valla iyi olur yaaYa kızlar neden böyle olduk hepimiz. Ben kurşun döktürücem topiğimize
bende kk da ogrenmistim zaten
hepberaber de oyle yaptigini soyleyince senle de konusunca aldim yakin zamanda denedim
cok superr ya
ben de bazi kisimlari henuz tam anlamyla alamiyorum ama killarda super azalma var bu kadar kisa zamanda bile
jiletten kurtuluyorum cok seviniyorum
hadı ya olabılıyomus demekkı
ben pek sanmıyorum ama
catlamıs yumurtayıda gorurdu heralde usg de
rabbım ol dedıkten snra gerısı bos dımı
vaktımız var daha demekkı
ısın garıbı tablomu gordnmu bılmıyorum ama
atesım yukseldı baya :))
Kızlarrrrrrrrrrrr
şu konuya bir bakınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/406379-nasil-hamile-kaldim.html
kuzum ya 9.gunden sonra hızla yukselmış pekala calışma varmıydı 9 da ben senı 9.gun yumurtattım haberın osun
hahaha
ahh keşşke öyle olsa kızzz
çalışmalar 7-9-12 günlerde var :)
ya bide ben hatırlıyomsn 7. günümde yumurta akı geldi ya erken degilmi fln diye sormştum
ztn bu ay çok az gördüm o akıntıyı
önceden bol bol gelirdi
bilmiyorum artık neyin nesi göreceğiz 10 gün sonra :)
inşAllah canım ..sorma onu böyle görünce kendi derdimi unutuyorum daha de efkarlanıyorum .inşAllah en kısa zaman da nasip olur bizede sağlıklı evlat sahibi olmak.daha da iyi ol kisa zmnda insallah canim.
burda artik bizlerin istedigi kadar hepimizin kocasida istiyor canim. icim gidiyor onlardan boyle seyler soleyince
bayanlar bayanlar yine bırakmışsınız kendinizi.
sabır sabır arkadaşlar. herkesin kendine göre dertleri var.
isyan etmek yok.
yokh canım sene bir yada 2 yumoş olmayabilir
belkide geç yumoş olacaktır.
shnayy elbet birgün bebeğimiz olacak
hep bunu düşün.
bana bakın benim şansımda
efesude gibi %20 lerde. kaç aydır deniyorum.
ama her ay umutla bekliyorum.
hosgeldn canim Allah dualarini kabul etsin en kisa zamanda bebegine kavusman dlegiylecanlarım iyi geceler ben geldim umreden kimseler kalmamış burda ama yazayım görünce cevaplarsınız zaten :))
aslında geleli nerdeyse 1 hafta oldu ama 2 gün öncesine kadar zor günler geçirdim . orada herşey o kadar güzeldi ki anlatamam hepinizin ismini tek tek okuyarak kabe i muazzamaya bakarak dua ettim Allah inş. dualarımızı kabul eder . orada yaşadığın sadece fiziksel yorgunluk manevi olarak seni o kadar doyuruyor ki elhamdülillah dert keder kalmıyor çocuk mevzunu tamamen unutmuştum tabi ki dualarımdan hiç eksik etmedim ama aklıma da takıntı yapmadım .
neyse ne yazık ki dönüş vakti geldi ben bu arada tam dönüş vakti adet olacaktım ya sıcaktan olursam diye orda sıkıntıya düştüm çünlü bi arkadaiın orda öyle oldu sonra hastane hastane derdinii anlatmaya çalıştı öyle olunca bende korktum ya olursam diye bi 4 gün kadar pirimalut kullandım o da çok düzenli değil neyse sadede geleyim ben bi umut oraya gebelik testi götürmüştüm mutlu haberi alırım belki diye tam geleceğimiz gün mekkede otelde yaptım testi ve ikinci çizgiyi silikte olssa gördüm öyle sevindim öyle mutlu oldum ki anlatamam ama ne olur ne olmaz diye eşime söylemedim o mutlulukla türkiyeye döndüm ve 1 gün sonra gece aşırı bi kanamam başladı adet olduğunu düşündüm ama hiç bu kadar çok gelmezdi yatak yorgan kalmadı o derece ve umutlar yine suya düştü bir hafta kadar bunu atlatamadım o kadar üzüldüm ki girip buraya da yazamadım neyse yine şoku atlattım yeni ay yeni umut burdayım bi de addetin 3. günü horman testine gidecektim korktum gidemedim
benim merak ettiğim ikinci çizgi bu kadar yanıltır mı bi de ben bu kadar çok kanama neden yaşadım acaba ilacın etkisi mi ama sadece 4 gün kullandım ne bileyim işte ssorular sorular :)
az okudum da buralar ağlama duvarına dönmüş bi de ben geldim tam oldu
kiz ne sanslisin tabi alistirmissin kendini hem azdir hem kolaydiragdadan once mi kullaniosunuz o pudrayi ya?
ben pek zorlanmiorum zaten agda da ama pudrayla cok daha rahat oluosa denemeli
ooooooooo tam seni ilgilendiren konu yaaaaaaaaKızlarrrrrrrrrrrr
şu konuya bir bakınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/406379-nasil-hamile-kaldim.html
merhaba canimmerhaba cnm nasılsın ben hemen gıreyım konuya ben ben amerıkan hastanesınde bı kadın doğum uzmanı yazısında okumuştum erkeklerede gunde 3 kere verılmelı dıo
sperm guclu olmasını saglıyomuş sanırım
insallah caniminşAllah canım ..sorma onu böyle görünce kendi derdimi unutuyorum daha de efkarlanıyorum .inşAllah en kısa zaman da nasip olur bizede sağlıklı evlat sahibi olmak.
hiç sorma canım hepimiz kendimizi koyverdik gitti,inşAllah toplu hamilelik yaşanır şu mübarek ayda da herkesin keyfi yerine gelir:)senin bat ne zaman canım benim haftaya yumuş haftam sanırım.
kızlar çok üzgünüm ne yazık ateşim düştü 36.6 ya düştü moralim çok bozuk ateşimi öyle görünce sabah 7 ve ben ağlıyorum oysa ne kadar ümitlenmiştim ilk defa bu ay yaptım ve cidden bugun benim adet günüm düzenli hatta saatli adet görürüm neredeyse ve ateşim düştü cevaplarınız bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
tablom
36.7
36.9
36.7
36.6
36.7
36.8
36.9
36.6 bugünkü çooooooooooooook üzgünüm
Gunaydin Kizlar
ff boyle yapti nedense
gerci bolunmus uyku 1 saat once uyandim su icmeye kalktim falan ama neyse 36,3u kabul ettim bir saat onceki 36,5 ti. neden onemli cunku cizgiyi etkiliyor
neyse boyle yapti 19.gun 16mm olan yumos 20.gun catlamamistir ama herhalde
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
insallah canim
senin bu avatrdaki ikizler ne seker yaaa bayiliyorum
senin de oyle tatli ikizlerin olsun insallah eger istiyorsan
adet gunu ya da bir gun once ates dusunce genelde adet geliyor ama seninki daha tamamen dusmemis
bakarsan onceden de 36,6 olup sonra yukselmis
umarim yeniden yukselir ve adet gelmez bunu dilemekten baska diyebilcek birsey yok
daha adet falan yok ortada uzme kendini
günaydın.. bak şimdi senin yazını okuyunca aklıma geldi.. bende saat 5 gibi uyandım tuvalete kalktım ama 1 dakika bile sürmemiştir sonra hemen uyumuşum tekrar :) bumu etkiledi acaba ateşin yükselmesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?