ya bende öyleyim yumurtlama akıntım olmuyor.bu zamana kadar kasık ağrısı nedi bilmedim adetlerimde.ya canım korkuyorum birden bir hastalıgım olur ya.hiç hap felan kullanmadım bu zamana kadar
anladım canım.ben doktora getdim bir kere ultrasonla baktı bir şey çıkmadı kıst yok dedi.diyorum pko olsaydı söylerdi dimi.bana klomen yazdı 2 ay kullan dedi sor el şimdi bu ay gitmelıyım ama gitmiyorum kasıma kadar gidemem tatile gidiyoruz hem ailemin yanına gidecem.sen kay aydı istiyorsun kaç senelık evlısın
demek ki senin rahim duvarin kolay soyuluyor ve agri yapmiyor
herkeste agri olmuyor zaten canim bu konuda supheye dusme bence
hem adet sancisi cekmeyen kolay dogum yapiyor sanirim, o arkadas gik demeden dogurmus yaa
ama yumurtlama akintini gorsen iyi olurdu ama dikkat etmiyorsundur belki bilmiyorum ki
doktora gittin mi yumurtlama durumun hakkinda bilgin oluyor mu
deryoşum ben 1 kez klomen kullandım 2 yumoş oldu çatladı foss çıktı
sonra serophene kullandım oda klomenin aynısı ama daha etkili ozaman 3 4 yumoş oldu 17mm iken iğne oldum fosss ve 3ay beni uğraştıran bi kist oldu
sonra aşılama için kullandım ondada 4 5 yumoş oldu ama çatladı yine olmadı işte.
klomenden sonra iğne vermesi iyi bir şey çünkü çatlamama olasılığı var ve buda aylarca uğraştıran kiste yol açıyor
eğer iğne verirse mutlaka rapor çıkartmaya çalış çünkü iğne baya pahalı yani 80tl ama devlet karşıladığında 12tl falan.
iğne vermezse de korkma çünkü herkeste kist olmayabilir kendiliğinden çatlayan çok var.
ve seninde erken çatladığına göre kendiliğinden çatlama olasılığın yüksek.
bu arada düşük dozla başlamış öyle çok yumurta bekleme zaten çok olması o kadar da önemli değil.
sağlıklı olsun tek olsun.ve bol su içmeye çalış çünkü klomen doğal salgıyı yani servical mukusu bozabiliyor yani kalınlaştırıp spermlerin ilerlemesini zorlaştırıor.
c vitamini salgı için önemli aklında bulunsun.ayrıca rahim duvarını inceltme gibi bi durumda var onun içinde doktorun büyük ihtimal progestan verecek.
sakın almamazlık yapma hatta sor doktoruna vermeyecekmisiniz diye.
ama bunu da sorarsan doktorun sana ne yapar bilemem
neyse benim bildiklerim bu kadar yavru hadi inşallah sana vesile olur ve bebişn gelir.
sana güveniyorum.en son diğer deryoşa güvendim vedarısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
heyy maşallah hayatının özeini yapmışsın canım :)))
everycim evet siz herşeyimi biliyorsunuz ama milleet bilmiyo
bu sayfaların hepsini bi tanıdığım okursa helal olsun der anlından öper başka da bişey demem
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bugünkü ateşimi girdim bir derece arttı yumurtlucam cevaplarınızı bekliyroum
iki gün daha yükselmeye devam ederse
yumoş günün belli olur.
heyy maşallah hayatının özeini yapmışsın canım :)))
evet karanfilcecimm
var ya simdi kalsam gelsem sehrine seni de bulurum hatta evini bile bulurum o derece :))
neyseki tum bilgilerimiz tam bir sayfa icinde degilgizli kalmak onemli tabiki kimisi resmni koyuyor avatara ama gebelik mevzusunda resim biraz uc birsey gibi geliyor bana :44:
günaydın kızlar ben geldimmm sizi çok merak ettim bi bakayım dedim burdan uzaklaşmayla kafadan atılmıyormus malesef bebek düşüncesi kafadan atmak gerekiyor malesef .benim size sorum olcak kızlar 2 gündür göğüs uçlarımöda hafıf bir ağrı varr neyin nesi anlamadım çatlatma iğnesinin etkisi olabılır mı
ateş tablom kızlar nasıl sizcee
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet işin içinde gebelik olduğu zaman insan çekiniyor değilse çekinecek bişey yok.
özel meseleleri birbirimize soruyoruz bunların bilinmesini istemem.
yanlız evimi bulman zor olur burayı fazla küçümsemeçok büyük bi yer.
face de eklediğimde buralı arkadaşlar burası neresi diye soruyorlar :))
bana kımse cvp yazmamaış unuttunuz mu beni
daha çatlamamış gibi bi hali var..bana kımse cvp yazmamaış unuttunuz mu beni
ekledigin bir resimden dusunmustum de, tamam o zaman
oranin sadece otogarini bilmiyorum gelmedim hic
ama universiteden arkadaslar var orali olan
sen bizi birakip gittin kiz
gogus ucu sizlamasi benim yumurtlama donemimde oluyor
catlamadan hemen sonra bazen de o donem icinde
daha çatlamamış gibi bi hali var..
inşallah gelmek de nasip olur canım
bana kımse cvp yazmamaış unuttunuz mu beni
henüz çatlama görünmüyor ama sen sıkı çalışmaya devam et...çünkü ani yükseliş olursa mesela yarın bugüne bile çizgini çekebilir akıntı durumuna görede şekil alabilir...
sagol canı gün aşırı devam 1-2 gün galıba ateş ölçmedim yaa oda etkiliyor olabılırmı tabloyu kesik kesik yaa çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?