Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hay allah yaa bu devlet hastaneleri adamı öldürecekkkkk
geçmiş olsun canım valla boş yere stres yapamışsın
neyseki doktorun güzelce rahatlatmış seni
bişicik çıkmaz içini ferah tut

evet cok sukur yumurtam var ama sonucu yok her ay
bu ay ben de su modda olmak istiyorum : nasilsa olmuyor bizim
sonra da kafayi rahatlatmaya calisicam
belki o zaman olur

eğerki başarabilirsen bunu yapabilmenin yollarıı banada anlat

evet ne cok duyuyoruz di mi
kafaya takma olur
bunu basarmak cok istiyorum
bende çok istiyorum everycim ama malesef akıldan çıkarmak mümkün değil.
ama bi gün psikopata bağlayıp hepsini bırakıcam.

çok güzel canım yaa gerçekten çok güzel bi haber bu
bu bi kez daha kanıtlıyor ki herşey allahtan
yumurtaymış spermmiş her şey boş gerçekten bak sana boş bu yumurta demiş ama demekki allah istedi ve dolu çıktı.
zamanı gelmiş senin için demekki
inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın.

Selam arkadaşlar. Grafiklere yaptım ama hamile haberi yok galiba di mi? Yukarıda tuncas'ı gördüm. Hayırlı olsun.

Çalışma yapmayınca ay bir türlü bitmiyormuş. Ben şimdi regl olucam da yumurta büyüyecekte ohoo çok zaman var gibi geliyor

şekerim nerelerdesin sen yahuu görünmüyorsun hiç

Canım ben istifa ettim de devirleri yapıyorum. Haftayada başka bir yerde başlayacağım. Bu ayı da boş geçtik zaten. İlaç kullandım. Kendimi işe verdim diyebilirim. Arada sizin grafiklere baktım o kadar :)

Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

kızlaaarrr evet yağmuru seviyorum ama az önce afet oldu resmen burda salonum su içinde kaldı sırf pencereye vuranla pakpen nasıl geçirdi bilmiyorum. Allah afetinden korusun.

9 ay aklimdan gecmistin bugun ozlettin kendini,bir an once bitsin de ay calismalara basla
shnaay sen de ozletme kendini al laptopunu da yazarsin arada bize, tabi zorluk cikaraksa hic gerek yok, donusun de yumurtlamaya denk geliyor herhalde baslasin calismalar
bahar keske bulsak dusunmemenin yolunu, cok zor ya ama ben surekli aklimdan nasilsa olmuyor diye geciriyorum belki rahatlatir ve kendimi kaptirmazsam daha az dusunurum
kizlar burda ilk defa gunesli gun oldu uzun zaman sonra..simdi bir tur aticaz esimle, kisa kollu giyiliyorken tadini cikaralim kac gundur serindi..

karanfılım
sen bosa telas yapmıssın bole bebegım
cunku kızların dedıgı gıbı ve kendının de cozum buldugu uzere oldukca basıt bı cozumle yoluna devam edebıleceksın
sımdı ıkı olasılık var.ya kafandan atmıs oldugun ıcın (herkesın dedıgı seydır ya bu hanı kafandan atınca oluyor dıe) o ıst.da yaptıracagın testte pozıtıfı goreceksın ve gule oynaya umreye gıdeceksın hapa falan gerek kalmayacak ve sadece umrede bebegını dusunup dıkkatlı harket edeceksın. yada test negatıf derlersede ılacını hemen kullanacaksın.o yuzden cok kafana takma herseyın hayırlısı. belkı de rabbım bunu uygun gordu sana kullandırtmayacak o ılacı.

yokh
kız sen hakkaten dr manyagı oldun haa. ben o kdr gıdıp dursam drlara koca benı topa koyar. zaten mana arıor kafan taktıgından olmuo bu cocuk demeye.
sen sımdı ndn gıtcektn dra? pıhtılasma ıcın mı?

okkesa
canım 37yı gorursem bu ay hamıleyım dıcem demıssın. ınsallah gorde cıdden hamıle ol ıns.

9ay
canım ozlettın kendını ya. ıs degıstırcem dedmıısın. hayırlı olsun canım. ne guzel hemen buluvermıssın ıs.bende ıstıfa ettım rahatım dıorum ama yavastan bı telas basladı ya bulamazsam ıs dıe. henuz hıc donus olmadı basvurularıma valla:))

every
kısa kollu gıyınmeyecek kdr serınmı cıdden ya. bız yanıoruz ya. uykuya hasret kaldım valla
bıde sıcaklardan dolayı suslenemıom. suslenmeyı osledım valla

22merve22
ıste bak goruomusun. bıde bazıları dıoku ozel muayeneneye para vermeye ne gerek var devlette gayet bakıo ıste dıo. ama ıste sonuclar ortada. ben ozel muayenanesı olan dra gıtmeden once ozel hastenelere gıttım ıkı kere hanı su ssk ıle anlasması olanlara. ama bırı dedı sen daha cok gencsın olur senın cocugun sadece ufak ufak ıkı tane cıkolata kıstın var olmazsa coccun taa ocak da gel dedı yanı 1.5 senen dolunca gel dedı.basından savdı. oburune gıttım sende cıkolata kıstı yok essek kdr bı kıstın var doum kontrol hapıyla kucultces yada amelıyat dedı yoksa cocuun olmaz dedı. en sonunda da sımdıkı ozel muayenesı olan dra gıttım. bende ne kıst varmıs ne cıkolata kıstı. ne doum kontrol hapı ne amelıyat lazım dedı. vede ılk drun basından savması gb yapıpda benı aylarca bosuna bekletmek yerıne esıme de baktı gordu kı nıtekım sorun esımde cıktı ve bosuna beklemden tedavı dedı. sımdı hem sorunun ne oldugunu bılıos hem ne yol cızecegımızı.
yanı demek ıstedıgım doktor var doktorcuk varrrrr

neden teklifime kimse yanıt vermedi?anlaşılan duanın gücüne daha şahit olmadınız kuzucuklar,ama amin olun ki,duanın yapamayacağı şey yoktur...

canım şu ramazan günü zor olur bitanem ya. ben hatim indirmeye çalışıyorum.
bugün 1,5 cüz okudum. şimdi baş ağrısından duramıyorum.
ualarımız hepimize.

valla kızlar doktorlar 9 yıl okumuş ellerinde diploma var
biz onlardan adha iyi biliyoz. sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.
kafanı rahatlat. insallah gelir bebiş.

senay tatlım bu ay sallıyorum.
ildışına atama falan istedik baya yoğunuz.
bebek düşünecek hal yok bende bu ay.
kafadan atıyom kuzum sen annendemisin nasıl annen
slm söyle

ohhh cnm ne guzel bı mola olmus senın ıcın
yenı ısınde hayırlı olur ıns yenı ır baslangıc
ıns bebegınde gelır heemen bu ay.
Tedavı devam etmıcek artk dımı bıttı buay.
Ben napım doktor kapılarında devam tatlım
gebe kalma derdım rafa kalktıda smdı pıhtılasma ıcın uzman bı dr arıyoeum
rısklı gebelık uzmanı

senaayımmm
kocam da bana atlıcak az kaldı
az once bahseetm neee doktormuuu nee hemde prof muu dıye
gozlerı cıktı yuvalarından
ne yapım bu yuzden hamıle kalıpta yıne kaybedersem dayanamıcam artk
olmazken tmm ıyı ama onlemı neyse ıcım rahat etsın ıstıyorum kuzum

yanı soyle duusunun arkadaslar
normal bı ınsanın dusuk yapma olasılıgı ney ıse
benım homozıgot durumumda bu 6/7 katıymıs bazı durumlarda.
Bu kdr rısk faktoru varken, bı turlu rahat olup hamıle kmaya bıle odaklanamıyorum suanda...

kızlaaaaarrrrrrr biz geldik
bugün bebişimi gördümm kocaamaaaaaaaaann olmuş
ikili ölçümler de şükür iyi çıktı ense burun kemiği falan
kan sonuçları p.tesi salı çıkacak
nasıl hareketliydi eşim şoka girdiaynen böyleydi(ay kopyalama yapmıştım bebek ikonu çıkmamış)
ve doktor kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti
bir dahaki kontrole kesinleşir dedi
ultrasona bakarken tek tek isimlerinizle dua etttim
Allah kabul eder inşalalh
boyumuz da 6.17 cm olmuş

Son düzenleme:

hadi gözün aydın cnm ..diğer taratan yazım burdanda yazayım
son zamanlarda hep erkek hep erkek ne garipp
bende yetiştireyim bi bebiş malum ilk bebişi erkek istiyorum...

inş canım ya devletteki doktorun söylediklerinin hepsini yazmadım bile iyikide özele gitmişim

selam kızlar pek okuyamadım herkes nasıl iyimi umarım iyisinizdir?

ben geçen ifatra misafir aldık yorgunluktn öldüm ertesi günü bugünde alışverişe gittim böyle geçti günüm buraya da gelemedim ...

tablom da şöyle;
My Ovulation Chart

dün gece sahura kadar uyumadım sahuru yaptm sonra uyudum bi kalktım sabah 11:30 -12 gibi ateş ölçtüm 37.3 ama ben bi gün öncekini baz aldım 37.1 .böyle işte .

Ayyy topic bu gece ne kdr sessiz kalmış yaaa
herkes bi yerdeydi heraldeeee :)
ya kocama bgnlerde acaip kıl oluyorum sabır çekiyorum bol bol
hadi halvet haftası öncesi birbirimize girmeyelim diyorum da..
ama şurama kadar geldi yaniiiiiiiiiii

deryoşummmm
yerim o minigini ya maşşallah ona
merakla bekliyoruz bakalım paşamı gelecek sahiden
yoksa prensessmiiiiiiiii

efesude
şekerim hadi gözün aydın çatladın artık beklemedesin
darısı başıma inşşş bu ay o günleri hiç göremicekmişim gibi hissediyorummmm sabır tükendi iyice ya
ama yinede gün aşırı devam et brz daha bence canım
inş bebegin gelirr ateşin süper yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…