kızlar ben kacıorum sahura az kaldı kalkıım da bısıler yıyeyım hatta bol bol da su ıceyım
cok optum sızı
ıyı geceler tatlı ruyalar
kızlar ben kacıorum sahura az kaldı kalkıım da bısıler yıyeyım hatta bol bol da su ıceyım
cok optum sızı
ıyı geceler tatlı ruyalar[/QUOT
sana da canım
iyi uykular canimiyi sahurlar
gorusuruz yarin[/COLOR]
tesekkurler muhabbetiniz icin kizlar
benim de sirtim agridi oturmaktan
gideyim ben de yataga
iyi geceler size
günaydın herkese....
dün ovulasyon testim çok şükür ki pozitif çıktı sorum şu şimdi ben dün yumurtlamışmı oluyorum yoksa yumurtlama günüm bugün mü_? yardımcı olun lütfen bu akşam şehir dışına çıkma ihtimali söz konusu da imkanları ona göre değerlendirmeliyim
belirli bir topiğim yoktu canım ama bebiş isteyenlerin olduğu topiklere giriyodum.bir topiğe giriyom muhabbet ediyom sonra tekrar bakıyom kimseyi bulamıyom:)))))))))))))
buraya gelguzel bir ortamimiz var burda
benim hayatimin parcasi oldu sabah uyaniyorum brudayim
gunaydin kizlar bu arada
kızlar sımdı sıze bısı sorcam
bnm durumumu bılıosunuz. bızde erkek ınfertılıtesı var yanı sperm sonuclarımızda morfolojı %2 ve hareketlılık az. ama ben ates ve ovu testlerının gosterdıgı uzere yumurtlama sıkıntım yok ve hormonlarım gecen ay yapılan testler sonucu masallah oldukca guzel.
dr umuz da bıze bu durumda tedavıye baslıcamızı soledı. sperm sayısından dolayı dusuk olan sansımızdan oturu.
ve soledıgı ılk tedavı su:
yumurta takıbı ve catlatma ıgnesı sonucunda da saatlı ılıskı
ve bnm drum bu ıslem ıcın benden 400 tl alacak.
ben sımdı dusunuorum kı
ben zaten gayet her ay guzelce yumurtlayan bır ınsanım. ates yontemı gb yontemlerle gayet olması gereken zamanalrda ılıskılerım oldu aylardır. yanı ole haybeye gırmıoruz bız ılıskıye. 14 aydır ne 12.-17. gun takıbı ne gun asırı ılıskı denemelerı ne popo altına yastık koyması ne ates olcmesı ne ovulasyon testı bılmem ne kaldı. yanı bılınclı olarak olması gereken zamanlarda yasıoruz ılıskılerı. sımdı bu durumda bu drun bana uygulayacagı tedavının bana katacagı tek espırı saat vermesı mı olacak?
bnm zaten olusan yumurtam ıcın kımyasallarlamı yumurtlatcak benı catlatmak ıcınde?
yanı bnm yumurtlamam da bı sorun yokken ve 14 aydır gorunen sorunumuz spermlerın yumurtaya erısememesı yada dolleyecek spermlerın az olması ıken bu tedavıde yıne o spermelr aynı olacak yıne aynı yolu almak zorunda kalacaklar yanı aynı turde ılıskı olacak
yanı bunun artısı nedır ya?
bu tedavı seklı bnm ıcın uygunmu gercekten yaaa?
bana sankı bızım durumumuz ıcın uygun tedavının bu yumurtlama takıbı degıl de asılama gıbı gelıyor. sız ne dersınız ya?
ben hala uyuyamadim yaaa
ne oluyor ban ayatakta kivrandim sinir oldum geri kalktim
bu rus hatun bir bakti tam bakti ama kabus gibi coktu ustume :) onun baskisindan bu haldeyim herhalde:) ya uyuyamadim sinir oldum kalktim banane ceza olsun butun gun uyumiycam [/QUOTE
masallah muhabbet etmişsiniz ancak bitirdim
şimdi nasılsın karın ağrın falan.
o rus karısının sananazarı değmiştir bebeğim eşine söyle
sana güzel bir okusun.
adetli olmasam ben okurdum. ama.
hormon testlerine ben de baktırıyodum arada canım öle aman aman bir sorun çıkmıyodu.evlendik bir yıldır bebek istiyoz olmuyo ben de bu ay ayrıntılı gittim.homon testi yapıldı ultrasonla bakıldı kist falan çıkmadı hormon testinde sadece prolaktin 26 çıktı üst sınırı da 26.doktor bunun sorun olacağını sanmıyom ama tekrar yapılsın öle gel dedi.tekrar yaptırcam ben de.bi de benim adet düzensizliğim var evlendiğimden beri önceden de oluyodu da bu kadar değildi.doktor sorun yok diyo ama öyle ise neden düzensiz bu adetler acaba? :49prolaktinden mi kaynaklanıyor üst sınırdaya kafam karışık
aman kuzum gitmediğimiz doktor kalmadı.
bekliyoz işte. prolaktin stresten yüksele bilir
bebeği çok takmamaya çalış. bu hormon yüksek çıkarsa
yumurtlamayı engelleyebilir.sende ateş ölç istersen
yumoş günlerini bilirsin. kolay gelsin bacım.
günaydın herkese....
dün ovulasyon testim çok şükür ki pozitif çıktı sorum şu şimdi ben dün yumurtlamışmı oluyorum yoksa yumurtlama günüm bugün mü_? yardımcı olun lütfen bu akşam şehir dışına çıkma ihtimali söz konusu da imkanları ona göre değerlendirmeliyim
bugün yarın olabilir yumoş çatlaması
sen tetbiri elde bırakma. ha gitmek zorundayız diyosan
spermler 3 gün yaşayabiliyor.
belirli bir topiğim yoktu canım ama bebiş isteyenlerin olduğu topiklere giriyodum.bir topiğe giriyom muhabbet ediyom sonra tekrar bakıyom kimseyi bulamıyom:)))))))))))))
günaydın canım tamam bundan sonra burdayım zaten bu sabah size bakmaya geldim:)
canım tespitin bana doğru gibi geldi ssorun sende değil
eşinde .bencede aşılama gibi geldi. vayada eşinin dediğini yap 2 ay daha deneyin
eşini iyi besle kürlerle.
ben hala uyuyamadim yaaa
ne oluyor ban ayatakta kivrandim sinir oldum geri kalktim
bu rus hatun bir bakti tam bakti ama kabus gibi coktu ustume :) onun baskisindan bu haldeyim herhalde:) ya uyuyamadim sinir oldum kalktim banane ceza olsun butun gun uyumiycam [/QUOTE
masallah muhabbet etmişsiniz ancak bitirdim
şimdi nasılsın karın ağrın falan.
o rus karısının sananazarı değmiştir bebeğim eşine söyle
sana güzel bir okusun.
aman kuzum gitmediğimiz doktor kalmadı.
bekliyoz işte. prolaktin stresten yüksele bilir
bebeği çok takmamaya çalış. bu hormon yüksek çıkarsa
yumurtlamayı engelleyebilir.sende ateş ölç istersen
yumoş günlerini bilirsin. kolay gelsin bacım.
bugün yarın olabilir yumoş çatlaması
sen tetbiri elde bırakma. ha gitmek zorundayız diyosan
spermler 3 gün yaşayabiliyor.
ben ateş ölçme işlemini beceremiyom cnım ya((((((((((benim ateşim düzensiz çıkıyo
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları ben çok heyecanlıyım bugun çalışamlar hız kazanacakbir süre nete gelmeyi düşünmüyorum çünkü kafamı rahat bıralkmama ve çoccuk düşünmek istemiyorum herke skafasından attığı an hamıle kalmıss inş.bende öyle olurum allah büyük beni unutmayın sakınnn 1-2 haftaya kadar dönerim inş. güzel haberlerle tabı bu arada ateşi tablom .tabı dayanabılırsem sizden uzak kalmaya gelemiycem ama pek dayanacağımı sanmıyorum
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
okkesa adet sancim iste, majezik olmasa benim korkunc oluyor, birgun icmedim hayatm boyunca dusun, o gun de mide bulantisi, kusma, bas donmesi..korkunctu aaa bir de sogan kru yaparken icmemistim o zaman nasil olduysa dayanmistim..
evet kotu bakislardan ve hirsli insanlardan korkuyorum
ama tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali, neyse unutayim umarim tekrar karsilasmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?