amin canım.sahur ha:) bende iftarı bekliyorum susuzluktan ölüyorum ve ilk 2 oruçta yeterli su alamadım bugün kana kana su içicem.aynen canım babamın dediği gibi dünya küçücük oldu diyo msn den görüşünce
ben de vucudun susuz kalmasindan cok korkuyorum
bir de hamileysem olumsuz durum olur mu diye takiliyor bazen aklima:44:
tabloya gore yumurtlamissin canim icini ferah tut gayet guzel yukselmis atesin
tablon da guzelbakalim canim ya guzel haber vermeni diliyorum
bende maydonoz süt buharı yaptım 2 gün bugünde yapcam son olarak ama yarın ve diğer gün sanırım yumurtlama günlerim bişey olmaz dimi buharın zararı yani sizce?
15.gün test yaptım negatif 1.maydonoz süt buharı yaptım
16.günüm 2.maydonoz süt buharı yaptım
17.günüm test yaptım negatif (ovu), 3.maydonoz süt buharı yapacağım
18.günüm yarın dr kontrolm var ilk defa yumurta takibi yapılacak
21.22.23. günlerin birinde progestoron testi yapılacak.hangisinde yaptırmak lazım kızlar
inşallaaaah tatlım ilk haberi burda veririm emin olun :) yalnız farkettimde burdaki insanların çoğu yurtdışında yaşıyor.. sen nerde yaşıyorsun ?
Arkadaslar adet gunum bugun..ama olmadim hala..3gundur vucut isimi olcuyorum, 3gun once 37, sonra 37.4, bugunde 37.1//ama test negatif//sizceeee ???
Arkadaslar adet gunum bugun..ama olmadim hala..3gundur vucut isimi olcuyorum, 3gun once 37, sonra 37.4, bugunde 37.1//ama test negatif//sizceeee ???
sen de mi yurtdisindansin?
ben rusyadayim
bu test normalde 21.gun yapilyior ama senin yumurtan gec catlarsa o zaman hangi tarihte yapilmais gerekiyor bilmiyorum canim:44:
umarım hamilesindir canım:)
ama bekle biraz daha bi keresinde benmde 3 günüm geçmişti artık hayal kurmaya başladım tabi testi yaptım adet geldi.yarında gelmezse ertesi gün ilk idrarla testi tekrarla yada kanda baktır inşAllah hamilesindr canım
yok yok ben istanbuldayım :) dikkatimi çekti sadece.. çalışıyormusun orda? birde senin ilk gebeliğin değildi herhalde değil mi?
belki bu ay gec yumurtladin ve bat daha gec?
duzenli mi adet goruyorsun ?
bende hiç bilmiyorum ilk defa böyle bişey olcak yumurta takibi ve progestoron testi.ama dr dediki 21.22.veya 23 gün kan testi yaptıracaksın dedi kesin.benm hala ovu testlerim pozitif olmadı yarın 18.günm genelde 18.veya19.günde pozitif olurdu.bilmiyorum bu ay nasıl olcak
ben yumurta takibi yapdirdim o yuzden 15ci gun yumurtladim, adetimde vaktinde gelir hep, en cok gecikse 2gun gecikir.bilmemki..bu arada rusyada yasadgini yazmissin, eyer esinde sperm srunlarin varsa rusyada cokkk etkili bir ilac var SPEMAN bunu kullana bilir esin..
ne zaman yumurtladigini biliyorsun ve uzernden zaman gecmis
ustune atesin cok iyi
umarim testte cikmiyordur ve hamilesindir bence kan testi yaptir yarin da atesin yuksek ckarsa
esimin sperm degerlerine hic baktirmadik daha hc bilmiyorum durum nedir malesef
ilaci da rastgele kullanmak olur mu acaba vitamin icerikli degerler normal de olsa olur mu acaba
su an calismiyorum:44:
bir dusuk yasadim, simdi yeniden hamile kalmayi bekliyorum
dusugun ustunden 7 ay gecti bebis gelmiyor
canim benim ruscam cok iyi, bu ilac vitamin icerikli deyildir, bitkisel yani ..bize bunu tesadufen bir beyin cerrahi tavsiye etdi rusyada, ve ilac sadece rusyada satilir, ben rus sitelerinde okudum, hemen etkisi oluyormus,ama sen gebelik yasamissin yani hamile kala biliyorsun, insallah bi sorun yokdur demek esinde../'
Bana geldikde bilemiyorum, dun test yapdim negatif,yinede bilemiyorum..bide hic akinti yasamadigim halde sut beyazi akitin geliyro sik sik...sizce buda bir belirti ola bilirmi ?
evet cnm haklısın adete yakın genelde herkesin ateşi düşer ama benm o gecikmede de ateşim düşmedi son gün düşer benm genelde sen daha öce ölçtünmü kaçıncı gün düşer ateşin.bilmemki insallah..ben 4gun gecmesini bekliyecem en iyisi..yani sizce boyle vucut isis olubda hamile kalan olmusmu ? ben bildiyim kadariylaaa adete yakin vucut isis dusmeli..bende kalkdi oysa
yarında yapcm test ameliyattan önce hep 18.ve 19 . günlerde çizgiyi görürdüm.bende bilemiyorum acaba siklus değişebilirmi ateş ölçüyorum every ama bi görsen çok tuhaf bişey çıktı ortaya tabi hergün aynı saatte olmadığı için atmadım buraya .o zaman umarim yarin pozitifi gorursun
daha onceden de yapmis miydin daha erken de yumurtlamis olabilir misin acaba
ameliyattan sonr aboyle degisiklikler olur mu ki
ne zaman yumurtladigini biliyorsun ve uzernden zaman gecmis
ustune atesin cok iyi
umarim testte cikmiyordur ve hamilesindir bence kan testi yaptir yarin da atesin yuksek ckarsa
esimin sperm degerlerine hic baktirmadik daha hc bilmiyorum durum nedir malesef
ilaci da rastgele kullanmak olur mu acaba vitamin icerikli degerler normal de olsa olur mu acaba
bu arada tesekkur ederim hapi inceleyim bir
bitkisel icerikli klasik rus haplari gibi onalr bu tarz ilaclari cok kullaniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?