Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben bunlardan anlamam ama,galiba her şey yolunda.ne mutlu sana,şimdi size bebek göründü ha kuzum,inşallah

bencede kızlar yeni evli ve 2 3 aylık bi denemeniz varsa sesinizi çıkarmayın :) benimde 1 yıl oldu hala pes etmiyorum.. yaşadıklarımı anlatmıştım ilk üye olduğumda bir okuyun isterseniz :)

haaaa,ne güzel bilgiler,ben namaz kıldığım için oje kullanmıyorum,bu bilgiler işime yarıyıcak.ama bu gün liminum yok,yapamıycam.ben de bu gün muzla maske yapıcam.öğlesine sürücem,yüzümü geriyor,beyazlatıyor.sana da tavsiye ederim.

evet tatlım bundan önce takiplerimde doktora gittiğimde 15 16. günde yumurta çatlamışta olsa ben hep 32. gün adet oldum hiç şaşmadı. ama şaşabilirde sonuçta buda olmaz değil.. bakalım bekleyip göreceğiz :)

bencede kızlar yeni evli ve 2 3 aylık bi denemeniz varsa sesinizi çıkarmayın :) benimde 1 yıl oldu hala pes etmiyorum.. yaşadıklarımı anlatmıştım ilk üye olduğumda bir okuyun isterseniz :)

yok-yok kızma tatlım,ben bir şey demedim,demedim...okumuştum,ben yazdıklarını,çok üzülmüşdüm,şimdi de sizlerin sayesinde çok rahatım,şükr ediyorum,olucak inşallah diyorum....

banyoya giricem,sizleri bırakasım gelmiyor ya.ama girmeliyim,zamanım o kadar da çok diyil.çıkınca gelicem tontişlerim...

yok-yok kızma tatlım,ben bir şey demedim,demedim...okumuştum,ben yazdıklarını,çok üzülmüşdüm,şimdi de sizlerin sayesinde çok rahatım,şükr ediyorum,olucak inşallah diyorum....

Aminn.. olacak tabiki.. Bence bu kadar isteyen her insan hakediyodur.. İnsanların ne dertleri var Allah çaresi olmayan dert vermesin.. Bunlar bence o kadarda büyük değil. Elbet birgün olur.

anladım canım bende burda okudumm da çok anlamamıştım şimdi bizim kullandığımız folbiol mu senin folik asit dediğin o 5 mg ama öyle versek zararı olur mu ki

evvvvet ben banyodan çıktım,şimdi buraya yakın yerlerde birisi ölmüş annemler geliyor,kardeşim arabayla getiriyor,onlar orda olduğu müddetçe 1saatlik fala kardeşim gelicek.bu arada hani belimi çekdirmek falan diyodum ya,annem birini bulmuş,hem de doktormuş,yarın 11de gidicem,gelsin bir bakayım demiş.her halde kontrol de eder.doktor olmasına mutlu oldum.işallah bu benim şansım olur...

sihhatler olsun canim
insallah olumlu sonuc olur senin icin

kızlar benim sizinki gibi ateş tablom yok her gün kağıda not alıyorum 4 gündür de 37de seyrediyor adete 4 gün var ben size şunu sormak istiyorum sabah ölçtüğümüz ateş gün içerisinde de mi aynı seyretmeli

gun icindeki atesini ciddiye alma, onemli olan sabahki bazal vucut isin..gun icindeki degisik sebeplere bagli olarak degisiyor ve bizim icin onemli degil.

selam kızlar hayırlı günler herkese.
dün yazmıştım hatırlarsanız.bugun test yapıcaktım fakat akşam regl başladı.
sabah yinede merakımdan ateşimi ölçtüm yine 36.6 çıktı.yani ateşim düşmediği halde adet oluyorum.
derece bozukmu acaba diye eşimin ateşini ölçtüm onda farklı çıktı.yani derece sağlam.ama ateş düşmeden de adet olunuyor sanırım

hadi yaa demekki bu ateş işide garanti değil zaten bence bu sıcaklar da bizim bu ateş işini etkiliyor

hadi yaa demekki bu ateş işide garanti değil zaten bence bu sıcaklar da bizim bu ateş işini etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…