- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
anlamadim canim ??
bence bi gariplik yok canım..
hsg neden olmaz öyle bişeye.
bence daha yeni çatlayacaksın. herkesin yumurtası aynı büyüklükte çatlamıyor diyorum hep. benim doktor kontrolünde 25 mm lik yumurtam 2 gün sonra çatlamıştı. bugün ve yarını asla kaçırtmayın.
canım doktora adetime 10 gün kala gitcem bi ilaç vercek ve bu sayede benim adetim gecikecek balayı için filan verilen bi hapmış. o yüzden öyle dedim.
normal adet döngüm 30 gün aslında:44: yumurtam olmadığında ve çok erken çatladığımda da 25 gün oldu. ama ilaca ne kadar erken başlasam iyidir lekelenme olmaması lazım orda.
evet canim bu guzel ayda dualarimiz kabul olsun insallah
ben oruc tutmak cok istiyorum ama tutamam diye cok korkuyorum o yuzden cok kararasizim
burda gece 11de iftar 2 de sahur :44:
kıss karanfıl pek sevındırık oldum yaa:)bence bi gariplik yok canım..
hsg neden olmaz öyle bişeye.
bence daha yeni çatlayacaksın. herkesin yumurtası aynı büyüklükte çatlamıyor diyorum hep. benim doktor kontrolünde 25 mm lik yumurtam 2 gün sonra çatlamıştı. bugün ve yarını asla kaçırtmayın.
evet canim bu guzel ayda dualarimiz kabul olsun insallah
ben oruc tutmak cok istiyorum ama tutamam diye cok korkuyorum o yuzden cok kararasizim
burda gece 11de iftar 2 de sahur :44:
ordaki müslümanlar o şekilde mi tutuyor canım??
mesela kutuplarda 6 ay gece 6 ay gündüz oluyor ya onlar aynı paralel üzerindeki ekvatora daha yakın bi yere göre tutuyorlar diye biliyorum.bi araştırsana..
gerçekten zormuş. günde tek yemekle oruç tutumak..
umarim cok beklemezsin ve bebegin en kisa zamanda gelir seni sevindirir
inş canım hepimizinki ateş ölçmeyi nasıl yapayım sahura kalktığımda mı ölçsem olur mu birde ovulasyon testi yok medikallerde gettiriyor çok pahalı en iyisi internetten ısmarlamak
ates olcmeyi tercihen 6-8 arasi diyorduk sanirim
bilmiyorum ki sahurda mi olcsen ?
tam saglikli sonuc olur mu bilmiyorum
benim burdan gözlemlediğim kadarıyla herkesin yumurtası farklı büyüklükte çatlıyorben bu isi hic anlamiyorum canim ya
benim 16 mm yumurta vardi ve doktorum bak 'bu buyuk yumurtayi goruyor musun, ovulasyonun devam ediyor, bu 3 gun cok onemli' dedi
16 mm 3 gun icinde mi catliyor benim yani bu nasil anliyor doktor :44:
cok karisik durum
anladim canim bu ilaci kullanirken de korunacaksin degil mi?
o zaman hic atesle ugrasmacanim biraz kafan dinlenmis olsun
cevaplarınız için teşekkür ederim benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor biraz daha iyim şuan ateş yöntemini uygulucam size yazrım bana yardımcı olursunuz bugün 36.5 düştü ateşim bu arada birde ovulasyon testi alcam gidebilirsen kontrol için gitcem hastalığım bitince doktoro kızlar benim şöyle bir durumum var eşim romatizma hastası 15 senedir o zamandan beri ilaç kullanıyor acaba etkilaşmidir sperleri diye geliyor bu ayda olmazzsa ramazandan sonraki ay o spermlerine baktırcak benide ağustoasa yazar mısınız
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya arkadas noluyo bnm atesıme. ates dustu ff kaldırdı cızgıyı neden ya neden?
pazartesı 24 mmlık yumurta vardı. dr gordu catlamak uzere dedı.
ama atesım yukselmıo. evelı gun yukselır gıbı oldu ama yıne adet donemı atesıne dondu dun ve bugun.
noluyor anlamıorum.yumurtam olduguna emınken atese gore catlamadıgımımı dusunmelıyım? sız ne dıosunuz?
bu arada kasık agrısı ve acayıp gogus agrısı cekıorum.
sankı catlamıs gıb? catlamasan bunlar olurmu?
son adetımde hormonlara baktırdık gayet guzel. acaba hormonlarım mı bozuldu?
bırdee hgs cekıldım bılıosunuz bu
tum bu anormallıkler ondanmıdır kı? ama hgs atesı etkılemezkı. olsa olsa yumurtaayı etkıler . oda etkılerse tabııı
shnaay benim de bu ayki dongu 35 olabilir
ben de garip bir durumdayim bakalim gorucez
cok uzun ya
biz en iyisi bal tarcin corek otu kuru yapalim soyle dongu erkene gelsin
adetliyeken de ölçeyim dimi
canım eşinin içtiği ilaçlar etki etmiştir
diye düşünüyorum benim eşimde 2 aydır alerji ilaçları kullanıyordu.
netten araştırdım spermlere etki
ediyormuş sende araştır istersen.ben bu ay bıraktırdım. bakalım ne olacak
tatlım belki 2ici yumoş geliyor.belki karanfilcnin dediği gibi geç çatlıyorsundur.
ama yumoşunun masallahı var.eşine iyi bek spermcanlar güçlensin.
karanfilce ramazan sevinci bendede var.evimi güzelce temizledim.akşama
da market alışverişimi yapcam.oruçlunun duası geri çevrilmesmiş.
dualarımız kabul olsun
ya arkadas 35 gun ne demek yaaa
hayır aklım sunu anlamıyor. pazartesı 24 mm dı bu yumurta. bgn persembe ustunden 3 gun gectı.bıde yumurta dedıın genelde 22 mmde catlar bu bnm dana 24 mm olmus hala catlamıooo
birde hani liste yapıp tarih yazıyonuz ya öyle bir liste var mı ağustos ayı için yoksa onu ağostos topiğine mi yazdırıyoz
geçen seneki oruçta yaptığım tablom ölçümlerimin hepsini sahurda yaptım özellikle ovulasyon çizgisinin de olduğu zamanlar ama görüldüğü üzre yine dpo15 de adet oldum.
Eki Görüntüle 468042
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?