tatlım benim adet tarihim,8i olmuş,düzenlemeye çalıştım bilemiyorum ama...
kaci olmali yeniden paylasayim ben ? bat kac?
günaydın herkese,nasılsınız tontişlerim?inşallah bu gün güzel bir gün olur.kızlar ya ben bu ay çok umutluyum,hiç bu kadar umutlanmak istemiyorum ama çooooooooooook umutluyum,inşallah hamileyimdir...
kızlar,gelin bir tablo yapayım,sırayla günde birimiz için,hepimiz 100kere kelimeyi tevhid okuyalım ve dualarımız kabul etsin....kabul edenler el kaldırsın,hadi sıraya koyulalım kızlarrrrr....
inş.hamılesındır canımmm
ben katılırım güzel olurrr valla
hayirli olsun canim
gozun aydin
sabirla bekle canim umairm hamile kalmissindir
duphaston eger dollenme olduysa bebegin rahme tutunmasini sagliycak yani cok iyi olacak
ok kuzum.teklifime ilk yanıt sen verdin,önce her kes onay versin,sonra tarih falan yazarız...
nuradamla
ecrin87
kızlar ben hesap yaptımda şimdi 30.gün 4 ağustos yani h.sonuna denk geliyo ben progestoronu 6.gün yaptırsam testi bişey farkedermi yada 9.gün yaptırsam hangisinde yaptırayım testi sizce?
My Ovulation Chart
every bide benm bat 6 ağustos yazıyo tabloda ama bu ay geç yumurtladım 11 ağustosa alabilirmiyiz onu cnm
günaydın kızlarişte tablomateşim hala düşmedi ama ben yine test yapmaya korkuyorum. dpo 16'yı tamamlayayım diyorum:18:
günaydın kızlar doktora gittim dün akşam doktorcum baktı yumurtama çatlamış çok güzel dedi dediğim gibi ilişki oldumu dedi evet dedim tamam o zmana bekliyelım dedi adetinin kaçıncı günü dedi bende 17 günü dedim sana bir ilaç yazcam bu ilacı sabah akşam kullancaksın birgün geç kalmışız son ilacı içmeyeceksin dedi ilaç bittikden 5gün sonra yaa hasta olursun yada olmazsın hasta olsanda gel olmasanda gel dedi.kendını rahat bırak kafana takma hemen hamıle kalamayabılırısnde kendini buna şartlama falan dedi niye böyle dedi anlamadım heyecanımdan dolayı galıbaa neyse kızlar beım durumlar böylee.ilacın adıda duphaston 10 mg 20tablet sabah akşam içilecek hadı hayırlısı ateş tablom hala çizgi çekmedi ama ateşimde yükselme var
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sagol canım sagol hadı hayırlısı bakalım kısmet eğer hamılelık yoksa adet mı olcamm bu ilaçla hayırlısı olsun ne diyeyeim bekliycem gün aşırı devam etsemmi acabakarar veremedim gerçi yumurta çatladıkdan sonra ilişkinin pek önemi kalmıyor dimi ateş tablomda hala çizgi çekmedi neden acaba ama yükselmesi iyi gibime geliyorr
günaydın herkese,nasılsınız tontişlerim?inşallah bu gün güzel bir gün olur.kızlar ya ben bu ay çok umutluyum,hiç bu kadar umutlanmak istemiyorum ama çooooooooooook umutluyum,inşallah hamileyimdir...
günaydın kızlar doktora gittim dün akşam doktorcum baktı yumurtama çatlamış çok güzel dedi dediğim gibi ilişki oldumu dedi evet dedim tamam o zmana bekliyelım dedi adetinin kaçıncı günü dedi bende 17 günü dedim sana bir ilaç yazcam bu ilacı sabah akşam kullancaksın birgün geç kalmışız son ilacı içmeyeceksin dedi ilaç bittikden 5gün sonra yaa hasta olursun yada olmazsın hasta olsanda gel olmasanda gel dedi.kendını rahat bırak kafana takma hemen hamıle kalamayabılırısnde kendini buna şartlama falan dedi niye böyle dedi anlamadım heyecanımdan dolayı galıbaa neyse kızlar beım durumlar böylee.ilacın adıda duphaston 10 mg 20tablet sabah akşam içilecek hadı hayırlısı ateş tablom hala çizgi çekmedi ama ateşimde yükselme var
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ateş tablomda 37.00 dereceleri görürüsem
ben hamileyim dicem buay ölçüm yapmıyorum.ama
hayırlısı.
gün aşırı devam etmelisin ateşin gzel yükselmiş ...çizgini çekmeden çalışma işini bırakmamalısın bu iğne herkezde aynı zamanda etki etmiyor..inşlalah sonu bebiş olsunn
gözün aydın şekerim
inş döllensin de bebiş gelsin
ölçümlerin eksik ama şuna göre 16. gün çatlamışsın gibi
sen 3-5 gün daha devam et gün aşırıya
pcolusun belli olmaz belki bi daha fln yumurtlarsın geç meç :)
Kizlar Gunaydin
Yokh burda da hava kac gundur kapali ve icim iyice sIkIliyor benim de
dun de farkettim etklemis bu hava evde de usuyorum
zaten sicak sularimiz hala yok kovaya su isitip yikandim bugun yine
sol kasigim cok agriyor acaba usttum mu dedim ama yumurtlama agrilarindan
yumurta buyuyor sanirim oyle hissettim cunku baya zonklayan agri oluyor solda
gecen ay sagda olmustu sanirim doktor ekrani bana cevirdiginde solda gostermisi yumrta
aman neyseee oyle iste sol kasik agrimaya basladi
ben de sporuma devam ediyorum tam gaz ogleden sonra yine yapicam.
herkese iyi gunler
ayy hala mı suyunuz yok ne sıkıcı yaaa
burasıda öyle cnm yagmur diyolar ama yagdığı da yok
böyle bulutlu blutlu ruhum daraldı..
ohh ne güzel sporunu da yapmışın, bende egzersizlerimi yapıyorum her sabah spor niyetine
demek başladı senin yumoş agrıları kaçıncı gundesin benimde eli kulağındadır heralde
daha cok erken aslinda:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama baya bir agri oldu gecti belki buyurken yaptigi agri bilmiyorum..ya da usutme kaynakli da olabilir
evet baya zor oluyor pazartes gelir buyuk ihtimal
daha cok var boyle idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?