Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah öyledir :) evet dil altından ölçüyorum yalnız dün geceden uykusuzum 3 de yattım 6 da ölçtüm etkiler mi?

kuzum eşini ikna etmeye çalış benimkide salladı baya uzun bi süre giderim giderim tam 3 kez ürolojden randevu aldım gitmedi ama hiç tartışmasını yapmadım en sonunda oturdum düzgünce konuştum eğer hastaneye gitmezse korunmamaız gerektiğini söyledim çocuk falan istemiyorum dedim kendi çektiğim acıları anlattım düşük yaptığım gün yaşadıklarımı anlattım sonra kendisi randevu alıp gitti bizim evimiz hastaneye çok yakın eşime bi kap vermişler işten izin aldı sabah evde halletmiş hastaneye götürmüş şükür bişey çıkmadı oturup konuş ama şöylede bişey var bazı insanlar çok kolay hamile kalıyo bizim gibilerde zor içininizin rahat etmesi açısından eşinde gitmeli diyorum ben unutma kadınların isteyipte yapamayağı bişey yok sen onu ikna edersin:)

canım eşler istekli olunca insan kendini daha iyi hissediyor eşininde hevesi hiç kırılmasın inşallah evet ben 1 senede 2 kayıp yaşadım birinci 15 haftalık düşüktü suyum geldi ardından normal doğum yaptım ardından kürtaj oldum 2.de en başından beri kanamayla başladı zaten evde yattım tüm önlemleri almamıza rağmen kalbi durmuş kürtaj oldum mayıs 15 de bütün testler yapıldı herşey doktorların gerek yok dediklerini bile ben kk dan araştırdım yaptırdım herşey temiz şükür

sadece 4 gun oyle olacak canim
osnra alisiyorsun sifa niyetine iciyorsun
ve 4.den sonra cay gibi geliyor kokusunu almiyorsun bile
ama ilk gunler cidden cok fena oldum ben de bayilacagimi hissettim kac kere :)

bilmiyorum yaa tekrar nasıl yaparım onu. ay düşününce bile kötü oluyorum.. neyse biraz böyle devam edelim ilerleyen zamanlarda bakarız artık

dogru dyorsun canim ya ama birkac ay sonra, burda yaptirmayi ben de istemiyorum
sistemlerini bilmiyorum
umarim bizim de hersey yolundadir
sizin iciniz rahatlamistir cok sevindim
o zaman her an hamile kalabilirsin sen engel yok

dogru dyorsun canim ya ama birkac ay sonra, burda yaptirmayi ben de istemiyorum
sistemlerini bilmiyorum
umarim bizim de hersey yolundadir
sizin iciniz rahatlamistir cok sevindim
o zaman her an hamile kalabilirsin sen engel yok

canım artık daha çok korkuyorum ama daha çok istiyorum umudum hiç tükenmedi 2.kaybettiğim gün dedimki allahım ben hep hayırlısı diye dua ettim biliorum ne kadar acı çöeksemde bu benim için hayırlı olan üzmeyelim kendimizi en güzel yaşlarımız bu bebek olayları yüzünden harab oldu herkes ne istiyosa onu versin güzel rabbim

ateşim bugün bir tık daha düştü
36.7
36.9
36.7
36.6 bugünkü ateşim adetim 17 temmuz kızlar böyle bir tık düşünce adet geliyo galba dün denize girdikten sonra rahime doğru öyle batma gibi bişey genellik adetime veya adetliyken olur eşime dedim oluyom galba hemde tarihimden erken eve gelince hemen baktım akıntı gelmiş ama inanın şuan korkuyorum birde sabah ateşimde düşünce umutlarım kırılıyor

4 gun icinde atesinin yukselmesni dilerim canim
snucta ne olacagi belli olmaz onunde gun var uzme kendini simdi

sorma canim ya malesef oyle bu surec yoruyor bizleri
en kisa zamanda hamis kalalim nazlim yaaa insallah saglikla

canım selaaam
naptın gıttınmı ankaraya?
bu arada kaan hoca cevap vermıs bana ya. sasırdım bırazz.aslında ıyı seyler yazmıs ama ne bılıım. kesın bı sonuc dememıs ya hanı o yuzden bılemedım ne hıssetcemı
yazcam bırazdan cevabı
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrr ateşim nasıl
düşmesin nolurrrr 3.meleğim gelsin ama o benim meleğim olsun cennet meleği olmasın nolur sanki
canım masallaahh
ınsallah bebegın senınledır ve senınle kalır
günaydın arkadaşlar..

ateş tablom.. düşüklük oldu bugün neden olabilir böyle oynamalar olabiliyormu?

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabıkı normal bu oynamalar. dpo 12 ve sonrasında olursa bu dususler o zaman sıkıntı.
bugunlerdekı dususler guzel seylerın habercısı dıoruz bız masallah
bu da benim tablom sanırım çatladım.
nedense bu ay yavaş yavaş yükseldi.
geçen aylarda birden yükselişe geçiyordu.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cıciiim
battaşızz valla
bnmde 14. gün ve bnm de ates aynı senınkı gb
bı anda fırlamıo artık eskısı gıbı azar azar artıo

Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Endişe etmeyin. Olmuyorsa, başka yönlerden araştırmak gerekir. Ben özellikle sperm DNA hasar analizi yapılmasını ve buna göre bir tedavi planı yapılmasını öneriyorum. Bu konuda daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. Saygılarımla.

sımdı ıyı hos da dogal yolla olsun dıe ne kdr demek lazım yıne acaba? DNA hasar analizi yaptıralım pekı tamam da nerde nasıl yapcas bu ısı acaba

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrr ateşim nasıl
düşmesin nolurrrr 3.meleğim gelsin ama o benim meleğim olsun cennet meleği olmasın nolur sanki
ateşin gayet güzel ..umut verici düşüklerin sebebi araştırıldımı ona göre önlemini alsan pıhtılaşmamı ,pko kaynaklımı sperm kaynklımı???
günaydın arkadaşlar..

ateş tablom.. düşüklük oldu bugün neden olabilir böyle oynamalar olabiliyormu?

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
gayet normal böyle oynamalar..hamilelern ateş tablolarını inceleyebilirsin her zman yükselerek devam etmez..
bu da benim tablom sanırım çatladım.
nedense bu ay yavaş yavaş yükseldi.
geçen aylarda birden yükselişe geçiyordu.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
13. gün yumurtlama olmuş ama ff 12. güne çeker sanırım fakat yanılır söyle ona :)

şenaycım deneme süreci eşlere kalmıştır ..tıpkı deneyin olma şnası var tüpede siz ne zman isterseniz gidersiniz gibi birşey tamamen size kalmış..

verdiği linki inceledinmi ? orda bilgi vermiyormu?

Hayirli cumalar kizlar

Rabbim bu güzel günde hayirli dualarinizi kabul etsin Insaallah

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :))

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayın 21 olan kutucuk kabarık vee altı çizili neden anlamadım valla ayın 21 adetimin 29,gününe denk geliyorr:26:

sizede günaydın ve hayırlı cumalar kızlar..rabbim gönlümüzdeki murad larımızı versin en kısa zmanda inşallah..

günaydın kızlar hayırlı cumalar bol çatlayan yumurtalar döllenmiş bebişler hepsi güzelce yerleşip büyüsünler annecikleri daha fazla üzmesinler

korktugum basıma geldı
cok zor atlatacagım bı noktadayım. esımle sımdıden basladık tartısmalaraaa
esım kabul etmıyor bı problem oldugunu.
daha dune kdr cok ovdugu kadın dogumcumuzu
sperm testımıze kotu deyıp tedavıye baslıcas dedıgı andan ıtıbaren
o ne anlar o adam para tuzagı sperm testını urolog daha ıyı bılır jınekolog bılemez bılmem ne dıyerek yerden yere vuruyor.
bugun almıs bı randevu bı urologdan adı sanı duyulmamıs bı dr nette bıle sadece bı bobrek taslarıyla ılgılı bı konuda adı gecıo
dıyorumkı adam bu konuda uzman dıılse ya durum ıı oldugu halde kotu yorumlayıp bızı bosa uzerse yada durum kotuyken ıyı dııp bızı bosa heveslendırıp tedavı ıcın gec bırakırsa nıe adam gıbı tanındık bu konuda uzman bı dra gıtmıyosun dıyorum
ya mumkun dııl bı urologun bılmemesı dıo
kendı basına geldı bın kere gıttıgınde adam durum cok kotu dedı ertesı gun baskasına gıttı hayır durum gayet normal dedı. drlar deısebılıo ıste!!!

sorun o dıılde bı duysanız bu konuyu bnmle konusurkenkı ses tonunu ve tavrını. o kadar ıgrenc kıı
bugune kdr aman gurur yapmasın uzulmesın dıe sustum hıc bısı solemedım ama
az oncekı telefon gorusmemızde bunları konusuoruz
dırek ööööfff bisı yok bende ya o ne bılır
sende cok abartıosun bılmem ne dıyor
gercekcı ol dıorum bıraz arastırsan sende anlayacaksın dıorum
ben ınanmam ona buna ben dra ınanırım dıo
yemın ederım bugun gıdecegı dr ınsallah durum vahım desın ıstıorum
sakın ola ıyı derse bgnku dr bnm adam salak bı rahatlıga gırer ve asla ne bı tedavıye baslar ne bı ılac kür ıcer ne de bı laf soletır.
ah kızlar yaaaaa
zaten canım sıkkın esımın benm yanımda olmayısı......
nasıl atlatıcam ben bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…