslerinde kabuklasma mi var ?
eger oyleyse bu hamilelik belirtisi iste
her zaman olan birsey degil
bazi kadinlarin gogus uclarinda kasinma kabuklasma oluyor adetten once bile
yok kız öğle demek istemedim,yani dokununca ağrıyor.kabuklaşmaya geldikteyse bu gün fark ettim göğüs uçlarım böğle beyaz kabuk koymuş,tırnağımla kaldırdığımda ince kabuk gibi kalkıyor ve bazende kaşınıyor,acaba hamilelik belirtisimi bu???vajinamı tekrar kontrol ettim elime hiçbir şey gelmiyor.hiç bir şey dokunmuyor.yok ya ümitlenmiyceeeeeem...
Tüh ya çok üzüldüm. Allahtan damia hayırlısını istemek lazım. Demek ki hayırlısı buymuş. Herkes söylemiş zaten belki şu an öyle bakmak zordur ama bir kere gebelik oluşması çok iyi bir şey. Bir kez bile olmayınca hastaneye gittiğinde dosyana infertilite yazma olasılıkları çok yüksekEn azından hamile kalabildiğini gördün. Bir sonraki inşallah sağlıklı bir hamilelik olacak ve 9 ayın sonunda bebeğini mutlulukla kucağına alacaksın.
ay canım sağol duygulandım tombiş bebekler deyinceeşimde gözlerimin dolduğunu görünce ne oldu diyor biz ikimizde tobişiz bizede tombik bebek yakışır heralde Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallaahhh imtihanlarımız altından kalkamayacağımız şeyler olmaz inşallahh
kabuklasma daha oncelerde olmuyorsa ve bu aya ozguyse iyi birsey
cunku gogusler bazialrinda en erken belirtiyi verebiliyor
kabuklasma, kasinda, aci,sizlama,gogus cevresinde genisle ve pembe bolgenin renginin koyulasmasi, ggus cevresindeki bezelerin kabarciklarin cikmasi.. gibi
yine mi kontrol ettin
kiz zarar vericen kendine :)
canım üzme kendini bizimde ilk ölçümde %8 di morfoloji son ölçümde %31selam kızlar
kanı akmayan öle tepkısız kalma durumları olur ya hanı azen aynen o moddayım. salak gibiyim bir nevi.
bne hgs mı cektırdım. tuplerım acıkmıs. raporunu haftaya verecekmıs radyalog...
neyse bende durum bu ancaaaak
esımın sperm sonucları cıktı.
sayı 45 mılyon
morfolojı %2
ve kendı drumuzun soyledıklerı sole:
bız %14 ve uzerı morfolojıye normal derız.%88 dölleme şansı vardır.
%14-%4 arasına vasat derız.%50 dölleme şansı vardır
%4 altına kötü deriz. %7 dölleme şansı vardır.
sizinde soncuunuz %2, kötü malesef. bu durumda tedaviye baslıcaz ded,. sen hgs sonucunu al gel baslıcaz bişilere dedi.
neye baslıcak ne yapcak bılmıorum. dınlemedım gerısını zaten.
neyse ıste öyle.
haber vereyım dedım.
karanfılım üzüldüm canım. bu gunlerde acılen aramızdan birileri amile kalsın lutfen. acilen ihtiyacım var güzel haberlere
Canım selam nasılsın? Morfoloji de problem var ama sayı fazla olduğu için şansınız var dedi. Sendeki küçük problme artık eşindeki küçük problem birleşince büyük problem olabilir. Ama bunu şimdi düşünmeye gerek yok. Bir 3 ay daha deneyin. Tekrar test yapalım. Olmazsa başka bir yol buluruz ama böyle çocuğunuz olur dedi. Ama kendi kendine ama biraz yardımla dedi. Ben de çarşamba kendi doktorumdan randevu aldım. Asıl onu merak ediyorum. Eşinin sonuçları iyi çıkmazsa vakit kaybetmeyelim demişti. İyi çıksaydı kisti alalım öyle deneyin diyecekti. İyi çıkmayınca şimdi beni ameliyat etmek istemez. Muhtemelen film çektireceğiz. 3 ay deneyip olmazsa aşılama. Ama inşallah Allah kimseyi o yola sokmaz. O yolda olanlara sabır ve tez zamanda bebeklerini gönderir çünkü kolay değil. İnşallah bizim de sınavımız bu değildir.
İnşallah sizin de tombiş tombiş çoook sağlıklı pembe yanaklı bebekleriniz olur
Ay :) O zaman biraz ara vermekten de bir şey çıkmaz. Zaten tam gaz çalışıyoruz da ne oluyor. Doktora falan gidince insanın özellikle erkeklerin hevesi kaçıyor. Biz de kocamla nerdeyse kanka olucaz bu ay
Efesude naber canım?
9.ayımdı canım...
belli olmaz canim citi piti bir bebek de olabilir
dun dolasirken gorduk esimle minicik bir bebek ama annesinde kilo vardi
ama tombis de olsa zayif da olsa cok tatli olacak kesin
yok kız öğle demek istemedim,yani dokununca ağrıyor.kabuklaşmaya geldikteyse bu gün fark ettim göğüs uçlarım böğle beyaz kabuk koymuş,tırnağımla kaldırdığımda ince kabuk gibi kalkıyor ve bazende kaşınıyor,acaba hamilelik belirtisimi bu???vajinamı tekrar kontrol ettim elime hiçbir şey gelmiyor.hiç bir şey dokunmuyor.yok ya ümitlenmiyceeeeeem...
benim de 7.ayda olmustu
olsun canim burda hep bana dediler
hamile kalabiliyorsun bu cok onemli
ben de sana bunu demek istiyorum
bu da insana umut oluyor
insallah saglikla hamile kalirsin
öyle mi dersin canım... bu ara hiçbişey ümit verici görünmüyo gözüme
ya sonrakilerde de aynı şey tekrarlarsa diye korkuyorum
every ben senin bi tane çocuğun var diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
bilmiyorum bu daha mı iyi...
büyük bi yıkım oluyo insana...
aylarca uğraş et,tam oldu derken...
offf bilmiyorum canım..
inşallah dediğin gibi bi sonraki sağlıklı olur...
ama kafamda soru işaretleri dolu
yaşıyorum ama sen bi de bana sor
amin canım...
tez vakitte ve sağlıkla gelsin inşallah
öyle mi dersin canım... bu ara hiçbişey ümit verici görünmüyo gözüme
ya sonrakilerde de aynı şey tekrarlarsa diye korkuyorum
every ben senin bi tane çocuğun var diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?