- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
ah bu ı ların i çıkması bazen çok tuhaf oluyor ......
deryoş bende dolap ta muhafaza ediyorum...
bu arada deryoş bildiğin bir fıstıkkkgizemliymişşş yemişim gizeminiiii
senın gıbı bı hatunun feysı olmasın şaştımm
oliyi ben de merak ediyorum onu kafamda tutturamıyorum ama deryoş sen gibi süslü bana öyle geliyo
hahaha akşam ben yine corrt diye çıktım farkındaysanız :)))
kocam basmadı da bu seferde koş çık hemen gezmeye gidiyoz dedi
evden naı çıktıgımı bilemedim o yüzden öyleler olduuuuuuuuuuu sorryyyyyy :)
hepinizi o kdr merak ediyorum kiiiii
oliiiii bana diyo ama kendi ne ki sankiiiiiiiii, güzeller güzeli fıstığım benim.
yalnız karanfil biizi çok süper çözmüş
fena süslüyümdür affetmem ama canım isticek işte bu sıcaklarda iyice paspal bişi oldum
saç tepeden baglı bosbol pantalonlar tişörtler fln aştım kendimi :)
deryoşum ben 1 kez klomen kullandım 2 yumoş oldu çatladı foss çıktı
sonra serophene kullandım oda klomenin aynısı ama daha etkili ozaman 3 4 yumoş oldu 17mm iken iğne oldum fosss ve 3ay beni uğraştıran bi kist oldu
sonra aşılama için kullandım ondada 4 5 yumoş oldu ama çatladı yine olmadı işte.
klomenden sonra iğne vermesi iyi bir şey çünkü çatlamama olasılığı var ve buda aylarca uğraştıran kiste yol açıyor
eğer iğne verirse mutlaka rapor çıkartmaya çalış çünkü iğne baya pahalı yani 80tl ama devlet karşıladığında 12tl falan.
iğne vermezse de korkma çünkü herkeste kist olmayabilir kendiliğinden çatlayan çok var.
ve seninde erken çatladığına göre kendiliğinden çatlama olasılığın yüksek.
bu arada düşük dozla başlamış öyle çok yumurta bekleme zaten çok olması o kadar da önemli değil.
sağlıklı olsun tek olsun.ve bol su içmeye çalış çünkü klomen doğal salgıyı yani servical mukusu bozabiliyor yani kalınlaştırıp spermlerin ilerlemesini zorlaştırıor.
c vitamini salgı için önemli aklında bulunsun.ayrıca rahim duvarını inceltme gibi bi durumda var onun içinde doktorun büyük ihtimal progestan verecek.
sakın almamazlık yapma hatta sor doktoruna vermeyecekmisiniz diye.
ama bunu da sorarsan doktorun sana ne yapar bilemem
neyse benim bildiklerim bu kadar yavru hadi inşallah sana vesile olur ve bebişn gelir.
sana güveniyorum.en son diğer deryoşa güvendim vedarısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
hımmmmmmmmmm
baharımmmmm süper bilgilerin için çok ssaol bi tanem.
anladım tmm progestan isticem, zaten adam ütüme atladı atlıcak
rapor işini de halletmeye çalışayım ne pahalımış o iğne yaaa
şmdi gittiğim yer özel ama devletten nası rapor yapabilirm bu durumda ki.
inş cnm şanımız yaver gider ne diyimmmm bende bi yorum yapamıyom
dediğin gibi çok yumoş olsun istemiyom öyle olunca kalite düşermiş gibi geliyo mantıken
bi tane olsunda nur topu gibi olsun yeter...
aynı benm kocamın söyledikleri "hadi özür dilede barışalaıım "der ama etmem tabi kendi gelir sonra ama çok inat özrü hep sen dile sonra ben dilerim der.ama gönlümü hep o alır ilk önce,küserim o gelir barışmaya...ama inat ettimi inat ...
kızlar benm tablomu atayım bana bir akıl verin benm progestoron testi yaptırmam lazım ovu testimi görüyorsunuz şimdi ne zaman yaptırmalıyım bu testi ben ki doğru sonucu alayım ?
My Ovulation Chart
canım gerçi every sölemiş bende ona katılıyom
23. günü çatlamış büyük ihtimalle
7 gün snra bakıyomuşlar 30 günü falan olur sanırsam
ateşinden anlarsın onu aslında ben hep dikkat ederim
ateşimin en pick yaptığı nokta hep çatlamadan sonraki 7. günümdür hakkaten
anlaki o zmn progeteron tavan yapmış :))
günaydın kızlar ben geldimmm sizi çok merak ettim bi bakayım dedim burdan uzaklaşmayla kafadan atılmıyormus malesef bebek düşüncesi kafadan atmak gerekiyor malesef .benim size sorum olcak kızlar 2 gündür göğüs uçlarımöda hafıf bir ağrı varr neyin nesi anlamadım çatlatma iğnesinin etkisi olabılır mı
ateş tablom kızlar nasıl sizcee
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşten tam bişi anlaşılmıyo daha çatlamış gibi yrndan sonra yüksellirse emin oluruz
ama gögüs sızısına gelince ben klomen için bile sormştum yan etkii varmı bunun diye
yok sadece göğüslerde hassasiyet yapabilir brz dedi.
ilaçtan olmştur