- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
evet canım eminim aynı ilaç Allah korumuş zaten O ol derse ne engel olabilir ki....
sen hangi doktora gittin de öyle dedi ya çok şaşırdım valla öyle yollamasına
benim doktorum cemalettin bey başkentte. o izinli olduğu için ayla hanıma gittim canım. bi daha da gitmem iyiki bütün süreçlerimi cemalettin beyle geçirmişim.
yas mevzusunu da anlamiyorum ki ya
benim cevremde 32,33 yasinda ilk ayinda kaldilar
ama 26,27,28 yaslari ugrasiyor aylarca ya da minimum 6. 7. ayda
ama sunu cikardim ben de : doktorlar istedikleri ay kaliyorlarannemin bir arkadasi bebek dusunyuoruz dedi yasi da var kadin doktor ertesi ay hamile
aynen yine bir tanidik yasi var ama kadin ilk denemede, sonra dusuk ve 3 ay ara sonra yine hamile..doktor o da
ne bileyim var bir bildikleri bencebizden gizledikleri ama uyguladiklari olbilirrrrrr
"bir telefonla evin 5 dk içinde bal dök yala haline gelmesine misafirin gücü diyoruz"zaman kisitli oldugunda yapailan isler daha verimli oluyor karanfilce
ben onu biliyorum
esim arar ve ev sahibi geliyormus derse eger 10 dkda tum evi temizlerim
ama sinir yoksa saatler surer is bitmez uzar da uzar
ben erkek yaşlarında araştırma yaptım kadınlar üzerinde daha hiç düşünmedimyas mevzusunu da anlamiyorum ki ya
benim cevremde 32,33 yasinda ilk ayinda kaldilar
ama 26,27,28 yaslari ugrasiyor aylarca ya da minimum 6. 7. ayda
ama sunu cikardim ben de : doktorlar istedikleri ay kaliyorlarannemin bir arkadasi bebek dusunyuoruz dedi yasi da var kadin doktor ertesi ay hamile
aynen yine bir tanidik yasi var ama kadin ilk denemede, sonra dusuk ve 3 ay ara sonra yine hamile..doktor o da
ne bileyim var bir bildikleri bencebizden gizledikleri ama uyguladiklari olbilirrrrrr
"bir telefonla evin 5 dk içinde bal dök yala haline gelmesine misafirin gücü diyoruz"
bunun gibi panik halleri haricinde çabuk sinirlenen de bi yapım vardır özellikle sevdiklerime karşı eşim ve kardeşim gibi..
ben erkek yaşlarında araştırma yaptım kadınlar üzerinde daha hiç düşünmedim
bence doktorlar çok rahat oluyorlar o yüzden. benim hemşire arkadaşım da hemen kaldı. bu ay biri daha bebek düşünmeye başladı kesin bak gör öbür ay o da hamile. oysa öyle de planlı yapıyorlar ki işlerini. ama bizler gibi olmuyorlar.
pervane ben doktorumdan memnunum hastane çok kalabalık değil ve muayeneye girmen uzun zamanlar almıyor. totn ton sinirli olmayan egosu yüksek olmayan bi doktor. aşılama esnasında benim üstümü örttü hemşireye yardım etti altıma yastık koydular. benim hemşom var ali acar o da çok tutuluyor. adam akşam 10 lara kadar hasta alır giden en az iki saat sonra muayene olur ücreti de 120 tl. cemalettin bey 40 tl. tabi ultrasondan filan ek ücret alınıyor tahliller filan. inşallah gerek kalmaz canım..
ben senin hamile kalacağına inanıyorum hem yaşın da küçük bizden..
günaydın kızlarişte tablomateşim hala düşmedi ama ben yine test yapmaya korkuyorum. dpo 16'yı tamamlayayım diyorum:18:
günaydın kızlarişte tablomateşim hala düşmedi ama ben yine test yapmaya korkuyorum. dpo 16'yı tamamlayayım diyorum:18:
ayyyyy canimmmm benimmmmya ben seni ne kadar çok seviyormuşum,neden biliyormusun?şimdi bir topikte kızlardan biri her gün birimiz için 100kere kelimeyi tevhid okuyalım demiş,nede olsa 2ci kişi için okuyanan dua daha etkiliymiş,o zaman benim aklıma ilk sen geldin biliyomusun,öylen namazında senin için okuycam kuzum benim,inşallah Allah kabul eder...
superrrrrgünaydın kızlarişte tablomateşim hala düşmedi ama ben yine test yapmaya korkuyorum. dpo 16'yı tamamlayayım diyorum:18:
günaydın herkeslereee.... ya arkadaşlar artık öyle bir yerleşti ki bu psikoloji normal şeyleri bile hamileliğe yoruyo insan ovulasyondan 4-5 gün geçti ateşim hala öyle çok yükselmedi 2 gündür 36,6 bat 12 temmuz ama ben 11 güne bunalıma gircem bazen akşamları diyorum siteye çok giriyorsun ister istemez etkileniyorsun biz daha yeni yeni çalışmalara başladık çünkü ama sanırsınız ki senelrdir uğraşıyoruz göğüslerde hassasiyet devam ediyor ateş gün içinde 36,8 - 37,1 derecelerini görüyo ama sabah ölçümlerim 36,6 - 36,5 diyorum herhalde tutmadı birde dün akşamdan beri bi gaz problemim var çok çok erken işte diyorum ya psikolojim bozuluyo diye napcam bilemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu mübarek ramazan ayında isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]1 Agustos[/td]
[td]3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]RomaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efesude[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td]3b6cf0 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td]3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]19 ağustos[/td]
[td]3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keepmeinformed[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]3e165a Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]3c62e4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]? Ağustos[/td]
[td]383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]? Ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]1 Eylul[/td]
[td]--[/td]
[/tr]
[/table]
günaydın kızlar doktora gittim dün akşam doktorcum baktı yumurtama çatlamış çok güzel dedi dediğim gibi ilişki oldumu dedi evet dedim tamam o zmana bekliyelım dedi adetinin kaçıncı günü dedi bende 17 günü dedim sana bir ilaç yazcam bu ilacı sabah akşam kullancaksın birgün geç kalmışız son ilacı içmeyeceksin dedi ilaç bittikden 5gün sonra yaa hasta olursun yada olmazsın hasta olsanda gel olmasanda gel dedi.kendını rahat bırak kafana takma hemen hamıle kalamayabılırısnde kendini buna şartlama falan dedi niye böyle dedi anlamadım heyecanımdan dolayı galıbaa neyse kızlar beım durumlar böylee.ilacın adıda duphaston 10 mg 20tablet sabah akşam içilecek hadı hayırlısı ateş tablom hala çizgi çekmedi ama ateşimde yükselme var
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?