Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ilk tahlilimde 34 çıktı sonrakinde 26 çıktı.üst sınır 26

değerin tam sınırda doktorlar bunu kötü saymıyor cnm ....bnmde bir ay tam sınırda idi doktor hiç önemsemedi bütün değerler hgayet iyi dedi geçti..
ama bitkisel olarak kür denemk istersen hayıt kürünü veya bunun ilaç haline getirilmiş olan agnucastonu kullanabilirsin

canım ilk tahlilimde 34 çıktı sonrakinde 26 çıktı.üst sınır 26
öyleyse seninde çok değil canım ama dengede tutmak istiyorsan hayıt hapını öneririm
bi arkadaşımızında 100lerdeydi bu hapı kullandığı ay hamile kaldı

valla doğruda olabilir olim.
ama olay ne biliyormusun işin aslı inanmaktan geçiyor
ne yaparsan yap inanacaksın ve güvenerek umut edeceksin.
inanmayarak yapılan en garanti şey bile bence olumlu sonuçlanmıyor düşünce gücü önemli

?
benim doktor da sınırda sorun olacağını sanmıyorum dedi ama yine de bir kez daha yaptır dedi.diğer herşey normal çıktı.sen kullandın mı canım hayıt kürünü?

canım bu hayıt hapı nerde satılıyor?

canım bu hayıt hapı nerde satılıyor?

ismi agnucaston bitkisel içerikli bi hap ve bütün hormonları dengede tutuyor ve bu şekilde gebe kalan çok oldu
eczenelerde satılıyor doktorlarda tavsiye ediyor.fiyatı 10tl.adetin 3.günü başlayı adete 1 hafta kalana kadar devam ediliyor

canım yan etkileri var mı bir de bi kere kullanmak yeterli mi?

kızlar be bugün hiç giremedim nerdeyese şimdide sayfaları okuyorum kafam çok karıştı ateşim 3 gündür 36.5 ovulasyon testide yapıyodum ya 2 gündür oda silik çıkıyodu ama bugün baya 2 çizgi koyulaştı eşimin aslında yapmaya niyeti yoktu ramazanda çok zor geliyor ama bende öyle görünce çizgileri neyse yaptık ama ateşte bir değişme olmadı bu arada ben heralde erken yumurtluyorum bakalım test yarın ne göstercek birde ballı kürü yiyipte akıntısı çok artan oldu mu cevaplar heralde sabaha alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…