Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben kacıorum sahura az kaldı kalkıım da bısıler yıyeyım hatta bol bol da su ıceyım
cok optum sızı
ıyı geceler tatlı ruyalar

günaydın herkese....
dün ovulasyon testim çok şükür ki pozitif çıktı sorum şu şimdi ben dün yumurtlamışmı oluyorum yoksa yumurtlama günüm bugün mü_? yardımcı olun lütfen bu akşam şehir dışına çıkma ihtimali söz konusu da imkanları ona göre değerlendirmeliyim

gunaydin..pozitifi gordukten sonra 36 saat icinde catliyor diye biliyorum yanilmiyorsam
bence bugun, yarin ve ertesi gun senin icin verimli gunler
bugunu degerlendirirsen iyi olur bence

belirli bir topiğim yoktu canım ama bebiş isteyenlerin olduğu topiklere giriyodum.bir topiğe giriyom muhabbet ediyom sonra tekrar bakıyom kimseyi bulamıyom:)))))))))))))

canım tespitin bana doğru gibi geldi ssorun sende değil
eşinde .bencede aşılama gibi geldi. vayada eşinin dediğini yap 2 ay daha deneyin
eşini iyi besle kürlerle.

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları ben çok heyecanlıyım bugun çalışamlar hız kazanacak bir süre nete gelmeyi düşünmüyorum çünkü kafamı rahat bıralkmama ve çoccuk düşünmek istemiyorum herke skafasından attığı an hamıle kalmıss inş.bende öyle olurum allah büyük beni unutmayın sakınnn 1-2 haftaya kadar dönerim inş. güzel haberlerle tabı bu arada ateşi tablom .tabı dayanabılırsem sizden uzak kalmaya gelemiycem ama pek dayanacağımı sanmıyorum

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

okkesa adet sancim iste, majezik olmasa benim korkunc oluyor, birgun icmedim hayatm boyunca dusun, o gun de mide bulantisi, kusma, bas donmesi..korkunctu aaa bir de sogan kru yaparken icmemistim o zaman nasil olduysa dayanmistim..
evet kotu bakislardan ve hirsli insanlardan korkuyorum
ama tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali, neyse unutayim umarim tekrar karsilasmam :)

canım sen nasıl rahat edeceksen öyle yap
ateşinde bir tık yükselişe geçmiş.
yumoşun çatlamak üzere sanırım.kolay gelsin bacım

kız o rus karısı kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…