- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kuru bezelye burda baya yogun olan birsey iksiini karistirip corba yapiyorum, nefis oluyor
bu arada bezelye, fasulye, mercimek, nohut=sperm yogunlugu
benim esim et yemiyorsadece ayda yilda bir kofte, kebab.
nuradamla kulagini cinlattim
misafirleri cok yordu gelemedi dedim
hosgeldins
sevgimelegim adet olmus 3.gun falan sanirim
karanfilce evet Agrubu, ben de A'yim ve ben de cok duskun degilim aslinda ama biz baklagillere cok yoneliyoruz, ordan alalim proteini diye
nuradamla kulagini cinlattim
misafirleri cok yordu gelemedi dedim
hosgeldins
sevgimelegim adet olmus 3.gun falan sanirim
karanfilce evet Agrubu, ben de A'yim ve ben de cok duskun degilim aslinda ama biz baklagillere cok yoneliyoruz, ordan alalim proteini diye
biliyorum kuzum benim,sen beni unutmazsın,sevgimelyime de üzüldüm ya,insan gecikince umutlanıyor.tabloma baktın mı kuzum?aslında söylenecek bir şey de yok ama sen bi bak yaaa
ikiniz de A isenin zaten doğru besleniyorsunuz..
ama ne biliyim et az yiyen sevmeyen kişilere üzülüyorum kendim sevdiğimden zannımca
ben B yim en şanslı grup bizmişiz herşeyden yiyebiliyormuşuz
selam kızlaaarrr
bugun anneme gıtcem yazlıgaa. pazara kadar ordayız muhtemelen tasımak zor gelecegı ıcın laptopu almıcam
ama buradan o kdr zaman uzak kalmak da nası olcak bılmem
selam tontişlerim,nasılsınız?umarım her kes iyidir.2gündür,sizleri baya ihmal ettim,e biliyodunuz pazar misafirim olucaktı,misafirıoyon,arkadaşlarımızla tam eylenirken,görümcemler pat diye geldi,sağolsun kendisi patavatsızdır da,en olmadık zamanlarda ya kendisi gelir,ya da çpcuklarını gönderir,neyse gece de bizde kaldılar,dünde leptop ona aitti,sanki babasının malıymış gibi evine gidene kadar,kimseye vermez leptopu.neyse ki,dün kociş geldikten sonra gittiler,ben de giremedim.bu gün sabah kalkdığımdan beri evde temizliye girişdim,camları falan sildim,banyo yaptım şimdi sizlerle bulişmaya geldim,hepiiiiiiiiinizi....bu arada dün ateşim yükseldi,bu günde birden düştü,şimdi tabloma bakın,ff 16sı yumurtaldığımı söylüyor,ama o gün akıntım creamy olmuştu bile,ben 14olduğuna israr ediyorum,ama neyse,bu gece sivri sineklerin elinden sabah 4ten kalkıp kaşınıyorum,ama yerimden kalkmadım hiç,sadece bölük-pörçük uyudum-uyandım,ölçtüyümde böyle oldu bir fikriniz varmı?bi deeeee,benim göyüsler yine kendini aştı,adete daha 8gün var,dokunamıyorum bile,düşünün cinsel hayatımı tamamen etkiliyor nerdeyse,yanlarda uca döğru sanki sallanıyormuş gibi ağrıyor.3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
benden bu kadar.sizler nasılısnız?yeni haberler varmı?sayfalar dolmuş okuyamadım.bu arada ben yokken sevgimeleğim geldimi kızlar?acaba adet oldumu?
sanki daha çatlamamışsın. bir iki gün dha bekle bakalım.
ikinci kez aynı şey oldu
senin tablona tıklayınca kendi tablomu göryom kızlar banamı öyle geliyor yoksa gerçekten benziyormuu
ikinci kez aynı şey oldu
senin tablona tıklayınca kendi tablomu göryom kızlar banamı öyle geliyor yoksa gerçekten benziyormuu
bilmiremki aybalam
yoksa siz kardaşmısınızzzzzz
bugun ban da oyle ldu
baktim tabloya yine yanlis yazmisim
duzelttim
ama sonra nuradamlaninkini acinca seninkini gordum oyle hatirliyorum
sonra kendi kendime yanlis hatirliyorsun oyle degildir dedim
demek nuradamlanin paylastignda da oyle oluyor nasil bunun aciklamasi ya :)
bilmiremki aybalam
ikimizde gebeşizzz bu ayyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?