ay ınanamıyorum
ıste bak sneın olayını anlatsam sımdı esıme
desemkı bak kaan hoca onlarada basta aynı seyı solemıs
dnayı da yaptırmıslar sonuc guzelmıs ama hala cocuk yokms ortada desem
ya senay yapma allah askına ınanma ole seylere onlar ole oldu dıe bızede olcak dıe bısı yok dııp tum tedavılerı yıne reddeder
vay benım halıme vaaaay
bnm esım ıste ole kızım
ıyı dneıosa ınanlıo kotu denıosa ınanılmıo o dr kotu oluo
ya bı dursa mantıklı bı dusunse anlayacak
bn naısl kı gıttım bı dra kıst var hemde cok buyuk bebk olması mucıze dedıde onun ustune su ankı dra gıttım bu folıkul kıstı onemlı dııl bak gecmıs bıle dedı ıyı seyler soledı
o zaman ılk dr kotu oldu gozunde bzmkı ıyı oldu!!
ama sımdı ne hıkmetse kendı sonuclarına kotu dıınce bnm o ıkıncı dr da kotu oldu bırden bıre
aglamak cozum dııl bacım bnm adama
onn hala anlayamadıgım bı yapısı var
kendıne toz kondurmamak mı dıım ne dıım bılmıorum
ah everycım valla alsında tahmın ettıgım seylerdı ama acaba dedım bnı dusunurde benı uzmemek ıcın bu sefer
farklı tepkıler verırmı kı acaba dedm ama durum zorlanacagımı gosterıo
yıne olan kadınalra oluo ıste..
ayakta durması gereken yıne bız oluoruz
kızlar günaydın
3-4gündür giremedim nete... düşük gerçekleşti... kanamam az az devam ediyo...
çok ağrılı olmadı... ama az az ağrım devam ediyo...
benden haberler bu... geçmiş çooookk birikmiş biri bana anlatsın neler oldu?
şenayın canı sıkkın sanırım? eşiyle alakalı galiba?
zebebek niye tedaviye başladı?
nuradamla hamile mi?
aramızda başka bebek bekleyen var mı?
every neye karar verdi?
bahar epeydir yok ortada, ondan haber var mı? aşılaması ne olmuş?
inek dağa kaçtı mı, sütü içti mi.... gibi oldu ama
Canim iki yil oldu nerdeyse bebek icin o yuzden artik biyerden basliyoruz
canım evet sıkkınım bıraz esım sperm testı yaptırdı morfolojı 2 cıktı hareket eh denecek gıbı
drum bu durumda tedavı sart dedı
esımde kadın dogumcu ne anlar sperm testınden dııp 2 gun once cok ovdugu drumuzu topa tutuyor sımdı
ve tepkılerıyle daha da canımı sıkıyor.
bgn 2 tane urologdan randevu almıs gıtces ıkısınede bakalım ne olacak
oyy canım kıyamam sanaaa
cok gecmıs olsun
kullan ılacını da bı an once gecsın adetınde artık gelsın bı an once aaaa
canım tekrar tekrar gecmıs olsun sana
dedıın gb senınde ımtıhanın buymus
hamıle kalabıldıgın ıcın sukretme zamanı sımdı
1-2 ayı da atlattınmıydı oooh gelsın bebısın saglıkla
zebebek ankaraya unlu bı urologa gıttı esının sperm sonucları ıcın
sperm sonucları ıcın ne yapabılırler nasıl bı tedavı uygulayabılırız dıe danısacaklar ve ınsallah guzel hbrlerle donecekler
nurdamla malesef hamıle dııl canm geldı kırmızıları
zaten o daha cok yenı evlı zaten bıraz daha sabırlı olması gerekıo
every 3 ay korunacak bazen sanırım gaza gelıo bıraksammı korunmayı dıe sankı ole dıılmı every
baharı bende merak edıorum ama malesef kırmızıları gelmıs ve mısafırlerı varmıs cok younmus o yuzden gıremıomus
ıste boleee
hadı ben hazırlanayaım ılk dr randevusu 1.30 da esım gelcek alamya benı
hazırlanayım
Canim Allah yardimcin olsun senin ben o kocayi bogardim heralde yerinde olsaydim
Valla ben birsuru kadin dogumcuya gittim sadece birtanesi esinin sayisinda problem var dedi ondan once kadin dogumcularda urolog da normal bekleyin olur demekten baska bisey demediler
Umarim gitceniz doktorlar islerinin ehlidir yoksa bu kocayla yandin sen
Ama bak ben sana bisey soliyimmi birak ustune gitme madem kabul etmiyo sende zaten kendine baktirdin bosver olana kadarbeklerim de o zaman birak kendi ugrassin biyerden sonra gor bak nasi dank edicek ona
İnsallah olur tabi seni bekletmez bebisin
Benim esimde ilk ankaraya gitmemiz gerektigini soyledim zor geldi biraz mirin kirin etti
Bende dedim ki bak valla ben bundan sonra hicbiseyle ugrasmam olmazsa olmaz tup bebek falan da kesinlikle yapmam dedim ugraslarim burda biter dedim
Benidebilir dedigimi yaparim korktu tabi tipis tipis geldi
Allah var esim yumusaktir yani ne gerekirse yapar bu konuda ama bole cok konusup beni sinir edince bu sekilde bi konusma gecmisti aramizda
KocAna bizi anlat bak kac doktora gitmis kiz de esi icin hepsi olur demis ama iki senedir olmamis
Dna ya bi istanbulda yaptirmis iyi oldugu halde tekrAr ankaralara kadar yola dusmus orda bidaha yaptirmis de
Ayricasunuda belirtiyim kaan hoca hic para i bi insan degil onunla mailden haberlesip Hastanede oldugu gunu ogrenip gelebilirsin devlet hastnesinde calisiyo zaten bedava gelip herseyini yaptirabilirsin burda ogrendim simdi dna icin falan hic para odemedik
Tabi hocaya hastanede muayene olsaydik para odermiydik onu bilmiyorum biz ozeline gidicez orda gorusucez
Biraz arastir bak kk dan hocayi bence
Esim kan verirken kapida bi bayan vardi mesela kaan hocanin hastasiymis cok ii bi insan dedi esi aylardir tedavi olmus ama bebis olmamis normal yoldan tup bebek tedavisine baslamislar zaten aslina bakilirsa hoca suan bizi tup bebege hazirliyo hormon tedavisi yapip spermin yapisini duzeltiyo cunku gelin dedi goruselim cunku hormon tedavisi cok onemli surekli takip edilmesi gerekir ayrintilari konusalim dedi bikere gelseniz yeter dedi
Ordaki kizla keske biraz daha konusabilseydim ama spermi ve kani diger hastaneye yetistirmemiz gerekiyodu
Hepimizin hakkinda rabbim hayirlisini versin insallah