Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben de vucudun susuz kalmasindan cok korkuyorum
bir de hamileysem olumsuz durum olur mu diye takiliyor bazen aklima:44:

Arkadaslar adet gunum bugun..ama olmadim hala..3gundur vucut isimi olcuyorum, 3gun once 37, sonra 37.4, bugunde 37.1//ama test negatif//sizceeee ???

bu test normalde 21.gun yapilyior ama senin yumurtan gec catlarsa o zaman hangi tarihte yapilmais gerekiyor bilmiyorum canim:44:

Arkadaslar adet gunum bugun..ama olmadim hala..3gundur vucut isimi olcuyorum, 3gun once 37, sonra 37.4, bugunde 37.1//ama test negatif//sizceeee ???

umarım hamilesindir canım:)
ama bekle biraz daha bi keresinde benmde 3 günüm geçmişti artık hayal kurmaya başladım tabi testi yaptım adet geldi.yarında gelmezse ertesi gün ilk idrarla testi tekrarla yada kanda baktır inşAllah hamilesindr canım

bu test normalde 21.gun yapilyior ama senin yumurtan gec catlarsa o zaman hangi tarihte yapilmais gerekiyor bilmiyorum canim:44:

bende hiç bilmiyorum ilk defa böyle bişey olcak yumurta takibi ve progestoron testi.ama dr dediki 21.22.veya 23 gün kan testi yaptıracaksın dedi kesin.benm hala ovu testlerim pozitif olmadı yarın 18.günm genelde 18.veya19.günde pozitif olurdu.bilmiyorum bu ay nasıl olcak

bilmemki insallah..ben 4gun gecmesini bekliyecem en iyisi..yani sizce boyle vucut isis olubda hamile kalan olmusmu ? ben bildiyim kadariylaaa adete yakin vucut isis dusmeli..bende kalkdi oysa

belki bu ay gec yumurtladin ve bat daha gec?
duzenli mi adet goruyorsun ?

ben yumurta takibi yapdirdim o yuzden 15ci gun yumurtladim, adetimde vaktinde gelir hep, en cok gecikse 2gun gecikir.bilmemki..bu arada rusyada yasadgini yazmissin, eyer esinde sperm srunlarin varsa rusyada cokkk etkili bir ilac var SPEMAN bunu kullana bilir esin..

o zaman umarim yarin pozitifi gorursun
daha onceden de yapmis miydin daha erken de yumurtlamis olabilir misin acaba
ameliyattan sonr aboyle degisiklikler olur mu ki

ne zaman yumurtladigini biliyorsun ve uzernden zaman gecmis
ustune atesin cok iyi
umarim testte cikmiyordur ve hamilesindir bence kan testi yaptir yarin da atesin yuksek ckarsa

esimin sperm degerlerine hic baktirmadik daha hc bilmiyorum durum nedir malesef
ilaci da rastgele kullanmak olur mu acaba vitamin icerikli degerler normal de olsa olur mu acaba

bu arada tesekkur ederim hapi inceleyim bir
bitkisel icerikli klasik rus haplari gibi onalr bu tarz ilaclari cok kullaniyorlar

Son düzenleme:

canim benim ruscam cok iyi, bu ilac vitamin icerikli deyildir, bitkisel yani ..bize bunu tesadufen bir beyin cerrahi tavsiye etdi rusyada, ve ilac sadece rusyada satilir, ben rus sitelerinde okudum, hemen etkisi oluyormus,ama sen gebelik yasamissin yani hamile kala biliyorsun, insallah bi sorun yokdur demek esinde../'
Bana geldikde bilemiyorum, dun test yapdim negatif,yinede bilemiyorum..bide hic akinti yasamadigim halde sut beyazi akitin geliyro sik sik...sizce buda bir belirti ola bilirmi ?

su an calismiyorum:44:
bir dusuk yasadim, simdi yeniden hamile kalmayi bekliyorum
dusugun ustunden 7 ay gecti bebis gelmiyor

eee 1 kere olduysa demekki olmaması için bir problem yok artık.. gelir zamanı geldiğinde merak etme.. bu arada kasıklarım sızlamaya başladı sanırım geliyorlar :) aman gelsin gelsin :)

everythingwillbegreat

sana bişey sorabilirmiyim? şu yumurtlama zamanı gelen akıntı dün sabahtan şu ana kadar geliyor ve iyice yapışkan hale geldi tatilde oldugumuz için bu iki günü ateş olarak ölçemedim bu akıntıdan kaç gün sonra yumurta çatlıyordu yardımcı olursan sevinirim..

tabiki gebelikte adet gecikmesiyle birlikte hemen akntilar basliyor cogu kiside
islaklik hissi cok oluyor
sulu ya beyaz akinti

спасибо!! ben de hapi inceliyordum duzetlmistim icerigi
dedigin gibi bitkisel ve iyi birseye benziyor
ben bir adoktoruma da danisayim olmazsa eczaneye de sorarim rusya gecmisin var sanirim senin de

ben de oyle dusunuyorum ama doktorum bir kere gebelik gecirmek esinde herseyin normal oldugunu gostermz dedi
cunku ben dusuk yaptim bir sorun olabilir dedi

bilmemki insallah..ben 4gun gecmesini bekliyecem en iyisi..yani sizce boyle vucut isis olubda hamile kalan olmusmu ? ben bildiyim kadariylaaa adete yakin vucut isis dusmeli..bende kalkdi oysa
evet cnm haklısın adete yakın genelde herkesin ateşi düşer ama benm o gecikmede de ateşim düşmedi son gün düşer benm genelde sen daha öce ölçtünmü kaçıncı gün düşer ateşin.

o zaman umarim yarin pozitifi gorursun
daha onceden de yapmis miydin daha erken de yumurtlamis olabilir misin acaba
ameliyattan sonr aboyle degisiklikler olur mu ki
yarında yapcm test ameliyattan önce hep 18.ve 19 . günlerde çizgiyi görürdüm.bende bilemiyorum acaba siklus değişebilirmi ateş ölçüyorum every ama bi görsen çok tuhaf bişey çıktı ortaya tabi hergün aynı saatte olmadığı için atmadım buraya .

canım adamın değerleri ,iyiyse kurcalama şaka bir yana umarım eşinin ihtiyacı yoktur bu ilaca çünki tedavi süresi bizde 5 ayı buldu çok şükür iyi şu anda sonuçlar bu seferde bende sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…