kızlaarr sormayın vay başıma gelennn
az önce ilacımı aldım geldim primolut n diye adet geciktirici.
hamilelik kategorisi x yazıyor.. bana forumdan korunmaya gerek yok dediler. pervane88 de kullandığını yazınca ve ben de bizim zaten çocuğumuz olmuyor diye hiççç sallamadım. az önce bi hesap ettim bizim 15inde bi ilişkimiz olmuş.
napacam ben zaten hamile olmam imkansız bunu biliyorum ama saçma sapan bi şüphe yüzünden umre ziyaretimin alt üst olmasını istemiyorken bir yandan ya tutarsa diyorum nasreddin hoca hesabı.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
deryoşum yaa henüz bişey pişirmedim ama tasarladım.
çorba mantar sote bulgur pilavı ve cacık yada salata.
aslında pazara falan gittim hiç yapacak gücümde kalmadı.
sen bugün hazır yiycen demek ohhh ne güsel.
evet soni girmiyor bayadır bende dün düşündüm.
çok yorgunum olii
hayy allah yaaa görüyomusun işi
bende korunuyosun sandım canım ya
olmaz diye bişi yok valla dediğin gibi olmıcak zmnda olur bu işler böyledir
işini sağlama alıpta iç ilacı şekerim.
ya hemen dra git baksın yumuş durumlarına
yada ne bilim tet yaptırırsın ilacı almadan hemen önce.
ohh ne güzel afiyetler olsun baharımmmm
evt ben bgn rahatım yarına da bi kapı çıktı hattaaa benden iyisi yok bu hafta
22merve22
canım o sıte varya o sıteee
ben bugune kdr hıııc sasırdıgını gormedım
tecrubelılerı bıle sasırtıyor da kendı sasmıo
sende hemen uye ol ve orda tablo yap bence
23.gun catlamissin gibi geldi bana
21.gun pozitifi gormussun 2 gun icinde catlar herhalde
ama ates daha yukselmeli
14.gun catlayanlar icin 21.gun progestoren testi deniliyor bildigim kadariyla
sen de 23.gun olsan 30. gun belki test yapilir ama emin degilim canim
ikiniz de A isenin zaten doğru besleniyorsunuz..
ama ne biliyim et az yiyen sevmeyen kişilere üzülüyorum kendim sevdiğimden zannımca
ben B yim en şanslı grup bizmişiz herşeyden yiyebiliyormuşuz
selam kızlaaarrr
bugun anneme gıtcem yazlıgaa. pazara kadar ordayız muhtemelen tasımak zor gelecegı ıcın laptopu almıcam
ama buradan o kdr zaman uzak kalmak da nası olcak bılmem
ilk defa kk dan elde ettiğim bi bilgi yanılttı beni. arkadaşlar o kadar kesin ve emin konuştu ki bu hap konusunda progesteron içerikli zaten zararı olmaz diye. değilse ben işleri böyle sallamazdım. hele aşılamada da negatifi görünce artık herşeyden iyice ümidi kestim. değilse sallarmıyım zaten 1 mi iki mi ne ilişki olmuş o da gününü bulmuş. o da olmazdı. doktorlar yanılıyordu ama kk hele hele ff hiç yanılmıyordu. neyse dpo 11 de türkiyedeyim hala kan verip ilaca başlıycam.
ff den baktım dpo11 den önce bırak kanı idrarda öğrenmişler. hiç dpo11 de B- yok.
şimdi bana istanbulda eyüp sultana en yakın hastane ismi verin bakalım istanbullular. güya akşama kadar istanbulu gezecektik boş boş uçak bekleyene kadar şimdi hastane arayacaz
uff salaklığıma yanayım ne kadar aptalca bi iş yapmışım. kendime bunu yapasım var
efesude
yanlis anladin sen
7.gun progesteron testi yaptirmaya gidebilirsin kanda
catlamadan sonraki 7.gun catlama olmus mu diye kesinlestirmek icin
ates konusunda birsye demedim illa o gun yukselecek diye brisye duymadim
cnm neden bilmyorum ama yokh unyazısı gözükmüyo ben onları yokh için yazmıştım ,şimdi düzelttim cnm
aaa o zaman bilemem canim
yokh un vardir bir bildigi
ben benim yazdiklarimdan o yorumu cikardin gibi dusundum
o zaman dogrudur
yok cnm senin yazında yorum yaptım yokh nkinede ama çıkmadı onun alıntıse neden bilmiyorum.
teşekkürler cnm hemn düzeltmişsin tabloyu en baştaydım şimdi aşağıya düşmüşüm iyi oldu ,kendimi birden en tepede görünce heyecanlamıştımhazır değilim henüz bat saymaya,bide bu ay şükürler olsun kalbim rahat yani annem bana hep diyoki "ne ümitsiz ol nede fazla kaptırma kendini",herşeye hazırlıklı ol dedi kadıncağız bende artık çevremdekileri daha fazla rahatsız etmemek adına kendimi frenlemeliyim diye düşündüm ,nereye kadar herkesten iyi şey duymaya çalışabilirim zorla insanlara baskı yapıyorum artık olur desinler diye ama artık akışına bırakmak lazım (zamana) oda olmazsa tedavisi neyse yaptırmak lazım .hakkımıza hayırlısı olsun.
canim her zaman umit var unutma
neler duyuyruz
neden hemen olmaz diye dusunuyorsun ki
hic ummadigimiz zamanlarda bulmaz mi bizi tum guzel seyler zaten
o yuzden ihtimale karsi aklinda kalmasin yaptir kan testini sen
evet hatirliyorum yazdiklarini
hatta en son zaten olmadi simdi mi olacak tarzinda yazmistin dedigin gibi
pervane de kullandim dedi evet ama sanki kimyasal gibi de olabilir onun ya da hapin yan etksii dusuk sebebi olmus olablir mi bebegin tutunmasini engelledi diye :44:
ki oyleyse sen hamileysen hamile hamile gitmen sakincali mi olur?
sen ilaci kullanip adte olmamak ve ziyaretini rahatlikla tamamlamak istiyorsun anladim
hamileysen kullanamazsin ama ziyretini yine de yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?