Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
every yok canım bana toplam 40 tane olsa yeter :))
fundurtan hiç lekelenme olmaması için hemşire arkadaşım öyle demişti. Tam saatinde al diye

tatlım neden hapa başlıyosun anlamadım kırmızılar gelmıiş can sıkıcı olsa gerek ama napalım artık önumuzdekı maclara devam cnm bu arada ben hapa ılk başlerken 1.gunu başlamıştım ama 2 ve 5 gunu başlananlarda var sanırım markaya göre mı değişiyo ne

"Doğum kontrol ilaçları 21 tane hap içeren kutular şeklinde satılır. Monofazik haplarda ilaç paketinin arka yüzünde her hap için haftanın bir günü yazar. İlk ilaç genelde adet kanamasının başladığı ilk gün alınır. Ancak kanamanın ilk 5 günü içinde alınmaya başlanması durumunda da etkisinden birşey yitirmez."

ben yasmin kullandim
bir de rus dogum kontrol hapi
belki benimki oyleydi
dogru hatirlamisim o zaman oleyyy

amin canım... Seni şimdi daha iyi anlıyorum...
Inşallah çabucak gelsin bebeğin

karanfilim yok kuzum...
Bebek büyümüyo da bırakmıyo da
1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum

cnm merhaba hıc umut yokmu ben pek konudan haberdar değilim normalde kalp atışı falan görulmuşmuydu bence bekle tatlım sakın acele etme benım adetım gectıkten 22 gun sonra kanamam başlamıştı ve mudahelesız rahat bı duşuk tu ve dr um hıc korrunma suresı vermedı bı kere adet oldum çörekotu kullandım 2.ye adet olmadan hamıle kaldım ama senın durumu bılmıyorum kımyasal gebelıkmı boşmu

aaaaaa unutmamaışım bende

canım umreye gidiyorum ve orda adet olmak istemiyorum.
amin canım... seni şimdi daha iyi anlıyorum...
inşallah çabucak gelsin bebeğin

karanfilim yok kuzum...
bebek büyümüyo da bırakmıyo da
1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum

hayırlısı olsun canım ne diyeyim inşallah en az hasarla atlatırsın yeniden bu güzel duyguyu sağlıklı bi şekilde yaşarsın.

ilaç bittikten sonra 3 gün sonra adetim gelir hatta bi ay 15 tne fln içmiştim yine 3 gün sonra geldi ve 18-19 gün içerisinde yine adet olmuştum anlıycan ..erken gels sende ona göre ayarlarsın kendini ama bana doktorum söylemişti 5. gün başla diye ..

hayırlısı olsun canım ne diyeyim inşallah en az hasarla atlatırsın yeniden bu güzel duyguyu sağlıklı bi şekilde yaşarsın.

aa cnm ne kadar guzel rabbım hepımıze nasıp etsın ne zman gıdıyosun ne kadar kalacaksın cnm

amin..

peki agrin falan var mi hersye normal mi

ne ağrı ne kanama tık yok...
sanki bebek falan da yok...
herşey o kadar normal ki...
anlamadım gitti...

canım kendi derdimden sana da hoş geldin diyemedim ben, kusuruma bakma lütfen...
benim keseyi, gördük ama olması gerekenden çok küçük...
zaten beta hcg değerim de yükselmiyo...
yani 2günde bi 2ye katlanır ya benimki günde 5 artıyo...,gelişmeyen gebelik dedi doktor...
bebek büyümüyo dedi...
kendiliğinden düşmesini bekliyoruz... yoksa kürtaj olmam gerekecek...
şu anki hamileliğin mi bu 2.ayda oldu dediğin?
ayy umut verdin bana, inşallah benim de böyle olur...

inşallah canım benim,çok sağol yüreğine sağlık:)

yaren sen kizinda ve oglunda ne kadar sure bekledin ben bilmiyorum

cnm kızım hapı bıraktıgım ılk ay oldu tabı oad olaylı oldu ben kızımı 3 aylıkken ögrndım böle bayagı bayagı bı adet oldum cocuk bezı taktım hatta meger gebeymışım oğlum ıse 7 ay sonra oldu ama o 7 ay bana gecmedı arada bı kımyasal gebelık yaşadım

canlarım ben geldımmmm
artık sızınımmmm :)

karanfılcem gelmıs kırmızıların
cnm hayırlısı olsun ıns
hap hakkında bılgım yok ama sunu anlamadım
adet gelmesn dıye gecıktırıcı alınmazmı
dog kont hapı nıye adetı engellıyokı?

Gecmıse cok bakamadım ama gordugum kdrıyla
senayın ve 9ay ın eslerının sonclarında sıkıntı mı varms kızlar
senaycım fılm sonucun ıyımıs cokk sevındım kuzum

senaycım 9aycım kurlerı uygulayın kecıboynyzu ve havuc kuru
sıgara ıcmıyosa eslerınız..

bunlar cok faydalı

ben de yarın başlama kararı aldım ama ya doktorumu arıycam ya da bi türlü geri dönmeyen arkadaşımı tekrar arıycam sanırım görmedi.
aa cnm ne kadar guzel rabbım hepımıze nasıp etsın ne zman gıdıyosun ne kadar kalacaksın cnm

Ramazanın son 15 günü canım.. Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar ben çıkıyorum kocişle film izliycez kpss nin ardından son gaz devam ama bir de bebik olaydı denmezdi keyfimize

evet tatlım su ankı gebelıgım bencede bekle cnm sakın bı mudahele yaptırma tatlım pekala bugun ıtıbarıyle ne kadar gectı adetın dedıgım gıbı benım 22 gun SSONRA kanamam başladı pekala degerın kaçtı keseyı gördugunde benım 84 den yukarı cıkmadı hıc hcg sabırla bekle hem korunma surecınde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…