Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inş yumurtan gelişir canım yaaa bende önmüzdeki ay serophene kullancam ve doktora gitcem bakalım kısmet

essek kadar msj yazdım kaydolmamıs
pofff
neyse eve yaklastım gııdınce baglancam kızlar
beynım pıstı ztn sıcaktan
bıde kaynana arıyo evdemsn ugrıcam dıye
bukdrmı tesr gıder ısler

canım allah yardımcın olsun valal senın kocanın aynısından bende de var bir tanee benım eşimdede varıkosel cıktı amelıyta için 6ay yalvardım eşime 6 ayın sonundaa amelıyta oldu sonra test yaptır kontrole gıt dıye yalvardım su proxeed plusu eşim 3ay yarım yamalak kullandı bazen içti bazen içmedi vee amelıyattan 1sene sonraa değerleri morfolojı %0 ken %3 oldu ileri hareketli %0 dı yine %0 proxeed plus bizde morfolojısı düzeltti yada amelıyatın etksıı oldu 1 sene olcak nerdyse hala kontrole gitmedi niye gitnmiyorr kendışığınden olcakmıss vurdumduymaz nolcak bende yumurtlama sorunu var onda ielri hareketli sorunu var kendılıgınden olsun diye bekliyorr 2,5 sene olcak korunmayalı bide ben subat ayınd abenım doktoruma götürdüm aptal gibi o doktorda manyak çıktı bana eşimin yanında zayıflarsan çocucugn olur dmeezmi şimdi eşimd ezayıflaa olmazsa gideriz diyorr bu erkekler çeşit çeşit valla allah yardımcımız olsun yeter bu kaadr beklediğim önümüzdeki ay yumurta takıbıne başlıyorum

varıkoselı goren dr doplerde gormus sanırım canım ya
ona esım yalnız gıtmıstı bılmıorum net olarak neyın var oldugunu
bgn varıkosel yok dıyen de normal elle ve gozle muayene ettı
yok dedı.
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn bılmıyorum hıc bıs bılmıoruuuum
sızlıcem kafamdan herseyı yaaa
öööööffff hayatımın baharında bunlarla ugras ugras cürüceeez yaaa
ne yapmak ıstıosa yapsın su 2-3 ay
sonra hala bebıs yoksa o zmn artık kendı kafama gore baslarım tedavıye kocanın ne dedıgıne bakmadan!
sznde dedıgınız gıbı bekledık bak olmadı dııp hadı yuru tedavıye derım

nasılsınız kızlar.bir çoğunuzun canı sıkkın galiba.2gündür yazdıklarınızı okuyorum ama bilmediyim yerlerden soruyosunuz be güzellerim.bunlardan anlamadığım için hiç bir şey yazmıyorum,ama sizler için çok üzülüyorum.çok güşlü kadınlarsınız.ben sizin durumunuzu,hele-hele kocalarınızın bu konuda böğle davranmalarını kaldıra bilirmiyim bilmiyorum.inşallah,Allahım ne olur ben o evrelere gelmeden çocuğum olsun.ben çok zayıf bir kadınım aslında,en küçük bir şeyden depresif hale düşe bilyorum,hiç vurdum-duymaz davranamıyorum,hiç.bu gün annemlere geldim.bir azdan misafirliye gitcez.çok halsizim,burnum falan da tıkanık.bu arada her gün ateşim 0.1 düşüyor.insanın kendini incelemesi çok güzel aslında.bana sorarsanız,her hamileliyinden şübhelenen kadın çervixsi kontrol ederek hamileliyini tayin ede bilir.adet 2gün kala çervixsim aşağıda ve sertdi,hala da öğle.sakın zararlı ola bileceyini düşünmeyin.ben parmağımla sadece dokunup çıkıyorum,hiç bir hareket yapmıyorum.eğer kocamızın cinsel organı bize zara vermiyorsa parmağımızla sadece dokunmamız hiç bir şey yapmaz.bence hiç korkmayın,kendinizi kontrol edin.ve emin olun.eğer nasıl olduğunu bilmiyorsanız söğleye tam anlata bilirim.çok emin bir yöntem.

ecrin valla az kalsın bu koca konusunda yalnız olmadıgım ıcın sevıncem yaa
aglancak halımıze guluces artık baska caresı yok
ben bıde amelıyat olayı cekemem yaa
rabbım vermesın nolur
sende artık hııc dınleme kocanı ben 2-3 ay verdım kendılerıne sen 2.5 yıl dıosun
cok bıle beklemssın
artık gelsın bebsıler yoksa çıldıriciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

baska bı arkadas daha bahsetmıstı bu durumdan
ama cok gerek gormuorum ben buna ya
ates bana herseyı anlatıo

inş yumurtan gelişir canım yaaa bende önmüzdeki ay serophene kullancam ve doktora gitcem bakalım kısmet

inşallah canım
sanki bugünden snra bişi olmazmış gibi geliyo bana
sonuçta bnm döngüm 30 35 gü sürmüyoki
max 28-29 ki geçen ay 26 gün sürdü
allah bilir geçen ayda yumurta yoktu belki
of bilmiyorum artık daraldım ben çok

senayım
diyosun ya her dr ziyaretinde ayrı bi hikaye
aynen öyl oluyo artık
haftaya çıkacak sonuçlarda yeni bi sorun daha kaldırmaya tahammülüm kalmadı
aylardır başka başka sorunlarla mücadele etsem de
iyi kötü yolunda giden bi yımırtlamam vardı
şmdi onuda kaybettiysem artık
bundan sonrası benim için çok daha zor...

kocalara gelince, benimkide arada saçma sapan konuşuyo
hatta daha geçen akşam
keçiboynuzu iç dedim
şmdi agzımın tadını bozamam dedi
ben abik gubidk neler içip ağzımın tadını düşünmüyosam k bakma sende düşünmiceksn
başlarım agzının tadna dedim de öylelikle içti.
sonra bide diyoki tutuyodu ama dölleniyodu demekki senin bişi kullanman lazım
o döllendigi zmnlardada hatırlarsan pekmz içiyodun dedim
önemli olan bundan snrası sorunu buluyoruz yavaş yavaş önlemini alıcaz dedim
incden böyle bana gönderme yapıyor aklınca onu zorlamyim diye
onluk bişi yok sanki
al birini vur ötekine

bı kere sen hıııc uzulme yumurtlamana bısı oldugu yok yaa nerden cıkarıosun
su anda daha erken bu yumurta dedıgın olustugunda sabah ne kadarcık ertesı gun ne kadaaar oluo bılıosun
sende aklına takacak baska sey kalmadı sankı
benc eyok hıc bı problem onla alakalı
valla az once dedıım gb koca ne yaparsa yapsın ben cunku karısıtıgmda o o an ıcın ya he der ama yapmaz yada he demeden dırek tersıyle savunmaya gecer sonra bendede ıpler kopar
olan ılıskımıze olur
o yzuden sımdılık zor olanı denııp sessız kalma hakkımı kullanıcıııım

inş öyledir bu arada bi yerde buldum soru ve cevap şeklinde

Soru 575 : Endometrium kalınlığının adetin başlangıından itibaren 11.gün ve 13.gün olması gerekn kalınlıklar ne kadardır? Bir de adetin 10-11 günü yumurta kaç mm olmalıdır. Teşekkür ederim.

Rumuz : pamuk Cevap Tarihi : 14.04.2003
Cevap : Adetin 8, gününde yaklaşık 5 mm olan follikül, 10-11. günlerinde genellikle 14-16 mm civarındadır. Hemen ovulasyon öncesi 20 mm ye çıkar. Aynı günlerde ovulasyonun hemen öncesi dönemlerde endometrium kalınlığı da 5-8 mm ye ulaşır.

püfffffff demek istiyorum...

amaaaaaaaaaaan şenayım yaa
ne diyimki ben bu adamlara
bırak o zmn kendi haline azcık
bakalım ne edecek
sende kendini üzdügünle kalıyosun çnkü
bize yazık yaaaaa

ve bu şahane günün mutlu sonu
kaynana ve görümce çıkar gelirrrrr...
kendmi atmam için yeterince sebebim var bgn..
allahtan 7. katta oturuyom sürünmem en azından

hey Allah iyiliğini versin... kızlar şu hamile kaynanayı okudunuzmu dün akşam

allahtan ümit kesilmez. nsallah sizlerede güzel şeyler söyler.
bizleri bilgilendir.

Kizlar tesekkur ederim insallah hepimze en kisa zamanda hayirlisiyla

Bu arada son gelisme dna hasari icin esim sperm vermisti ml deki sayisi 45 milyon olmus eski tahlilde 16milyon du
Toplam sayiya bakilmamis demek ki o cok onemli degil hareketimiz eskisi %54 tu
Simdiki %65 olmus
5 aydir proxeed plus kullaniyoruz ve bir aydir da aktardan balli bi karisim aldik hangisi etkiledi bilmiyorum birazdan hocanin yanina gircez bakalim sorarim proxeed neye yario

a hoca ful dolu malezyadan gelen biri hayret ya taaa oralardan on saate gelmis ucakla daha cok dogudan insanlar geliyomus van antep mardin diyo sekreter

Hepsi tek gelmis bi kadin benim burda

hadddı beee oyle bıseymı olmussss
eyvah eyvaaaah kımse o yazık
kaynana hamıleeeee

kız olay daha da karışık hatta kadının birinin ikizleri olmuş 10 gün önce.. doğumda sonra kaynana hemen kaçmış gürültü patırtı çok olunca ilgilenmemiş.. sonra dün oğluna tel açıyo sanırım.. diyoki ben gelicem 1 yıl sizin yanınızda kalıcam çocuklara bakıcam diye.. oğlanda tabi şaşırıyor karısına mahçup oluyo felan.. neyse dün akşam gelmişler bunlar konuşmaya.. oğlan yok gerek yok anne böyle bişeye derken kadın diyo ben değil siz bana bakıcanız diyor.. kayınpeder utancından odadan çıkıyo.. kadında söylüyo olanlar oldu diye hamileymiş meğer kendine baktırtmaya geliyomuş.. kadın ikizlere mi bakıcak kaynanayamı yazık valla ..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/542727-kayinvalidem-bize-tasiniyor.html

canımyumoşun büyümesi için erken daha doktorun dğru
sölemiş 14-15. günler önemli diye.
benim er ay 11.günüm eggwaite geiyor ve büyüyüp çatlama 3 gün sonra
oluyor.sberet bu iki günüde değerlendir.

canımyumoşun büyümesi için erken daha doktorun dğru
sölemiş 14-15. günler önemli diye.
benim er ay 11.günüm eggwaite geiyor ve büyüyüp çatlama 3 gün sonra
oluyor.sberet bu iki günüde değerlendir.

shanayy canım sıkma biraz zaman ver eşine.
bi toparlayın kendinizi.geçicek bu günler isyan etmek yok

DEryoşş
telaş yapmaa yumoş büyüyor sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…