everycim canım ben sana nasıl yappıldığını göstereyim tablonun
ben pek giremiyorum girsemde çok kalamıyorum.sürekli giren biri yapsa daha güsel olur bence
ne dersin?
ateş nasıl, ovulasyon var mı? böyle durumlarda en güzeli ovulasyon testi aslında..kimisi hiç şaşmıyor ama benim vücuttaki belirtileri karıştırabiliyorum misalcanlarım ya şimdi size bi şey danışacağım bahsetmiştim ya ben medineden hurma poleni aldım kullanımında 5gün-7 gün-9gün-11gün aralıksız yenecek ve eşler arasında ilişki olmayacak diyor şimdi bu ne demek yettiği kadar kullanılacak mı demek onu çok anlayamadım bi de 5. günü bu gece kullandık benim bugün kasıklarımda ağrı var galiba bu sefer erken yumurtlayacağım bende 7 gün kadar kullanalım diyordum ama ilişki olmayınca kaçırırsam o günü ondan da korkuyorum
bu günde eşimle tartışmıştık:)
acaba bu gece ilişki olsa mı sonra 2 gün daha kullanırız bi de 7. gün ilişki olur diye düşündüm kendi çapımda ama bilemiyorum kızlar yaa aklım çok karıştı aslında bu kadar erken yumurtlamam normalde ama bu kullandığımız polenin muhtemelen etkisi oldu
everycim şimdi orda td yazar 3tane alt alta var onların biri isim diğeri bat diğeri tablo.
yani birini ekleyeceksin diyelim o 3 tane tdnin içini doldurcaksın.
alıntı yaparsın ordan quete kısmını sildiğinde olur mesela
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]21 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
bu şekilde 3 blok var 3blok sırasıyla isim bat tablo.
yeni birini ekleyeceksen ve batı aralardaysa en alttan boş olan tr ile başlayıp /tr ile biten kısmı kesip arada nereye koyacaksan yapıştıracaksın.oyy oruç kafa tam anlatamıyorummmm
kızlar ne gelen var ne giden var :) şu kahvemsi akıntıda bi geliyo bi gelmiyo.. test yapamadım çünkü bugün pazar olduğunu unutmuşum :) neyseee yapmayada cesaretim kalmadı artık .. sanki kasıklarımda inceden sızı var.. aaaayy sıkıldım ya gelsin ya gelmesin :) ya da ben uyuyup uyanayım biri bana sen hamilesin biz uyurken sana test yaptılk desin :) olmazmı kızlarbenim asıl üzüldüğüm hamile olmama kısmı değil eğer yoksa da adet olamazsam onun telaşı var... gerçekten olayım diye bekliyorum artık..
Insallah bebis nedeniyle olmazsin
sabah idrar testi yap bakalim
bilmiyorum tatlım yaa.. işte olacağım muhtemelen yapamam. yapmakta istemiyorum zaten :) varsada karnım büyümeye başladığında anlarım artık :)
bir degisik his oluyor di mi
bir yanin diyordur hamileyim herhalde
diger yanin yok degilimdir
:) bu his hep oluyor ya benim de sayili gun kaldi ben de ayni dusunceler icinde oluyorum
gogus agrin gecti mi ? devam ediyor mu?
sabah atesin umarim yuksek cikar
hemde nasıııl anlatamam zaten biliyorsun :) ama böylesi olmamıştı hiç.. ateş hiç düşmedi göğüsler normale döndü.. bakalım nolcek .. diyorumya artık karnım şişerse anlıcam :) sende inşallllah hamilesindirde hepimiz mutlu oluruz..
eck umarım hamilesindir sağlıkla inşAllah
everynasılsın canım ben hala orucum Türkiye açtı sanırım bende 3:58 ta sahur,20:52 de iftar yapıyorum seninki baya farklı ama..Allahım kabul etsin inşAllah.
Allah kabul etsin canim sizde baya zaman farki var
ben de yarin yeniden tutucam bakalim benim sahurun bitmesi icin son 1 saat :) nerden nereyeeee kilometreler var arada ama burda bulusuyoruz :)
benim bugun ates dustu biraz
ama degisebilir de bilemem
gogus agrim hic yoktu dedim ya, aksama dogru yeniden basladi umit yeniden dogdu
bakalim ateste anlarim zaten ben gidisati
insallah hamileyizdir
ben de cok istiyorummm ya umitsiz oldugumuz bir ay esimle benim genel anlamda, gelirse super olacak
ya bende adet düzensizliği olduğu için korkuyorum.. ya yoksada adet olamazsam diye.. 3 ay yumurta takibi gördüm bu ay hiçbir takviye almadan yumurtladımmı acaba diyorum ya da adetim düzenli olacakmı diyorum.. ateş tablosuna bakılırsa yorumladıklarımızdan yumurtladım.. ama hala gelen giden yok.. biz eşimle 1 seneden beri hep ümitliyiz ama her ay o ümit yok oluyor. 1 gün üzülüyoruz ondan sonra hoppaaa tekrar başlıyoruz.. benimde göğüs ağrım o şekilde oldu bi var bi yoktu ama 10 günden beri düşün yani.. ateş tablom bak bu şekilde gidiyor benim bi 36.8 var onu çok fazla saymıyorum ben bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum :)
3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?