canım ilk tahlilimde 34 çıktı sonrakinde 26 çıktı.üst sınır 26
öyleyse seninde çok değil canım ama dengede tutmak istiyorsan hayıt hapını öneririmcanım ilk tahlilimde 34 çıktı sonrakinde 26 çıktı.üst sınır 26
bana kaynanan dedi cnm ...belini ovduralım yok göbeğini belini ovduralım diye bende biraz kızaraktan geri çevirmiştim..
onuda kaynanası götürmüş çektirdikten sonra gebe kalmış ama sadece 3 ay çocuğu olmamış 4 ay da gebe ..
ben pekte buna bağlamamıtım gebeliğini bana deseydiki 1 sene olmadı belimi ovdurdum gebe kaldım dese hadi okyde...
esaret konusana gelince yanımda biri olduktan sonra umrumda olmaz ama bu işi yapan zayıf bi hatun bulmak önemlii..
ben hacemat yapan bulsam şöyle iyisindn onu yaptırcam sen bana cesaret deme ...bu konida hassasumm
?değerin tam sınırda doktorlar bunu kötü saymıyor cnm ....bnmde bir ay tam sınırda idi doktor hiç önemsemedi bütün değerler hgayet iyi dedi geçti..
ama bitkisel olarak kür denemk istersen hayıt kürünü veya bunun ilaç haline getirilmiş olan agnucastonu kullanabilirsin
öyleyse seninde çok değil canım ama dengede tutmak istiyorsan hayıt hapını öneririm
bi arkadaşımızında 100lerdeydi bu hapı kullandığı ay hamile kaldı
valla doğruda olabilir olim.
ama olay ne biliyormusun işin aslı inanmaktan geçiyor
ne yaparsan yap inanacaksın ve güvenerek umut edeceksin.
inanmayarak yapılan en garanti şey bile bence olumlu sonuçlanmıyor düşünce gücü önemli
canım bu hayıt hapı nerde satılıyor?
ismi agnucaston bitkisel içerikli bi hap ve bütün hormonları dengede tutuyor ve bu şekilde gebe kalan çok oldu
eczenelerde satılıyor doktorlarda tavsiye ediyor.fiyatı 10tl.adetin 3.günü başlayı adete 1 hafta kalana kadar devam ediliyor
canım yan etkileri var mı bir de bi kere kullanmak yeterli mi?
yan etki ettiğini hiç duymadım ki bitkisel edeceğini sanmam.bi kaç ay devam etmen lazım.ama belki gerek bile kalmaz çünkü yumurtlama konusundada etkili
sen denedim mi canım çok soru sordum ama:)
çok düşündüm çok niyetlendim ama hiç denemek kısmet olmadı
ama olimbera denedi.ve deneyen çok arkadaşım var
istersen netten bi araştır faydalı bilgiler bulabilirsin.
yardımcı olduğun için çok teşekkürler canım senin bebiş var mı?
rica ederim canım benim de henüz yok bekliyorum olsun diye
mrb kızlar hala benim gibi prolaktini yüksek olan birini arıyorum ama bulamadım:18:
:)ben de öle sanıyodum
:)ben de öle sanıyodum
bende öyle sananlardanım keşke hiç korunmasydık diyorum eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?