Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim de akıntım aynen öğle işte,sen anlattığın gibi.fakat aradan kahverengi kılcal damar gibi şeylerde gördüm.ben de soğan kürü kullanıyorum,bu gün 3cü günüm....

faydasini gorursun umarim canim

evet ya 14.gun duzenli yumurtlamak cok guzel
dongu kisa oluyor beklenmiyor cok fazla

benim de akıntım aynen öğle işte,sen anlattığın gibi.fakat aradan kahverengi kılcal damar gibi şeylerde gördüm.ben de soğan kürü kullanıyorum,bu gün 3cü günüm....

bazen yumurtlama akintisi kahverengi ya da pembe beyaz akinti sekilde gelebiliyor
bu kaliteli yumurtlama belirtisymis diye duymustum
bana 2 ay oyle olmustu ama sonra gormedim bir daha

umarim cok beklemezsin ve bebegin en kisa zamanda gelir seni sevindirir

bende 21 gun dıye duymstum kızlar
demekkı oyle
ozmn salı gunu yaptırmam lazım
ıns bı doneyımde evıme
bakalım bellı olsun hersey
erken merken varsa bı yumurta deger bellı eder heralde
bende dr a all sanaaa nanıkkk yaparım klomen vermeye kalkarsa

canım benim yumurtlama adına hiç bi problemim olmamasına rağmen 3 ay serophene kullandım. bazen o da vesile olabiliyor. burda bi julia vardı gayet düzgün yumurtlamasına rağmen 3 çocuğu da klomenle oldu. 2 tanesi ikiz tabi

kızlar ben bu ay ateş ölçeyim mi doktor adetine 10 gün kala gel ilaç vericem dedi de umrede adet geciktirmek için:44:
ya da doğaçlama mı olsun

kızlar benım bugun adetimin 5günü serophene kullanalı 3 gün oldu kasıklarımda bir ağrı falan yokkk acaba bu ayda mı yumurtlayamıycam ben:26:

ne bıleyım cnm ya daha once kullanmadım ya
sankı baslarsam bunye alısır fln dıye korkuyorum
aslında bnmde aklıma klomen deyınce hemen ıkız gelmıyo degıl
olsa fenaaa olmazzz hehehe :)

hayttan sogumak falan öle bısı yok canım
sımdı hııc yılmanın zamanı dııl. malesef her zmn kıne gore daha cok asılmanın zamanı bu sorunlarla karsılasmak.
kıst ıcın ne onerıolar pekı canım ya? sankı en son dr alalım bıde ole deneyın demıstı dımı?
ne yapmayı dusunuosun?
bu arada ben de onalrın kıst fln dııl yumos oldugununa emınım. ovu testı ıcn fln bısı dıemıcem ama sonucta adetlıyken gıttın ve yoklardı.
hatırlarsan bnde yasadım oan benzer bısı. adetlıyken gıttım essek kdr kıst var cocuk olmaz bole dedı. o adetın 14. gunu gıttım kıst kaybolmustu.
vay arkadas cok sevındım canımmmmm
masallah esıneee masallah sızeee.
sız macun fln kullanıodunuz dımı canım?
baska neler kullanmıstınız? bende macun aldım aktardan. bırde caksır suyu kullanmaya baslıcak esım. aynı zaman dada kecı boynuzu pekmezı ıcıor.
ekstra ne vardı sızın yaptıgınız?
progestrerona 21. gun bakıoalr cnm ama gecn hgs ceken drum yumos gorduydu ya hanı hgs sonrası kontrolde
stres yapıosun catlamayabılr bu yumurta dııp 21. gun veya 24. gun gıt progestronun baktır demıstı.
ben pek sallamadıgımdan pek kulak asmadım ama 21. gun oldugundan emınım.

serophene neden kullanılıo karanfıl?bıde o julıa arkadasın dr da yumurtlama takıbı falanmı yaptırıp hamıle kaldı? yumos takıbınde mı klomen kullanılıo?bıde neden dogal yolla olmuodu onun erkek faktorumuydu?

My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya arkadas noluyo bnm atesıme. ates dustu ff kaldırdı cızgıyı neden ya neden?
pazartesı 24 mmlık yumurta vardı. dr gordu catlamak uzere dedı.
ama atesım yukselmıo. evelı gun yukselır gıbı oldu ama yıne adet donemı atesıne dondu dun ve bugun.
noluyor anlamıorum.yumurtam olduguna emınken atese gore catlamadıgımımı dusunmelıyım? sız ne dıosunuz?
bu arada kasık agrısı ve acayıp gogus agrısı cekıorum.
sankı catlamıs gıb? catlamasan bunlar olurmu?

son adetımde hormonlara baktırdık gayet guzel. acaba hormonlarım mı bozuldu?

bırdee hgs cekıldım bılıosunuz bu
tum bu anormallıkler ondanmıdır kı? ama hgs atesı etkılemezkı. olsa olsa yumurtaayı etkıler . oda etkılerse tabııı

Son düzenleme:
kızlar Ramazan geliyor çok heycanlı
ben de bugün temizlencem, inşallah hiç oruç yemem. bu ay adetim yine uzun sürdü arada kısalmalar oluyor ama standartım 10 gün

ayy evde köyden getirdiğim şekerpareler var yarın halsizlikten bişey yapamam acaba şimdiden hoşafını yapsam mı
Ramzan çok güzel bi nimet ya
Allah inşallah sonunda mağfirete erenlerden eyler..

bence bi gariplik yok canım..
hsg neden olmaz öyle bişeye.
bence daha yeni çatlayacaksın. herkesin yumurtası aynı büyüklükte çatlamıyor diyorum hep. benim doktor kontrolünde 25 mm lik yumurtam 2 gün sonra çatlamıştı. bugün ve yarını asla kaçırtmayın.

evet canim bu guzel ayda dualarimiz kabul olsun insallah

ben oruc tutmak cok istiyorum ama tutamam diye cok korkuyorum o yuzden cok kararasizim
burda gece 11de iftar 2 de sahur :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…