tabi canım ben öyle takıldım bir sürü zorluğu var.ama yine de şükredelim ki aç değiliz
tabi canım ben öyle takıldım bir sürü zorluğu var.ama yine de şükredelim ki aç değiliz
tabıkı canım sukur allaha.ben bazen sıkayet edıyorum da esım de aynen oyle dıyor,sukredelım ısımız var dıye.allahtan o alıstı hemen,sonucta onun ıcın okumadı 4 yıl
canım ya bak böle pat diye içime doğdu bence birkaç ay içinde sende bişeyler olacak
bır seyler derken baskanım:)
elbette inş sen atanırsın da sen mesleğini yaparsın
bebiş olacak canım :)
ıns ıns canım hakettıgımı alayım yeter bana.bn de polıs olmak ıstedım cok bunaldım cunku ama esım ıstemedı ben de ustune gtmedım beklıyorum bakalım hayırlısı duanda bana da yer ver olur mu?
ıns ıns canım ya cok ıstıyorum ıns bu ay gelır bebısım ya cok heveslendım:)ıns senın de olur hemen canım ya doktordan sonra
vermez olur muyum canı gönülden diliyom inş hem bebişe hem de işe kavuşursun.çocuk da yaparsın kariyerde:)
ıns ıns canım ben de senın ıcın dua edecegım:)yapacagım hem bebıs hem karıyer allahın ıznı ıle.sen de bebıs yap ıns karıyer yaptın
amin canım kendime de en az 5-6 ay var gibi hissediyom ama tabi kısmet.aslında bilsem 2 yıl sonra kesin olacak.biraz evliliğin tadını çıkartırdım.olmaz diye korktuğumdan böle takıyom
amin canım şu ramazan gününde ne güzel dualar ettik biz böle.inş kabul olur
ıns hayırlı zanda gelsın canım bebıslerımız.canım benım esım geldı ben cıkayım da yıne goruselım.arkadas olduk nasıl olsa daha kolay buluruz bırbırımızı:)
tamam canım kendine çok iyi bak yine görüşürüz
:119: Herkesin guzel bir pazar gunu olsun :119:
cevabın için sağol canım, ağrının bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü yumurtlama zamanı başladı ve o zamandan beri geçmedi. İçi boş yuvarlakları da anlamadım, aynı saatlerde olup içi boş olanlar da var. Akıntıları çıkarınca böyle bir şey çıktı. Benim işi düşük karıştırıyor sanırım. Döngüm olduğundan daha uzun çıkıyor böyle. Yumurtlama bittikten sonra ateşin alçalıp yükselmesi olağan bir şey mi acaba?yumurtlamadan sonra da agrilar olabiliyor bazen, kasiklarda batma, atma, bazen kramp seklinde..
ben ilk zamanlarda hamileyim herhalde diyordum kasiklarda batma olunca ama kendimizi cok dinlemekle ilgili bence bu, yoksa aslinda her zaman yasadigimiz seyler belki.
senin atesin aklimi karistirdi hangi gun catladigin konusunda ama sonucta doktorda da onaylattigina gore ve atesin de o gun baya yukseldigine gore 17.gun catlamissin gibi geldi bana
ff verileri girdikce cizgini degistirir senin ama belki sticky akintiyi cok yazdigin icin ileri gune atmis olabilr yumurtlma gununu, akintilarinin birkac tanesini kaldirip denesen belki degisebilir cizginin yeri,
bir de sen hep farkli saatte mi olcuyorsun nedne icleri bos yuvarlaklarin? ya da uykusuzluk secenegini mi isaretliyorsun, o zaman da bos gosteriyor tabloda.
bence agrilar normal seylerdir ve umarim senink bebegin dollenmesiyle ilgili alan agrilardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?