bilmiyorum ama benim uykum bolunurse kalkip wc sonra su icmeye gidip yeniden yattim diyelim
genelde onceki atesten dusuk cikiyor biraz
o yuzden genelde 3 saatlik bolunmemis uyku diyorlar
ama cogu kiside de degismiyor bosver dusunme sen
zaten son 3 gun en en onemli gunlerin senin
o herseyi belli edecek umarim hamilesindir
Kızlar nedir bu başıma gelenler :2::2::2::2: Şimdide doktora gidicem diye jilet yapmıştım, sanırım kıl kökü iltihabı olmuş 2-3 tane sivilce gibi şey çıktı. Netten arştırdım uçuk muçuk bir sürü kötü şeye benziyor. Bebek için toplu test yapılmıştı o zaman genital uçuk vs negatif çıkmıştı ama öğrendim ki dudağımızda çıkan uçuk oraya da bulaşabiliyormuş. Fakat şölye bir şey oldu. Çok hassas yerleri jiletlemek zorunda kaldım üstüne de regl oldum sürekli ped vs çok rahatsız etti ve muhtemelen o ara mikrop kaptı. Ama yinede korkuyorum. Kızlar ya sizde de olur mu böyle sivilce gibi? Uçuksa napcam ben :2::2::2::2::2:
Not: Ağlama duvarına bu aftaki 2. katkım
iyi olur yaagun gelecek biz de baska bir topicte bulusucaz belki de
cunku nuradamlanin dedigi gibi ilk sayfalardaki bircok kisinin yasadigi o kadar cok problem var ki
ve simdi hepsi dogurmus ikinciyi dusunenler..
bizm de elbet bebeklerimizden bahsedecegimiz gunler gelecektir
inşAllah canım ..sorma onu böyle görünce kendi derdimi unutuyorum daha de efkarlanıyorum .inşAllah en kısa zaman da nasip olur bizede sağlıklı evlat sahibi olmak.
hiç sorma canım hepimiz kendimizi koyverdik gitti,inşAllah toplu hamilelik yaşanır şu mübarek ayda da herkesin keyfi yerine gelir:)senin bat ne zaman canım benim haftaya yumuş haftam sanırım.
kızlar çok üzgünüm ne yazık ateşim düştü 36.6 ya düştü moralim çok bozuk ateşimi öyle görünce sabah 7 ve ben ağlıyorum oysa ne kadar ümitlenmiştim ilk defa bu ay yaptım ve cidden bugun benim adet günüm düzenli hatta saatli adet görürüm neredeyse ve ateşim düştü cevaplarınız bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
tablom
36.7
36.9
36.7
36.6
36.7
36.8
36.9
36.6 bugünkü çooooooooooooook üzgünüm
canlarım iyi geceler ben geldim umreden kimseler kalmamış burda ama yazayım görünce cevaplarsınız zaten :))
aslında geleli nerdeyse 1 hafta oldu ama 2 gün öncesine kadar zor günler geçirdim . orada herşey o kadar güzeldi ki anlatamam hepinizin ismini tek tek okuyarak kabe i muazzamaya bakarak dua ettim Allah inş. dualarımızı kabul eder . orada yaşadığın sadece fiziksel yorgunluk manevi olarak seni o kadar doyuruyor ki elhamdülillah dert keder kalmıyor çocuk mevzunu tamamen unutmuştum tabi ki dualarımdan hiç eksik etmedim ama aklıma da takıntı yapmadım .
neyse ne yazık ki dönüş vakti geldi ben bu arada tam dönüş vakti adet olacaktım ya sıcaktan olursam diye orda sıkıntıya düştüm çünlü bi arkadaiın orda öyle oldu sonra hastane hastane derdinii anlatmaya çalıştı öyle olunca bende korktum ya olursam diye bi 4 gün kadar pirimalut kullandım o da çok düzenli değil neyse sadede geleyim ben bi umut oraya gebelik testi götürmüştüm mutlu haberi alırım belki diye tam geleceğimiz gün mekkede otelde yaptım testi ve ikinci çizgiyi silikte olssa gördüm öyle sevindim öyle mutlu oldum ki anlatamam ama ne olur ne olmaz diye eşime söylemedim o mutlulukla türkiyeye döndüm ve 1 gün sonra gece aşırı bi kanamam başladı adet olduğunu düşündüm ama hiç bu kadar çok gelmezdi yatak yorgan kalmadı o derece ve umutlar yine suya düştü bir hafta kadar bunu atlatamadım o kadar üzüldüm ki girip buraya da yazamadım neyse yine şoku atlattım yeni ay yeni umut burdayım bi de addetin 3. günü horman testine gidecektim korktum gidemedim
benim merak ettiğim ikinci çizgi bu kadar yanıltır mı bi de ben bu kadar çok kanama neden yaşadım acaba ilacın etkisi mi ama sadece 4 gün kullandım ne bileyim işte ssorular sorular :)
az okudum da buralar ağlama duvarına dönmüş bi de ben geldim tam oldu
karanfilce o kiz 3 ayda mi hamile kalmis
ben kacirmisim orayi
o zaman kurler murler ne gerek varmis ya :))
ben de bir sene sonraki kasim gibi algilamisim hizlica okurken :)
günaydın kızlar bugun adetimin 3,günü seropheneye başladım 10,günü doktor agitcem inş.bu ay yumurtlarım yaa ateş tablomda düştü havalardan herhalde
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gunaydin Kizlar
ff boyle yapti nedense
gerci bolunmus uyku 1 saat once uyandim su icmeye kalktim falan ama neyse 36,3u kabul ettim bir saat onceki 36,5 ti. neden onemli cunku cizgiyi etkiliyor
neyse boyle yapti 19.gun 16mm olan yumos 20.gun catlamamistir ama herhalde
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayirli olsun canim
umarim olumlu sonuclanir bu ay senin icin
günaydın kızlar bugun adetimin 3,günü seropheneye başladım 10,günü doktor agitcem inş.bu ay yumurtlarım yaa ateş tablomda düştü havalardan herhalde
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
amin cnaım amin sagol yaa ben hiç yumurtlayamadım inş.bu ay yumurtlarım adaçayıda içiyorum dun bal tarcın çörek otu yedım ama bu sabah yiyemedimgeç kaldım adetimin 10günü doktora gitsem yumurtlama varsa görürü dimi 10gübü geç değil dimi
tamam bu yeni tablom :
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana da 2 yumurta varmış gibi geldi ama yine de belli olmaz tabi
tabloya gore oyle olmasi lazim canim
cunku ben doktora gittim ve ovulasyonum bitti dedim
o da bakti hayir devam ediyor 16 mm yumurtan var 3 gun icinde catlayacak dedi
o zaman cok sasirdim canim
doktor da ovulasyon birkac gun surebilir dedi sadece
ama onceden yumurta olsa gorur de soyler miydi bilmiyorum
valla adet bittiginden beri bugune kadar her gun iliski var
bu ay da olmazsa esimin degerlerden suphelenmeye basliycam
cunku gun de kacirmiyoruz ama olmuyor iste.
kismet bakalim gorucem sakin sakin bekliycem son gune kadar
bi dakika:44:
sen bu ay korunmayacak mıydın canım?
kaçırtmışım bak.
inşallah eşinde bi problem yoktur canım
bi dakika:44:
sen bu ay korunmayacak mıydın canım?
kaçırtmışım bak.
inşallah eşinde bi problem yoktur canım
tabi baya mevzusu gecti sen yokken :)
biz bu virusten kurtulduk
kullandigimiz ilac da hamilelige engel degil
o yuzden korunmaya gerek yok denildi bize en sonki kontrolde
esime de dedim kafamiza gore takilalim
o da korunmadi oyle gelisti hersey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?