Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

senin icin nasil iyi olacaksa oyle yap tatlim

hazir yumurtan varken kafan da rahat oldu mu gelsin bebisss
gel bize yaz ben hamileyim diye cosalim biz de

unut canım unut.
rusya soğuk yer kendini sıcak tut.
ayağından patiklerini eksik etme.
benimde evlenmeden önce böyleydi.
annem sıkı sıkı tembih ederdi. sıcak tut kendini diye

unut canım unut.
rusya soğuk yer kendini sıcak tut.
ayağından patiklerini eksik etme.
benimde evlenmeden önce böyleydi.
annem sıkı sıkı tembih ederdi. sıcak tut kendini diye

evet ya doktorum da hamile kalma sureci uzayinca oyle diyor
burasi soguk bir yer
hem erkek icin hem kadin icin iyi degil
tabi doguran cok da onlar zaten burali

elimden geldigince sicak tutuyorum zaten terliksiz yere basmam
bu agri 13 yasimdan beri var ya, bekarken de hep doktora giderdim hersey normal ama sanci gecmiyor
evlendim gecmedi :) bir ihtimal bebek olunca gecer bir de dogum kontrol hapi kullanirken olmuyordu agrim

canım sen nasıl rahat edeceksen öyle yap
ateşinde bir tık yükselişe geçmiş.
yumoşun çatlamak üzere sanırım.kolay gelsin bacım

senin icin nasil iyi olacaksa oyle yap tatlim

hazir yumurtan varken kafan da rahat oldu mu gelsin bebisss
gel bize yaz ben hamileyim diye cosalim biz de

kızlar çok sagolun allah razı olsun sizler benim dualrımda olcaksınız sizde bana dualrınızda yer verin hepinizi çok özlüycem allah emanet olun inş.döndüğümde sizlerden de güzel haberler almıs olurr inş.bu kafa dağırtmak bana yarar

every ben yokken artık dersin ecrin olsaydı bunu beğenirdi diyee

nasılsınız bakalım kızlar?inşallah bu gün her kes iyi haberlerle gelir,hepinizi çok özledim ben ya,dün doğru-dürüst yazamadım,özledim ya....yeni arkadaşımız varmış,ybalakınhoş geldin kuzum,inana bana aramıza katılırsan sıkılmazsın,bislerden birileri mutlaka burdadır yani.yokhdün senmiydin yerleşme kanaması söyleyen yoksa matrak mı yapıyodun?e kızlar dün yine kaynatmışınız,ya siz uyumuyormusunuz kuzularım?kocişleri uykuya verip hemen buraya kaçıyosunuz.boşuycaklar sizi haaaaa.
ben de ateş yüksekhttp://www.fertilityfriend.com/home/3d90ed dün kasığımın tam ortasına sanki bıçak sapladılar,böyle kendimden asılı olmayarak katlandım yani,şimdi de sağ kasığımda hafif tatlı-tatlı sızlamalar var,acep neden???ya ben bu aydan çok umutluyum.ha bi de her ay olduğu gibi göğüsler meliyor resmen,daha çok var adete,dokunamıyorum bile,özellikle ucuna bastırınca mahv oluyorum.evvvvet,yarın misafirlerim olucak,hani size söylemiştim ya kocişle ben unversitede aynı sınıfda(biz qrup diyoruz ama türkçesini bliemedim yine) okuyoduk,böyle 8kişilik arkadaş qrupumuz vardı,3kız 5erkek,yarın onlar misafir gelecek,ben bu günden hazırlığa başladım bile,yavaş-yavaş yapıyorum ki yorulmayım çok.ben de böyle,hadi tatlılarım sizde dökülün bakalım tatlı haberlerden...

selam kızlar.bugun hava serin çok şükür akşam dua etdim sabah kalktım yağmur yagıyor inşeallah böyle olur agustosun ortalarna kadar.Nurdamlacım nasılsın kızzzzzzzzz ben daha adet olamadım seviniyimi üzülüyimi bilmiyorum

liseden bir arkadaş vardı eşiyle birlikte rusyaya gitti.kendisi ingilizce öğretmeni sen de everything will be great yazınca ne bileyim o geldi aklıma:)

ben de ingilizce ogretmeniyim

ama zaten ingilizceciler boyle bir cesarete sahip genelde nasilsa is bulurum diye dusunmeden geliyorlar
nickinden de cikaramadim ki acaba tanidik misin yorumlamaya calistim nickini de pek ifade etmedi bana

sen test yapmiyor musun hala
bat baya gecti kiz
hamile olabilirsin
atesin nasil

ben de ingilizce ogretmeniyim

ama zaten ingilizceciler boyle bir cesarete sahip genelde nasilsa is bulurum diye dusunmeden geliyorlar
nickinden de cikaramadim ki acaba tanidik misin yorumlamaya calistim nickini de pek ifade etmedi bana

ayy öle açık açık sölemeyelim bari kız şifreli konuşalım balıkesir in ilçesinden misin diye sorayım bari:)

ayy öle açık açık sölemeyelim bari kız şifreli konuşalım balıkesir in ilçesinden misin diye sorayım bari:)

Balikesir'le hic baglantim yok canim gitmisligim gormuslugum yok hatta orda tanidigim yok zaten nickinde baya belirginlik var onda tanidik aklima gelmeyince tanidik olmadigimizi anladim. cok var canim ya evlenip buraya gelen, erkekler icin is imkani cok, para kazanmak iyi o yuzden burda yasayan turk aileler cok. mokoavada ozellikle dolasirken adim basi turkce duyabiliyor insan ama tesaduf oldu gercekten meslegimi de bilince liseden diyince olabilir mi acaba dedim

nuradamla kiz ozlettin kendini
yokh en son adetinin cogaldigini yazdi yanlis hatirlamiyorsam

Karanfilceeeeee naberrrrr??

kizlar ben bugun de blgisayar basina takilmiyim ara ara yazarim vede dunya kadar is var
yarin da kocis evde evi soyle guzelce temizliyim
isleri halledeyim
opuldunuz

arkadaşda ingilzce öğretmeni olunca bende acaba mı dedim:)

sağ ol kuzum iyiyim çok şükür,bende ovulyasyon dönemiyle uğraşıyorum işte,ama çok şükür ateş yükseldi yani.tatlım senin det gecikmlelerin oluyomuydu?olmuyodusa e hamilesin meleyim,test yapsana ya,neden kendini geriyosun ki,hamileysen öyrenirsin,diilsen de ne kadar çabuk öyernirsen o kada iyi işte,umutlanmazsın...

evet ya bende seni özledi kuzum.kız adet olmuş şaka yapmış o zaman,alem kız ha,üstüne göreceyni falan da söylemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…