:)evet ya ıste bu sabırsızlıkta strese sebep oluyor sanırım.ben de adetım gecınce ılle doktor ılle doktor dıyordum yıyordum basının etını.artık alısmıstı dur bekle bıraz yıne gelmezse gıderız dıyordu.
benim eşimde aynı şeyi söylüyoooo:)bu ayda 10 gün gecikti benim adetim yine umutlandım ama sonunda oldum:)adetim düzenli olsa geciktiğine sevincem ama böle olunca sevinsem mi üzülsem mi bilemiyom.bir yandan diyom hamilemiyim seviniyom diğer yandan adet düzenim bozuldu yine ben de bişey mi var diye üzülüyom:)
evet canım aynen ben de oyle oluyorum duzensız olunca.bazıları var ya saatını bıle bılıyor cok ozenıyorum onlara:)ıns benım de bır daha bozulmaz duzen,senın de duzene gırer ıns
amin canım. benim önceden hep 30 günde bir olurdu ayda yılda bir şaşarsa şaşardı.beş altı yıl önce bozulmaya başladı.evlendikten sonra hepten bozuldu
bu arada sen doktora gittiğinden alttan mı muayene ettiler.
ben bekarken gitmiştim adet düzensizliğim olunca.karından ultrasonla bakılırken tuvalete sıkışık olmak gerekiyo herkese su iç dedi.bana gerek yok dedi.ben şaşırmıştım.şimdi doktora gidince alttan muayene etcek sandım.sana karından bakcaz dedi.ben de o zaman su içeyim mi sıkışık değilim dedim.ona da gerek yok dedi.ben de sordum neden doktorlar bana böle diyo diye.sen çok zayıfsın.zayıflarda yağ olmadığı için muayene çok kolay oluyo dedi .alttan bakmadı.ben böle bir durumu ilk defa kendim de duydum
cok pımpırıklıyım galıba bu ara cok sık gıttım e gelmısken de bır bakayım dıyor doktor hos ben de o demese de evhamlndım ya bak bır sorun var mı dıyecegım zaten:)
hadı ya ben de ılk duydum bu yag olayını.ben de bekarken bu duzensızlıkten cok gttım.sıkısıp gel dıyordu bana da ama o zaman zayıftım cok.bazen demeyen de oluyordu ama sormadım neden dıye
ben de korka korka alıştırmıştım kendimi ama bakmadılar alttan:)o kadar da hazırlamıştım psikolojimi
hazırladıgın ıyı olmus onunde sonunda bakacaklar nasıl olsa:)oyle daha ıyı gorunuyormus dıyorlar ya ben de oyle rahatlatıyorum kendımı:)
ne bileyim herkese alttan bakılıp bana bakılmayınca ben sordum:)ordaki diğer hastalara da sordum onlara alttan bakıyomuş.
rahim filmi çekilirken mecbur açcam:)
ben bekarken ne rahat gıdıyordum ohh alttan bakamzkı dıye.demıslerdı bekarlara ustten bakıyorlar dıye onceden:)
evet bekarken öle bakıyolar .ama ben her doktora gidişimde kasıyom kendimi kötü bişey çıkarsa diye fazlasıyla pimpirikliyim
evet o bende de oluyor.ınce ınce soruyorum her seyı doktora.bana ılk prolaktınn yuksek demıstı,ne bılıyor musun dedı bn de sut hormonu dedım:)sasırdı guldu falan.bu gıdısımde de kımyasal gebelık mı gecırdım dedım daha o demeden:)
:)ben de öle araştırıyorum herşeyi.benim doktor iyi hoş çok kısa cümleler kuruyor
:)olmadı soyle uzun uzun konussa ya,ınsan merak edıyor.benımkı guler yuzlu ya en cok onu sevıyorum
benimki de öle ters biri değil .zaten daha bir kere gittim.ama az konuşuyo.bana da çok konuşan biri lazım:)ama bulunduğum yerde en iyi doktor olarak bunu sölediler ben de buna gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?