kızlarr kendımı alıntıladım. bı bakın benm duruma bakalaımm ne dıceksınız
evry ve senay tamamen bildiklerimizi
alt üst ettiniz.
şimdi artık ateş yükseldi
yumoş çatladı demicekmiyiz yahu.
bilgileri bir tazeleyelim. şimdi ateş yükseldikten
3 gün sonamı yumoşlar çatlıyor acep.:44:
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bidakka ya bende ff hiç yanılmadı.ama benim dpo14
sürdü.yumoş çatlamasından sonra.buldumdemekki
yumoş çatlaması kişiden kişiye değişiyor.
kızlar evet kesinlikle ama kesinlikle adet gelmeden umudu kesmemek ve fafenglere devam etmek gerek.bu gün bir şey duydum.bir yakınımın yakını adete 4gün kala düyünü olmuş,ve o ay hamile kalmış.ne güzel ya böğle suprizle karşılaşmak....
sorma yaa hergun yenı bı kafa karısıklıgı yasıoruz.
acıkcası ben sole dusunuorum. hepımızı ates yukseldı catladık artık dııp ılıskıyı bıtıroruz. ama aslında hemen ılıskılerı ates yukseldı dıe bırakmamak lazım. cunku ben kendım ıcın sole dusunuorum ff pazara cektı bnm cızgıyı ama pazartesı dr dedıkı 24 mm olmus catlamaya hazır daha catlamamıs dedı. hatta olay sole gelıstı. ben ates yontemını kullanıom dedım. tam bakarken yumosa yukseldımı ates dıe sordu bende tam yukselmedı henuz dedım.(cunku ben tavan ates beklıorum catladıgında) yumosu gorunce dırek dedı kı yukselmemıstır ates daha cunku catlamamıssın dedı. ff belkıde catladıgında dıılde yumos catlamaya hazır yumurta var dıe mesaj verıodur bıze cektıgı gune. o yuzden ılıskıyı hmn bırakmamak lazım eger bnm 4 aydır ff catlama gunune dıılde yumosun gelıstıgı gune cektıyse dpomun 15 gun surdugu de dogru dııl. burda bır cogunun dposu 14de kalıo ama ben dpo 16da adet oluorum. belkı de ben ffın cızgı cektıgı gunden 2 gun sora catlıorum ve bnm de dpom 14 gun suruodur
bazen sayfayı yenılemek zorunda kalıorum ve turp kuru gelıo karsıma saclar ıcın
dırek es gecıorum yaa dıorum kı: kadının derdı sakız adamın derdı öküz
annemın lafıdır. bız ne dertlerle ugrasıoruz bu ne dıo saç maç lazım dııl sımdı bebek lazım bebek
bazen sayfayı yenılemek zorunda kalıorum ve turp kuru gelıo karsıma saclar ıcın
dırek es gecıorum yaa dıorum kı: kadının derdı sakız adamın derdı öküz
annemın lafıdır. bız ne dertlerle ugrasıoruz bu ne dıo saç maç lazım dııl sımdı bebek lazım bebek
di mi ama turp kürü yapacağıma soğan kürü yaparım yada ne biliim arı sütü bilmem ne. saçı başı unuttum ben valla :)
bu arada 1 saat sonra doktor randevum var. başka bir doktora daha görünücem
sen ne dıosun yaaa. ben dun arabayla seyahat halındeyken kocaya neler yedırdım bı gorsen.selam kızlarrrortalık karışmış iyice çizgiler yumoşlar çatlamalar çok okuyamadım annemler var diye bakamıyorum ama şunu anladım bebek istiyosan nerdeyse 10 gün gün aşırı devam yani kocişlere kuvvet macunu felan şart
di mi ama turp kürü yapacağıma soğan kürü yaparım yada ne biliim arı sütü bilmem ne. saçı başı unuttum ben valla :)
bu arada 1 saat sonra doktor randevum var. başka bir doktora daha görünücem
kızlaaar sıze yol ustundekı guzıde opetten seslenıyom
yokh yıne yollarda haha
acun gıbı fırarda cekcem artıkın
canım bı baksana prospektusune. bazıları yapıo bu etkılerı. ınsalah ondandır sadecce ve alısınca bı kac gune gecer
merhaba canimhosgeldin
sen ne dıosun yaaa. ben dun arabayla seyahat halındeyken kocaya neler yedırdım bı gorsen.
gıttım kuru yemıscıye fındıklar cevızler ıncırler uzumler kajular ne bulduysam yanıı.
sabah aksam da valızımde tasıdıgım kace boynuzu pekmezını dayıyorum ıc bakıım dıee
ılk sıkayet geldı tabı sbh ıcınce kahvaltı yapamıom dıe
bende deıdm olsun ıc bakıım kahvaltı yapmazsın oglen yemegı yersın sende
bende canakkale merkezden seslenıoruumm:) sevgılı caaaanım brad pıttımın elleırnın degdıgı truva atının yanından :)
aksama bozcaadadan sonra balıkkesırden burhanıyeden susurluktan falan:)))
ıyı yolculuklar canımmm
kızlaaar sıze yol ustundekı guzıde opetten seslenıyom
yokh yıne yollarda haha
acun gıbı fırarda cekcem artıkın
pkolulara bir sorum olacak kızlar sabah güzel kahvaltı yaptımm suan aclık hissetmiyorum ama elim ayağım zangır zangır titriyorrr glukofen kullanıyorum acaba ondan olabılır mı?
hepsini kullanmaya başladım hurma polenini hurma bahçesinden alıdık kullanımını da verdiler yanında 1 yemek kaşığı saf balla veya hurma pekmeziyle 1 tatlı kaşığı poleni karıştırıp sabahları aç karnına sen ve eşin yiyecek 5gün-7gün-9gün ne kadar yeterse. dikkat edilmesi gerekenler bayan adetli olmayacak ve kullandığın süre içinde eşinle ilişki olmayacak bugün sabah başladık inş.
canlarım mekke de ve medine de yaptığımız gezilerde bi kaç edindiğim bilgiyi paylaşayım :)
tabi şifa Allahtan ...
ilk medine de hurma bahçelerine gittiğimizde orda bize hurma ve hurma ağıcının faydalarından bahsederlerken erkek hurma ağacının polenini bi çok yerde kısırlık tedavisinde kullanıldıüğını söylediler size şimdi bununla alakalı bilgi paylaşacağım ..
sonra mekke de bi abi eşine çocuğu olması için zemzeme yasin okuyup banyoda son durulama suyunu bu zemzemle yaptığını ve Allahın izniyle çocuklarını olduğunu söyledi.
zaten suud halkı zemzemi yaralarına sürüp ağrılarının geçmesi niyetine içerlermiş ecza dolaplarında küçük bi şişede zemzem bulundurduklarını da söyledi .gerçekten bende test ettim zemzem suyunu ne niyetle içersen ona faydası oluyor . paylaşmıştım hatırlarsınız aşırı bi diş ağrım vardı gitmeden önce hatta orda çok sıkıntı çıkaracak diye korkuyordum sonra her seferinde zemzemi ağrımı geçirsin niyetiyle içtim ve burda diş ağrısından ağlarken orda hiç ağrımadı elhamdülillah:)
aynı şekilde kabızlık şikayetim çok olurdu o da geçti ...
son olarakta mekkede rahmet dağına çıkarken (hz. adem babamızla hz. havva anamızın ilk buluştukları yer olduğu söyleniyor ) seyyar satıcılarda bi ot satılıyor onu da yine bu forumdan okumuştum meryem ana otu diyorlar çocuğu olmayanlar için ordan getirdiklerini filan yazıyorlardı resminide görmüştüm sonra bi baktım o ot onu da aldım :))
baya bi tedarikli geldim ordan onları kullanacağım ALLAHIN izniyle faydasını göreceğim inanıyorum sonra sizde uygularsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?