EBRU DESTAN
hıc sevmem kendısını
sımarık zuppee
ama hamıleeee...o bıleee
hiiiiç bilmiorum...
ama su anda sınırlendım haa
o karı bıle karnı burnunda as erıomusmus da show yapıo tv de
bıde 1 yı sonra hemen ıkıncıyı de yapacakmısmıs...
karanfıııl nasıl bı sınav buu??((
bu arada dun ben uzunca bısı yazdım bnm durumumla ılgılı bnm tedavımle ılgılı okuyabıldınmı?
hiiiiç bilmiorum...
ama su anda sınırlendım haa
o karı bıle karnı burnunda as erıomusmus da show yapıo tv de
bıde 1 yı sonra hemen ıkıncıyı de yapacakmısmıs...
karanfıııl nasıl bı sınav buu??((
bu arada dun ben uzunca bısı yazdım bnm durumumla ılgılı bnm tedavımle ılgılı okuyabıldınmı?
kız sen onu bırak ta beni dinle beniiii,bizim evlendirme proqramlarından birinde,boyları 1.20lerde olan cüce çiftler vardı,evlendiyi ay hamile kamiş anacım.ALLAHIN TAKDİRİ İŞTE....
deryoşum inşallah gelmez ve dediğimiz gibi yerleşme olsun bu leke.ne yapalım umut işte biz böyle düşünmeden yapamayız
bi gün gelir yanılmamış oluruz diğer deryoşta olduğu gibi.
ama eğer gelirsede bu akşam gelmiş oluyor yarın akşama 1 pazar akşama 2 pazartesi akşama 3 olur
o şekilde hesapla bence çünkü benimde genelde akşamları gelir ve ben o hesaba göre 4.gün giderim ama 4.gün sabahı gittiğim için hala 3.günüm sayarım.
sonuçta ne zaman başladığı önemli.yumurtlama saati nasıl önemliyse adet saatide ona göre olduğu için hesap böyle olmalı bence.
hem adetin 2. 3.4.günü verilmesi gerekiyor tahlilin.illa 3diye bi şart yok canımm.biraz karışık anlattım ama anlamışsındır umarım
katılıyorum bahara deryoş...
farzetki uykun geldi uyudun ve sabah kalktığında geldi o leke ...
bugün bnm sayışıma görede pazartesi 2.5 olurdu açıkcası
kızlar sımdı sıze bısı sorcam
bnm durumumu bılıosunuz. bızde erkek ınfertılıtesı var yanı sperm sonuclarımızda morfolojı %2 ve hareketlılık az. ama ben ates ve ovu testlerının gosterdıgı uzere yumurtlama sıkıntım yok ve hormonlarım gecen ay yapılan testler sonucu masallah oldukca guzel.
dr umuz da bıze bu durumda tedavıye baslıcamızı soledı. sperm sayısından dolayı dusuk olan sansımızdan oturu.
ve soledıgı ılk tedavı su:
yumurta takıbı ve catlatma ıgnesı sonucunda da saatlı ılıskı
ve bnm drum bu ıslem ıcın benden 400 tl alacak.
ben sımdı dusunuorum kı
ben zaten gayet her ay guzelce yumurtlayan bır ınsanım. ates yontemı gb yontemlerle gayet olması gereken zamanalrda ılıskılerım oldu aylardır. yanı ole haybeye gırmıoruz bız ılıskıye. 14 aydır ne 12.-17. gun takıbı ne gun asırı ılıskı denemelerı ne popo altına yastık koyması ne ates olcmesı ne ovulasyon testı bılmem ne kaldı. yanı bılınclı olarak olması gereken zamanlarda yasıoruz ılıskılerı. sımdı bu durumda bu drun bana uygulayacagı tedavının bana katacagı tek espırı saat vermesı mı olacak?
bnm zaten olusan yumurtam ıcın kımyasallarlamı yumurtlatcak benı catlatmak ıcınde?
yanı bnm yumurtlamam da bı sorun yokken ve 14 aydır gorunen sorunumuz spermlerın yumurtaya erısememesı yada dolleyecek spermlerın az olması ıken bu tedavıde yıne o spermelr aynı olacak yıne aynı yolu almak zorunda kalacaklar yanı aynı turde ılıskı olacak
yanı bunun artısı nedır ya?
bu tedavı seklı bnm ıcın uygunmu gercekten yaaa?
bana sankı bızım durumumuz ıcın uygun tedavının bu yumurtlama takıbı degıl de asılama gıbı gelıyor. sız ne dersınız ya?
selam yokh ve shnayy canım nasılsınz
yokh canm yeni gördüm regil mi oldunneyse yeni döngün hayırlı olsun cnm inşAllah bu ay gelir bebişin...ilaçlarına başlarsın sende hem erken baktır yumurtana ne olur ne olmaz kaçırmazsın gününü...
eglenceli ama bazen cildirtiyordu dogru
yokh hosgeldin:124: nasilsin ?
yokh bebeğim nasıl oldun.
adet arttı mı. karnın ağrıyo mu. kendine iyi bak canım.
o kadar yazi ciinde karanfilce gormemistir
bulursan yeniden paylas bence canim yazini
ya belki bebegi cok uzun zamanda oldu ama cektigi sIkIntilari insanalr cabuk unutuyor hemen ikinciyi yapicam muhabbetleri yapabilyior bazen
cagla sikele de 3.yu yapican mi diye soruyorlar, o da '3 de olur 5 de olur' diyorrrrrr
geçmişte bi fotoğraf gördüm sanki
ama yüzlerinizi de görsek pek gözel olurdu
ama tedaviyle ilgili bişey göremedim şenayyy
deryacım ateşe göre kesin çatlamışsın progesterona göre de kesin çatlamışsın..
bence yine de bi kere de olsa klomeni dene çünkü bu durumda hep julia aklıma geliyor. tabi yine kendin bilirisin
kızlar bir sorum olacak ben çalışmalaar başlıycma yaaa oruç tutmamada bir sakınca olmaz dimi:26::26:
cvp için şimdiden teşekkürlerrr :)))
benim menyu:ayran aşı çorbası,biz ona katık aşı diyoruz,ve bardaklarda soğuk içioruz,2salata yapıcam,mayonezle,renkli biberlerle falan,1ni de havuçla,2tür börek 1ihazır bişmiş yufkayla,1i de fırında yapılıcak börek,fırında adana kebap,yanında patlıcan ve domates kebabıyla,bi de tavukla pilav,tatlı da dondurma üzerine çuklata soslu ve 1sürü ıvır-zıvır.aslında azerilerle türklerin yemekleri çok farklı,ama ben genelde türk yemekleri yaparım,ama isterseniz size çok güzel tarifler vere bilirim,inanın bana parmaklarını yiyeceyiniz tarifler biliyorum
kızlar ne kadar düzgün yumurtladığımı biliyorsunuz. bana doktor serophene tedavisi verdi 3 ay boyunca
bilmiyorum ama sanırım işin prosedürü bu..
ya da kadın doğumcular üstlenmiş ya infertilite olaylarını bu açıdan yaklaşıyorlar bilmiyorum.
siz hiç gördünüz mü problem kadında olsun erkekde olsun ürolog da tedavi göreni burda şeker leblebi vardı çok güzel yumurtluyordu ama iğneli tedaviyle hamile kaldı onun da eşinde problem vardı. belki de şanstı çünkü erkek infertilitesinde de mucizeler olabiliyor.
ben dediğiniz süreçleri geçirdim ama aşılama da normalden fazla şansı olan bişey değil.
keşke erkek infertilitesini de ürologlar güzel bi şekilde üstlense de erkekler de tedavi olabilse..
mesela benim eşim ürolojide çalışıyor.kaç doktora gösterdi sonucunu hepsi olur çocuğun stres yapma demiş. en sonuncusu klomen vermiş.hiç bi tanesi de demiyor ki hormonlarına bi baktır fsh yüksek ya da düşüklüğü de etkiliyormuş. tüküreyim onların doktorluğuna diyesim geliyor 1 yıldır bu sorunu biliyoruz biz. kendi kadın doğumcum da biliyor eşimin spermiyogramlarını hep istedi ama hiç bişey demiyor işte.
deryacım ateşe göre kesin çatlamışsın progesterona göre de kesin çatlamışsın..
bence yine de bi kere de olsa klomeni dene çünkü bu durumda hep julia aklıma geliyor. tabi yine kendin bilirisin
ben de ayni fikirdeyim
bilmiyorum yan etksii var mi ama doktorunu dinle bence de vardir bir bildigi
zaten hormon sonucuna gore catladigini gorur ama daha tahmin edici kaliteli bir yumurta saglar belki klomen
esinde de sorun yok nasilsa
bakarsin hemencecik hamile kalirsin
kesınlıkle yaaakızlar ne kadar düzgün yumurtladığımı biliyorsunuz. bana doktor serophene tedavisi verdi 3 ay boyunca
bilmiyorum ama sanırım işin prosedürü bu..
ya da kadın doğumcular üstlenmiş ya infertilite olaylarını bu açıdan yaklaşıyorlar bilmiyorum.
siz hiç gördünüz mü problem kadında olsun erkekde olsun ürolog da tedavi göreni burda şeker leblebi vardı çok güzel yumurtluyordu ama iğneli tedaviyle hamile kaldı onun da eşinde problem vardı. belki de şanstı çünkü erkek infertilitesinde de mucizeler olabiliyor.
ben dediğiniz süreçleri geçirdim ama aşılama da normalden fazla şansı olan bişey değil.
keşke erkek infertilitesini de ürologlar güzel bi şekilde üstlense de erkekler de tedavi olabilse..
mesela benim eşim ürolojide çalışıyor.kaç doktora gösterdi sonucunu hepsi olur çocuğun stres yapma demiş. en sonuncusu klomen vermiş.hiç bi tanesi de demiyor ki hormonlarına bi baktır fsh yüksek ya da düşüklüğü de etkiliyormuş. tüküreyim onların doktorluğuna diyesim geliyor 1 yıldır bu sorunu biliyoruz biz. kendi kadın doğumcum da biliyor eşimin spermiyogramlarını hep istedi ama hiç bişey demiyor işte.
vesıle olur belkı dıye denıze dusen yılana sarılır hesabı herseye atlıoz valla da ıste bu kullanılan ılacların yaslılıkta mılyon tane de etkısı oluojulianın klomen ile ikizleri olmuştu değil mi
onun da yumurtlaması normalde düzgün müydü
eger doktorda uygun görürse benim için bu sonuca göre yinede deneyelim derse
bende çok olumsuz bakmıyorum şuanda canım bu duruma.
dedigin gibi bazı ezberlenmiş aşamalar var sanırım ve sıra sıra bunlardan geçmmiz gerekiyor bi şekilde olmadıkça.
bizim de artık 10 ay oluyor ne kaldı 1 yıla..
önceden kimyaalda ola bişiler tutturuyoduk ne zamandır o bile yok..
şmdi ztn pıhtılaşma için bişeylere başlamamız gerekecek, bide klomene başlarız ne yapalım
kevgire döndük ztn artık
belki bi vesile olur belki bi hayır vardır canım..
evet canım.
bnmde çekincem yan etkileri vs
yoksa ne var bide bunu deneriz, ne kaldı ki..
belki dedigin gibi kaliteyi şansı artıracak
bu kdr kolaysa bebişin gelişi bi hapa bakıyosa, alırız onuda yaparız ne çıkar
gelsin yeterki..
kesınlıkle yaaa
urologlar sankı sadece prostat ve bobrek ıcn varlar.hıc bırıden adam gb arastıralım hormonaldır dnadandır sole gecer bole gecer demedı yaa
hıc hıc hıc bısıı solemek yok.
kdn doumcularda bakıo erkekte sorun var o zmn durumun vahımlıgıne gore ya dıyor asıla ya tup ....
baslıo kadın ustunde oynamaya
bu juluıanın sorunu neydı pekı ? bzm gb mıydı oda erkek ınf.?
vesıle olur belkı dıye denıze dusen yılana sarılır hesabı herseye atlıoz valla da ıste bu kullanılan ılacların yaslılıkta mılyon tane de etkısı oluo
sımdı cocuk ıcın onu deneyelım bunu deneyelım derken yaslılıkjta bunların sebebıyet verdıgı kanserlerle ugrasmak var bıde ısın ucunda
offf ıkı ucu pıs degnek yaa
coraspini adetlykende almam dogrumu acaba
kanamayı artırır mı ki
bırakmakta iyi olmayaabilir
şunu bi araştırıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?