- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
2 tane dra gorunduk geldiiiiiik
tahmın ettıgım gıbı drların ıkısıde pek de bu konuda ıyı olan drlar dııller
bnm koca gıtmıs olmak ıcın gıttı ıste
ve yıne dusundugum oldu. drların bırının soleıdklerının ıcınden cımbızla ıstedıkelrını cektı kocam ve ona gore hareket edecekmıs.
soylekı 2 dr da morfolojı kotu dogal yolla olur olmaz dııl ama cok dusuk bır ıhtımal
bırı dedıkı (muayene de ettı esımı) varıkosel falan yok kucuk bı kıst var sadece oda su anda spermlerın ve bebek olayı ıcın hıc onemlı dııl ama hareket kotu morfolojı dahA da kotu bunun ıcınde su meshur proxed plus mı ne o varya ıste onu yazarak ıstersenız bıde bunu kullanın 3 ay spermeler zaten 72 gunde kendını yenıler ve sonra yıne sperm testı yaptırın dedı olmazsa asılama gıbı tedavılere basvurabılırsnız yada dırek baslayın tedavıye dedı
dıgerıne gelıncee
o dr daha once esımın gıttıgı ama varıkosel var sol testıs kucuk sen nıe sımdıye kdr cocuk yapmadın dııp bızı moralmen aylaar once cokerten ama esımın bu sabah telde hayır kotu bısı solemeıstı sen abartıosun dedıgı drdu. ve nıtekım adam gıder gıtmez esımı hatırladı ve bılgısayarından esımın eskı sonuclarına baktı varıkosel vardı sende su an bana getırdıgın sonuclara gore bu morfolojı ve hareket durumu varıkoselden dolayı kotu olabılır. varıkoselden amelıyat edelım %70 duzelebılır bu sspermlerın durumu dedı. bı de sperm testını her yer ıyı yapmayabılıo falanca yere gıt orda ver ıstersen bı de testı varıkosel ıcınde yıne bı dopler cektır ıstedıgın yerde dedı.
yaniii
HOPPALAMA YARİM YAZ GELDİ
modunda donduk evımızee... varıkosel nerden cıktı sımdı dedık kalakaldım ben bu biir. ikii kocam dedıkı ılk drun verdıgı ılacı kullancam spermler yenılensın 72 gun sonrada yıne sperm testı vercem dedı. bıde bu arada doppler cekıleyım bı ara dedı.
bende dedım kı o ılac nettekı forumlarda kullananların cogunda ıse yaramamıs kendımızı kandırmayalım ıse yaramayabılır onun yuzndende 3 koca ayı es gecmek zorunda kalırız dedım. oda pazartesı senınkıne de gıtcez ya zaten o nasıl bı tedavı dıcek bakalım dedı ama zaten bzı maddı olarak onda tedavı olamayızz dedı.
ben yıne dumur tabııı. maddıyatı dusunuoruz madem neden unv ye baslamıoruz bı an once dedım. unv de de yapacaksak bız bu ısı orda aylar suruo zaten tetkıklerın tamamlanıp tedavıye gecılmesı. senın doplerın sperm testın fln da orda yapılır ıste dedım
oooof senay ben gıdıorum hadı sonra konusuruz dedı ve gıttı...
iste bole kızlar
sinirliyim coook sinirliyimmm
Aaa canim sen ankaradamiydin ne kadar sanslisin insallah ona kadar kalmazsin ama kaan hoca yanindaymis
Saol cnm insallah
dün ameliyat sonrası kontrol vardı gittik; dr dediki 1 ay içinde birdaha hsg çektirmelisin çünkü sol tüpün enfeksiyondan vs. blok yapmıştı (sağ tüpü aldım) soltüpüde açtım dedi lazer le olduğu için yapışıklık kalmaması için bir kez daha hsg çektirmelisin dedi Allahım şimdi iyileşme sürecindeyim umarım yapışıklık falan olmaz ya Raabim dayanamıyorum artık benn.ağlaıyorum her zaman yeter diyorum bıktım artık psikoloji falan kalmadı bende ya,gurbetteyim ana yok baba yok .bir eşim var artık sinirlerimiz gerildi her an patlıyoruz birbirimize ben çok kötüyüm kızlar ...artık inancım kalmadı çocuk konusunda ...daha bide yetmezmiş gibi dr sadece bıçak parası 2030 dolar aldı hastane masrafları hariç oda gelse 2000-3000 dolar arası napcaz biz daha bunun tedavisi var belki aşılama falan ne bileyim tüpü düşünemiyorum bu ülkede eşim memur bırakıp gidemez izinle gitsek Türkiyeye 20-30 günde ne yapılabilir ki aşılama tüp ne bileyim...ben artık kızıyorum kendime yaşamayı haketmiyorum falan diye ben kaldıramıyorum artık bunları ya .eşimn tavırları değişmeye başlıyo sesini yükseltmeyen adam artık aşmaya başlıyo kendini ...zaten kendinde de sorun vardı morfoloji ve hız daha doğrusu hareketli sperm yoktu başta şimdi düzeldi biraz biraz dün test verdi sonuçlar gelir bi kaç güne ,kendi düzelirse ben kalırım sorunlu olarak, korkuyorum artık "ben düzeldim senden olmuyo falan derse "çok kötü olurum öyle bi insan değil ama ne bileyim aklıma her türlü şey geliyo.dr dan sonra ikimiznde sesi çıkmadı arabada ben ağlıyorum oda gözleri dolu şekilde kullandı arabayı...çok üsütüme geliyo hayat...Annemle görüştük nette kadının gözleri doldu ben kapattıktan sonra düşünüp ağlamıştır o şimdi yaralarımı sordu bende karnımı gösterdim ,annemin yüzünün şekli değişti birden.ben bunları hak edick ne yaptım diyorum isyan etmek istemiyorum Rabbimede...SABIRRRRRRRRR ALLAHIM SABIRRRRRRRRR VER BANA
İyi akşamlar kızlar!
Bazen erkeklerin üstüne çok gittiğimizi düşünüyorum. Bizim gittiğimiz doktor %3 morfoloji için böyle çocuğunuz olur diyince bak olacakmış işste dedi ve çoook sevindim. Sürekli yüzü gülüyordu. Böyle çocuk gibi mutluydu. Bana battı sanırım mutluluğu ve dedim ki olur dedi ama ne zaman olacağını söyledi. %3le uzun zaman sürebilir. Normali %14. 14 nereee 3 nere dedim ve o kadar üzüldü ki. Belki ben kendimi böyle rahatlatıyorum ben de biliyorum normal olmadığını dedi. O sözleri aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum. Onu durduk yere üzdüm. Canım yazık bir mutlu olmuştu onu bile çok gördüm. Belki de bırakalım istedikleri gibi başaçıksınlar sorunlarla. Zaten ne benim eşimin ne de sizinkilerin hadi artık çok denedik olmadı aşılama yapalım dediğimiz zaman hayır diyeceğini sanmıyorum.
çok haklısın canım.erkekler bizden daha güçsüz.
onların sadece fiziksel güçleri ar.erkekler bebek gibiler.
bayanlar sizler üçlü olun.morallaeini yükseltin.
bırakmayın kendinizi. ben bu süreçleri çok iyi biliyorum.
inanaın moral çok önemli.
nasılsınız kızlar.bir çoğunuzun canı sıkkın galiba.2gündür yazdıklarınızı okuyorum ama bilmediyim yerlerden soruyosunuz be güzellerim.bunlardan anlamadığım için hiç bir şey yazmıyorum,ama sizler için çok üzülüyorum.çok güşlü kadınlarsınız.ben sizin durumunuzu,hele-hele kocalarınızın bu konuda böğle davranmalarını kaldıra bilirmiyim bilmiyorum.inşallah,Allahım ne olur ben o evrelere gelmeden çocuğum olsun.ben çok zayıf bir kadınım aslında,en küçük bir şeyden depresif hale düşe bilyorum,hiç vurdum-duymaz davranamıyorum,hiç.bu gün annemlere geldim.bir azdan misafirliye gitcez.çok halsizim,burnum falan da tıkanık.bu arada her gün ateşim 0.1 düşüyor.insanın kendini incelemesi çok güzel aslında.bana sorarsanız,her hamileliyinden şübhelenen kadın çervixsi kontrol ederek hamileliyini tayin ede bilir.adet 2gün kala çervixsim aşağıda ve sertdi,hala da öğle.sakın zararlı ola bileceyini düşünmeyin.ben parmağımla sadece dokunup çıkıyorum,hiç bir hareket yapmıyorum.eğer kocamızın cinsel organı bize zara vermiyorsa parmağımızla sadece dokunmamız hiç bir şey yapmaz.bence hiç korkmayın,kendinizi kontrol edin.ve emin olun.eğer nasıl olduğunu bilmiyorsanız söğleye tam anlata bilirim.çok emin bir yöntem.
paranın gözü kör olsun diyorum bazendün ameliyat sonrası kontrol vardı gittik; dr dediki 1 ay içinde birdaha hsg çektirmelisin çünkü sol tüpün enfeksiyondan vs. blok yapmıştı (sağ tüpü aldım) soltüpüde açtım dedi lazer le olduğu için yapışıklık kalmaması için bir kez daha hsg çektirmelisin dedi Allahım şimdi iyileşme sürecindeyim umarım yapışıklık falan olmaz ya Raabim dayanamıyorum artık benn.ağlaıyorum her zaman yeter diyorum bıktım artık psikoloji falan kalmadı bende ya,gurbetteyim ana yok baba yok .bir eşim var artık sinirlerimiz gerildi her an patlıyoruz birbirimize ben çok kötüyüm kızlar ...artık inancım kalmadı çocuk konusunda ...daha bide yetmezmiş gibi dr sadece bıçak parası 2030 dolar aldı hastane masrafları hariç oda gelse 2000-3000 dolar arası napcaz biz daha bunun tedavisi var belki aşılama falan ne bileyim tüpü düşünemiyorum bu ülkede eşim memur bırakıp gidemez izinle gitsek Türkiyeye 20-30 günde ne yapılabilir ki aşılama tüp ne bileyim...ben artık kızıyorum kendime yaşamayı haketmiyorum falan diye ben kaldıramıyorum artık bunları ya .eşimn tavırları değişmeye başlıyo sesini yükseltmeyen adam artık aşmaya başlıyo kendini ...zaten kendinde de sorun vardı morfoloji ve hız daha doğrusu hareketli sperm yoktu başta şimdi düzeldi biraz biraz dün test verdi sonuçlar gelir bi kaç güne ,kendi düzelirse ben kalırım sorunlu olarak, korkuyorum artık "ben düzeldim senden olmuyo falan derse "çok kötü olurum öyle bi insan değil ama ne bileyim aklıma her türlü şey geliyo.dr dan sonra ikimiznde sesi çıkmadı arabada ben ağlıyorum oda gözleri dolu şekilde kullandı arabayı...çok üsütüme geliyo hayat...Annemle görüştük nette kadının gözleri doldu ben kapattıktan sonra düşünüp ağlamıştır o şimdi yaralarımı sordu bende karnımı gösterdim ,annemin yüzünün şekli değişti birden.ben bunları hak edick ne yaptım diyorum isyan etmek istemiyorum Rabbimede...SABIRRRRRRRRR ALLAHIM SABIRRRRRRRRR VER BANA
dün ameliyat sonrası kontrol vardı gittik; dr dediki 1 ay içinde birdaha hsg çektirmelisin çünkü sol tüpün enfeksiyondan vs. blok yapmıştı (sağ tüpü aldım) soltüpüde açtım dedi lazer le olduğu için yapışıklık kalmaması için bir kez daha hsg çektirmelisin dedi Allahım şimdi iyileşme sürecindeyim umarım yapışıklık falan olmaz ya Raabim dayanamıyorum artık benn.ağlaıyorum her zaman yeter diyorum bıktım artık psikoloji falan kalmadı bende ya,gurbetteyim ana yok baba yok .bir eşim var artık sinirlerimiz gerildi her an patlıyoruz birbirimize ben çok kötüyüm kızlar ...artık inancım kalmadı çocuk konusunda ...daha bide yetmezmiş gibi dr sadece bıçak parası 2030 dolar aldı hastane masrafları hariç oda gelse 2000-3000 dolar arası napcaz biz daha bunun tedavisi var belki aşılama falan ne bileyim tüpü düşünemiyorum bu ülkede eşim memur bırakıp gidemez izinle gitsek Türkiyeye 20-30 günde ne yapılabilir ki aşılama tüp ne bileyim...ben artık kızıyorum kendime yaşamayı haketmiyorum falan diye ben kaldıramıyorum artık bunları ya .eşimn tavırları değişmeye başlıyo sesini yükseltmeyen adam artık aşmaya başlıyo kendini ...zaten kendinde de sorun vardı morfoloji ve hız daha doğrusu hareketli sperm yoktu başta şimdi düzeldi biraz biraz dün test verdi sonuçlar gelir bi kaç güne ,kendi düzelirse ben kalırım sorunlu olarak, korkuyorum artık "ben düzeldim senden olmuyo falan derse "çok kötü olurum öyle bi insan değil ama ne bileyim aklıma her türlü şey geliyo.dr dan sonra ikimiznde sesi çıkmadı arabada ben ağlıyorum oda gözleri dolu şekilde kullandı arabayı...çok üsütüme geliyo hayat...Annemle görüştük nette kadının gözleri doldu ben kapattıktan sonra düşünüp ağlamıştır o şimdi yaralarımı sordu bende karnımı gösterdim ,annemin yüzünün şekli değişti birden.ben bunları hak edick ne yaptım diyorum isyan etmek istemiyorum Rabbimede...SABIRRRRRRRRR ALLAHIM SABIRRRRRRRRR VER BANA
Kızlar ff de 19. gün yumurtam çatlamış görünüyordu.28. gün hafif pembemsi bir leke gelince kesin ertesi gün adet olacağım dedim. ff yanıldı dedim. Bugün 35 gün oldu ama ne gelen var ne giden... Eğer 19. gün çatlasa en geç 33. gün adet olmam gerekirdi.Dün gece bir test yaptım saatler sonra bir silik çizgi çıktı. Ama saatler sonra çıkması beni ikna etmedi. 1 Haftadır tatildeyim. Pazartesiye kadar adet olmazsam eğer testi yenileyeceğim.
DPO su 16-17 gün süren var mı hiç? Bel ağrısı, kasık ağrısı, mide ağrısı ve karında şişlik var...
kızlar ff de 19. Gün yumurtam çatlamış görünüyordu.28. Gün hafif pembemsi bir leke gelince kesin ertesi gün adet olacağım dedim. Ff yanıldı dedim. Bugün 35 gün oldu ama ne gelen var ne giden... Eğer 19. Gün çatlasa en geç 33. Gün adet olmam gerekirdi.dün gece bir test yaptım saatler sonra bir silik çizgi çıktı. Ama saatler sonra çıkması beni ikna etmedi. 1 haftadır tatildeyim. Pazartesiye kadar adet olmazsam eğer testi yenileyeceğim.
Dpo su 16-17 gün süren var mı hiç? Bel ağrısı, kasık ağrısı, mide ağrısı ve karında şişlik var...
Kızlar ff de 19. gün yumurtam çatlamış görünüyordu.28. gün hafif pembemsi bir leke gelince kesin ertesi gün adet olacağım dedim. ff yanıldı dedim. Bugün 35 gün oldu ama ne gelen var ne giden... Eğer 19. gün çatlasa en geç 33. gün adet olmam gerekirdi.Dün gece bir test yaptım saatler sonra bir silik çizgi çıktı. Ama saatler sonra çıkması beni ikna etmedi. 1 Haftadır tatildeyim. Pazartesiye kadar adet olmazsam eğer testi yenileyeceğim.
DPO su 16-17 gün süren var mı hiç? Bel ağrısı, kasık ağrısı, mide ağrısı ve karında şişlik var...
sol tarafım tıkalı değil cnm dr açtım ameliyatta dedi yapışıklık olmaması için hsg çektir dedi ben öyle ihtimali duyunca üzüldüm Allah korusun olsa ne yaparım diye ...bende en kısa zamanda yaptırcm inşAllah hsg yi tekrar .ayın 20 ne de bizim kadın doğum dr na randevum var bakalım o neler diycek ...canım mutluluğumuzun bir sınavı olacaktı bizimkide evlat
sınavı.sabece sabır etmemizlazım.rabbim büyük.
hem tüp olmasın ne olacak ya.tüp bebek denemesi var insanlar
kaç deneme sonrası bebeğe sahip oluyorlar.şimdi birbirinize
destek olmalısınız.yumurtaların iyi çok şükür.
her şeyin çaresi var. bir sakin ol.oradaki sistem nasıl biliyorum ama
araştır. hem sol tarafın tıklalı olduğu henüz kesin değil hem olsa bile
dediğim gibi.doktorun seni yönlendirir tüp bebek yaparsınız.
çok geçmiş olsun canım.duanı eksik etme.
rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.
aminnnnnnnn canım.tam tersi kendimi o kadar bedbaht hissediyorum ki.belkide her aldığım acı beni katılaştırıyo bilemiyorum ama bugün ilk defa artık ne yapacağımı düşünemiycek hale geldiğimi hissettim.dondum kaldım böyle hani yedek olmazsa bunu şunu yaparım diyebileceğim hiç bir planım yok...Allahım yardım etsin inşAllahparanın gözü kör olsun diyorum bazen
Bu da sınav işte canım ama inan çok güçlü olmak zor olsa gerek
sen demek ki güçlü bir kızsın
Rabbim yüzünü güldürsün canım bneım
bende sanmıyorum ama korktum dün öyle bi çıkış yaşayınca ...onun bana ,benim ona karşı hislerim aşikar Allahım bozmasın .o da çok yoruldu hem benm hem kendinin stresi biliyorum ama ben son olayda resmen boşluğa düştüm ameliyata sadece kist için girdim hani önce bilseydim tüpün alıncağını belki bu kadar koymazdı ...ama dr biz amilayat başlayınca şok olduk dedi surprıse diyo bunlar neresi sürprizseeşinin bunu diyeceğini sanmıyorum
sen ona bunu yapmadın ki o sana yapsın rahat ol
inşAllah cnm senin bu cümleni okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ,o kadar çaresizimki Rabbimden gelecek yardımı nasıl bekledğimi bir bilseniz..aynen öyle kimse yok burda ama o da bende dolduk resmen ...2 taraftada sorun olunca kaldıramadık.dünden beri konuşmuyoruz ama küs gibi değilde daha çok sanırım kendimizi dinlendiriyoruz en azından ben öyleym bi kaç gün böyle sakin kalmak istiyorum ne bebek ne evlilik ne de sorunlar hakkında konuşmaya halim var ...aminnncanım umutlar tükenmeye başladığı an Rabbim yardımına koşacaktır.. az biraz daha sabır.. inşallah yakın zamanda herşey düzelicek.. eşinlede aranızı açmayın.. bak kimseniz yokmuş birbirinize ençok ihtiyacınız olduğu dönemler.. yapılır belki türkiyede aşılama felan 20 gün az zaman değilki.. umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun canım..
inşAllah cnm senin bu cümleni okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ,o kadar çaresizimki Rabbimden gelecek yardımı nasıl bekledğimi bir bilseniz..aynen öyle kimse yok burda ama o da bende dolduk resmen ...2 taraftada sorun olunca kaldıramadık.dünden beri konuşmuyoruz ama küs gibi değilde daha çok sanırım kendimizi dinlendiriyoruz en azından ben öyleym bi kaç gün böyle sakin kalmak istiyorum ne bebek ne evlilik ne de sorunlar hakkında konuşmaya halim var ...aminnn
olsun bazen biraz kafaları dinlendirmek iyidirkonuşunca azalcağına daha büyüyor bazen burda saat 1 olmuş orda kaçki :44: benim hemen uyumam gerek yoksa sabah uyanamıcam :18: iyi geceler canım.. sıkma canını herşey yoluna giricek buna inan
canım umudunu kırmak istemem ama benim gecen ay dpo 20 günden falan sürdü.stresten yada havalardan diyorum.hiç olmayan şey oldu hayatımda..ama inş senin o çıkan ikinci çizgi doğrudur bebişin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?