eşimin sonucunu aldık bu 3. test sonucu mayısta yaptırdığı testte hareketli sayımız artmış çok sevindim tam tersi oldu herşey neredeyse çok şükür şu an bi sorun yok sonuçta ama kafamı kurcalayan bişey oldu bizim testler ingilizce viability =canlılık N/A yani belirsiz yazıyor hareketli sperm çok iyi olupta cansızlık böyle belirsiz nasıl olabilir kafam almıyo mayıstaki testte %30 du.sonuçlar şöle;sorunlu olanları yazacağım.
ilk test şubat-mayıs-temmuz
canlılık: %11-%30-N/A
ileri hareketli:%6 -%28-%45
morfoloji: %8 -%31-%36
bu N/A ya kafam takıldı ya maşAllah diğerleri çok iyi olmuş başta immotile(sanırım harekt edemeyn )%90 dı son test %44
20 temmuzda dr randevumuz var eşimle gitcez bakalım ne olcak...ne dicek dr
kız yoksa sende mi benim gibi evlenip hemen çocuk yapmakmı istiyosun.ama bunda ağlanıcak bir şey yok ki tatlım,en azından doktora gitmişsin,hiç bir problem yok.benim daha bir şey varmı bilmiyorum ama ağlamak falan yok yani...sen de rahat ol canım.burdakı kızlar bizi keser valla,onlar kaç aydır,bazıları yıl oldu uğraşıyor...
nuradamla merhaba
hani diyordun ya bebek dusunurken kendimizi salmayalim diye
iste sana pratik bilgi, bugun kendime bakim gunum
tirnaklarin parlak ve beyaz olmasi icin:
1.limon dilimleriyle suyu bir kap icerisine alip, tirnaklarini icinde bekletiyorsun. tirnaklarinin uzerindeki lekeleri yok ediyor tirnaklarini canlandiriyor.
2. sonra normal dis macunuyla tirnaklarina masaj yapiyorsun, bu da beyazlastirma etkisi gosteriyor.
canımbenim yumoş gününden sonraki 15 günüm adet günüm
olur.bencede sn pazar gününnü bekle.
adet günün 32.gün gibi geldi bana.
batıma 8 gün kaldı.geçen gebeliklerimdede
böyle olmuştu. heveflenmek istemiyorum ama
elimizde değil.
yeni ay yeni umut.sıkma canını bak bizler kaç aydır deniyoruz.
kafana takılıyorsa doktora git.ama doktorlar 1 sene olmazsa gelin diyorlar.
bilemiyorum atalım. üzme hayırlı bir aya giriyoruz. dualarını eksik etme.
bencede kızlar yeni evli ve 2 3 aylık bi denemeniz varsa sesinizi çıkarmayın :) benimde 1 yıl oldu hala pes etmiyorum.. yaşadıklarımı anlatmıştım ilk üye olduğumda bir okuyun isterseniz :)
yok-yok kızma tatlım,ben bir şey demedim,demedim...okumuştum,ben yazdıklarını,çok üzülmüşdüm,şimdi de sizlerin sayesinde çok rahatım,şükr ediyorum,olucak inşallah diyorum....
bu konudan ben bahsetmistim
benden baska esine folik asit veren var mi bilmiyorum ama ben acikliyim
burda doktor esin de kullansin dedi ve internetten arastirdim
sperm uzerinde olumlu etkileri cok fazla
dna bozukluklarini tamir edici ozelligi var ve eger internetten aramaya 'folik asit -sperm' yazarsan bir suru olumlu baslik cikiyor
spermleri yuzde 15 araninda kalitelendiriyor gibi..
ben de esime bahsettim eskiden de soylemistim zaten ama icmiyordu
simdi zaman gecti ya baya icmeyi kabul etti
aksamlari biraz zorlayarak da olsa 3 mg iciriyorum sirf folik asit
anladım canım bende burda okudumm da çok anlamamıştım şimdi bizim kullandığımız folbiol mu senin folik asit dediğin o 5 mg ama öyle versek zararı olur mu ki
evvvvet ben banyodan çıktım,şimdi buraya yakın yerlerde birisi ölmüş annemler geliyor,kardeşim arabayla getiriyor,onlar orda olduğu müddetçe 1saatlik fala kardeşim gelicek.bu arada hani belimi çekdirmek falan diyodum ya,annem birini bulmuş,hem de doktormuş,yarın 11de gidicem,gelsin bir bakayım demiş.her halde kontrol de eder.doktor olmasına mutlu oldum.işallah bu benim şansım olur...
kızlar benim sizinki gibi ateş tablom yok her gün kağıda not alıyorum 4 gündür de 37de seyrediyor adete 4 gün var ben size şunu sormak istiyorum sabah ölçtüğümüz ateş gün içerisinde de mi aynı seyretmeli
gun icindeki atesini ciddiye alma, onemli olan sabahki bazal vucut isin..gun icindeki degisik sebeplere bagli olarak degisiyor ve bizim icin onemli degil.
selam kızlar hayırlı günler herkese.
dün yazmıştım hatırlarsanız.bugun test yapıcaktım fakat akşam regl başladı.
sabah yinede merakımdan ateşimi ölçtüm yine 36.6 çıktı.yani ateşim düşmediği halde adet oluyorum.
derece bozukmu acaba diye eşimin ateşini ölçtüm onda farklı çıktı.yani derece sağlam.ama ateş düşmeden de adet olunuyor sanırım
selam kızlar hayırlı günler herkese.
dün yazmıştım hatırlarsanız.bugun test yapıcaktım fakat akşam regl başladı.
sabah yinede merakımdan ateşimi ölçtüm yine 36.6 çıktı.yani ateşim düşmediği halde adet oluyorum.
derece bozukmu acaba diye eşimin ateşini ölçtüm onda farklı çıktı.yani derece sağlam.ama ateş düşmeden de adet olunuyor sanırım
hadi yaa demekki bu ateş işide garanti değil zaten bence bu sıcaklar da bizim bu ateş işini etkiliyor
dil altından ölçülüyor canım havalar pek etkilemez.kışın daha garantisiz çünkü sürekli grip nezle yüzünden ateş farklı çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?