kızlar sabah kalktım,ateşim36.4tü,uyudum 4saat sora uyanınca kanamam başlamıştı.qaliba bende yumurtlayıp ateşi sonradan yükselenlerdenim.bakıp da bir yorum yaparmısınız.aslımda kötü oldum,ama o kadar da diyil,acaba önceden hazırmıydım ne.dünden cervixim de sertdi,zaten hamile olmadığımı biliyodum.en komiği o ki insan adet oluyor,sonra da acaba üstüne mi görüyorum diye düşünüyor,çok üzücü ya.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sabah kalktım,ateşim36.4tü,uyudum 4saat sora uyanınca kanamam başlamıştı.qaliba bende yumurtlayıp ateşi sonradan yükselenlerdenim.bakıp da bir yorum yaparmısınız.aslımda kötü oldum,ama o kadar da diyil,acaba önceden hazırmıydım ne.dünden cervixim de sertdi,zaten hamile olmadığımı biliyodum.en komiği o ki insan adet oluyor,sonra da acaba üstüne mi görüyorum diye düşünüyor,çok üzücü ya.
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
dpo 8 deyim biraz erken ama bu yükseliş beni umutlandırdı
siz ne dersiniz?
pazar günü tatile çıkıyorum
eğer adet olursam 3 . gününe ya da 5. güne denk gelecek
offff yaa tedirginim bu konuda
siz ne dersiniz?
inşallah bişi olmaz bidnem dinlenmye çalışıyorum hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum:)canım endişelenme soğuk almışsındır ayağını sıkı tut bide karnını bide nane yap kendine iyi gelir.geçmiş olsun cnm.
canım stres yapma etşin gayet güzel düşmedikçe ve adet gelmedikçe umut var bence gelecek inşAllah:)
ökkeşa cnm bnm sana sorum olcaktı sendin dimi benm gibi tek tüplü olan yanlış biliyorsam lütfen kusuruma bakmaeğer öleyse sorum şu:)sağdan veya soldan yumurtladığını hissedebiliyomusun yada anlayabiliyomusun yoksa dr amı gidiyorsun?
inanamıyorum yokh daha 2 gün önce bana söylemiştin "görümcemin haberini almaktan korkuyorum "diyeneyse sen sabret gelcek bebişin inşAllah 2 ay içinde.
canım sen içini ferah tutki oda sana sımsıkı tutunsun aklına ne getirirsen yoluna da o gelir der hep annem .o yüzden iyi düşün hep .dr dinlen demiş bence dinlenmelisin .geçmiş olsun cnm inşAllah atlatırsın bu dönemi bebişin senle sağlıkla kalır...
canim guzel yukselmishep boyle yuksek devam eder umarim
sonu bebek olsun tatile iki can olarak cik
çok güzel yükselmiş ateşin.
ayy sonu bebiş olur insallah.
saglikla devam eder umarim hamileligin geri kalan zamanlarikucagina alman nasip olur bebisini
kolay gelsin canim
ben de ev hanimi olarak bugun cok yogunum
ınsallah guzel haberlerle gelırsınız canımCanim yokh cvp vermis ama sunu eklemek istedim benim attigim tum maillere ertesi gunu cvp verio adam cok iyi bir hocaymis yorumlarini cok okudum ve bu hafta kismetse yanina gidicez insallah anlatilanlar gibi cikar eger erkek faktorlu sorun varsa mutlaka ona gidin derim ben
Bak ilk baslarda hic aklima gelmezdi oralara kadar gidecegim ama hayat iste bakalim daha neler gelicek basimiza
canım bence ff de bı anormallık yok. dogru zamana cekmıs cızgıyıkızlar sabah kalktım,ateşim36.4tü,uyudum 4saat sora uyanınca kanamam başlamıştı.qaliba bende yumurtlayıp ateşi sonradan yükselenlerdenim.bakıp da bir yorum yaparmısınız.aslımda kötü oldum,ama o kadar da diyil,acaba önceden hazırmıydım ne.dünden cervixim de sertdi,zaten hamile olmadığımı biliyodum.en komiği o ki insan adet oluyor,sonra da acaba üstüne mi görüyorum diye düşünüyor,çok üzücü ya.
siz ne dersiniz?
gunayyydııınn mınnossslaaarımmm
nabersınızzzz bakıyım
kahvaltıya arkadasm gelcek ben daha yatıyorm
hemmmeeen kalkıp hazırlanmam lazımmmm
sızı opuyoru0mmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?