Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karanfilceeeeee naberrrrr??

kizlar ben bugun de blgisayar basina takilmiyim ara ara yazarim vede dunya kadar is var
yarin da kocis evde evi soyle guzelce temizliyim
isleri halledeyim
opuldunuz

merhaba canım iyiyim sağol..
havalar nasıl sıcak öyle gece hep açık yaıyoruz kapı pencere sabaha kadar bi örttüm bi açtım. serinliyorum korkuyor kapatıyorum boğazım acıyor şu an gider ayak hastalanmaktan çok korkuyorum ama sıcağa da dayanamayıp açıyorum

bu arada meslektaşız:)
It's nice to hear that Guzel meslek ama ben koreriyorum yavas yavas baya zamandir buralardayim uzagim
evet ya bende seni özledi kuzum.kız adet olmuş şaka yapmış o zaman,alem kız ha,üstüne göreceyni falan da söylemişti...
dun kahverengi gelince sveindik
devam etmez belki dedik
ama yanlis hatirlamiyorsam gece grip cogaldigini yazmisti:44: gelsin bir sorariz durumu canim

sorma yaaa o iste biraz dert
ceyran yaptirmak mecbur gerekiyor sicaklarda ama iste hasta olmaktan korkuyor insan
benim bir arkadasin bebegi buralarda -40larda hasta olmadi simdi +40da orda hasta olmus, kapi pencere surekli acik olunca usutmus cocuk
birsey olmaz ama esinti bile yoktur simdi orda carpmaz herhalde

burda bir yagmur yagiyor buz gibi oluyor hava
simdi de serin

yok canım hiç esinti yok sabrediyorum ki dursun artık çünkü burdaki can alıcı sıcakların en fazla 2 hafta ömrü olur yine sıcak olur ama bu kadar olmaz işte..
Allahım inşallah hasta olmadan gidebilirim:18:
1 buçuk uzaklıkta annemler var buranın ilçesi toroslarda orası nasıl serin ama işte eşim çalışıyor nasıl bırakıp gideyim Ramazan da

normalde esinti yok ama balkon kapısıyla yatak odasının kapısı karşılıklı esince püfür püfür esiyor ve ben gece boyunca o esintinin altında yattım arada sayıklıarken buldum kendimi eşime "neden bu rüzgar üşütmüyorr??" diye.. kardeşim balkonda yatmış orada esinti olmamaış mesela..

bu arada everycim ben seni başka bi dil öğretmeni sanıyordum kuzum sen ingilizce öğretmenisin de ne işin var oralarda türkiyede mis gibi mesleğini yapsana..

utandım şimdi benden mi bahsettiniz

:)evet canım senden bahsettik.ben bebek için iki kez doktora gittim alttan muayene etmediler beni.sen zayıf olunca muayene kolay oluyo ultrasonla karından çok rahat gözüküyo dediler.arkadaşlar dedi ki sen de zayıfmışın ama alttan muayene ediyolarmış

aaa evet
demek zayıf olunca görünebiliyomuymuş görüyo musun doktoumu hiç bana söylemedi. tüh bunu doktoruma söylemeliyim bi dahaki konrollerde.

aaa evet
demek zayıf olunca görünebiliyomuymuş görüyo musun doktoumu hiç bana söylemedi. tüh bunu doktoruma söylemeliyim bi dahaki konrollerde.

ben de ilk defa kendimde duydum geldim eşime sordum o da doğru dedi ama ne bileyim zaten bu bebek olayında herşeyi takıyom senin boy kilo?

canım dün bahsettiğimiz karanfilce bu arkadaş mı?
evet karanfilcecim sen zayifsin ya, shnaayla ikimiz zayflik muhabbeti olunca kiskandik dedim, ben de karanfilce de zayif ben de onu kiskaniyorum dedim

kocacim biraz daha zaman buralarda olmamiz gerektigini soyluyor canim, yeteri kadar para kazanip dondugmuzde ben de meslegime donerim
ama bilmyiorum bunca aradan sonra ister miyim onu da bilmiyorum baska bir is ararim belki
bakalim gorucez gelecegimi pek dusunmuyorum bu aralar
tek mevzum bebek yacocuklarimin anasi olmak

ybalakin
bir gun de alttan muayene iste bence
shnaay da dedi ya pko falan alttan muayenede gozuyormus
hem yumurta durumuna daha ayrintili bakilmis olur

Son düzenleme:

valla ben çalışıyom çalışmak çok güzel ama bazen de çok bıkıyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…