gunaydınnnn kızlarrrr
bugun eve donus zaamanı ogleden snra yola cıkıcaz
evımı ozledımmmm
ya bu sbh 6.30 da gozumu actım ates 36,7 cıktı
sonra uyudum gerı 8 gıbı olctum 36,8 cıktı asıl olcum saatım 8.
Ama arada az saat fark olunca bılemedım sızce hangını baz alayım?
kızlar, sabah 7.47'de kalkıp ölçtüm ateşimi 35.9, üç günlük normal saatim olan 7.50'de bir daha ölçtüm36.0çok oynak benim bu ateşim ya..şimdi hangisini alayım ben?
günaydın every iyi pazarlar.
adet geliyor deişsin. ne bu acele daha dpo 10 dasın
benimde hiççç belirtim yok bende dpo 10 dayım
kızlar, az önce bir ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm(gerçi ikinci azıcık daha silik ama nerdeyse aynı). Ateş sabah düşüktü, şimdi ölçtüm 36,7 ama öğleden sonra yükseliyor, bir kıymeti yok...sanırım yumiş var:44:
15 denilebilir ama belli olmaz, düşük yapmıştım...5 gün önce, ateş ölçmeye ilk başladığımda da yapmıştım, ikinci çizgi yoktu, bembeyazdı.o zaman yarin daha koyulasirsa cizgin
24 ile 48 saat arasinda catlama oluyor sanirim
en verimli zamanlar yakinda
kacinci gunundesin sen ?
15 denilebilir ama belli olmaz, düşük yapmıştım...5 gün önce, ateş ölçmeye ilk başladığımda da yapmıştım, ikinci çizgi yoktu, bembeyazdı.
iyi oyleyse yumurtlaman yakin ve beklenen adet gunun (ki umarim hic gelmiycek) de yakin olacak bu durumda.
bana bir tatlı kaşığı iyi geldi,ben de öyle yapıyorumkızlar hepinize günaydın şu çörekotlu karışımdan 1 tatlı kaşığı yiyiyorum polenden de 1 tatlı kaşığı yiyiyorum sizce çok mu poleni 1 çay kaşığına mı indireyim
tamam canım sağol bende devam edeyim o zaman böyle yemeyebana bir tatlı kaşığı iyi geldi,ben de öyle yapıyorum
kızlar hepinize günaydın şu çörekotlu karışımdan 1 tatlı kaşığı yiyiyorum polenden de 1 tatlı kaşığı yiyiyorum sizce çok mu poleni 1 çay kaşığına mı indireyim
günaydın canım bal tarçın çörek otu bir tatlı kaşığı ama polen karışımı bir çay kasşığı geçen ay bende kullanmıştım öyle yazıyordu ama metal kaşık kesinlikle değdirmeyeceksin ben eşime de yedirmiştim şifa olur inş.
ben de yapicam bu ayyyyyyyyy
sifa olsun sana da canim
ben de seni merak ediyordum
hamis oldu birakti bizi gelip soylemedi bile diyordum
neyse sen hamis ol da birak onemli degil
akintin da adet oncesi degil de gebelikle alakalidir umarim
canim ya ben susuzluk cok cektim dun nedense
kasiklarim agridi biraz da o zaman korktum aslinda
umarim bir daha oyle zorlanmam bugun ara verdim midem gece de bulaninca cesaret edemedim
ben de sana guveniyorum yaren
benim bebisin gelecegi yok
ben de basliycam bu kure adet olur olmaz
ama sen bizleri birakma gel burayaaaaa
benim ilk gun o kadar normal gecti ki esim de sasirdi, gezdim disarida guneste, esim geldi onunla da gezdik, sonra birlikte yemek hazirladik hersey normaldi
ama dun mide bulantisicok kotuydum ama belki tansiyon dusunce oldu bas agrisi mide, bir de susuz kaldim kesin cunku 3 saat icinde su ictikte tikaniyorum yeterli gelmedi sanki, bugun dinleniyorum ama yarin devam edicem
kizlar pek sessiz bu gunlerde burasi
karanfilceee nuradamla nerdesinn?
ben cok feci oldum kizlar bugun ya, dun hic sorun yasamamistim ama bugun midem cok bulandi ayakta duramaz hale geldim son 3 saatte, midem simdi de bulaniyor, ne guzel rahatca oruc tutuyorum diye seviniyordum ama yarin konusunda kararsiz kaldim kendimi hic iyi hissetmiyorum. 10 bucukta iftar 1 bucukta da sahuru bitiriyorum ya belki o yuzden yeteri kadar su alamadim susuz kaldim bilmiyorum.
kuzularım ben geldim.nasılsınız?sizleri çok özledim.annamlerdeydim,onlarda komşunun wifi nı bulamadım,onun için nete giremedim, çatlıyodum merakdan, acaba kızlar ne yapıyor diye,şükür kavuşturana.bu gün de kociş evde,rahat yazamıycam,yarın dertleşiriz.size anlatacaklarım var.geçmiş sayfaları pek okuyamadım ama galiba yeni 1şeyler yok.everycim,beni de topiğimizin tablosuna ekle,bat 9ağustos.beni de ekle sonra tekrar koy,gözlerimle göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?