kıskanmayın canım bazen iyi bişey de olmuyor bünyen zayıf oluyor hemen yoruluyorsun aldığın etekler belinde düşüyor hiç etek yakışmıyo vs. vs. vsevetkaranfilcecim sen zayifsin ya, shnaayla ikimiz zayflik muhabbeti olunca kiskandik dedim, ben de karanfilce de zayif ben de onu kiskaniyorum dedim
kocacim biraz daha zaman buralarda olmamiz gerektigini soyluyor canim, yeteri kadar para kazanip dondugmuzde ben de meslegime donerim
ama bilmyiorum bunca aradan sonra ister miyim onu da bilmiyorum baska bir is ararim belki
bakalim gorucez gelecegimi pek dusunmuyorum bu aralar
tek mevzum bebek yacocuklarimin anasi olmak
boy 170 benim de kilo 51 .sanırım ben senden zayıfım ondan mı dedi ki bu doktor
boy 160
kilo 48-49
selam kızlar ben geldim müsade var mı??????
bune zayıflık kız rüzgardan uçarsın anim allah
kocacığın seni sıkı skı tutsun.
nedemek hoş geldin.
kızlar size bir sorum olacak
kızlar ben adet günüm gelmeden 2 gün önce bide adet günümde idrar testi yaptım negatif çıktı..
adetim 4 gün gecikincede kan testi yaptırdım oda negatif çıktı..
ama şimdide adetim 9 gün gecikti hala adet olamadım..
hamile olduğumu sanmıyorum ama yinede kafam karıştı sizce sıradan bir gecikme mi yoksa hamile olabilir miyim yinede
kıskanmayın canım bazen iyi bişey de olmuyor bünyen zayıf oluyor hemen yoruluyorsun aldığın etekler belinde düşüyor hiç etek yakışmıyo vs. vs. vs
herşeyin ortası karar.
sormayın dün akşma da herşeyi yiyecem dedim kendi kendime zaten yemekte doğru düzgün bişey yenmiyor. koçiş, ben, kardeşim hepimiz akşam yemeğini yer yemez bayıldık taa ki sahura kadar..
boşverrr evinin kadını ol çalışmak da iyi değil boşver kocan baksın bazen ben de öyle diyorum..
yok canım doktor için zayıf zayıftır o kadarını farkedemez ama bunu söylediğin iyi oldu.
nuradamla benimde bugün iftara misafirim var.
menüde ne var canım.
benim:karnyarık .pilav cacık
çorba ve börek var. işim çok bugün
canım 28 haziranda bitmişti adetimkanda da çıkmadığına göre adet olup olmayacağın konusundaki olasılık diğer aylarla aynı, geç yumurtlamış olabilirsin ne kadar geç yumurtladığını bilmiyoruz, bu ay yumurtan olmamış olabilir ya da çatlamamış olabilir. bilmiyoruz inşallah hayırlısıyla hamilesindir.
nuradamla benimde bugün iftara misafirim var.
menüde ne var canım.
benim:karnyarık .pilav cacık
çorba ve börek var. işim çok bugün
kızlar bir sorum olacak ben çalışmalaar başlıycma yaaa oruç tutmamada bir sakınca olmaz dimi:26::26:
cvp için şimdiden teşekkürlerrr :)))
kızlar bir sorum olacak ben çalışmalaar başlıycma yaaa oruç tutmamada bir sakınca olmaz dimi:26::26:
cvp için şimdiden teşekkürlerrr :)))
canım 28 haziranda bitmişti adetim
20 temmuzda olmam lazımdı
hiç bu kadar gecikmezdi
bide akıntım çok ara arada yumurtalıklarıma hafiften sancı giriyor doktora gitmeli miyim
yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim
EBRU DESTAN
hıc sevmem kendısını
sımarık zuppee
ama hamıleeee...o bıleee
hadi yaaa
bi de bi manken vardı çocuğu olamayan o hangisiydi.
paralarım kime kalacak diye üzülüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?