birde ovulasyon testini hangi marka alayım
labquick alabilirsin uygun fiyatlı para sorun değilse clerblue marka gülen yüz ifadesi ile yumurtlamayı onalylayan dijital bir ovu. testi var biraz pahalı tabi...
amin everycim aminnn ....
bu arada ben ılıcaya gittim onun etkisimidir nedir bilmem ama benden acayip bi aıntı geldi kızlar ve gelen akıntımı stıcky girdm ama değişikti..
tarif edeyim böyle yumurta akı kıvamında ama aynı zamanda stıcky ve ara ara cremy gibi parçacıklar olan bi akıntı tuvalaet kağıdın geldi dedim ne oluyor ulee
umarım yumurtlama habercisidr ve en geç 14 .gün yumurtlarım...
amin everycim aminnn ....
bu arada ben ılıcaya gittim onun etkisimidir nedir bilmem ama benden acayip bi aıntı geldi kızlar ve gelen akıntımı stıcky girdm ama değişikti..
tarif edeyim böyle yumurta akı kıvamında ama aynı zamanda stıcky ve ara ara cremy gibi parçacıklar olan bi akıntı tuvalaet kağıdın geldi dedim ne oluyor ulee
umarım yumurtlama habercisidr ve en geç 14 .gün yumurtlarım...
benim de akıntım aynen öğle işte,sen anlattığın gibi.fakat aradan kahverengi kılcal damar gibi şeylerde gördüm.ben de soğan kürü kullanıyorum,bu gün 3cü günüm....
cevaplarınız için teşekkür ederim benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor biraz daha iyim şuan ateş yöntemini uygulucam size yazrım bana yardımcı olursunuz bugün 36.5 düştü ateşim bu arada birde ovulasyon testi alcam gidebilirsen kontrol için gitcem hastalığım bitince doktoro kızlar benim şöyle bir durumum var eşim romatizma hastası 15 senedir o zamandan beri ilaç kullanıyor acaba etkilaşmidir sperleri diye geliyor bu ayda olmazzsa ramazandan sonraki ay o spermlerine baktırcak benide ağustoasa yazar mısınız
valla zor mor ama yapcaz el mahkummmm ..
seninde çalışmaların hayırlı uğurlu olsun vatana millete....
bende 21 gun dıye duymstum kızlar
demekkı oyle
ozmn salı gunu yaptırmam lazım
ıns bı doneyımde evıme
bakalım bellı olsun hersey
erken merken varsa bı yumurta deger bellı eder heralde
bende dr a all sanaaa nanıkkk yaparım klomen vermeye kalkarsa
canım benim yumurtlama adına hiç bi problemim olmamasına rağmen 3 ay serophene kullandım. bazen o da vesile olabiliyor. burda bi julia vardı gayet düzgün yumurtlamasına rağmen 3 çocuğu da klomenle oldu. 2 tanesi ikiz tabi
kızlar ben bu ay ateş ölçeyim mi doktor adetine 10 gün kala gel ilaç vericem dedi de umrede adet geciktirmek için:44:
ya da doğaçlama mı olsun
bence hic ugrasma canim yaaaa
mis gibi rahat bir ay olsun
hayttan sogumak falan öle bısı yok canımCanım jiletten sonra bi şeyler çıktı da korktum onu göstercektim. Neyseki kıl dönmesiymiş :)
Kistin boyu malesef sandığımızdan büyükmüş. 4x3 cm çıktı. Doktor bu kadar büyük kiste yumurtlama olmaz dedi ama çatır çatır oluyor. Bugün 8. gün ve 11 mm çapında folikül var. Ama bunu adetliyken görmeliyim belli olmaz başka bir kist mi yumurtamı dedi. Fakat ben zaten adetin ilk günü gitmiştim ve orda yoktu. Bu kesin yumurta. Hem yumurta olmasa her ay ateşim böyle düzgün yükselir mi, her ay ovu testi pozitif çıkar mı? Beni telaşlandırıyorlar ama vaz geçtim valla 3-4 ay denemeye devam edeceğim. Muayene olmaktan bıktım. Hayattan soğudum valla
vay arkadas cok sevındım canımmmmmeşimin sonucunu aldık bu 3. test sonucu mayısta yaptırdığı testte hareketli sayımız artmış çok sevindim tam tersi oldu herşey neredeyse çok şükür şu an bi sorun yok sonuçta ama kafamı kurcalayan bişey oldu bizim testler ingilizce viability =canlılık N/A yani belirsiz yazıyor hareketli sperm çok iyi olupta cansızlık böyle belirsiz nasıl olabilir kafam almıyo mayıstaki testte %30 du.sonuçlar şöle;sorunlu olanları yazacağım.
ilk test şubat-mayıs-temmuz
canlılık: %11-%30-N/A
ileri hareketli:%6 -%28-%45
morfoloji: %8 -%31-%36
bu N/A ya kafam takıldı ya maşAllah diğerleri çok iyi olmuş başta immotile(sanırım harekt edemeyn )%90 dı son test %44
20 temmuzda dr randevumuz var eşimle gitcez bakalım ne olcak...ne dicek dr
progestrerona 21. gun bakıoalr cnm ama gecn hgs ceken drum yumos gorduydu ya hanı hgs sonrası kontroldeevet cnm ya ates cok yanılttı bu ay bızı
ama sende bence oncesını bılmedıgımız ıcın 21ı baz al
suan sabıtlemıs olması super ama
ıns bebegın gelecek
bende su testı yaptırıp rahatlıyım 21 gun mu yapılıyor bu kesın
progesteron yanı adet dongusune goremı degısıyo yoksa
canım benim yumurtlama adına hiç bi problemim olmamasına rağmen 3 ay serophene kullandım. bazen o da vesile olabiliyor. burda bi julia vardı gayet düzgün yumurtlamasına rağmen 3 çocuğu da klomenle oldu. 2 tanesi ikiz tabi
o zaman doktora en düşük adet olduğum güne göree gideyim 16. gün
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya arkadas noluyo bnm atesıme. ates dustu ff kaldırdı cızgıyı neden ya neden?
pazartesı 24 mmlık yumurta vardı. dr gordu catlamak uzere dedı.
ama atesım yukselmıo. evelı gun yukselır gıbı oldu ama yıne adet donemı atesıne dondu dun ve bugun.
noluyor anlamıorum.yumurtam olduguna emınken atese gore catlamadıgımımı dusunmelıyım? sız ne dıosunuz?
bu arada kasık agrısı ve acayıp gogus agrısı cekıorum.
sankı catlamıs gıb? catlamasan bunlar olurmu?
son adetımde hormonlara baktırdık gayet guzel. acaba hormonlarım mı bozuldu?
bırdee hgs cekıldım bılıosunuz bu
tum bu anormallıkler ondanmıdır kı? ama hgs atesı etkılemezkı. olsa olsa yumurtaayı etkıler . oda etkılerse tabııı
kızlar Ramazan geliyor çok heycanlı
ben de bugün temizlencem, inşallah hiç oruç yemem. bu ay adetim yine uzun sürdü arada kısalmalar oluyor ama standartım 10 gün
ayy evde köyden getirdiğim şekerpareler var yarın halsizlikten bişey yapamam acaba şimdiden hoşafını yapsam mı
Ramzan çok güzel bi nimet ya
Allah inşallah sonunda mağfirete erenlerden eyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?