hu hu kimse yok mu:86:
benim yine uykum yok
ne oluyor bnaaaa yaaaa
bu aralar keyifsizim
esim de regl doneminde kanimcahuysuz cekilmez de baya
everycim eşlerde bizim gibi malesef regl dönemlerimizde gıcık oluyorlar.
bende henüz çözmüş değilim bunu ama içten içe bi tepki belkide
ama insan daha da hassas oluyor bi destek bekliyor.
merhaba...bu sitenin iki senedir takipcisiyim ama üye olmak bu güne kısmet oldu daha doğrusu cesaretim oldu.başımdan geçenler psikolojimi etkilediğinden bu konuları takmim diyordum ki, kızlara yardımım dokunabilir dediğimde eşim geç bile kadın,sen her sorununda yardım alıyorsun onlara da sen yardımcı ol dedi vee üye oldum.beni de aranıza kabul eder misiniz?
belki oyle birsey canim
iki gundur cok huysuz cekemiyorum artik
ve iki gundur koca popo, koca gobek diyip duruyorhic boyle takilmazdi ama sinir bozucu soyluyor moralim bozuk
hizli bir diyet yapmam lazim sanirim 1 haftalik falan hirslandim iyice
aslinda dedigin gibi asil mesele regl olmus olmamdir ama baska yone cevirip sebepsiz sorunlar cikarmaya calisiyor belki dusunmemistim bunu bak
destek nerdeee canimmm huysuzluguyla ugrasip duruyorum
aklima da gelen birsey var
hamile haberi almis olabilir is yerinde
bana demez ama uzulduyse baska turlu cikarir benden
amannn ustune gidecek halim yok ugrasamam naisl isterse oyle davransin
kızlar huhu napyonuz bnm bugün saatim çalmadı o yüzden ısımı ölçemedim...
artıkın yarına
akşam yemeği menüsü hazırlamak zor oluyor ama artık eskisi gibi çok çeşitle uğraşmak istemiyorum ben zaten yazın çok yenilmiyorum...
bnm hafta içi misafirlerim var menümü şimdiden hazırladım... siz bakın bakalım...
tarhana çorbası ..
zeytinyağlı yaprak sarma
hünkar beğendi..
tavuk sote
prinç pilavı
turşu salata
ve dondurma eşliğinde tavuk göğsü hazır poşet olanlardan
balık menüsü hazrladığımda
süzme mercimek veya yine tarhana
balık
fırında sütlü patates
zeytinyağlı ??
salata turşu ve daha çok meze çeşitleri...
tatlıda misafir ne getirirse artıkk
kesinlikle tepkileri ondan canım.
hani eğer bebek istemeyen eşlerimiz olsaydı regl olduğumuzda emin ol sevinirlerdi.
ama diğer kızlarda bi anlatsın hepimizin eşi eynı tepkiler veriyorsa demekki bundan kaynaklanıyor.
benimkide aynı şekilde kusur aramaya çalışır.tipin değişti bilmem ne der.
ki ben evlendiğimden beri kilo almamışımdır evlenmeden önce bakımım nasılsa şimdi de aynı şekildedir.
allaha şükür öle vücudum falan da bozulmadı ama sırf beni gıcık etmek için öyle der.
saçıma iki ak düşsün yaşlandın der.ama ben sallamıyorum bunu çünkü aynadaki halimden memnunum.
kilo alsam ne olacak kendilerine bakmazlar durmadan eşleri eleştirirler.
ayy bende ne doluymuşum bu konuda ama sana tavsiyem ona inadına kendine daha çok bak.
hepsini anladım da oli hünkar kimi beğenmiş kız yoksa kendini mi beğenmiş
süppersin süpperrrrr menü harika benim sana gelmem şart oldu galiba
mrb kızlar hala benim gibi prolaktini yüksek olan birini arıyorum ama bulamadım:18:
ımmm çok güzele benziyorr bi gün deniycem ozaman bende değişik şeyleri severimablamdan öğrenmiştim cnm çok güzel olyo
bak kısa anlatayım hem kolay hemde lezzetli
patlıcanları közlüyon bi güzel ince ince doğruyosun yuvarlak borcam oluyorya hani böle küçük gibi ona döşüyoruz sonra üzerine karnıyarık içi hazırlıyoruzya kıyma ile o harcı güzel pişridikten sonra üzerine onuda bi güzel döşüyoruz sonra üzerine sarmısaklı yoğurt üstünede tereyağlı pul biberli yağ yakıp dökyoz çok güzel olyooo..
sanırım buna yalancı hünkar beğendi diyorlar yalancı fln ama çok seviyommm
mrb kızlar hala benim gibi prolaktini yüksek olan birini arıyorum ama bulamadım:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...1-231305k305287305-gebeli287i-engelmi351.html
bahar bak ne buldumm ben kaynanama kızmıştım bana teklif edince ama galiba sözümü geri alcam
ımmm çok güzele benziyorr bi gün deniycem ozaman bende değişik şeyleri severim
aslında ben patlıcanın her türlüsünü severim ya en sevdiğim sebze.eşim sevmiyor başım ağrıyor yiyince diyor.
ama ben kendim için sürekli yaparım.
canım bi ara benimde yüksekti şu an nasıl hiç bilmiyorum.
ilk ölçtürdüğümde 66 çıkmıştı dostinex kullanmıştım sonralarda 1.42ye kadar düşmüştü.
sonra 17 falandı normale döndü sanırım ve bi daha ölçtürmedim.
ilk ölçtürdüğümde zaten adetin 21.günüydü ve yanlış olacağını düşünüyorum
bende göğüs ağrısı akıntısı vs. hiç olmadı çünkü.
senin kaçlarda
evet olicim bende okumuştum bunu geçenlerde ama ne kadar doğru acaba.
bende okurken düşündüm acaba benimde mi göbeğim düşmüş diye hatta bakındım yerlere ama gayet yukardaydı
şaka bi yana neden olmasın ki ben eskilerin yaptığı her şeye güveniyorum.
hani kötü sonuçlanmayacaksa ve bildiğiniz bunu yapan biri varsa yaptırabilirsin.
ama cesaret işi.hatta karanfilde sanırım böyle bişey yaptırmıştı yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?