- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kızlarrr akşama menülerinizde neler varrrrrr
hamisliktennnnnn
bebegin ben burdayim dye hatirladiyor boyle seylerle sana
ben de sadece kıymalı makarna olacak
yanına da ayran
canım valla ana yemek olarak ben genelde fırında kızartma eşliğinde köfte yapıyorum çok süper oluyor.
yada tas kebabı. aslında benim dünden kalma bi sürü yemeğim var ama hergün yeni şeyler yemek istiyorumm.
kadayıf güsel olmuştu ama şerbetini çok sıcak koymuşum hamur oldu
ben de sadece kıymalı makarna olacak
yanına da ayran
eşim geçen gün dedi ki bir insan makarnayı hergün yiyebiliryine kolaya kaçmışsın gibime geldi
tek makarna olsun gece gündüz olun bana yine yeterrrrrrrrrr
offf nasıl iştahım kabardı baaaaaaaaah :2:
şöle bi okudum geçmişi baya kaynatmışssınız
kızlar benm bu ayki tablom baya bi sapıttı ben doğru dürüst saatinde ölçememiştim ama bugün daha kötüsünü yaptım bi güzel kalktım yataktan wc ye gittim geldim yatağı düzelttim aklıma ateş ölçmediğim geldi hemn ölçtüm ve 36.4 çıktı ilk 2. ise 36.5 çıktı dün ateş 37 lerde idi.
bide benm tabloma el atın yahu neler oluyor
My Ovulation Chart
kızartma eşliğinde köfte naasıl kız yanına patatesmi kızartıyoun yani
evt köfte patates fırına atmak mantıklı hem kolay da
tas kebabı olabilir bakkk
bide aklıma ali nazik geliyor etli yada ben tavuklu daha çok seviyorum
çok kalabalık için yorucu olabilir ama
6 kişiye kdr yapılabilir bnce.
bide ana yemek çorbanın yanında bide zeytinyaglı yapıyomusunuz
ben bi çeşit yapıyodum geçen sene fln ama hep taze fasulye yada barbunya çıkıyo benden
bunlardan başka misafire zeytin yağlı ne yapılabilir daha hafif
z yaglı biber dolması olarmı acep sizce
eneee gitti he kadayıff olsun yenisine sağlık anacım
aman yemegin varsa ne ugraşıyosun yav
yanına cacık macık yap ne bilim kolay dğişik bişey
öyle götürün işte
evet canım patateste var ama patlıcan yeşil biber kırmızı biberde var.
ben hepsini kızartıyorum köfteyide şöyle bi kızartıyorum en alta köfte üste patlıcan patates yeşil biber kırmızı biber şeklinde sıra sıra diziyorum borcama
sonra üzerine salçalı su ve baharat koyuyorum.üstünü kapatıp fırına.pişince enfes oluyor en sevdiğim yemek.
ağır yemeklerden sonra bence bi sebze olmalı fasulye yada bamya yada enginar falan eğer sebze yoksa meze çeşitleri olmalı.
pilav yapacaksan yemeğin yanına zeytinyağlı dolma olmaz ikiside pirinç.
evet bende karar verdim yemek yapmıycam olanları yiycez.sadece bi salata yeter
ayyyy cok lezzetlı geldıı oyle bı annattınnn
tmm bunu denıcemmm
sahı ya pırınc olayını unutmusum olmaz dedıgın gıbı
e pılavsızda ıftar olmaz nası doyurcan mılletı :)en ıyısı bamya ozmn
engınar daha once hec yapmadım deneyebılırım aslnda nası zor mu yapılıyo
sahı hale nerde bgn ya hıc gelmedı
dogum gunu bgn onunnnn
partııı yapacaktıkkk surdaaaa
yavrum yataktan çıkmışın bi kere yerlere bastın çişini yaptın bilmem ne illaaki yataktaki ısı gibi olmaz
ammaaa velakinnnnn ben yinede bugün düşmüş olabilecegini düşünüyorum tam yumoşşşş çatlama şekli olmuşşşşş
önce yükselmiş şmdide düşüyooooooorrrrrr veeee geliyoooooooooooooor :)
çnkü evvelki gün testte pozitifi görmüşsünnnnnnn
büyük ihtimalle bu gece fln çatlıyo senin yumoşşşşş
aman diyim bugünü yarını sonraki günüüüüüü allah ne verdiyse degerlendirinnnnnnnn
julia nın eşinde problem yoktu bildiğim kadarıylaama ıste erkek de sıkıntı varmıymıs?
cunku bnm derdım erkekte sıkıntı oldugu ıcın klomende kullansan o yumurtaya ılıskıyle gonderılecek spermler yıne aynı spermler yıne saglıklı olan sayısı cok az olan spermler
şöle bi okudum geçmişi baya kaynatmışssınız
kızlar benm bu ayki tablom baya bi sapıttı ben doğru dürüst saatinde ölçememiştim ama bugün daha kötüsünü yaptım bi güzel kalktım yataktan wc ye gittim geldim yatağı düzelttim aklıma ateş ölçmediğim geldi hemn ölçtüm ve 36.4 çıktı ilk 2. ise 36.5 çıktı dün ateş 37 lerde idi.
bide benm tabloma el atın yahu neler oluyor
My Ovulation Chart
kocamı aradım şimdi nasıl yapcaz bugün çatlıyorum diye oda bişey olmaz 3 gün üstüste oldu zaten spermler oraya 1-2 günde ulaşıyomuş bunu bize burdaki hemşire söylemişti.o yüzden çatlama öncesi bize ilişki vermişti ve çatlama günüde ama durum bu bugün çok zor olması eşim çalışıyo bugün .:44:
neyse hayırlısı olsun
julia nın eşinde problem yoktu bildiğim kadarıyla
canım ben abdest alınca ısım felaket düşer sen de elini yıkaadın sonuçta etkileyebilir.
nuradamla hiç fırında sütlaç yapmadım bilmiyorum canım yaa
kızlar enginarı konserve almak daha mantıklıymış okuldan arkadaşlar öyle demişti. soyması zormuş ama ben daha hiç yapmadım bilmiyomm
bi kere okulda yiyecek içecek öğretmeni yemeğe çağırmıştı çocuklar yapmış orda yemiştim hoşuma gitti
canım o kadar da kendinizi sıkmayın günaşırı olsa da olurzaten en mantıklısı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?