Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

senin gibi bir kisi daha vardi yuksek atesle adet olan
adet bitince atesi dusuyordu
o zaman malesef senin icin uygun bir yontem degil ates olcme yontemi
yeni dongun hayirli olsun

senin gibi bir kisi daha vardi yuksek atesle adet olan
adet bitince atesi dusuyordu
o zaman malesef senin icin uygun bir yontem degil ates olcme yontemi
yeni dongun hayirli olsun

bu ay gerçekten bi anormallik vardı bende zaten.göğüslerim adetten 4-5 gün önce şişerdi ama bu sefer sadece uçları çok acıdı şişmemişti.bugun balon gibi oldu şişti.
geçen sene yazın aşılama yaptırdığımda adetim 4 gün geçti progesteron kullandığım halde ateşimde hep 37.7 lerde seyretti kesin oldu bu sefer derken adet olmuştum.dr um tedbir olarak kan testi istemişti ama negatifti.arada sapıtmalar normal sanırım.her kadın senede 2 kere düzensiz adet görmesi normal olarak kabul ediliyor zaten.hayırlısı Rabbim kimseyi bu yollarda uğraştırmasın inşallah.

selammm canlarım nasılsınızzzz
burası cokk guzelll kocısle eglenıyoruz
ama sızıde ozluyorummm
atesım 2 gundur 36,6
hergunu brz daha merak edıyorum
ve cok aklıma takılırsa progesterona baktırcam
eger yumos oldysa bosuna klomen kullanmak ıstemıyorum cnku
dun aksam sol kasıgım agrıdı baya bı.
Hayırlısı artıkkkk

merhaba canim
oh ne guzel bol bol gez bizi icin de
ben de merak ediyorum canim ya senin durumu
progesterona baktir bence de aklinda kalmasin atesle anlayamayabiliriz
benim ates de 36,5 te sabitliyor ama dpo kactayim bilmiyorum bakalim bekliycem
kendine iyi bak

evet cnm ya ates cok yanılttı bu ay bızı
ama sende bence oncesını bılmedıgımız ıcın 21ı baz al
suan sabıtlemıs olması super ama
ıns bebegın gelecek
bende su testı yaptırıp rahatlıyım 21 gun mu yapılıyor bu kesın
progesteron yanı adet dongusune goremı degısıyo yoksa

kızlar merhabalar...bu ff sitesinde diyor ki ateşinizi hergün aynı saatte ölçün, 15-20 dakikada fark ediyor. Saat kuruyor musunuz? Gerçekten o kadar fark ediyor mu?

belki de üstüne görmüşsündür tatllım.sen yine de bir test yapsana kuzum...

kızlar merhabalar...bu ff sitesinde diyor ki ateşinizi hergün aynı saatte ölçün, 15-20 dakikada fark ediyor. Saat kuruyor musunuz? Gerçekten o kadar fark ediyor mu?

evet far ediyor tatlım,ben eşimi işe yollarken uyanıyorum,her gün aynı saatte uyanıyorum,ve ben gün içinde hiç ölçmüyorum.saatini kur kalk ölç yat...

ben 21.gun yapiliyor diye biliyorum canim
ama degisiyor mu fikrim yok

evet alarm kursan iyi olur canim

hadı hayırlısı olsun canımmm bende bugunden sonra başlayacam inş.çalışmalara nasıl olcak onuda bilmiyorum valla işimiz ramazanda zor gibi gündüz oruçlu geceye halımız kalırız inş.

hadı hayırlısı olsun canımmm bende bugunden sonra başlayacam inş.çalışmalara nasıl olcak onuda bilmiyorum valla işimiz ramazanda zor gibi gündüz oruçlu geceye halımız kalırız inş.
valla zor mor ama yapcaz el mahkummmm ..
seninde çalışmaların hayırlı uğurlu olsun vatana millete....

kızlar çok qaripbir şey oldu,hiç olmadı bende böğle şey.akıntım oldu,baya yoğun,beyaz renktte,balgam kıvamında,fakat içinde böğle kılcal damar şeklinde kahverengi bir şeyler vardı.ne ola bilir sizce?yaşadınızmı böğle şey?korktum yaaaa

cevaplarınız için teşekkür ederim benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor biraz daha iyim şuan ateş yöntemini uygulucam size yazrım bana yardımcı olursunuz bugün 36.5 düştü ateşim bu arada birde ovulasyon testi alcam gidebilirsen kontrol için gitcem hastalığım bitince doktoro kızlar benim şöyle bir durumum var eşim romatizma hastası 15 senedir o zamandan beri ilaç kullanıyor acaba etkilaşmidir sperleri diye geliyor bu ayda olmazzsa ramazandan sonraki ay o spermlerine baktırcak benide ağustoasa yazar mısınız

birde ovulasyon testini hangi marka alayım

hadi olimbera hayirli olsun
ugrastigin son tablo olsun canim

amin everycim aminnn ....
bu arada ben ılıcaya gittim onun etkisimidir nedir bilmem ama benden acayip bi aıntı geldi kızlar ve gelen akıntımı stıcky girdm ama değişikti..
tarif edeyim böyle yumurta akı kıvamında ama aynı zamanda stıcky ve ara ara cremy gibi parçacıklar olan bi akıntı tuvalaet kağıdın geldi dedim ne oluyor ulee
umarım yumurtlama habercisidr ve en geç 14 .gün yumurtlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…