Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belkı az sozle cok sey anlatanlardandır canım o da:)aman ters olmasın da az konussun bosver.doktorum suratsızı hıc cekılmıyor.ben de cok konusan ısterım o kadar olmasa da az bıraz konusturuyorum ıste:)

bence de canım doktor dediğinin iletişimi iyi olacak moral verecek insana:)

benim bu ay adetim 10 gün gecikti demiştim ya 4 tane gebelik testi yaptım:))))))))sen gecikince kaç tane yapıyon ben sanırım bu konuda hiç normal değilim

ben ıkı tane yapmıstım en cok canım.cıkmayınca yapmıyorum beklıyorum normalde de gecıktıgı ıcın.ama cıft cızgıyı gorunce ıkı kere yapmıstım:)

ben ıkı tane yapmıstım en cok canım.cıkmayınca yapmıyorum beklıyorum normalde de gecıktıgı ıcın.ama cıft cızgıyı gorunce ıkı kere yapmıstım:)

ben senden ötedeyim ben de diğer aylar bir tane yapıyodum ama bu ay doktor ilk aşamada öle bir sorun gözükmüyo yumurtlama var kist falan yok deyince umutlandım gaza geldim:)

ben senden ötedeyim ben de diğer aylar bir tane yapıyodum ama bu ay doktor ilk aşamada öle bir sorun gözükmüyo yumurtlama var kist falan yok deyince umutlandım gaza geldim:)

evet sen benden otedesın:)ay ben olumsuzu gorunce daha yapasım gelmıyor ya zaten sonra da gelıyor kırmızı.o zaman ınanamamıstım cıft cızgıye de tekrar yapmıstım.benım de ruhum mu karamsar nedır:)ıyıye de ınanmıyor

çift çizgi görsem ben de tekrarlardım canım:)

benim içinde çok iyi oldu eşim oyun oynuyo sen olmasan sıkılırdım:) muhabbet güzeldi inş bundan sonra hamile oluruz da onla ilgili konuşuruz

ıns canım ya hamıslıkte konusmanın tadı da baska olur:)benım ıcın de hıc gecmıyordu zaman.uyuyamıyorum da ben evde tek basına:)ne guzel oldu valla cok memnun oldum senı tanıdıgıma

ıns canım ya hamıslıkte konusmanın tadı da baska olur:)benım ıcın de hıc gecmıyordu zaman.uyuyamıyorum da ben evde tek basına:)ne guzel oldu valla cok memnun oldum senı tanıdıgıma

ben de çok memnun oldum canım benim eşim de nöbete gidiyodu.aynen insan tek başına tedirgin oluyo

benim eşim de doktor canım.bana polis olmak öğretmen olmaktan daha cazip geliyo biliyo musun.onlar daha ii maaş alıyo:)

ama canım calısma sartları hıc cazıp degıl.bır suru pıslıkle ugrasıyorlar.kımsenın gozunde de degerlerı yok.kıymet bılmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…