günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları ben çok heyecanlıyım bugun çalışamlar hız kazanacakbir süre nete gelmeyi düşünmüyorum çünkü kafamı rahat bıralkmama ve çoccuk düşünmek istemiyorum herke skafasından attığı an hamıle kalmıss inş.bende öyle olurum allah büyük beni unutmayın sakınnn 1-2 haftaya kadar dönerim inş. güzel haberlerle tabı bu arada ateşi tablom .tabı dayanabılırsem sizden uzak kalmaya gelemiycem ama pek dayanacağımı sanmıyorum
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
okkesa adet sancim iste, majezik olmasa benim korkunc oluyor, birgun icmedim hayatm boyunca dusun, o gun de mide bulantisi, kusma, bas donmesi..korkunctu aaa bir de sogan kru yaparken icmemistim o zaman nasil olduysa dayanmistim..
evet kotu bakislardan ve hirsli insanlardan korkuyorum
ama tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali, neyse unutayim umarim tekrar karsilasmam :)
canım sen nasıl rahat edeceksen öyle yap
ateşinde bir tık yükselişe geçmiş.
yumoşun çatlamak üzere sanırım.kolay gelsin bacım
kız o rus karısı kim?
aaa sen bilmiyorsun
ben rusyada yasiyorum
arkadaslarda biri
unut canım unut.
rusya soğuk yer kendini sıcak tut.
ayağından patiklerini eksik etme.
benimde evlenmeden önce böyleydi.
annem sıkı sıkı tembih ederdi. sıcak tut kendini diye
canım sen nasıl rahat edeceksen öyle yap
ateşinde bir tık yükselişe geçmiş.
yumoşun çatlamak üzere sanırım.kolay gelsin bacım
senin icin nasil iyi olacaksa oyle yap tatlim
hazir yumurtan varken kafan da rahat oldu mu gelsin bebisss
gel bize yaz ben hamileyim diye cosalim biz de
anladım canım ayy bi de şimdi tanıdık çıkarmışız öğretmen misin yoksa:))))))
tanidigin mi var rusyada :)))
turk dunya kadar burda ama olur mu olur tanidik cikabiliriz
calismiyorum ben su an :)
liseden bir arkadaş vardı eşiyle birlikte rusyaya gitti.kendisi ingilizce öğretmeni sen de everything will be great yazınca ne bileyim o geldi aklıma:)
selam kızlar.bugun hava serin çok şükür akşam dua etdim sabah kalktım yağmur yagıyor inşeallah böyle olur agustosun ortalarna kadar.Nurdamlacım nasılsın kızzzzzzzzz ben daha adet olamadım seviniyimi üzülüyimi bilmiyorum
ben de ingilizce ogretmeniyim
ama zaten ingilizceciler boyle bir cesarete sahip genelde nasilsa is bulurum diye dusunmeden geliyorlar
nickinden de cikaramadim ki acaba tanidik misinyorumlamaya calistim nickini de pek ifade etmedi bana
ayy öle açık açık sölemeyelim bari kız şifreli konuşalım balıkesir in ilçesinden misin diye sorayım bari:)
Balikesir'le hic baglantim yok canimgitmisligim gormuslugum yok hatta orda tanidigim yok zaten nickinde baya belirginlik var onda tanidik aklima gelmeyince tanidik olmadigimizi anladim. cok var canim ya evlenip buraya gelen, erkekler icin is imkani cok, para kazanmak iyi o yuzden burda yasayan turk aileler cok. mokoavada ozellikle dolasirken adim basi turkce duyabiliyor insan ama tesaduf oldu gercekten meslegimi de bilince liseden diyince olabilir mi acaba dedim
nuradamla kiz ozlettin kendini
yokh en son adetinin cogaldigini yazdi yanlis hatirlamiyorsam
selam kızlar.bugun hava serin çok şükür akşam dua etdim sabah kalktım yağmur yagıyor inşeallah böyle olur agustosun ortalarna kadar.Nurdamlacım nasılsın kızzzzzzzzz ben daha adet olamadım seviniyimi üzülüyimi bilmiyorum
arkadaşda ingilzce öğretmeni olunca bende acaba mı dedim:)
Balikesir'le hic baglantim yok canimgitmisligim gormuslugum yok hatta orda tanidigim yok zaten nickinde baya belirginlik var onda tanidik aklima gelmeyince tanidik olmadigimizi anladim. cok var canim ya evlenip buraya gelen, erkekler icin is imkani cok, para kazanmak iyi o yuzden burda yasayan turk aileler cok. mokoavada ozellikle dolasirken adim basi turkce duyabiliyor insan ama tesaduf oldu gercekten meslegimi de bilince liseden diyince olabilir mi acaba dedim
nuradamla kiz ozlettin kendini
yokh en son adetinin cogaldigini yazdi yanlis hatirlamiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?