Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

orası doğru tatlım,burda her kes 1-1nin hamile olmasını çok istiyor.ama ben bunu çok samimi olduğunu düşündüm,biz de bir-birimiz için yapabiliriz deye düşündüm,bence her 2ci kişi için edilen dua daha etkilidr,böyle insanın isim le dua etmek aklına gelmez,ama sadece bir gün onlarca insan senin için dua edecek olması çok güzel,daha etkili.tabiki her kesin fikri ayrı olur...

neyse tatlim diger topicte okuyacakmissiniz birbiriniz icin
biz de burdaki kimseyi dualarimizdan eksik etmeyiz
olabilecek en kisa zamanda, saglikla, bebislerimize kavusuruz insallah

aaaa gerçektenmiii hamileee.bende onu pko topiğinde görüyordum
nasıl hamile kaldı en son kistle uğraşıyordu sanırım
maşallahh yaaa

pko topiğnde zaten cnaım en son 16mm doktor agittiğinde yumurtası kendılıgınden 16 mm olmustu doktor bundan bişey olmaz demiş galıbna oda kafasına takmamıs nasıl osa bu ayda olmuycak dmiş ilişkiye çoıkda dikkaet etmemeiş ne zaman isterse o zaman sonra adetı gecınce doktoru ona progestandı galıba ondna vermiş biteli 11gün oluncaa ve adet gelmeyince doktoru test yapalım demiş test yaptı vee 800 küsürdü değeri darısı başımıza inş. :))

ayyy süper gerçekten sevindim yaa inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olur.
ya zaten kesinlikle kafaya takmamak çokkk önemli
onu bi başarsak bizde sonuca ulaşıcaz inşallahh.
darısı bizlere olsun ozamannnn

üzülme kıyamam sana fıstık..
iyi niyetinden istiyorsun böyle bişey yapalım diye..
ama teklif et ısrar etme sana tavsiyem

bi açıdan güzel bişey zzorunlu olunca bişeyler okunuyor ben mesela hatimlerden cüz almasam hayatta o kadar sürede oturup da kuran okuyamam. ama işte herkesin farklı sebeplerden dolayı alamadığı olabiliyor üstelememek lazım benim yolumun düsturu budur

evet ne cok duyuyoruz di mi
kafaya takma olur
bunu basarmak cok istiyorum

kızlar bugün çok yoruldum daha yeni giriyorum sayfalara bile bakmadım benim bugün muane olcaktım hani bişey varsa diye devlet hastanesine gittim bana rahimde çok büyük yara olduğunu yakcaklarını söyledi bu durumda hamile kalma dedi kalsanda düşürürsün dedi nasıl ağlıyorum size anlatamam eşimde dışarda bekliyor neyse aslında bir yandan da hiç inanmıyorum çünkü bana birtakım sorular sordu ara kanaman var mı akıntın var mı diye annemi aradım annem dedi böyle bişey olmaz dedi şimdiye kadar çıkardı dedi birde çok büyükmüş yara neyse hemen öğleden sonra özel hastaneye gittim iyi bir bayan doktora kızlar inanın hiç bişeyin yok sadece çok küçük erozyon var dedi onuda fitil atcaz dedi rahime bakıldı yumurtalıklar falan temiz çıktı rahimin şekli çok güzel dedi fitil yazdı birde folik asit hamile olmana hiç bir engel yok dedi gün aşırı 10 ile 18 günler ilişki dedi ilişkiden sonra yarım saat yat dedi içim rahatladı doktora devlet hastanesinde bana söylediklerini söyledim o daha ben demeden yakcaklardı dimi dedi evet dedim onlar ya yakar ya da donduurr dedi senin çok ufuk dedi hamileliğininede yumurtlamanada engel delil dedi simir testi yaptı haftaya sonuç çıkcak anlıcanız böyle ilaçlarımı aldım doktaorun yazdığı folik asit pahalıydı yani 17 lira benimde üstümde para kalmamıştı hepsi özele gitti bende ucuzundan aldım 1.5 lira fark var mı ondan mı alyım çok uzun oldu kusura bakmayın doktor kesinlikle hergün ilişki yok dedi bilginize birde fitil kullanan oldu mu böyle bir durumda

oy oy oyy.. kızlar benden bahsediyorsunuz sanırım
valla öyle şaşkınız ki.. oluvermiş işte.. hemde sadece 2-3 çalışma ile.. nasılsa olmayacak mantığı ile öyle rahattım ki.. yumurta takibi yaptırmıştım 16mm den ileri gitmedi yumurta son 2 kontrolde.. doktorda boş bu yumurta progestan başlayalım adetin gelsin dedi.. ben ilaca başladım hemen.. 7 gün sabah akşam içtim.. bittikten sonra 11 gün geçti gelen giden yok.. lekelenme filan olunca panikledim kesin kist var yine dedim.. doktoru aradım gel bakalım dedi.. ultrasonda rahimde 3mm'lik bişey vardı.. doktor kist de olabilir bebek de dedi.. heveslenme hemen dedi kan verdirip gönderdi.. 2 saat sonra aradılar müjdeli haberi verdiler.. cumartesi günü kontrol var bakalım.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir.. çok heyecanlıyım günler geçmiyor..
ama şu bir gerçek ki hep söylerlerdi; kafadan atmadan olmuyormuş bu iş..

canim sakin telaslanma
ben ne kadar rusla tanistiysam hepsinde yara vardi daha once de bahsetmistim
yaralarini yaktirdilar
ama yarasi olan biri zaten yaktirmis sonra adet gormemis, hamileymis ama yara yakmadan sonra adet gelmyior sanmis ve 2 ay boyunca hamile oldugunu bilmemis.
cok normal karsilanan birsey burda ve basit olmali
ki ikinci doktora gitmen k iyi olmus ne kadar tutarsiz yorumalr var ya akil karistirmiycak gibi degil
folik asit vitamin kompleksi karisik olunca o yuksek fiyatli olandir
sen sirf folik asit aldiysan 1.5 lira bence normal fiyat. bilmiyorum orda nasil fiyatlar ama benim su an kullandigim folik asit paketinin icinde tam 60 tane var ve fiyati sadece 1 lira. doktorlar bunu oneriyor baska da secenek yok zaten
smear testin de umarim normal cikar

ne guzel bir haber bu cok sevindim senin adina
cok duydum ayni sekilde olan doktor bu ay yumrtan yok hamile kalamzsin ya da yumurtan gelismemis gebelik olmaz falan diyor
ama bir bakiyorsun hamile kaliyorlar rahatlamak cok cok onemli gercekten
insallah bizler de basaririz
sana saglikli bir hamilelik dilerim

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim.. darısı en kısa zamanda sizlere olsun.. aklınızı rahatlatın demesi çok kolay biliyorum ama bu en büyük etken bence..

Ayy çok rica ederim biri ben dra gitmeden hemen önce girip doktorla anlaşsın !
sendende yumurtandan da bi halt olmaz hiçbişey bekleme ne biçim insansın sen fln desin bana bi dahaki sefere

tuncs
tebrik ederim cnm inş aglıkla kucagına alırsın hiç stres yapma

aman bana geçen ay yumoşun yok dedi saldım düşünmedim halvet etmedimde nolduuuuuu
yumoş olmuş kaç yazar ahanda başka bi halttttt yokkkkkkkkkk

canım çok sağol ya yani insanları boşyere üzüyorlar ya smer test ne oluoyor yani kötü olarak ne çıkabilir

evet cok sukur yumurtam var ama sonucu yok her ay
bu ay ben de su modda olmak istiyorum : nasilsa olmuyor bizim
sonra da kafayi rahatlatmaya calisicam
belki o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…