kızlar bugün çok yoruldum daha yeni giriyorum sayfalara bile bakmadım benim bugün muane olcaktım hani bişey varsa diye devlet hastanesine gittim bana rahimde çok büyük yara olduğunu yakcaklarını söyledi bu durumda hamile kalma dedi kalsanda düşürürsün dedi nasıl ağlıyorum size anlatamam eşimde dışarda bekliyor neyse aslında bir yandan da hiç inanmıyorum çünkü bana birtakım sorular sordu ara kanaman var mı akıntın var mı diye annemi aradım annem dedi böyle bişey olmaz dedi şimdiye kadar çıkardı dedi birde çok büyükmüş yara neyse hemen öğleden sonra özel hastaneye gittim iyi bir bayan doktora kızlar inanın hiç bişeyin yok sadece çok küçük erozyon var dedi onuda fitil atcaz dedi rahime bakıldı yumurtalıklar falan temiz çıktı rahimin şekli çok güzel dedi fitil yazdı birde folik asit hamile olmana hiç bir engel yok dedi gün aşırı 10 ile 18 günler ilişki dedi ilişkiden sonra yarım saat yat dedi içim rahatladı doktora devlet hastanesinde bana söylediklerini söyledim o daha ben demeden yakcaklardı dimi dedi evet dedim onlar ya yakar ya da donduurr dedi senin çok ufuk dedi hamileliğininede yumurtlamanada engel delil dedi simir testi yaptı haftaya sonuç çıkcak anlıcanız böyle ilaçlarımı aldım doktaorun yazdığı folik asit pahalıydı yani 17 lira benimde üstümde para kalmamıştı hepsi özele gitti bende ucuzundan aldım 1.5 lira fark var mı ondan mı alyım çok uzun oldu kusura bakmayın doktor kesinlikle hergün ilişki yok dedi bilginize birde fitil kullanan oldu mu böyle bir durumda
evet cok sukur yumurtam var ama sonucu yok her ay
bu ay ben de su modda olmak istiyorum : nasilsa olmuyor bizim
sonra da kafayi rahatlatmaya calisicam
belki o zaman olur
canım çok sağol ya yani insanları boşyere üzüyorlar ya smer test ne oluoyor yani kötü olarak ne çıkabilir
bende çok istiyorum everycim ama malesef akıldan çıkarmak mümkün değil.evet ne cok duyuyoruz di mi
kafaya takma olur
bunu basarmak cok istiyorum
oy oy oyy.. kızlar benden bahsediyorsunuz sanırım
valla öyle şaşkınız ki.. oluvermiş işte.. hemde sadece 2-3 çalışma ile.. nasılsa olmayacak mantığı ile öyle rahattım ki.. yumurta takibi yaptırmıştım 16mm den ileri gitmedi yumurta son 2 kontrolde.. doktorda boş bu yumurta progestan başlayalım adetin gelsin dedi.. ben ilaca başladım hemen.. 7 gün sabah akşam içtim.. bittikten sonra 11 gün geçti gelen giden yok.. lekelenme filan olunca panikledim kesin kist var yine dedim.. doktoru aradım gel bakalım dedi.. ultrasonda rahimde 3mm'lik bişey vardı.. doktor kist de olabilir bebek de dedi.. heveslenme hemen dedi kan verdirip gönderdi.. 2 saat sonra aradılar müjdeli haberi verdiler.. cumartesi günü kontrol var bakalım.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir..çok heyecanlıyım günler geçmiyor..
ama şu bir gerçek ki hep söylerlerdi; kafadan atmadan olmuyormuş bu iş..
hay allah yaa bu devlet hastaneleri adamı öldürecekkkkk
geçmiş olsun canım valla boş yere stres yapamışsın
neyseki doktorun güzelce rahatlatmış seni
bişicik çıkmaz içini ferah tut
sağol canım ya valla sabah 8den beri dışardayım birde oruçla çok zor oldu fitil verdi bu ilişkiyi engellemez heralde dimi
rahim kanserine karşı tarama. rutin olarak herkese yapılır.hiç bir şey çıkmaz merak etme.
şekerim nerelerdesin sen yahuu görünmüyorsun hiç
kızlaarr sormayın vay başıma gelennn
az önce ilacımı aldım geldim primolut n diye adet geciktirici.
hamilelik kategorisi x yazıyor.. bana forumdan korunmaya gerek yok dediler. pervane88 de kullandığını yazınca ve ben de bizim zaten çocuğumuz olmuyor diye hiççç sallamadım. az önce bi hesap ettim bizim 15inde bi ilişkimiz olmuş.
napacam ben zaten hamile olmam imkansız bunu biliyorum ama saçma sapan bi şüphe yüzünden umre ziyaretimin alt üst olmasını istemiyorken bir yandan ya tutarsa diyorum nasreddin hoca hesabı.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
neden teklifime kimse yanıt vermedi?anlaşılan duanın gücüne daha şahit olmadınız kuzucuklar,ama amin olun ki,duanın yapamayacağı şey yoktur...
kızlar bugün çok yoruldum daha yeni giriyorum sayfalara bile bakmadım benim bugün muane olcaktım hani bişey varsa diye devlet hastanesine gittim bana rahimde çok büyük yara olduğunu yakcaklarını söyledi bu durumda hamile kalma dedi kalsanda düşürürsün dedi nasıl ağlıyorum size anlatamam eşimde dışarda bekliyor neyse aslında bir yandan da hiç inanmıyorum çünkü bana birtakım sorular sordu ara kanaman var mı akıntın var mı diye annemi aradım annem dedi böyle bişey olmaz dedi şimdiye kadar çıkardı dedi birde çok büyükmüş yara neyse hemen öğleden sonra özel hastaneye gittim iyi bir bayan doktora kızlar inanın hiç bişeyin yok sadece çok küçük erozyon var dedi onuda fitil atcaz dedi rahime bakıldı yumurtalıklar falan temiz çıktı rahimin şekli çok güzel dedi fitil yazdı birde folik asit hamile olmana hiç bir engel yok dedi gün aşırı 10 ile 18 günler ilişki dedi ilişkiden sonra yarım saat yat dedi içim rahatladı doktora devlet hastanesinde bana söylediklerini söyledim o daha ben demeden yakcaklardı dimi dedi evet dedim onlar ya yakar ya da donduurr dedi senin çok ufuk dedi hamileliğininede yumurtlamanada engel delil dedi simir testi yaptı haftaya sonuç çıkcak anlıcanız böyle ilaçlarımı aldım doktaorun yazdığı folik asit pahalıydı yani 17 lira benimde üstümde para kalmamıştı hepsi özele gitti bende ucuzundan aldım 1.5 lira fark var mı ondan mı alyım çok uzun oldu kusura bakmayın doktor kesinlikle hergün ilişki yok dedi bilginize birde fitil kullanan oldu mu böyle bir durumda
Canım ben istifa ettim de devirleri yapıyorum. Haftayada başka bir yerde başlayacağım. Bu ayı da boş geçtik zaten. İlaç kullandım. Kendimi işe verdim diyebilirim. Arada sizin grafiklere baktım o kadar :)
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
kızlaaaaarrrrrrr biz geldik
bugün bebişimi gördümm kocaamaaaaaaaaann olmuş
ikili ölçümler de şükür iyi çıktı ense burun kemiği falan
kan sonuçları p.tesi salı çıkacak
nasıl hareketliydi eşim şoka girdiaynen böyleydi(ay kopyalama yapmıştım bebek ikonu çıkmamış)
ve doktor kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti
bir dahaki kontrole kesinleşir dedi
ultrasona bakarken tek tek isimlerinizle dua etttim
Allah kabul eder inşalalh
boyumuz da 6.17 cm olmuş
canım şu ramazan günü zor olur bitanem ya. ben hatim indirmeye çalışıyorum.
bugün 1,5 cüz okudum. şimdi baş ağrısından duramıyorum.
ualarımız hepimize.
valla kızlar doktorlar 9 yıl okumuş ellerinde diploma var
biz onlardan adha iyi biliyoz. sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.
kafanı rahatlat. insallah gelir bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?