Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hakkaten yaaaaaa
ateş topiği değil sanki ağlama duvarı
vayyy halimizeeeeeeee

bize site yonetiminden uyari bile gelebilir haa
konu disi konusuosunuz surekli die,. cunku ben bir iki kere denk gelmistim falan konulari bu topikte degil su konuda konusun diip tasima yapmislar

inşallah canım yaa inşallah öle olur
sende üzülme hepimizin en kısa zamanda gelir bebişlerimiz inşallah sağlıkla
ümitsiz yaşanmıyo Allah tan ümit kesilmez

olsun canım ya düşünmen yeter sağol
evet eşlerde kullanıyo klomen bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama bayağ oldu duyalı ne yazıık ki nezamandır gelmediği için bebiş

yok canım ben ne yumurta takibi ne aşılama ne klomen hiçbişi kullanmadım
sadece arada bir gidip progesteronuma baktırdım yumurtlamışmıyım diye sonuçlar iyiydi
onun dışında benimde sağ da basit 3,5 cm lik bi kistim var zaten o varken klomen veremem sana dedi doktor bi 3 ay sonra yine gel bakalım dedi ağustos sonu gibi gidicem kadın doğumcuma

aynen öle yapıos önce eşimi tedavi edip inşallah normal yolla deniycez
bazı arkadaşlar var topiklerde kaan hocanın eş tedavisiyle normal yoldan hamile kalanlar kaçkere tüp denedikleri halde tutmayıp
kaan hocadan sonuç alanlar var
inşalllaaahhhhhhhhh bende onlardan olurum ve burda bütün herkese anlatırım yönlendirmeye çalışırım hocaya

ya kızlar buarada ramazanda Allah yardımcımız olsun valla biz gecen ramazanda ya bir ya iki kere yapabildik o işi
boş geçmişti yani bu sene napıcaz bakalım

Son düzenleme:

iyiym canım diğer güne nazarn çok iyiyim hemde:)dr a gittiğimiz zaman dünya başıma yıkılıyo sanki .evde kafamı topluyorum sizler sayesinde dra bi gidiyorum tam tersi oluyo .şimdilik bişey yok bende ateş ölçüyorum 4 gündür falan ama hergün bi saat erken bi saat geç kalkıyorum ameliyattan beri dengem şaştı .hsg adetin 8.ve 14.günleri arasında çekliyomuş dr dediki öteki ay regilin ilk günü ara hsg yapcaz dedi . hsg de senin dediğin gibi ameliyattan sonra yaralanan yerler iyileşmek için bir sıvı salgılarmış oda Allah korusun bazen yapışıklık yaparmış .ona önlem amaçlı dedi dr.bende ok dedim.inşAllah gecikmez bebeğimiz

dün yürüyüşe çıktık eşimle parktan geçiyorduk eşim birden elimi bıraktı aramızda sanki bi çocuk varmış gibi "bizde böyle elini tutar gezdiririz dimi dedi" o an çok kötü oldum "o günlerde gelir inşAllah dedi eşim"bende amin dedim.artık oda çok istiyo elalemin çocuklarını seviyoruz bi görsen bizi bazen toplayalım kendimizi diyorum..çok mu belli ediyoruz diyorum...

oh oh masallah
umudunu neye bagliosan o bos cikmasin insallah canim
taa oralara kalktin gittin bi dr icin
insallah sonuc alacaksiniz canim allahin izniyle.

daha da iyi ol kisa zmnda insallah canim.
burda artik bizlerin istedigi kadar hepimizin kocasida istiyor canim. icim gidiyor onlardan boyle seyler soleyince

bayanlar bayanlar yine bırakmışsınız kendinizi.
sabır sabır arkadaşlar. herkesin kendine göre dertleri var.
isyan etmek yok.

yokh canım sene bir yada 2 yumoş olmayabilir
belkide geç yumoş olacaktır.

shnayy elbet birgün bebeğimiz olacak
hep bunu düşün.
bana bakın benim şansımda
efesude gibi %20 lerde. kaç aydır deniyorum.
ama her ay umutla bekliyorum.

merhaba kizlar

evet ya bu topicte herseyi konusuyoruz ama kafamiz dagiliyor boyle cok iyi
bu ara herkeste dert var ama nazar diyelim ve en kisa zamanda gececek
guclu olmak zorundayiz biz kadinlar olarak
kurdugumuz hayallerin gerceklesecegi zaman gelecektir

kocis uyudu malum bu ara cok yoruluyor
ben de kk da topiclerde gezip isleri halledip yatarim
iyi aksamlar herkese
bugun burasi da asiri sicak dayanilmiyor oralarda iyi dayaniyorsunuz kizlar ya
bir de ramazan geliyor susuzluk en kotusu olacak sanirim
ben tutmak istiyorum ama bilmiyorum dayanabilirsem

kızlar benim adetin 7çi günü yarın.soğan kürüne başlamak istiyorum.sğan kürü topiğinde o kadddddddddar ümit verici şeyler okudum ki,yarın da 7ci günüm ya,belki de güzel bir işarettir diye düşünüyorum.inşallah yarın başlıyım diyorum.siz ne diyorsunuz canlarım?

sifa olsun tatlim
yap faydasini tez zamanda gorursun umarim
sonucta rahmi temizliyor ve senede iki kere yapmayi ibrahim saracoglu oneriyor
bu ay olmazsa onumuzdeki ay ben de yapicam

evet ya ben de bu günlerde arkadaşlarımın pek bir dertli olduğunu düşünüyorum,nedense her kesinki birden tutmuş,inşallah hepimiz de bir arada hamiş kalırız kuzularım.moralleri bozmayalım.hayata ve bebek yapma yolunda ilerlemeye devammmmmmmmmmmmm...

Kızlar nedir bu başıma gelenler :2::2::2::2: Şimdide doktora gidicem diye jilet yapmıştım, sanırım kıl kökü iltihabı olmuş 2-3 tane sivilce gibi şey çıktı. Netten arştırdım uçuk muçuk bir sürü kötü şeye benziyor. Bebek için toplu test yapılmıştı o zaman genital uçuk vs negatif çıkmıştı ama öğrendim ki dudağımızda çıkan uçuk oraya da bulaşabiliyormuş. Fakat şölye bir şey oldu. Çok hassas yerleri jiletlemek zorunda kaldım üstüne de regl oldum sürekli ped vs çok rahatsız etti ve muhtemelen o ara mikrop kaptı. Ama yinede korkuyorum. Kızlar ya sizde de olur mu böyle sivilce gibi? Uçuksa napcam ben :2::2::2::2::2:

Not: Ağlama duvarına bu aftaki 2. katkım

Ya kızlar neden böyle olduk hepimiz. Ben kurşun döktürücem topiğimize

Ya kızlar neden böyle olduk hepimiz. Ben kurşun döktürücem topiğimize

iyi olur yaa gun gelecek biz de baska bir topicte bulusucaz belki de
cunku nuradamlanin dedigi gibi ilk sayfalardaki bircok kisinin yasadigi o kadar cok problem var ki
ve simdi hepsi dogurmus ikinciyi dusunenler..
bizm de elbet bebeklerimizden bahsedecegimiz gunler gelecektir

sifa olsun tatlim
yap faydasini tez zamanda gorursun umarim
sonucta rahmi temizliyor ve senede iki kere yapmayi ibrahim saracoglu oneriyor
bu ay olmazsa onumuzdeki ay ben de yapicam

ben nedense pek umutlandım ya.sonuçta bir zararı yok.ya benim cinsel ilişki sırasında vajinam acıyor ya,özellile ilk 1dakika falan,özellikle adetten sonrakı kuru günlerde.sizde demi oluyor?bir yerde okudum ona da iyi geliyormuş.inşallah faydasını görürüm ve inşallah senin ihtiyacın kalmaz.

kotu dusunme hep ama tedbiri de elden birakma
ben bendeki sivilceleri ciddiye almadim ama cogalmaya baslayinca tesaduf eseri gosterdim ve ogrendim molluskum olduklarini
seninki kil kokuyle ilgili sorundur ve bir sure sonra gecer
agri yapiyor mu? kil donmesi kil koku iltihaplanmasi genelde agr yapiyor
ben de agda yaptim ustune makineyle cikanlari temizledim derken ters almayla batik gibi birsey oldu agrili duruyor ama ellemiyorum, cok sIk doktora gittigimden surekli ust uste iyice temizlemek gerekti ve ondan oldu.
umarim gecer cok rahatsiz olursa doktora gosterirsin gittiginde anliyorlar cinsini illa cildiye olmasina gerek yok

saol canim umarim gerek kalmaz
bakalim sakin kafayla bekliyorum bu ay
sanirim aylarca olmadi ya kafam rahat yine olmaz diyorum ve stres yapmiyorum ...

yok yasamadim oyle birsey ama adete yakin ve adetten hemen sonraki kuru donemde olabilir
eger sadece o zaman oluyorsa ciddi birsey degildir canim
sogan kuruyle hamile kalan cok
hic olmadi iltihap temizlenir rahim temizlenir o acidan bakmak lazim

Ağrı var. Bastırınca acı var. Bastırınca içerde küçük yumrular olduğunu hissediyorum. Uçuksa yüzyde olur. Muhtemelen uçuk değil ama çarşambaya randevu aldım genede. Eşime bulaştırmak istemem. Doktora gide gide de hasta oluyor demek ki insan :)

Bu arada inşallah anneler topiğinde buluşuruz tez zamanda zira sabretmek çok zor

dedigin gibi kil kokuyle ilgili bir problemdir kesin canim
dert etme onu oynama bari dedigin gibi baska yerlere bulasmasin

evet benim gecen sene basima gelmisti o doktora cok gitme durumu, ozelde gittim genel kontrola ve once kist gordu, sonra catlamamis yumurtlar gordu, sonra iltihap buldu, aylarca ugrastim git gel git gel ama turkiyeye gidince kisti gosterince, birak dogum kontrol hapini gerek yok bu kist her kadinda olabilen yok olan bir kist demisti. eger cok sIk gidilirse problem bulmalari cok kolay herhalde.. malesef

ya evt hepsi ayrı konuşuyo
onu bildigim için kafa karıştırmakta istemiyorum
arada kaldım böyle
neyse yapacağım önümüzdeki ayı beklemek
dedigin gibi klomen olayını pek istemiyorum
önümzdeki ay bakılsın yin yoksa yumurta o zmn endişelenip yaparız
dr da işimizi şansa bırakmayalım istersen dedi o nedenle acele etti sanırım. biliyo ben ne kdr
aceleci ne kdr piipirikli bi insanım

canım bilmiyorum valla neye inancagımı şaşırdım
bi yandan diyorum tmm öyle olsun
ama be mübarek 1 yılda olmayan şey bu dr takibine nası denk gelir yahuuuuu pess.
bi yanım diyo kür yapmış olabilir ters etki yani.
diğer alternatifleri düşünmek istemiyorum. ilaç kullanıyorum sonçta.
evt sende normale göre geç çatlıyosun bu ay.
mutlaka olabiliyodur böyle şeyler. düşük bi ihtimal belki bnmde öyle olur.
ateş tabloma bakarsan ateşim yükseldi ya biz buna göre çatladık der otururz ya
bunu da hiç anlamadım yinede bakıcam ateşime ben bu ay özellikle
bakalım nasıl yükselicek..
hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…