Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar 5233.sayfayı bir ben mi açamıyorum, yoksa kimse açamıyor mu???

[SUB][/SUB]

senin kaç canım?

ay nihayet sayfa açıldı. canım 35 ama bir türlü düşmüyor yahu!! doktor ilaç vermiyor artık, stresten diyor. meme akıntım da var. bu hayıt kürünü duydum ama yavaş bitkilerden deniyor hayıt için. yani 6 ayı buluyormuş etki etmesi. onu deneyeceğim artık. hoş hala korunuyorum ama
sen bir şeyler yaptın mı canım? senin ki neden yüksek?

Son düzenleme:
benimde 9 ay oldu canım doktora gittin mi hiç bi sorun varmı

canım benim hormon tahlilime bakıldı bi de ultrasonla bakıldı.sadece prolaktin üst sınırda çıktı.başka bir sorun çıkmadı.şimdi eşime sperm testi yapılacak bir de rahim filmi çekilecek.sen gittin mi doktora?

gittim canım bendede eşimde de bi sorun yok yumurtalarım çok iyiymiş doktor daha erken dedi senin tüplerininde kapalı olduğunu zannetmiyorum yumurtalıklar çok iyi dedi ama olmuyo 9 aydır

benim ilk tahlilde 34 ikinci tahlilde 26 çıktı.doktor çok önemli olduğunu sanmıyom ama bir daha yaptıralım dedi.bana da ilaç vermedi.bende göğüs akıntısı yok ama adet düzensizliği var sende adet düzensizliği var mı?

canım prolaktinden olmamıştır sizin bebek. dr. bana korunmayı bırakabilirsin, zaten kolay kolay çocuğun olmaz dedi ve yolladı. ilaç da vermiyor artık. ben de 2 gündür prolaktini yüksek olan kişileri bulmaya çalışıyordum. rahim filminden sonraki ay gebe kalma şansı çok artıyor.
ben sürekli dr.a gidiyorum canım. ama şu prolaktini korunmayı bırakmadan önce halletmem lazım acilen. onun yollarını arıyorum. çünkü korunmayı bırakır bırakmaz gebe kalmak istiyoruuuum
adet düzensizliği yok, tıkır tıkır yumurtluyorum. maşallah bana P ama acil gebe kalmalıyım ben!!

Son düzenleme:
gittim canım bendede eşimde de bi sorun yok yumurtalarım çok iyiymiş doktor daha erken dedi senin tüplerininde kapalı olduğunu zannetmiyorum yumurtalıklar çok iyi dedi ama olmuyo 9 aydır

bana da yumurtalıklar çok iyi dedi.ama tüpler kesinlikle rahim filmi çekilmeden anlaşılmıyormuş canım.bir yıl bekle ( tabi inş o süreçte olur) olmazsa rahim filmi de çektir için rahat olsun

bana da yumurtalıklar çok iyi dedi.ama tüpler kesinlikle rahim filmi çekilmeden anlaşılmıyormuş canım.bir yıl bekle ( tabi inş o süreçte olur) olmazsa rahim filmi de çektir için rahat olsun

öyle yapıcam canım 3 4 ay daha bekleyip tekrar gidicem sen rahim filmi çektirdin mi

sen neden korunuyon peki canım?işte doktor bana bu değer gebe kalmaya engel değil dedi.senin 35 ten aşağı düşmedi mi hiç?

sen neden korunuyon peki canım?işte doktor bana bu değer gebe kalmaya engel değil dedi.senin 35 ten aşağı düşmedi mi hiç?

başka bir rahatsızlığım var canım, eylül gibi ameliyat olma durumum var. bebek narkoz yesin istemiyorum. ama ameliyattan hemen sonra hatta o ay gebe kalmak istiyorum. ama prolaktin 6 aydır düşmüyor malesef bu yüzden hemen gebe kalamayacağımı biliyorum ama hemen bebek istiyorum canım ya!!
yani sen de bir şey yapmadın prolaktini düşürmek için

ay ne ironik konuşmuşum değil mi? hem bebek olacak da narkoz yiyecek de onu düşünüyorum, hem de prolaktin yüksek hamile kalamam ki diyorum? galiba iyice tırlatıyorum

geçmiş olsun canım.ben de bişey yapmadım canım.adet olunca tekrar bakılsın dedi doktor.peki senin doktor hem gebe kalamazsın bu prolaktinle diyo hem de ilaç vermiyo neden ki?benim doktor da bu değer sorun olmaz diyo.

öyle yapıcam canım 3 4 ay daha bekleyip tekrar gidicem sen rahim filmi çektirdin mi

yok canım ben de bebek için ilk defa bu ay gittim.doktor adet olunca senin prolaktine tekrar bakılsın eşinde sperm testi yaptırsın en son rahim filmi çekilecek dedi.ben de prolaktine bakılması için adet olmayı bekliyodum.oldum pazartesi baktırcam.eşimde bir hafta içinde sperm testi yaptırcak.rahim filmi de bir dahaki aya kalır herhalde.

geçmiş olsun canım.ben de bişey yapmadım canım.adet olunca tekrar bakılsın dedi doktor.peki senin doktor hem gebe kalamazsın bu prolaktinle diyo hem de ilaç vermiyo neden ki?benim doktor da bu değer sorun olmaz diyo.

selam arkadaslar ben de prolaktını gorunce dayanamadım.ben de 3 ay korunmadıgım halde olmadı bebıs,doktora gıdınce prolaktınım yuksek cıktı,40.doktor gebe kalmaya engel oldugunu soyledı.dostınex kullandım 0 a dustu o ay prolaktın ve hamıle kaldım ancak kımyasal gebelıkmıs gıttı bebısım.2 aydır 2 aydır ılac almıyorum ve prolaktınım yukselmıyor sukur.normalden de dusuk.1 ay ara verdım bebıse doktor ıstedı sımdı yenıden basladık hayırlısı bakalım beklıyorum heyecanla.ıns sızın de duser de gelır bebısınız hayırlısı ıle ve saglıkla.

amin canım seninde olur bebişin.benim de bir testte 34 diğerinde 26 çıktı.bu ay tekrar bakılacak doktor bana ilaç vermedi

canım benim işler baya bi karmaşık. ben 7 ay önce 7 aylık bebeğimi ölü doğurdum. bir gebelik rahatsızlığı yüzünden hayati tehlikem de vardı. en iyi ihtimalle doğumda rahmini alırız dediler bana. çok şükür mucize eseri sağsalim çıktım ameliyattan. ama sonrasında da bebişi yasakladılar. "bi kere kurtardık bir kere daha kurtaramayız seni, biz izin vermeden bebek yapma" dediler. bekledim. bu ay izin verdi dr. ama bence beni daha fazla bekletemeyeceği için verdi. "aman nasıl olsa bebeği olmaz ben izin vereyim de psikolojisi düzelsin" diye düşündü bence dr.um. çünkü kolay kolay gebe kalamazsın dedi bir de. ama ben hemen bebek istiyorum. şimdiden kürlere, ateş ölçmeye, vsvs bakıyorum ki eylüle tam hazırlıklı olayım. bir de prolaktine stres de sebep oluyormuş ama ben stres yapmayayım da kimler yapsın?? şimdi dört gözle eylülü bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…