anladım canım inşallah olumlu sonuç alırızda uğraşmayız şu ateşle falan
selam kızlar hayırlı günler herkese.
dün yazmıştım hatırlarsanız.bugun test yapıcaktım fakat akşam regl başladı.
sabah yinede merakımdan ateşimi ölçtüm yine 36.6 çıktı.yani ateşim düşmediği halde adet oluyorum.
derece bozukmu acaba diye eşimin ateşini ölçtüm onda farklı çıktı.yani derece sağlam.ama ateş düşmeden de adet olunuyor sanırım
senin gibi bir kisi daha vardi yuksek atesle adet olan
adet bitince atesi dusuyordu
o zaman malesef senin icin uygun bir yontem degil ates olcme yontemi
yeni dongun hayirli olsun
selammm canlarım nasılsınızzzz
burası cokk guzelll kocısle eglenıyoruz
ama sızıde ozluyorummm
atesım 2 gundur 36,6
hergunu brz daha merak edıyorum
ve cok aklıma takılırsa progesterona baktırcam
eger yumos oldysa bosuna klomen kullanmak ıstemıyorum cnku
dun aksam sol kasıgım agrıdı baya bı.
Hayırlısı artıkkkk
merhaba canim
oh ne guzel bol bol gez bizi icin de
ben de merak ediyorum canim ya senin durumu
progesterona baktir bence de aklinda kalmasin atesle anlayamayabiliriz
benim ates de 36,5 te sabitliyor ama dpo kactayim bilmiyorum bakalim bekliycem
kendine iyi bak
selam kızlar hayırlı günler herkese.
dün yazmıştım hatırlarsanız.bugun test yapıcaktım fakat akşam regl başladı.
sabah yinede merakımdan ateşimi ölçtüm yine 36.6 çıktı.yani ateşim düşmediği halde adet oluyorum.
derece bozukmu acaba diye eşimin ateşini ölçtüm onda farklı çıktı.yani derece sağlam.ama ateş düşmeden de adet olunuyor sanırım
kızlar merhabalar...bu ff sitesinde diyor ki ateşinizi hergün aynı saatte ölçün, 15-20 dakikada fark ediyor. Saat kuruyor musunuz? Gerçekten o kadar fark ediyor mu?
ben 21.gun yapiliyor diye biliyorum canimevet cnm ya ates cok yanılttı bu ay bızı
ama sende bence oncesını bılmedıgımız ıcın 21ı baz al
suan sabıtlemıs olması super ama
ıns bebegın gelecek
bende su testı yaptırıp rahatlıyım 21 gun mu yapılıyor bu kesın
progesteron yanı adet dongusune goremı degısıyo yoksa
kızlar merhabalar...bu ff sitesinde diyor ki ateşinizi hergün aynı saatte ölçün, 15-20 dakikada fark ediyor. Saat kuruyor musunuz? Gerçekten o kadar fark ediyor mu?
ben 21.gun yapiliyor diye biliyorum canim
ama degisiyor mu fikrim yok
evet alarm kursan iyi olur canim
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın hatunlar....
ateş ölçmeye başladım tabiki çalışmalarda bu akşam itibariyle hız kazanacak
fakat ölçme saatimi 7.30 olarak değiştirdim ramazan nedeniyle hadi hayırlısı olsun diyorum ...
ramazan bebekleri göbüşlere konsun....
valla zor mor ama yapcaz el mahkummmm ..hadı hayırlısı olsun canımmm bende bugunden sonra başlayacam inş.çalışmalara nasıl olcak onuda bilmiyorum valla işimiz ramazanda zor gibi gündüz oruçlu geceye halımız kalırız inş.
cevaplarınız için teşekkür ederim benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor biraz daha iyim şuan ateş yöntemini uygulucam size yazrım bana yardımcı olursunuz bugün 36.5 düştü ateşim bu arada birde ovulasyon testi alcam gidebilirsen kontrol için gitcem hastalığım bitince doktoro kızlar benim şöyle bir durumum var eşim romatizma hastası 15 senedir o zamandan beri ilaç kullanıyor acaba etkilaşmidir sperleri diye geliyor bu ayda olmazzsa ramazandan sonraki ay o spermlerine baktırcak benide ağustoasa yazar mısınız
hadi olimbera hayirli olsun
ugrastigin son tablo olsun canim
bilmiyorum canım pek ihtimal vermiyorum.bikaç gün bakarım adetin miktarına süresine.eğer az gibi gelirse öyle test yaparım.belki de üstüne görmüşsündür tatllım.sen yine de bir test yapsana kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?