Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ben de işte bunu anlamıyom iki doktora gittim ikisi de sağlam doktorlar.biri prof biri uzman.ikisine de özelde gittim.üstüne eşim de doktor.bişey yok diyolar ama bu adet gecikiyo da gecikiyo sinirim bozuluyo

bak sımdııııı
cok kıskandım
demek o kdr zayıfsın haa??
ne guzeeeel
ben bıraz daha spor yapmazsamm ve bole yemege devam edrsem dana gıbı olucaaam

sız kac aydır denıodunuz canım?
bıde neden bu esler hep dr gıtmeyı hemen dıılde 2 ay sonrasına atıolar cok merak ettım:)
ama snaırım senınkının ramazanda dolayı bole bı teklıfı olmustur

canım 4 eylül evlilik yıldönümümüz aslında ilk 2-3 ay istememiştik onu saymamak lazım

evet canım ramazandan dolayı bu ayı geçtik zaten bi de galiba 1 yılın dolmasını bekliyor ...bunlara gerek kalmadan meleğim gelir inş. bu ay diye umuyorum

canım 4 eylül evlilik yıldönümümüz aslında ilk 2-3 ay istememiştik onu saymamak lazım

evet canım ramazandan dolayı bu ayı geçtik zaten bi de galiba 1 yılın dolmasını bekliyor ...bunlara gerek kalmadan meleğim gelir inş. bu ay diye umuyorum

ben de 1 yıl:)senin bir problem çıktı mı canım?

evet taa subatta gıttım 12 ay dolmamıs dıe gıttıgım dr yuzeysel baktı bısı yok dedı
sonra yılım dolunca gıttım kocaman bı kıstın var dedı
ondan 15 gun sora baska bı dra gıttım kıst mıst yok dedı hormon ve hsg me baktı hormonlar super yumurta rezervı guzel tupler acık vs vs
amma velakın gecen ay esımın yaptırdıgı sperm testınde gordukkıııı
erkek ınfertılıtesı sebebıyle olmuomus bzm bebıs.
ılerı hareket ve morfolojı cok dusuk cıktı bızde

ben simdi yatsam yine uyuyamam
ne oldu bugun bana yaaaa
iki bardak yesil cay da ictim
icim daraliyor resmen
iyki varsiniz muhabbet ettim kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…