Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anlamadim canim ??

canım doktora adetime 10 gün kala gitcem bi ilaç vercek ve bu sayede benim adetim gecikecek balayı için filan verilen bi hapmış. o yüzden öyle dedim.
normal adet döngüm 30 gün aslında:44: yumurtam olmadığında ve çok erken çatladığımda da 25 gün oldu. ama ilaca ne kadar erken başlasam iyidir lekelenme olmaması lazım orda.

ben bu isi hic anlamiyorum canim ya
benim 16 mm yumurta vardi ve doktorum bak 'bu buyuk yumurtayi goruyor musun, ovulasyonun devam ediyor, bu 3 gun cok onemli' dedi
16 mm 3 gun icinde mi catliyor benim yani bu nasil anliyor doktor :44:
cok karisik durum

anladim canim bu ilaci kullanirken de korunacaksin degil mi?
o zaman hic atesle ugrasmacanim biraz kafan dinlenmis olsun

evet canim bu guzel ayda dualarimiz kabul olsun insallah

ben oruc tutmak cok istiyorum ama tutamam diye cok korkuyorum o yuzden cok kararasizim
burda gece 11de iftar 2 de sahur :44:

ordaki müslümanlar o şekilde mi tutuyor canım??
mesela kutuplarda 6 ay gece 6 ay gündüz oluyor ya onlar aynı paralel üzerindeki ekvatora daha yakın bi yere göre tutuyorlar diye biliyorum.bi araştırsana..
gerçekten zormuş. günde tek yemekle oruç tutumak..

kıss karanfıl pek sevındırık oldum yaa:)
ama cıcım bu durum daha once hıc olmadıgı ıcın normal mı kı yaa?
yrn catlasam adet dongum 35 gün surecek. bu cok muhtemel dııl yaa. yanı o kdr surmez kı bnm dongum?
ama belkı havalardan falan etkılendı ne dersın?
calısmalr bgn harıc hergun oldu sayılır da kocıs bgn ısyan ettı erken baslıos sen gec catlıosun buna bı care bulalım dıe.

bu arada ramazan ıcın soledıkelrıne katılıorum. rabbım bunu ve yenılerını gostersın ınsallah.
her ne kdr yaza denk gelen ramazanın kıs kadar sevıncını herkesle hıssedemesede ınsan yureklerın huzurla dolması muthıs.
nasıpse namaza baslıcam bende

evet canim bu guzel ayda dualarimiz kabul olsun insallah

ben oruc tutmak cok istiyorum ama tutamam diye cok korkuyorum o yuzden cok kararasizim
burda gece 11de iftar 2 de sahur :44:

amaanınn cok zor olur hakketen. rabbım kolaylık versın sıze canım

evet canim burda oyle 20 saat diyebiliriz
arastirdim, gecen sene tutanlar vardi, ama cogunluk tutamamisti burda,
bu sene ben cok istiyorum heveslendim ama ustesinden gelemem gibi hissediyorum

inş canım hepimizinki ateş ölçmeyi nasıl yapayım sahura kalktığımda mı ölçsem olur mu birde ovulasyon testi yok medikallerde gettiriyor çok pahalı en iyisi internetten ısmarlamak

ates olcmeyi tercihen 6-8 arasi diyorduk sanirim
bilmiyorum ki sahurda mi olcsen ?
tam saglikli sonuc olur mu bilmiyorum

shnaay benim de bu ayki dongu 35 olabilir
ben de garip bir durumdayim bakalim gorucez
cok uzun ya
biz en iyisi bal tarcin corek otu kuru yapalim soyle dongu erkene gelsin

benim burdan gözlemlediğim kadarıyla herkesin yumurtası farklı büyüklükte çatlıyor

anladim canim bu ilaci kullanirken de korunacaksin degil mi?
o zaman hic atesle ugrasmacanim biraz kafan dinlenmis olsun

bilmiyorum doktora sormadım daha doğrusu soramadım bi türlü ulaşamadım. ama burda kullananlar korunmak gerekmediğini söyledi.
sanırım yüksek progesteron içerikli bi hap.
ama ben kafaya takmıyorum. taaa rahmimin içine konulmuş spermler yine de tutmadı. ben bizim tüp bebek haricinde olmayacağını biliyor ve görüyorum canım.Allah isterse herşey olur o ayrı.. o yüzden bi karar aldım önce umre sonrasında meşhur bi ürolog var ondan randevu alıcam tedaviye başlıycaz. seneye nisan ayına kadar müsade vericem tedaviye. oldu oldu olmadı Allah izin verirse tüp bebeğe başlıycam.
ama bunca borcun içinde para da biriktirebilmem lazım inşallah Allahım bi kapı açar.

Son düzenleme:

canım eşinin içtiği ilaçlar etki etmiştir
diye düşünüyorum benim eşimde 2 aydır alerji ilaçları kullanıyordu.
netten araştırdım spermlere etki
ediyormuş sende araştır istersen.ben bu ay bıraktırdım. bakalım ne olacak

tatlım belki 2ici yumoş geliyor.belki karanfilcnin dediği gibi geç çatlıyorsundur.
ama yumoşunun masallahı var.eşine iyi bek spermcanlar güçlensin.

karanfilce ramazan sevinci bendede var.evimi güzelce temizledim.akşama
da market alışverişimi yapcam.oruçlunun duası geri çevrilmesmiş.
dualarımız kabul olsun

shnaay benim de bu ayki dongu 35 olabilir
ben de garip bir durumdayim bakalim gorucez
cok uzun ya
biz en iyisi bal tarcin corek otu kuru yapalim soyle dongu erkene gelsin

ya arkadas 35 gun ne demek yaaa
hayır aklım sunu anlamıyor. pazartesı 24 mm dı bu yumurta. bgn persembe ustunden 3 gun gectı.bıde yumurta dedıın genelde 22 mmde catlar bu bnm dana 24 mm olmus hala catlamıooo

canım eşim endol kullanıyor sadece araştırdık ama etkisi yok yazıyor hatta bebek isteyen birisinin eşine vermiş onlarda anlayamamış çünkü romatizma hastaları kullanıyor

ya arkadas 35 gun ne demek yaaa
hayır aklım sunu anlamıyor. pazartesı 24 mm dı bu yumurta. bgn persembe ustunden 3 gun gectı.bıde yumurta dedıın genelde 22 mmde catlar bu bnm dana 24 mm olmus hala catlamıooo

belki catladi ateste tepki yok
bak ateste cosma olup catlamama durumunu da gorduk
ne diycem bilemedim canim ama umarim catlamistir yumos ve dollenir

ates olcmeyi tercihen 6-8 arasi diyorduk sanirim
bilmiyorum ki sahurda mi olcsen ?
tam saglikli sonuc olur mu bilmiyorum

geçen seneki oruçta yaptığım tablom ölçümlerimin hepsini sahurda yaptım özellikle ovulasyon çizgisinin de olduğu zamanlar ama görüldüğü üzre yine dpo15 de adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…