Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim iki yil oldu nerdeyse bebek icin o yuzden artik biyerden basliyoruz

Canim Allah yardimcin olsun senin ben o kocayi bogardim heralde yerinde olsaydim
Valla ben birsuru kadin dogumcuya gittim sadece birtanesi esinin sayisinda problem var dedi ondan once kadin dogumcularda urolog da normal bekleyin olur demekten baska bisey demediler

Umarim gitceniz doktorlar islerinin ehlidir yoksa bu kocayla yandin sen
Ama bak ben sana bisey soliyimmi birak ustune gitme madem kabul etmiyo sende zaten kendine baktirdin bosver olana kadarbeklerim de o zaman birak kendi ugrassin biyerden sonra gor bak nasi dank edicek ona
İnsallah olur tabi seni bekletmez bebisin

Benim esimde ilk ankaraya gitmemiz gerektigini soyledim zor geldi biraz mirin kirin etti
Bende dedim ki bak valla ben bundan sonra hicbiseyle ugrasmam olmazsa olmaz tup bebek falan da kesinlikle yapmam dedim ugraslarim burda biter dedim
Benidebilir dedigimi yaparim korktu tabi tipis tipis geldi
Allah var esim yumusaktir yani ne gerekirse yapar bu konuda ama bole cok konusup beni sinir edince bu sekilde bi konusma gecmisti aramizda

KocAna bizi anlat bak kac doktora gitmis kiz de esi icin hepsi olur demis ama iki senedir olmamis
Dna ya bi istanbulda yaptirmis iyi oldugu halde tekrAr ankaralara kadar yola dusmus orda bidaha yaptirmis de

Ayricasunuda belirtiyim kaan hoca hic para i bi insan degil onunla mailden haberlesip Hastanede oldugu gunu ogrenip gelebilirsin devlet hastnesinde calisiyo zaten bedava gelip herseyini yaptirabilirsin burda ogrendim simdi dna icin falan hic para odemedik
Tabi hocaya hastanede muayene olsaydik para odermiydik onu bilmiyorum biz ozeline gidicez orda gorusucez

Biraz arastir bak kk dan hocayi bence

Esim kan verirken kapida bi bayan vardi mesela kaan hocanin hastasiymis cok ii bi insan dedi esi aylardir tedavi olmus ama bebis olmamis normal yoldan tup bebek tedavisine baslamislar zaten aslina bakilirsa hoca suan bizi tup bebege hazirliyo hormon tedavisi yapip spermin yapisini duzeltiyo cunku gelin dedi goruselim cunku hormon tedavisi cok onemli surekli takip edilmesi gerekir ayrintilari konusalim dedi bikere gelseniz yeter dedi

Ordaki kizla keske biraz daha konusabilseydim ama spermi ve kani diger hastaneye yetistirmemiz gerekiyodu

Hepimizin hakkinda rabbim hayirlisini versin insallah

Ayrica sunuda belirtiyim canim diger topikte okudugum kiz kaan hocanin hastasi morfolji 0 hiz 0 kizinda yumurta rezevri azmis tup yapamiyomus suan ikinciye hamile hocanin esine yaptigi tedavi sonucu İkiside oyle Dogal yoldan yani
Allah im ne olur banada nasip etsin cunku tupten cok korkuyorummmm

ykiliç canım geçmiş olsun. insallah bir sorun olmadan
sahalara dönüş yaparsın. hamile kalabildiğini öğrendin en azından.

senay tatlım bitin erkekler aynı.
kendilerinde sorun olduğunda kabullenemiyorlar genlerinde var bu.
eşine hak ver zor bir durum. hem biraz bekle
kendiliğinden belkide sana söylemeden doktorlara gidecektir.
kendini sana karşı güçlü göstermeye çalışıyor bak ben
kafama takmıyorum sende takma üzme demek istiyor.duanı ve birbirinize desteğinizi
asla eksik etmeyin.inan sen ondan daha güçlüsün.

fundurtan canım geçmiş olsun. büyük sınavdan geçiyorsun.
hayırlısıyla atlatırsın insallah.

every canım korunmayı bıralçam demişsin.bu ay mı geleçek aymı hadi hayırlısı.

allahtan ümit kesilmez. nsallah sizlerede güzel şeyler söyler.
bizleri bilgilendir.

selam kızlar
sabahtan beri bi yazamadım size işlerim vardı
şmdide dra gidiyorum çıkıcam brzdan
inş güzel yumoşlar görürüm baakalım
bu arada bu da tablom
hatta bgn brz erken ölçtüm 2 saat kadar
kendi saatinde ölçtüğümde 36,5 çıktı
ama çok terlemiştim ben yine öncekini aldım çatladım mı ki ya bu kadar erken
şmdi ortaya çıkıca herşey kızlar

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

geliince yazacagımmmmm öpüyorum

kizlar son zamanda izldiginiz guzel film varsa yazar misiniz
aksama film keyfi yapalim kocamla uzun zamandir izlemedik

kız düşündüm sanki geçenlerde güzel bi film izlediydikte aklıma gelmedi :44: hangover serisini izledinizmi çok komik onlar

inşallah tüpe gerek kalmadan yakın zamanda alırsın bebeğini kucağına canım

fundurtan canım geçmiş olsun. büyük sınavdan geçiyorsun.
hayırlısıyla atlatırsın insallah.

every canım korunmayı bıralçam demişsin.bu ay mı geleçek aymı hadi hayırlısı.

sağol canım gelmedi benim adet hala

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

pazar günü test yapsam bişey varsa çıkarmı acaba bide ateş yüksek devam edersee sankı umıtlendım ben bu tabloyla

yap canım bellimi olur.. ama bu aydan sonra yumurta takibine git bak.. senin eşinde bebek konusunda pek bi vurdumduymaz adamı deli edenlerden Allah kolaylık versin

kızlarr sabah hastanedeydim cildiye ile çocuk aynı kattaymış nasıl heryer bebek dolu hele bitanesi minnacık uyuyodu bide uykusunda gülüyodu benim gözler başladı dolmaya tabi kızım funda tut kendini dedim rezil olcan millete zor dayandım anlıcağınız

YEŞİM
geçmiş olsun canım .Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
ZEBBEK
tedavin hayırlı olsun canım inşallah sana da tez zamanda evlat sahibi olmak nasip olsun
DERYOŞ
hadi gel de güzel yumoş haberleri,mutlu haberler ver bize
ŞENAY
senin o kocanı döverim ben.Ama emin ol tez zamanda sana da gelecek bir melek

geldin mi doktordan canim ?

ben de gidecektim bugun
doktorum seni ariycam zamani soyliycem dedi
ama beni unuttu :)
ben de rahatsiz etmemek icin aramadim
kaldi ama neyse
yarin falan ararsa gitmeye gerek yok artik dpolar basladi zaten

kızlar dr dan cktım smdı
solda yumurta varmıs ancak baskın degıl dedı
yanı su kdr mm fln gıbı bıse degıl
pzt 13 gunude tekrar gel bakalım one cıkcakmı dedı
daha secılmeyebılırmıs 13 14 gunler onemlıymıs
ama dedım daha once 8 gunumde 13 mm goruyoduk
her ay aynı olmaz dedı
eger pzt de goremezsek dedı onumzdekı ay klomen ıle buyuturuz dedı
offf aglamak ıstıyorum ya her yenı gun baska bısey cıkıyo
bıktım artık
ılac alıyorum arada mecbur kalıp onlarmı etkılıyo yada ne bıleyım
kur de yapıyodum o mu bana yaramıyo ben anlamadım artk
catlamıs olsa soylerdı heralde
ıste boyle smdı pzt yı bekle dur
gelıcek yumurta bugune kdr gelısırdı heralde bılmıyorum kızlar
daha erkenmı gercekten varmı benzeer bısı yasayan smdı 2 gnde buyucekmı sıp dıye hemen

ben bilmiyorum canim ya hep sizden ogreniyorum boyle seyleri
bir dahaki gittiginde saglikli kaliteli bir yumurta catlamis olur insallah

ya gercekten ufff yumurtlamak da yetmiyor kaliteli kalitesiz baskin baskin degil olaylari da mi var

ben gercekten saldm kizlar hc onemsemiycem artik usandim cunku
akisina birakmaya karar verdim nasilsa olmuyor diycem ve normal hayatima devam edicem
hem ferda utopya da boyle dedigi ay hamile kalmis, herhalde benim bebegim olmayack demis 7.ayinda ve o ay hamile kalmis, sallamadigi ay
simdi de oglu kucaginda darisi basimiza kizlar

2 tane dra gorunduk geldiiiiiik
tahmın ettıgım gıbı drların ıkısıde pek de bu konuda ıyı olan drlar dııller
bnm koca gıtmıs olmak ıcın gıttı ıste
ve yıne dusundugum oldu. drların bırının soleıdklerının ıcınden cımbızla ıstedıkelrını cektı kocam ve ona gore hareket edecekmıs.
soylekı 2 dr da morfolojı kotu dogal yolla olur olmaz dııl ama cok dusuk bır ıhtımal
bırı dedıkı (muayene de ettı esımı) varıkosel falan yok kucuk bı kıst var sadece oda su anda spermlerın ve bebek olayı ıcın hıc onemlı dııl ama hareket kotu morfolojı dahA da kotu bunun ıcınde su meshur proxed plus mı ne o varya ıste onu yazarak ıstersenız bıde bunu kullanın 3 ay spermeler zaten 72 gunde kendını yenıler ve sonra yıne sperm testı yaptırın dedı olmazsa asılama gıbı tedavılere basvurabılırsnız yada dırek baslayın tedavıye dedı
dıgerıne gelıncee
o dr daha once esımın gıttıgı ama varıkosel var sol testıs kucuk sen nıe sımdıye kdr cocuk yapmadın dııp bızı moralmen aylaar once cokerten ama esımın bu sabah telde hayır kotu bısı solemeıstı sen abartıosun dedıgı drdu. ve nıtekım adam gıder gıtmez esımı hatırladı ve bılgısayarından esımın eskı sonuclarına baktı varıkosel vardı sende su an bana getırdıgın sonuclara gore bu morfolojı ve hareket durumu varıkoselden dolayı kotu olabılır. varıkoselden amelıyat edelım %70 duzelebılır bu sspermlerın durumu dedı. bı de sperm testını her yer ıyı yapmayabılıo falanca yere gıt orda ver ıstersen bı de testı varıkosel ıcınde yıne bı dopler cektır ıstedıgın yerde dedı.

yaniii
HOPPALAMA YARİM YAZ GELDİ
modunda donduk evımızee... varıkosel nerden cıktı sımdı dedık kalakaldım ben bu biir. ikii kocam dedıkı ılk drun verdıgı ılacı kullancam spermler yenılensın 72 gun sonrada yıne sperm testı vercem dedı. bıde bu arada doppler cekıleyım bı ara dedı.
bende dedım kı o ılac nettekı forumlarda kullananların cogunda ıse yaramamıs kendımızı kandırmayalım ıse yaramayabılır onun yuzndende 3 koca ayı es gecmek zorunda kalırız dedım. oda pazartesı senınkıne de gıtcez ya zaten o nasıl bı tedavı dıcek bakalım dedı ama zaten bzı maddı olarak onda tedavı olamayızz dedı.
ben yıne dumur tabııı. maddıyatı dusunuoruz madem neden unv ye baslamıoruz bı an once dedım. unv de de yapacaksak bız bu ısı orda aylar suruo zaten tetkıklerın tamamlanıp tedavıye gecılmesı. senın doplerın sperm testın fln da orda yapılır ıste dedım
oooof senay ben gıdıorum hadı sonra konusuruz dedı ve gıttı...

iste bole kızlar
sinirliyim coook sinirliyimmm

canım yapacam bakalım ne cıkcak dayanamazsam yarın sabah yaparım bakalım kısmet :) evet benım eşimde adamı deli edenlerden onun için önümüzdeki ay yumurta takıbıne başlayacam bakalım kısmet artı.evet yaa bend ehastaneşere giidnce kötü oluyorrr allah büyük canım zamanımız var demekki

oooofff senayım ya
pekı dıger dr varıkoselı nası gormuyo ben onu anlamadım
o proxed ıse yaramıyomıymus gercekten
belkı faydası olur cnm ya
kurlerle de desteklersın
bıkac ay snra olmazsa artık tedavı yolu gozukur
kocanda artık ınanmstır yanı kac dr konustu
ve 2 ay snra karsı cıkcak bı bahanesı olmıcak
sende dıyebılrsn en azından bekledk bak olmadı smdı tedavıye dıye
bakarsında olur cnm allahın ısı..
Ay aman ya baslıcam bebegınede cocugunada
ıstemıyorum a... Kufredıcem artık

her dr dan yenı bı haıkayeyle dönmenın sınır bozucu bı halı var dımı derya?
ama bence sekerım senın daha 10. gun bence o yumosun gelısımı baskınlıgı ıcın erken
sen hıc telas etme aksıne yumosun gayette gelısme asamasında oldugunu dusunup bol halvetlı gunler gecırın
pazartesı gelısmıs hatta catlamıs bıle olacaktır emınım

Son düzenleme:

hemde ne sınır bozumu
deseledıkce bısı cıkıyo ya
kımyasaldır pıhtılasmadır dusuktur derken ıyı guzel bunları sındırdık onlem alalım dedık
tıroıd dedıler ıyı tamam ılacımızı alıyoruz
kocada hareker brz dusukmus ıyı onada tamam kurlerı dayadık yıyıp ıcıyoruz
smdıde aylardır tıkıt tıkır gıden yumurtlamamın sacmaladıgını ogrenıyorum...
Yokkk artıkk yeter
bu kadarı fazla...ben cok darlandım artık.
Ve su son sonucları almaya korkuyorum artık
yenı bıseyı kaldıramıycam artık !

hemde ne sınır bozumu
deseledıkce bısı cıkıyo ya
kımyasaldır pıhtılasmadır dusuktur derken ıyı guzel bunları sındırdık onlem alalım dedık
tıroıd dedıler ıyı tamam ılacımızı alıyoruz
kocada hareker brz dusukmus ıyı onada tamam kurlerı dayadık yıyıp ıcıyoruz
smdıde aylardır tıkıt tıkır gıden yumurtlamamın sacmaladıgını ogrenıyorum...
Yokkk artıkk yeter
bu kadarı fazla...ben cok darlandım artık.
Ve su son sonucları almaya korkuyorum artık
yenı bıseyı kaldıramıycam artık !

varıkoselı goren dr doplerde gormus sanırım canım ya
ona esım yalnız gıtmıstı bılmıorum net olarak neyın var oldugunu
bgn varıkosel yok dıyen de normal elle ve gozle muayene ettı
yok dedı.
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn bılmıyorum hıc bıs bılmıoruuuum
sızlıcem kafamdan herseyı yaaa
öööööffff hayatımın baharında bunlarla ugras ugras cürüceeez yaaa
ne yapmak ıstıosa yapsın su 2-3 ay
sonra hala bebıs yoksa o zmn artık kendı kafama gore baslarım tedavıye kocanın ne dedıgıne bakmadan!
sznde dedıgınız gıbı bekledık bak olmadı dııp hadı yuru tedavıye derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…