hakkaten yaaaaaa
ateş topiği değil sanki ağlama duvarı
vayyy halimizeeeeeeee
ya evet tsh ım normal aralıkta sonuçta artık
dün almadım ilacımı bitek o da bitmişti pazar günü diye kaldı
bgn aldım hemen.
ne bileyim canım ne oldu neden oldu
bu bal tarçın ömrek otu mu yaramadı bana acaba
2 aydır onu yaptım ya
ay ne bileyim ya ztn faydasıda olmamış baksana aksine yumurta yok
bi daha böyle şeyler yapmıcam bana yaramıyo bi kez daha gördüm.
klomen olayını bnde hiç istemiyorum aslında yaa
ama öyle dedi dr ne bileyim.
ne yapacağımı şaşırdım şmdi endokrinciye gitsemmi napsam
dahiliyeci bi sorun olmadıgını söylemşti ama dedi
endokkrinciler daha uzman bi de o görsün dedi.
evet canım biliyorum
hallolmıcak bi sorun degil belki ama
hergün bi umutsuzluk çıkıyo ne bileyim.
bu ay da böyle boş geçecek. yapamadıgım şeyleri yapayım bari.
bu arada zebebek canım tedaviniz hayırlı olsun
inş kaan hoca vesile olurda bebeginiz gelir en kısa zmnda...
şenayım senn de geçmiş dogum gününü kutlarım canım
inş yeni yaşın sana annelik getirsin
bebegin gelsin hemencik..
bi dk yaa cok sacma tum bunlar
ne klomeni yaaa
nasil bi dr bu bole
ya kizim sen gebe kalabilen bir insansin yumurtandan da bi problem yok. troidin azdiydi oda azcik bi ilacla geciverdi gitti iste/ ilacini kullandigin surecede etkilenmeyecek/
bi kerecik yumurtanin ole oldugunu catlamadigini vs gordu die hemen klomen kullanmak da neyin nesi yaa. daha bgn bnm drum anlatti. sanki senin durumunu bilcekmisim gb sormusum bende. dedim ki bazen yumurtanin olusup da catlamamasi gb bisi olabilirmi yada yumurtanin olusmamasi gibi bisi mumkunmu? oda dediki senin gibi kisilerde yilda 1 olmadi 2 kere olur bu gibi seyler, ama pko gibi rahatsizliklari olan kisiler ilac kullanmadiklari her zaman bunu yasayabilirler dedi, ki pkolularda dogru tedaviyle hamile kalabilirler dedi.
simdi sen nie uzdun ki o guzel canini. bnm drun dedigi gibi bisi olmustur belki yumurtlamadigin yilda 1 kere yasayacagin bi aydir belki bu ay. yada senin drun dedigi gibi gec gelisecek bu yumosun vardir ya. sanki surmuomu hic birimizin bazen dongusu taaa kac gun. seninde gec gelisir gec catlar dongun gec olur bu kadar yani.
ben senin yerinde olsam asla klomene falan baslamam sadece 1 aylik duruma bakarak deryacim.
eet canim 3. gun yaptirdim. unuturmuym hic ama keske hepsine ulasabilseydim tum hormon sonuclarinin.
bu arada cok cok sasirdim eslere klomen kullanildigini duymamistim.
ya cok merak ettim canim siz hic asilama vs yaptirdinizmi?
yoksa hic bisi yaptirmadan once esini tedavi ettirip yine dogal yolla mi gebeligi deniceksiniz?
efesude canim nasilsin?
tekrar hgs cektirmen gerekiomus sanirim yapisma ihtimaline karsi oylemi?
biraz da sikilmis canin galibaa
bu ara hepimizde var bole can sikici seyler ya.
sen de cektir hgs ni gerisini rabbime birak canim. zaten sadece ihtimali ortadan kaldirmak icin bi tedbir amacli yapilmasi istenen birsey bu.
allah yardimcimiz olsun canim.
oh oh masallahinşallah canım yaa inşallah öle olur
sende üzülme hepimizin en kısa zamanda gelir bebişlerimiz inşallah sağlıkla
ümitsiz yaşanmıyo Allah tan ümit kesilmez
olsun canım ya düşünmen yeter sağol
evet eşlerde kullanıyo klomen bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama bayağ oldu duyalı ne yazıık ki nezamandır gelmediği için bebiş
yok canım ben ne yumurta takibi ne aşılama ne klomen hiçbişi kullanmadım
sadece arada bir gidip progesteronuma baktırdım yumurtlamışmıyım diye sonuçlar iyiydi
onun dışında benimde sağ da basit 3,5 cm lik bi kistim var zaten o varken klomen veremem sana dedi doktor bi 3 ay sonra yine gel bakalım dedi ağustos sonu gibi gidicem kadın doğumcuma
aynen öle yapıos önce eşimi tedavi edip inşallah normal yolla deniycez
bazı arkadaşlar var topiklerde kaan hocanın eş tedavisiyle normal yoldan hamile kalanlar kaçkere tüp denedikleri halde tutmayıp
kaan hocadan sonuç alanlar var
inşalllaaahhhhhhhhh bende onlardan olurum ve burda bütün herkese anlatırım yönlendirmeye çalışırım hocaya
ya kızlar buarada ramazanda Allah yardımcımız olsun valla biz gecen ramazanda ya bir ya iki kere yapabildik o işi
boş geçmişti yani bu sene napıcaz bakalım
iyiym canım diğer güne nazarn çok iyiyim hemde:)dr a gittiğimiz zaman dünya başıma yıkılıyo sanki .evde kafamı topluyorum sizler sayesinde dra bi gidiyorum tam tersi oluyo .şimdilik bişey yok bende ateş ölçüyorum 4 gündür falan ama hergün bi saat erken bi saat geç kalkıyorum ameliyattan beri dengem şaştı .hsg adetin 8.ve 14.günleri arasında çekliyomuş dr dediki öteki ay regilin ilk günü ara hsg yapcaz dedi . hsg de senin dediğin gibi ameliyattan sonra yaralanan yerler iyileşmek için bir sıvı salgılarmış oda Allah korusun bazen yapışıklık yaparmış .ona önlem amaçlı dedi dr.bende ok dedim.inşAllah gecikmez bebeğimiz
dün yürüyüşe çıktık eşimle parktan geçiyorduk eşim birden elimi bıraktı aramızda sanki bi çocuk varmış gibi "bizde böyle elini tutar gezdiririz dimi dedi" o an çok kötü oldum "o günlerde gelir inşAllah dedi eşim"bende amin dedim.artık oda çok istiyo elalemin çocuklarını seviyoruz bi görsen bizi bazen toplayalım kendimizi diyorum..çok mu belli ediyoruz diyorum...
kızlar benim adetin 7çi günü yarın.soğan kürüne başlamak istiyorum.sğan kürü topiğinde o kadddddddddar ümit verici şeyler okudum ki,yarın da 7ci günüm ya,belki de güzel bir işarettir diye düşünüyorum.inşallah yarın başlıyım diyorum.siz ne diyorsunuz canlarım?
merhaba kizlar
evet ya bu topicte herseyi konusuyoruz ama kafamiz dagiliyor boyle cok iyi
bu ara herkeste dert var ama nazar diyelim ve en kisa zamanda gececek
guclu olmak zorundayiz biz kadinlar olarak
kurdugumuz hayallerin gerceklesecegi zaman gelecektir
kocis uyudu malum bu ara cok yoruluyor
ben de kk da topiclerde gezip isleri halledip yatarim
iyi aksamlar herkese
bugun burasi da asiri sicak dayanilmiyor oralarda iyi dayaniyorsunuz kizlar ya
bir de ramazan geliyor susuzluk en kotusu olacak sanirim
ben tutmak istiyorum ama bilmiyorum dayanabilirsem
Ya kızlar neden böyle olduk hepimiz. Ben kurşun döktürücem topiğimize
sifa olsun tatlim
yap faydasini tez zamanda gorursun umarim
sonucta rahmi temizliyor ve senede iki kere yapmayi ibrahim saracoglu oneriyor
bu ay olmazsa onumuzdeki ay ben de yapicam
Ya kızlar neden böyle olduk hepimiz. Ben kurşun döktürücem topiğimize
Kızlar nedir bu başıma gelenler :2::2::2::2: Şimdide doktora gidicem diye jilet yapmıştım, sanırım kıl kökü iltihabı olmuş 2-3 tane sivilce gibi şey çıktı. Netten arştırdım uçuk muçuk bir sürü kötü şeye benziyor. Bebek için toplu test yapılmıştı o zaman genital uçuk vs negatif çıkmıştı ama öğrendim ki dudağımızda çıkan uçuk oraya da bulaşabiliyormuş. Fakat şölye bir şey oldu. Çok hassas yerleri jiletlemek zorunda kaldım üstüne de regl oldum sürekli ped vs çok rahatsız etti ve muhtemelen o ara mikrop kaptı. Ama yinede korkuyorum. Kızlar ya sizde de olur mu böyle sivilce gibi? Uçuksa napcam ben :2::2::2::2::2:
Not: Ağlama duvarına bu aftaki 2. katkım
ben nedense pek umutlandım ya.sonuçta bir zararı yok.ya benim cinsel ilişki sırasında vajinam acıyor ya,özellile ilk 1dakika falan,özellikle adetten sonrakı kuru günlerde.sizde demi oluyor?bir yerde okudum ona da iyi geliyormuş.inşallah faydasını görürüm ve inşallah senin ihtiyacın kalmaz.
kotu dusunme hep ama tedbiri de elden birakma
ben bendeki sivilceleri ciddiye almadim ama cogalmaya baslayinca tesaduf eseri gosterdim ve ogrendim molluskum olduklarini
seninki kil kokuyle ilgili sorundur ve bir sure sonra gecer
agri yapiyor mu? kil donmesi kil koku iltihaplanmasi genelde agr yapiyor
ben de agda yaptim ustune makineyle cikanlari temizledim derken ters almayla batik gibi birsey oldu agrili duruyor ama ellemiyorum, cok sIk doktora gittigimden surekli ust uste iyice temizlemek gerekti ve ondan oldu.
umarim gecer cok rahatsiz olursa doktora gosterirsin gittiginde anliyorlar cinsini illa cildiye olmasina gerek yok
Ağrı var. Bastırınca acı var. Bastırınca içerde küçük yumrular olduğunu hissediyorum. Uçuksa yüzyde olur. Muhtemelen uçuk değil ama çarşambaya randevu aldım genede. Eşime bulaştırmak istemem. Doktora gide gide de hasta oluyor demek ki insan :)
Bu arada inşallah anneler topiğinde buluşuruz tez zamanda zira sabretmek çok zor
canim ben hic sanmiorum 3. gunu bunun gorulebildigini ya. ben olsam onumuzdeki ayda direk baslamam klomene
onumuzdeki ayda bi baktiririm bole bi sonuc olusmussa yine o zaman baslarsin tedaviye
acele etme
bak 4 farkli dra gittim cumadan beri 2 urolog 2 kadin dogumcu
ya sana yemin ederim hepsi birbirinden farkli seyler soledi yaa sasilacak seyyy
neye ugradigimizi bilemedik. en sonunda kocam istedi bekleyelim die kafamiz bi otursun.
sen de gerekirse drlari ciftle ya baska birine daha gorun hemen yarin mesela
o ne dicek bakalim
vaktim yok canim gece giricem kocam balkonda sigara icerken girdim kk ya
bence oyle bir sey mumkun degil sakin uzme kendini
sen kimyasal geciren birisin usteik tablolarindan da goruyoruz duzenli yumurtluyorsun ve dongun de hep duzenli
senede 1 kere yumurtlamamak cok normal belki oyle denk geldi kizlarin da dedigi gibi
ya da bak benim yumurta 20.gun olmus 16 mm ne kadar gec di mi
belki gec gelisecek yumurtan olacak senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?