günaydımateşin çok iyi insallah düşmez ve hamilesindir.
ama daha zamanın var.
insallah yerleşme düşüşüdür canım.belkide hamilesindir.
hakkında hayırlıs. bu arada dil altından ölçüyorsun değimi
nazlim ya ben bazen umutsuzluga kapiliyorum esimin sperm testini yaptirmadik
ben hep hamile kaldim nasilsa hersye yoludadir diye dusunuyorum
ama surekli kendime bakiyorum yumurtlama durumu hormnlar rahim nasil falan
esim konusunda hicbir sey yapmiyoruz
mirage da dusuk yapmis ama esinde sorunlar varmis aslinda
bu ornek de beni uzuyor bir de tam 7 ay sonra geldi ya ilki
simdi yine 7.ay
duzenli iliski olmasina ragmen yumurtlamayi kacirmamaya ragmen arada baya uzun zaman ?
sne ne dusunuyorsun
canım eşler istekli olunca insan kendini daha iyi hissediyor eşininde hevesi hiç kırılmasın inşallah evet ben 1 senede 2 kayıp yaşadım birinci 15 haftalık düşüktü suyum geldi ardından normal doğum yaptım ardından kürtaj oldum 2.de en başından beri kanamayla başladı zaten evde yattım tüm önlemleri almamıza rağmen kalbi durmuş kürtaj oldum mayıs 15 de bütün testler yapıldı herşey doktorların gerek yok dediklerini bile ben kk dan araştırdım yaptırdım herşey temiz şükürbenim eşim bu ay çok hevesli yumurtlama günlerin
bu günler çalışmalara dikkat edelim diyo
insallah hayırlısıyla bu ay olur. o heveslendikçe bende hevesleniyorum.
bu arada senin 2 gebelikte düşüklemi sonlandı. yoksa kan pıhtlaşması mı var. dikkat et.
sen öyle diyorsan uzmanım. doğru söylüyorsun önemli olan yumoş olması.
sadece 4 gun oyle olacak canim
osnra alisiyorsun sifa niyetine iciyorsun
ve 4.den sonra cay gibi geliyor kokusunu almiyorsun bile
ama ilk gunler cidden cok fena oldum ben de bayilacagimi hissettim kac kere :)
dogru dyorsun canim ya ama birkac ay sonra, burda yaptirmayi ben de istemiyorum
sistemlerini bilmiyorum
umarim bizim de hersey yolundadir
sizin iciniz rahatlamistir cok sevindim
o zaman her an hamile kalabilirsin sen engel yok
ateşim bugün bir tık daha düştü
36.7
36.9
36.7
36.6 bugünkü ateşim adetim 17 temmuz kızlar böyle bir tık düşünce adet geliyo galba dün denize girdikten sonra rahime doğru öyle batma gibi bişey genellik adetime veya adetliyken olur eşime dedim oluyom galba hemde tarihimden erken eve gelince hemen baktım akıntı gelmiş ama inanın şuan korkuyorum birde sabah ateşimde düşünce umutlarım kırılıyor
canım artık daha çok korkuyorum ama daha çok istiyorum umudum hiç tükenmedi 2.kaybettiğim gün dedimki allahım ben hep hayırlısı diye dua ettim biliorum ne kadar acı çöeksemde bu benim için hayırlı olan üzmeyelim kendimizi en güzel yaşlarımız bu bebek olayları yüzünden harab oldu herkes ne istiyosa onu versin güzel rabbim
4 gun icinde atesinin yukselmesni dilerim canim
snucta ne olacagi belli olmaz onunde gun var uzme kendini simdi
canım selaaamAaa canim sen ankaradamiydin ne kadar sanslisin insallah ona kadar kalmazsin ama kaan hoca yanindaymis
Saol cnm insallah
Saol canim
Hayret hala cvp vermedi demek
Yurtdisindaymis belki ondandir bizim randevuyuda bugune ertelemisti
Valla canim dua ette ii bi doktor olsun kocani ole etkiliycekse
Cunku bizde bi urologa gitmistik sacmasapan di
Normal yoldan olurmus en kotu testim en dogru yerde yaptirdigimdi onu dikkate almak istemiyorum diyo
Adetin10 12 14 vs gunlerdi iliski diyo klasik adam bilmiyoki ben onlari hatim etmisim istersen ben sana anlatiyim diycektim nerdeyse
Proxeed i bile ben sordumda kullanabilir dedi yoksa iliski gunlerii soleyip gonderiyodu
canım masallaahh353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrr ateşim nasıl
düşmesin nolurrrr 3.meleğim gelsin ama o benim meleğim olsun cennet meleği olmasın nolur sanki
tabıkı normal bu oynamalar. dpo 12 ve sonrasında olursa bu dususler o zaman sıkıntı.günaydın arkadaşlar..
ateş tablom.. düşüklük oldu bugün neden olabilirböyle oynamalar olabiliyormu?
3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
cıciiimbu da benim tablom sanırım çatladım.
nedense bu ay yavaş yavaş yükseldi.
geçen aylarda birden yükselişe geçiyordu.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşin gayet güzel ..umut verici düşüklerin sebebi araştırıldımı ona göre önlemini alsan pıhtılaşmamı ,pko kaynaklımı sperm kaynklımı???353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrr ateşim nasıl
düşmesin nolurrrr 3.meleğim gelsin ama o benim meleğim olsun cennet meleği olmasın nolur sanki
gayet normal böyle oynamalar..hamilelern ateş tablolarını inceleyebilirsin her zman yükselerek devam etmez..günaydın arkadaşlar..
ateş tablom.. düşüklük oldu bugün neden olabilirböyle oynamalar olabiliyormu?
3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
13. gün yumurtlama olmuş ama ff 12. güne çeker sanırım fakat yanılır söyle ona :)bu da benim tablom sanırım çatladım.
nedense bu ay yavaş yavaş yükseldi.
geçen aylarda birden yükselişe geçiyordu.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Endişe etmeyin. Olmuyorsa, başka yönlerden araştırmak gerekir. Ben özellikle sperm DNA hasar analizi yapılmasını ve buna göre bir tedavi planı yapılmasını öneriyorum. Bu konuda daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. Saygılarımla.
sımdı ıyı hos da dogal yolla olsun dıe ne kdr demek lazım yıne acaba? DNA hasar analizi yaptıralım pekı tamam da nerde nasıl yapcas bu ısı acaba
oli
nazlimin testleri temiz cikti masallah
kendisinde de esinde de sorun yok
Hayirli cumalar kizlar
Rabbim bu güzel günde hayirli dualarinizi kabul etsin Insaallah
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :))
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayın 21 olan kutucuk kabarık vee altı çizili neden anlamadım valla ayın 21 adetimin 29,gününe denk geliyorr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?