Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kızartma eşliğinde köfte naasıl kız yanına patatesmi kızartıyoun yani
evt köfte patates fırına atmak mantıklı hem kolay da
tas kebabı olabilir bakkk
bide aklıma ali nazik geliyor etli yada ben tavuklu daha çok seviyorum
çok kalabalık için yorucu olabilir ama
6 kişiye kdr yapılabilir bnce.
bide ana yemek çorbanın yanında bide zeytinyaglı yapıyomusunuz
ben bi çeşit yapıyodum geçen sene fln ama hep taze fasulye yada barbunya çıkıyo benden
bunlardan başka misafire zeytin yağlı ne yapılabilir daha hafif
z yaglı biber dolması olarmı acep sizce

eneee gitti he kadayıff olsun yenisine sağlık anacım
aman yemegin varsa ne ugraşıyosun yav
yanına cacık macık yap ne bilim kolay dğişik bişey
öyle götürün işte

yine kolaya kaçmışsın gibime geldi
eşim geçen gün dedi ki bir insan makarnayı hergün yiyebilir
hergün farklı sos yap ye dedii
ben de öyle miii buyur dedimmm
ama bu ara fena dadandım makarnaya

tek makarna olsun gece gündüz olun bana yine yeterrrrrrrrrr
offf nasıl iştahım kabardı baaaaaaaaah :2:

makarnaaaaaaaaaa
bayılıyorum sanaaaa

şöle bi okudum geçmişi baya kaynatmışssınız

kızlar benm bu ayki tablom baya bi sapıttı ben doğru dürüst saatinde ölçememiştim ama bugün daha kötüsünü yaptım bi güzel kalktım yataktan wc ye gittim geldim yatağı düzelttim aklıma ateş ölçmediğim geldi hemn ölçtüm ve 36.4 çıktı ilk 2. ise 36.5 çıktı dün ateş 37 lerde idi.
bide benm tabloma el atın yahu neler oluyor

My Ovulation Chart

Son düzenleme:

yavrum yataktan çıkmışın bi kere yerlere bastın çişini yaptın bilmem ne illaaki yataktaki ısı gibi olmaz
ammaaa velakinnnnn ben yinede bugün düşmüş olabilecegini düşünüyorum tam yumoşşşş çatlama şekli olmuşşşşş
önce yükselmiş şmdide düşüyooooooorrrrrr veeee geliyoooooooooooooor :)
çnkü evvelki gün testte pozitifi görmüşsünnnnnnn
büyük ihtimalle bu gece fln çatlıyo senin yumoşşşşş
aman diyim bugünü yarını sonraki günüüüüüü allah ne verdiyse degerlendirinnnnnnnn

evet canım patateste var ama patlıcan yeşil biber kırmızı biberde var.
ben hepsini kızartıyorum köfteyide şöyle bi kızartıyorum en alta köfte üste patlıcan patates yeşil biber kırmızı biber şeklinde sıra sıra diziyorum borcama
sonra üzerine salçalı su ve baharat koyuyorum.üstünü kapatıp fırına.pişince enfes oluyor en sevdiğim yemek.
ağır yemeklerden sonra bence bi sebze olmalı fasulye yada bamya yada enginar falan eğer sebze yoksa meze çeşitleri olmalı.
pilav yapacaksan yemeğin yanına zeytinyağlı dolma olmaz ikiside pirinç.

evet bende karar verdim yemek yapmıycam olanları yiycez.sadece bi salata yeter

Son düzenleme:

ayyyy cok lezzetlı geldıı oyle bı annattınnn
tmm bunu denıcemmm
sahı ya pırınc olayını unutmusum olmaz dedıgın gıbı
e pılavsızda ıftar olmaz nası doyurcan mılletı :)en ıyısı bamya ozmn
engınar daha once hec yapmadım deneyebılırım aslnda nası zor mu yapılıyo

sahı hale nerde bgn ya hıc gelmedı
dogum gunu bgn onunnnn
partııı yapacaktıkkk surdaaaa

kızlar Allahın rahmeti tam bitip tükendiğimiz anda yetişti bugün yağmur yağdı ortalık mis gibi yağmur kokuyor.
tabi hala sıcak da olsa havanın ateşi de söndü çok şükür..

ben bugün yemeğe davetliyim hiç bişey yapmadım

canlarım bana acil olarak fırında sütleç tarifi verirmisiniz,ama denediyiniz ve güvendiyniz olsun lütfen...

dene tatlım dene emin ol bayılcaksın.
enginarda kolay ama onu temizlemesi biraz zor.
temizledikten sonra limonlu suya koyacaksın kararmasın diye.
sonra zaytinyağı ve 3bardak su ile haşlayacaksın en son içine hazır garnitür yada en başından pişmemiş patates havuç ve bezelye koyup birlikte pişirceksin
ama en kolayı hazır almak.1 saat kadar pişirince tamamdır servis tabağına alıp şöyle azcık daha zeytinyağı gezdirebilirsin.

öylemi diyosun canım bak şimdi dün ve önceki 2 gün halvet oldu ama bugün olamıycak kocam gececi bugün yarın olsa nasıl olur ya bak şimdi ,ya kocamı akşam çağırsammı yarım saatliğine acaba:) nasıl yapcaz 3 gün üst üste oldu bugün ara yarın devam tam da denk geldi ...

julia nın eşinde problem yoktu bildiğim kadarıyla

canım ben abdest alınca ısım felaket düşer sen de elini yıkaadın sonuçta etkileyebilir.

nuradamla hiç fırında sütlaç yapmadım bilmiyorum canım yaa

kızlar enginarı konserve almak daha mantıklıymış okuldan arkadaşlar öyle demişti. soyması zormuş ama ben daha hiç yapmadım bilmiyomm
bi kere okulda yiyecek içecek öğretmeni yemeğe çağırmıştı çocuklar yapmış orda yemiştim hoşuma gitti

kocamı aradım şimdi nasıl yapcaz bugün çatlıyorum diye oda bişey olmaz 3 gün üstüste oldu zaten spermler oraya 1-2 günde ulaşıyomuş bunu bize burdaki hemşire söylemişti.o yüzden çatlama öncesi bize ilişki vermişti ve çatlama günüde ama durum bu bugün çok zor olması eşim çalışıyo bugün .:44:
neyse hayırlısı olsun

evet karanfil bende genelde konserve alıyorum ama zamanında taze almak daha güzel.
hadi kızlar hepinize afiyet olsunnn ben sofra kurmaya giderr

canım o kadar da kendinizi sıkmayın günaşırı olsa da olur zaten en mantıklısı o.

öylemi diyosun cnm aslında haklısın oda olabilir ısı düşebilir aman ne bileyim ama genelde benm ısım çok yüksektir normalim en düşük 36.6 dır .max 36.8,yani sence çatladımmı çatlamadımmı:44: neyse hayırlısı olsun hakkımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…