Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydınnnn kızlarrrr
bugun eve donus zaamanı ogleden snra yola cıkıcaz
evımı ozledımmmm

ya bu sbh 6.30 da gozumu actım ates 36,7 cıktı
sonra uyudum gerı 8 gıbı olctum 36,8 cıktı asıl olcum saatım 8.
Ama arada az saat fark olunca bılemedım sızce hangını baz alayım?

Son düzenleme:

merhaba canim bence 36,8i baz al, o arada bolunmemis uykun vardir zaten ve normal saatin daha iyi olacaktir

günaydın every iyi pazarlar.
adet geliyor deişsin. ne bu acele daha dpo 10 dasın
benimde hiççç belirtim yok bende dpo 10 dayım

günaydın every iyi pazarlar.
adet geliyor deişsin. ne bu acele daha dpo 10 dasın
benimde hiççç belirtim yok bende dpo 10 dayım

evet canim ayni gunu bekliyoruz
ya gogusleirm cok sizladilar ama gectiler, dolgunluklari da yok oluyor o yuzden uzuluyorum
sanki ates de dususe geciyor kademe kademe
o yuzden tamamen umitsizim ama bakalim

o zaman yarin daha koyulasirsa cizgin
24 ile 48 saat arasinda catlama oluyor sanirim
en verimli zamanlar yakinda
kacinci gunundesin sen ?

kızlar, az önce bir ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm(gerçi ikinci azıcık daha silik ama nerdeyse aynı). Ateş sabah düşüktü, şimdi ölçtüm 36,7 ama öğleden sonra yükseliyor, bir kıymeti yok...sanırım yumiş var:44:

kızlar hepinize günaydın şu çörekotlu karışımdan 1 tatlı kaşığı yiyiyorum polenden de 1 tatlı kaşığı yiyiyorum sizce çok mu poleni 1 çay kaşığına mı indireyim

kızlar hepinize günaydın şu çörekotlu karışımdan 1 tatlı kaşığı yiyiyorum polenden de 1 tatlı kaşığı yiyiyorum sizce çok mu poleni 1 çay kaşığına mı indireyim

günaydın canım bal tarçın çörek otu bir tatlı kaşığı ama polen karışımı bir çay kasşığı geçen ay bende kullanmıştım öyle yazıyordu ama metal kaşık kesinlikle değdirmeyeceksin ben eşime de yedirmiştim şifa olur inş.

anladım canım öyle mi yiyeyim çok mu olur 1 tatlı kaşığı eşimde 1 tatlı kaşığı yiyiyor faydası oldu mu

Allah kabul etsin canım benim.. n azından ara ara tutsan bile bu ayın rahmetinden bereketinden faydalanırsın inşallah. Ramazan çok güzel bişey yaa.. ben dayanamayacak gibi olduğumda özellikle su konusunda hemen afrikada susuzluktan ölen ya da çamurlu ve pis suları içmek zorund kalan çocuklar aklıma geliyo. bu bolluk ve ferah içinde Ramazan da olmasa hiç aklıma gelmeyecekler sanırım

aman bol sıvı al hoşaf yap iç çünkü hem buz gibi soğuk hem şekerli su herşeyi karşılıyor ben bir de taze meyvelerden yapıyorum hem vitamini de alıyorum. karpuz da hararete çok iyi bir de sahurda çay da içiyoruz biz.

bir baldır tarçındır gidiyor ortalık.. aman kızlar oruç oruç yanmayın sonra

nerde oturuyosun canım sen ya odkar gec ıftar?
kızlar ya benım 15.günümde ates 36,2 lerde seyredıyordu öncesıde sonra 16.gün cıktı 36.6 lara öyle gıttı 3-4 gün bugün 20.günüm dpoda 4 görünüyor sabah üşendım ates ölcmeye sahurdan sonra yatınca tekrar bölmeyım uykumu nasılsa yumurtlama gectı dedım sabah 10 da ölceyım dedım genelde az oynuyordu bır ölctüm 36.2 cıktı arka arkaya ölctüm hep aynısı cıktı derecemı sapıttı yoksa ben yenımı yumurtluyorum yada ıkıncı kezmı yumurtluyorum sizce ne olabılır???

kuzularım ben geldim.nasılsınız?sizleri çok özledim.annamlerdeydim,onlarda komşunun wifi nı bulamadım,onun için nete giremedim, çatlıyodum merakdan, acaba kızlar ne yapıyor diye,şükür kavuşturana.bu gün de kociş evde,rahat yazamıycam,yarın dertleşiriz.size anlatacaklarım var.geçmiş sayfaları pek okuyamadım ama galiba yeni 1şeyler yok.everycim,beni de topiğimizin tablosuna ekle,bat 9ağustos.beni de ekle sonra tekrar koy,gözlerimle göreyim

canim bahar ustelendi o gorevi cok da guzel tablo yapti saolsun
seni ekler o
ben de snei merak ediyordum geldin demek
hosgeldin
yeni haber yok malesef
hamile olma ihtimali olan var sadece simdilik bir de yeni gelen arkadaslar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…