Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar neden böyle olduk hepimiz. Ben kurşun döktürücem topiğimize
valla iyi olur yaa
hepimize bi kasvet coktu ayol.
aglama duvari oldu cikti gzuelim topigimiz.
insallah bi kerede toplu cumbusun habercisidir bunlar
firtina oncesi sessizlik gibi, toplu cumbus oncesi son aglasmalarr

canim bu arada onlar basit kil donmeleridir/ jiletin marifetidir/ bence kafaya takacak bisi yok. gecmis olsun cok

agdadan once mi kullaniosunuz o pudrayi ya?
ben pek zorlanmiorum zaten agda da ama pudrayla cok daha rahat oluosa denemeli

aaaaa ateşmı yukseldı ee yumişbuyuyup catlamadıysa o nasıl omuşkı koysana bı bakayım

derya ve yareeeen
naber kizlar? nasi gecio geceniz?
bos bu aksam burasi yine. battaslar cok bu ara calismalara mi gitti herkes ki

biz kocayla valiz hazirladik. canakkale edremit balikesir susurluk ayvalik vs taraflarina tura cikio yine is seyahatine.
bende takilcam antalya turundaki gibi pesine.
tatil gibi olmuyor bana ama en azindan ev isinden uzak otellerde yedigim onume gelio falan derken memleket goruom
yarin sabahtan cikicas nasipse.
basliyorum size her seferinde baska sehirden yazmaya

bu arada bnm icin bugun yarin ve oburgun sabah cok onemli. 24mm lik henuz catlamamis yumosum var bgn ogeln 12 itibariyle. her an catlayabilir. dr yrn sbh ve sonraki sbh iliski dedi ama bu sefer gecen ayki gibi bu geceyi es gecmicem ben. bu gece caliscam kocanin cani isterse yarin sabah da calisiris sonra yine yine yineeee
belki birinden birine denk gelir azcik saglam spermden biriii

kuzum ya 9.gunden sonra hızla yukselmış pekala calışma varmıydı 9 da ben senı 9.gun yumurtattım haberın osun

hahaha
ahh keşşke öyle olsa kızzz
çalışmalar 7-9-12 günlerde var :)

ya bide ben hatırlıyomsn 7. günümde yumurta akı geldi ya erken degilmi fln diye sormştum
ztn bu ay çok az gördüm o akıntıyı
önceden bol bol gelirdi
bilmiyorum artık neyin nesi göreceğiz 10 gün sonra :)

valla kuzucum ben sana dedı erken catlar garantıye al dıye zaten hasret vardı oh guzelde calışmısınız
ben çörektunu kullandıgım ay hıc olmadıgım kadar kuruydum hatta hıc yumurta akını adam akıllı görmeden pozıtıf testı gördum cnm

canlarım iyi geceler ben geldim umreden kimseler kalmamış burda ama yazayım görünce cevaplarsınız zaten :))

aslında geleli nerdeyse 1 hafta oldu ama 2 gün öncesine kadar zor günler geçirdim . orada herşey o kadar güzeldi ki anlatamam hepinizin ismini tek tek okuyarak kabe i muazzamaya bakarak dua ettim Allah inş. dualarımızı kabul eder . orada yaşadığın sadece fiziksel yorgunluk manevi olarak seni o kadar doyuruyor ki elhamdülillah dert keder kalmıyor çocuk mevzunu tamamen unutmuştum tabi ki dualarımdan hiç eksik etmedim ama aklıma da takıntı yapmadım .

neyse ne yazık ki dönüş vakti geldi ben bu arada tam dönüş vakti adet olacaktım ya sıcaktan olursam diye orda sıkıntıya düştüm çünlü bi arkadaiın orda öyle oldu sonra hastane hastane derdinii anlatmaya çalıştı öyle olunca bende korktum ya olursam diye bi 4 gün kadar pirimalut kullandım o da çok düzenli değil neyse sadede geleyim ben bi umut oraya gebelik testi götürmüştüm mutlu haberi alırım belki diye tam geleceğimiz gün mekkede otelde yaptım testi ve ikinci çizgiyi silikte olssa gördüm öyle sevindim öyle mutlu oldum ki anlatamam ama ne olur ne olmaz diye eşime söylemedim o mutlulukla türkiyeye döndüm ve 1 gün sonra gece aşırı bi kanamam başladı adet olduğunu düşündüm ama hiç bu kadar çok gelmezdi yatak yorgan kalmadı o derece ve umutlar yine suya düştü bir hafta kadar bunu atlatamadım o kadar üzüldüm ki girip buraya da yazamadım neyse yine şoku atlattım yeni ay yeni umut burdayım bi de addetin 3. günü horman testine gidecektim korktum gidemedim

benim merak ettiğim ikinci çizgi bu kadar yanıltır mı bi de ben bu kadar çok kanama neden yaşadım acaba ilacın etkisi mi ama sadece 4 gün kullandım ne bileyim işte ssorular sorular :)
az okudum da buralar ağlama duvarına dönmüş bi de ben geldim tam oldu

daha da iyi ol kisa zmnda insallah canim.
burda artik bizlerin istedigi kadar hepimizin kocasida istiyor canim. icim gidiyor onlardan boyle seyler soleyince
inşAllah canım ..sorma onu böyle görünce kendi derdimi unutuyorum daha de efkarlanıyorum .inşAllah en kısa zaman da nasip olur bizede sağlıklı evlat sahibi olmak.

hiç sorma canım hepimiz kendimizi koyverdik gitti,inşAllah toplu hamilelik yaşanır şu mübarek ayda da herkesin keyfi yerine gelir:)senin bat ne zaman canım benim haftaya yumuş haftam sanırım.

kızlar çok üzgünüm ne yazık ateşim düştü 36.6 ya düştü moralim çok bozuk ateşimi öyle görünce sabah 7 ve ben ağlıyorum oysa ne kadar ümitlenmiştim ilk defa bu ay yaptım ve cidden bugun benim adet günüm düzenli hatta saatli adet görürüm neredeyse ve ateşim düştü cevaplarınız bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
tablom

36.7
36.9
36.7
36.6
36.7
36.8
36.9
36.6 bugünkü çooooooooooooook üzgünüm

hosgeldn canim Allah dualarini kabul etsin en kisa zamanda bebegine kavusman dlegiyle
kendini uzme umarim bu ay hamile kalirsin saglikla
bazen yaniltabiliyor silik cizgiler
ve silik cizgi cikitiginde 2 gune bir testi tekrarlayinca cizgini koyulasmasi gerekiyor
kanamanin cok olmasini da bence hava degisikligine yorgunluklarina ver insallah hersey gonlunce olur

agdadan once mi kullaniosunuz o pudrayi ya?
ben pek zorlanmiorum zaten agda da ama pudrayla cok daha rahat oluosa denemeli
kiz ne sanslisin tabi alistirmissin kendini hem azdir hem kolaydirhem once hem sonra

ooooooooo tam seni ilgilendiren konu yaaaaaaaa
insallah senin de bu durum vardir canim

heyecanlandirdin bizi
merhaba canim
tamam o zaman burda veriyorlar ama en azindna baska ornekler de duymak istedim tamamen guvenmek icin
saol canim oyleymis ya sperm kalitesi yuzde 15 oraninda artiyormus ve bozuk DNA tamirinde iyiymis..benimki sigaray cooook abartiyor artik benim de sinirler bozuk.. en azindan folikle biraz oslsun duzelme olur

insallah canim
senin bu avatrdaki ikizler ne seker yaaa bayiliyorum
senin de oyle tatli ikizlerin olsun insallah eger istiyorsan

adet gunu ya da bir gun once ates dusunce genelde adet geliyor ama seninki daha tamamen dusmemis
bakarsan onceden de 36,6 olup sonra yukselmis
umarim yeniden yukselir ve adet gelmez bunu dilemekten baska diyebilcek birsey yok
daha adet falan yok ortada uzme kendini

günaydın.. bak şimdi senin yazını okuyunca aklıma geldi.. bende saat 5 gibi uyandım tuvalete kalktım ama 1 dakika bile sürmemiştir sonra hemen uyumuşum tekrar :) bumu etkiledi acaba ateşin yükselmesini?

inşallah canım sağol

günaydın.. bak şimdi senin yazını okuyunca aklıma geldi.. bende saat 5 gibi uyandım tuvalete kalktım ama 1 dakika bile sürmemiştir sonra hemen uyumuşum tekrar :) bumu etkiledi acaba ateşin yükselmesini?

bilmiyorum ama benim uykum bolunurse kalkip wc sonra su icmeye gidip yeniden yattim diyelim
genelde onceki atesten dusuk cikiyor biraz
o yuzden genelde 3 saatlik bolunmemis uyku diyorlar
ama cogu kiside de degismiyor bosver dusunme sen
zaten son 3 gun en en onemli gunlerin senin
o herseyi belli edecek umarim hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…