Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tüh ya çok üzüldüm. Allahtan damia hayırlısını istemek lazım. Demek ki hayırlısı buymuş. Herkes söylemiş zaten belki şu an öyle bakmak zordur ama bir kere gebelik oluşması çok iyi bir şey. Bir kez bile olmayınca hastaneye gittiğinde dosyana infertilite yazma olasılıkları çok yüksek En azından hamile kalabildiğini gördün. Bir sonraki inşallah sağlıklı bir hamilelik olacak ve 9 ayın sonunda bebeğini mutlulukla kucağına alacaksın.

Üf evet inşallah gerek kalmaz. Bu ara çok dikkatli davranmak lazım. Ben eşime çok gereksiz bir laf ettim. Hala vicdan azabı çekiyorum. Sen de sakin ol agresifleşme. Erkekler çok hassas. Morfoloji konusunu mesela kimseye söyleme dedi. KK sayılmaz ama herhalde di mi

dogru diyorsun tatlim
erkekler yeri geliyorlar bebek gibiler
cocuklasiyorlar
ugrasmak dengeyi kurmak zor
ben de cok laf ettim utaniyorum kendimden :44:

ay canım sağol duygulandım tombiş bebekler deyince eşimde gözlerimin dolduğunu görünce ne oldu diyor biz ikimizde tobişiz bizede tombik bebek yakışır heralde Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallaahhh imtihanlarımız altından kalkamayacağımız şeyler olmaz inşallahh

belli olmaz canim citi piti bir bebek de olabilir
dun dolasirken gorduk esimle minicik bir bebek ama annesinde kilo vardi
ama tombis de olsa zayif da olsa cok tatli olacak kesin

goguslerim yara gibi derken goguslerinde kabuklasma mi var ?
eger oyleyse bu hamilelik belirtisi iste
her zaman olan birsey degil
bazi kadinlarin gogus uclarinda kasinma kabuklasma oluyor adetten once bile

yok kız öğle demek istemedim,yani dokununca ağrıyor.kabuklaşmaya geldikteyse bu gün fark ettim göğüs uçlarım böğle beyaz kabuk koymuş,tırnağımla kaldırdığımda ince kabuk gibi kalkıyor ve bazende kaşınıyor,acaba hamilelik belirtisimi bu???vajinamı tekrar kontrol ettim elime hiçbir şey gelmiyor.hiç bir şey dokunmuyor.yok ya ümitlenmiyceeeeeem...

kabuklasma daha oncelerde olmuyorsa ve bu aya ozguyse iyi birsey
cunku gogusler bazialrinda en erken belirtiyi verebiliyor
kabuklasma, kasinda, aci,sizlama,gogus cevresinde genisle ve pembe bolgenin renginin koyulasmasi, ggus cevresindeki bezelerin kabarciklarin cikmasi.. gibi

yine mi kontrol ettin
kiz zarar vericen kendine :)

bilmiyorum bu daha mı iyi...
büyük bi yıkım oluyo insana...
aylarca uğraş et,tam oldu derken...
offf bilmiyorum canım..
inşallah dediğin gibi bi sonraki sağlıklı olur...
ama kafamda soru işaretleri dolu
yaşıyorum ama sen bi de bana sor

amin canım...
tez vakitte ve sağlıkla gelsin inşallah

ne bileyim ya kaldım böğle...göyüs çevresindeki genişleme zaten normal,çünki göğüslerim bir beden büyüdüğü için,o da büyüyor.yani bende evlendikten sonra hep böğle.dokununca acı,bazen durup dururken sızlama geçen ayda vardı.daha önceleri kabuklaşma oldumu bilmiyorum.neyse ya,yarnda ateşimi ölçücem,eyer yüksek olursa test yaparım artık.canım negatif test görmek istiyor

canım üzme kendini bizimde ilk ölçümde %8 di morfoloji son ölçümde %31 olmuştu,bu ay bidaha olcak test ;biz Türkiyeden bi macun aldık annem yaptırp gönderdi bide keçiboynuzu pekmezi yiyo hergün bi kaç kaşık bide dr ilaç yazdı kapsül şeklinde onu kullanıyo günde bi tane.düzelir canım endişelenme.inşAllah düzelir sorununuz.

Efesude naber canım?

iyiylk canım sayfalareı oku oku bitiremedim haliyle yetişemedim sana .sende iyisindir umarım.inşAllah düzelir herşey canım dr doğru söylemiş ;her iki tarafta ki küçük problemler birleşince büyük oluyor aynı benm ki gibi inşAllah en yakın zamanda bebeiklerimize kavuşacağız.

belli olmaz canim citi piti bir bebek de olabilir
dun dolasirken gorduk esimle minicik bir bebek ama annesinde kilo vardi
ama tombis de olsa zayif da olsa cok tatli olacak kesin

doğru canım ben hep eşime derimki "kendi bebeğimiz olursa bizim için en tatlı olucak dimi" derim oda "hıhı" der sarılırız aramızda hergün bu cümle geçiyodur heralde
Allahım çok bekletmesin bizleri inşallah kızlar çok merak ediyorum o günlerimizi haftasonu yine bi oyuncak aldım şirin bebek oyuncağı tabiki şimdilik benim ama aldığımda diyorumki oğluşumun bi oyuncağı daha oldu oyuncaklarımın bi resmini çekip koyayım bakın güzellermi

kız kurcalayıp durma kendini sabırsız kızz

benim de 7.ayda olmustu

olsun canim burda hep bana dediler
hamile kalabiliyorsun bu cok onemli
ben de sana bunu demek istiyorum
bu da insana umut oluyor
insallah saglikla hamile kalirsin

öyle mi dersin canım... bu ara hiçbişey ümit verici görünmüyo gözüme
ya sonrakilerde de aynı şey tekrarlarsa diye korkuyorum
every ben senin bi tane çocuğun var diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?

senin benim avatara nedne az puan verdin bakalim
ama bana 10 puan vererek gonlumu aldin

ben de tam zitti simarik erkek cocuklarina bayiliyorum sanirim avatarlarim hep o yonde

kurcalama kendini tatlım bak bebek olma ihtimalin yüksek, Allah korusun zarar verirsin falan...
1gece sabret,inşallah yarın güzel haberler verirsin bize

yok canim nerdeeeeee
yok benim bebegim
zaten olsa bir tane bu kadar stresli yapim olmazdi ki ne zaman gelirse gelsin derdim ikinci acisindan ilki var diye avunurdum severdim bebegimi

benim de 1 dusuk var
ama inan ben ilk basta korktum yine olursa diye
ama su an en kucuk korkum yok emin ol!
cunku gebeliklerin ilkinde dusukler cok normal
ve kotu seyler dusunmek istemiyorum hic
su an hamile kalmak istiyorum yeniden sadece ama saglikla
araya engeller cikti iste
ben 1 ay korundum
sen 2 ay dusunuyorsun sanirim

canım senin meleğinde inşallah hemen yerine sağlıklı bi bebiş gönderir.. bu çektiklerini unuttursun.. kafandaki şüpheleri sil umudunu yitirme bidaha bu olucak diye düşünme.. bu bebek işinin bi matematiği yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…